|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Osvojite profesionalno fotkanje!

Uredništvo ringeraja.hr, MB, 19.5.2014
Pripremili smo novu nagradnu igru za naše registrirane korisnike. Zavirite i pogledajte što je potrebno učiniti da osvojite profesionalno fotografiranje u vašem domu.

image
/11


Dragi naši Ringerajci, 


u suradnji sa sponzorom Reflexion®, produžili smo trajanje nagradne igre u kojoj možete osvojiti 1,5h profesionalnog fotografiranja za trudnice ili bebe u vašem domu.


Sve što trebate napraviti je odgovoriti na postavljeno pitanje na temi Ringeraja.hr i Reflexion daruju vam profesionalno fotkanje na našem forumu. Vaše odgovore možete na postati do 30.06. u 23.59. Od svih pristiglih odgovora, žiri sastavljen od predstavnika portala ringeraja.hr i Reflexion studija, odabrat će najoriginalniji te ćemo sretnog dobitnika objaviti najkasnije 05.07. na portalu i forumu.


Sretni dobitnik osvojit će 1.5 sat fotografiranja u svom domu ili lokaciji po dogovoru (Zagreb i okolica do 30km), DVD sa 60-ak obrađenih fotografija te jednu isprintanu fotografiju formata 20 x 30 cm po vlastitom izboru. Besplatno fotografiranje moguće je iskoristiti do 15.12.2014.


Reflexion® je brand studia Plavec-Fiket specijaliziran za fotografiranje i snimanje vjenčanja te za fotografiranje trudnica,beba,djece i obitelji. Mnoštvo zadovoljnih klijenata, višegodišnje iskustvo u fotografiranju i snimanju te kontinuirano usavršavanje garancija su kvalitete koja vas neće ostaviti ravnodušnima.


Strast, znanje i kreativnost te stalno ulaganje u najmoderniju opremu naši su alati koji doprinose ostvarenju cilja koje dijelimo s našim klijetima - zadovoljstvo. 


Zadovoljan klijent je na prvom mjestu, a naši radovi nisu samo slike, one statične ili u pokretu. One će ispričati priču - vašoj rodbini, prijateljima. Mi ne bilježimo samo vašu povijest već i trenutak, emocije, odnose i povjerenje - profesionalno i dosljedno. Želimo vam pružiti ugodno iskustvo kako bi u budućnosti mogli uživati u dragocjenim trenucima uhvaćenim u pravo vrijeme na pravom mjestu.


Višestruko smo nagrađivani studio sa pregršt realiziranih projekata i neprestanom željom za eksperimentiranjem, dokazivanjem i napredovanjem. Pogledajte galeriju naših radova i javite nam se sa vašim prijedlozima ili idejama.

 

Pročitajte više na:

http://www.reflexion.hr/babies-page/

https://www.facebook.com/reflexion.babies

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Neposlušno dijete!?
U našoj je kulturi pojam poslušnosti usko vezan uz djetinjstvo i djecu. Biti dobar i poslušan krilatica je pod kojom su ...
6
Djeca i mobiteli
Za prvi mobitel uvijek ima vremena iako je važnije pitanje kako ga koristiti u funkciji razvoja i boljitka djeteta, a ne...
5
Uzrok lošeg dječjeg sna
Ovo može biti vaš podsjetnik što treba izbjegavati kako bi vaše dijete imalo bolji san.
4
Kreativnim igrama do pisanja
Ako vaš prvašić muku muči s pisanjem, znajte da nije jedini, a i da to nije kraj svijeta. Razne vježbe i igre će mu pomo...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!