|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Opća pravila natjecanja na rr.hr

Uredništvo Ringeraje, 27.12.2011
Pročitajte opća pravila sudjelovanja u nagradnim igrama...

image
Pokloni
/11


PRAVILNIK SUDJELOVANJA U NATJECANJIMA I NAGRADNIM IGRAMA U ORGANIZACIJI DHM - DANU MEDIJI D.O.O.

Zadnja promjena: 27.07.2015.

 

1. Opće odredbe

DHM - DANU mediji d.o.o. Zagreb, Koranska ulica 2, 10 000 Zagreb (u daljnjem tekstu: organizator natjecanja) organizira natjecanja u svrhu promocije portala i partnera i sponzora na portalu Ringeraja.hr (www.ringeraja.hr) u više navrata kroz cijelu godinu.

 

2. Tko može sudjelovati?

U natjecanju sudjeluju svi registrirani korisnici portala ringeraja.hr. U natjecanju ne mogu sudjelovati zaposlenici organizatora natjecanja i sponzora te članovi njihovih užih obitelji, kao ni administratori ringeraja.hr foruma. U natjecanju također ne mogu sudjelovati korisnici koji su zadnja 3 mjeseca, odnosno u zadnja 3 natjecanja na portalu osvojili neku od nagrada ili poklona. Ako organizator prilikom provjere podataka dobitnika utvrdi da je došlo do povrede ovog pravila, nagrada se dodjeljuje sljedećem natjecatelju na odgovarajućoj klasifikaciji/listi, a koji je sudjelovao u skladu s pravilima. Sudjelovanje se uvjetuje članstvom na portalu www.ringeraja.hr. U natjecanju mogu sudjelovati i strani državljani pod uvjetom da prilože adresu u Republici Hrvatskoj na koju će biti dostavljene osvojene nagrade.

 

3. Prijava za natjecanje

Sudjelovanjem u nagradnoj igri natjecatelj ne preuzima dodatne obaveze ili ograničenja sadašnjih općih uvjeta korištenja portala Ringeraja.hr, također ima pravo istupiti iz natjecanja, odbiti nagradu tako da posebna prijava za sudjelovanje nije potrebna, ali sudionik mora biti registriran i prijavljen član na portalu kako bi se snimili osvojeni bodovi, u slučaju da se radi o natjecanju koje to zahtijeva.

 

 

4. Dostava i preuzimanje nagrada

Organizatori će nakon završetka svakog pojedinog natjecanja  sve dobitnike pozvati da dostave svoje osobne podatke (ime, prezime, korisničko ime na portalu, broj telefona, email adresa i adresa za isporuku (u obzir dolaze samo adrese u HR); adresa nije potrebna ukoliko se nagrada preuzima u prostorijama sponzora).

Ukoliko se pobjednik u roku od najviše 7 dana ne odazove na poziv organizatora, tj. ne dostavi sve tražene informacije, smatra se da se odrekao nagrade, tako da organizator istom može slobodno raspolagati.

Ako se dobitnik nagrade nalazi izvan Hrvatske treba navesti ime i prezime i adresu osobe u HR koja će preuzeti nagradu. Nagrade se ne šalju izvan HR.

 

5. Prikupljanje i korištenje podataka

Organizator će prikupljene podatake u vezi s Natjecanjem koristiti samo za svrhe za koje su dobiveni, te ih čuva u skladu sa važećim propisima.

Sudionik, njegov skrbnik ili zakonski zastupnik može u bilo koje vrijeme opozvati svoj pristanak za korištenje osobnih informacija dobivenih u natjecanju za izravne marketinške svrhe.

Dobitnici nagrada dozvoljavaju organizatoru natjecanja da objavi njihov nadimak na portalu, sa namjenom obavještavanja o rezultatima, kao i radi promocije natjecanja.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Što može dijete od prve do treće godine
Ono što dijete nauči ili uspije u narednim mjesecima se može veoma razlikovati od djeteta do djeteta.
5
Zašto djeca mokre u krevet
Postoji cijeli niz teorija o tome zašto djeca mokre u krevet...
4
10 roditeljskih pogrešaka koje treba izbje...
...I alternativni načini suočavanja s izazovima roditeljstva
2
Povedimo računa o svakom djetetu
Predstavljeno UNICEF-ovo izvješće o stanju djece u svijetu 2014.
2





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!