|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Moja porođajna priča!

Uredništvo Ringeraje, 5.1.2013
Pošaljite nam i vi svoju porođajnu priču na moja.prica@ringeraja.hr i osvojite predivnu knjigu koju vam poklanja Mozaik knjiga!
Ključne riječi:

image
/11


Ringerajin korisnik: panther2211
Datum: 29.11.2012
Vrsta poroda: prirodnim putem
Broj dana u rodilištu: 3
Rodilište: Split
Ocjena rodilišta: 4
Komentar ocjene: Sve super, rodilište čista petica, ali osoblje je taj četvrtak štrajkalo što se osjetilo u ozračju bolnice.. Zbog toga ocjena manje.


Bio je četvrtak, ujutro u 8:30 sam imala dogovoren pregled kod ginekologice. Sve ide po planu, otvorena 1,5 prst, jedina zamjerka na kilažu kao i do sada, stoga  sam već navikla na tu kritiku (20 kg) i ako ne rodim do 05.12 kad je predviđen datum porođaja, napisala mi je uputnicu za plodnu vodu  pa nek mi je sa srećom.

Iste večeri oko 21 sat počeli su mi trudovi u razmacima svake 3 minute. Muž se odmarao na kauću i rekao mi da se malo opustim, gdje mi se žuri zar ću odmah ići, pa trudovi su ti tek počeli. Ok rekla sam ako ne želis da ti rodim kod kuće, vrijeme je da krenemo, već me lagano počela hvatat panika.

Stigli smo u bolnicu, meni je vodenjak već polako curio dok smo obavili prijem, tada su me poslali u predrađaonu ,a muža ispred bolnice nek pričeka dok ga ne nazovem da sam spremna
u boxu.

Stigao je doktor, pregledom je ustanovio da sam otvorena 6 prstiju i da će brzo porod.. Poslao me u box, jer sam kao nestrpljiva, a meni trudovi sve jači, sestra mi spojila infuziju pretpostavljam jer mi je kad sam je pitala šta je to, ona me je samo pogledala i odbrusila da bi ja to trebala znat s obzirom na to da mi je ovo drugi porod. Smjestila me na krevet i rekla da mogu pozvat muža. Ok, na satu je 22:40 a trudovi su mi sve jači i jači. Sama sam s mužem, nema nikoga od osoblja a meni već drugi trud s pritiskom za izgon. Uspjela sam smoći snage da između dva truda mužu kažem da zove nekoga jer ću rodit. Muž je odmah u panici zazvao sestru, a ona sva u čudu dolazi i pita mene: ,,Gospođo kazite mi u čemu je problem?“. Ja joj kažem, rodit ću, glavica je već tu, a sestra će meni pa normalno da ćete rodit. I tako u još dva truda stigla je moja kcerkica na svijet. U 22:50 teška 3920, 51 duga. Dakle rodila sam u 15 minuta i bez rezanja, stvarno sam sretnica !!!!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako se vaša beba osjeća u trbuhu kada pla...
Većina nas zna da sve ono što jedemo i pijemo tijekom trudnoće utječe na bebu, ali kakva je situacija kada su osjećaji u...
5
Donat Mg nagradna igra-2.pitanje!
10 dana, 5 dobitnica. Danas imate priliku ponovno osvojiti poklon paket Donat Mg-a. Kako osvojiti pročitajte u nastavku....
4
Donat Mg nagradna igra-5. i posljednje pit...
Danas imate priliku osvojiti poklon paket Donat Mg-a. Kako osvojiti pročitajte u nastavku...
4
Kako biti sretna?
Osmijeh otvara sva vrata. Budite ono što jeste, ne uspoređujte se sa drugima i budite se sa osmjehom na licu.
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!