|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ - IDEALAN OMJER SVIH VITAMINA, MINERALA I ESENCIJALNIH MASNIH KISELINA KOJI TREBAJU TRUDNICI PRIJE, ZA VRIJEME I POSLIJE TRUDNOĆE

Uredništvo Ringeraje, 29.11.2016
Neadekvatna prehrana ili pothranjenost mogu dovesti do deficita mikronutrijenata koji su bitni čimbenici u metaboličkim procesima.

image
Almagea® PRENATAL OMEGA3+
/11


Trudnoća je jedno od nutritivno najzahtjevnijih razdoblja u životu žene. Tijekom tog razdoblja dijete dobiva sve važne hranjive tvari od majke. Zbog toga je nužno dobro uravnotežiti sadržaj bjelančevina, ugljikohidrata i masti u prehrani, kao i unos vitamina i minerala. Također, u ovom zahtjevnom razdoblju povećavaju se potrebe za određenim nutrijentima koji se smatraju ključnima za pravilan rast i razvoj djeteta te zdravlje buduće majke.

Neadekvatna prehrana ili pothranjenost mogu dovesti do deficita mikronutrijenata koji su bitni čimbenici u metaboličkim procesima. Mikronutrijenti (vitamini i minerali) su tvari koje unosimo hranom, a djeluju kao katalizatori te imaju važnu ulogu u nizu metaboličkih procesa. Makronutrijenti (ugljikohidrati, masti i bjelančevine) osiguravaju energiju i esencijalne nutrijente potrebne za rast i održavanje osnovnih funkcija.

Ključni nutrijenti za zdravu trudnoću na jednom mjestu

Neosporna je važnost dovoljnog unosa ključnih vitamina i minerala tijekom trudnoće i dojenja, no za razvoj djeteta, podjednako je važno unositi i dovoljno omega-3 masnih kiselina. Kao odgovor na potrebe trudnica kreiran je Almagea® PRENATAL OMEGA3+ : jedini pripravak na našem tržištu koji sadrži ključne nutrijente za zdravu trudnoću i dojenje u kombinaciji s omega-3 masnim kiselinama u Licaps® DuoCap™ kapsulama . Almagea® PRENATAL OMEGA3+ osigurava DHA - za razvoj djeteta važnu omega -3 masnu kiselinu, zadovoljava povećane potrebe za folnom kiselinom, bogat je željezom te pomaže zadovoljiti potrebe trudnica i dojilja na vitaminu B6, B12, vitaminu D i E, te magneziju i jodu.

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ preporuča se kao pomoć pri zadovoljenju povećanih potreba za nutrijentima tijekom trudnoće i dojenja. Namijenjen je svim ženama reproduktivne dobi koje planiraju trudnoću, tijekom cijele trudnoće i tijekom cijelog trajanja laktacije.

 

Zašto je Almagea PRENATAL OMEGA3+ inovativan?

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dolazi u inovativnoj Licaps® DuoCap™ kapsuli s tekućim punjenjem, sadrži ključne nutrijente za zdravu trudnoću i dojenje u kombinaciji s omega-3 masnim kiselinama. Licaps® DuoCap™ je patentirani sustav kapsule-u-kapsuli, u kojem je manja kapsula, prethodno napunjena, umetnuta u veću kapsulu napunjenu tekućim medijem. Unutarnja, manja kapsula sadrži vitamine i minerale. Dok se omega-3 masne kiseline nalaze u vanjskoj, većoj kapsuli.

Licaps® DuoCap™ kapsule ispunjavaju visoke standarde čistoće i sigurnosti, lagane su za gutanje, nježnije za želudac, te su izuzetno učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ kapsule ne sadrže otapala, konzervanse, gluten, laktozu, škrob, plastifikatore, alergene ni GMO sastojke.

 

Način primjene: 2 puta dnevno po jedna kapsula, uz obrok i dosta tekućine.

Upozorenje: Ne preporuča se osobama alergičnima na ribu i morske plodove.

 

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodatak prehrani dostupan je za kupnju preko Almagea web shopa i u svim ljekarnama. Pakiranje sadrži 60 kapsula. Cijena pakiranja iznosi 205,00 kn.

 

A naše drage Ringerajke, imaju priliku osvojiti svoj paket Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodatka prehrani!

Sve što trebate učiniti je poslati nam svoje osobne podatke i kućnu adresu na info@ringeraja.hr, najkasnije do petka, 02.12. s naznakom: Za Almagea® PRENATAL OMEGA3+.

Tri najsretnije Ringerajke koje odaberemo slučajnim odabirom, na svoju kućnu adresu primit će pakiranje Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodatka prehrani.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam razumijeti što znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
7
Osjeća li beba u trbuhu očev stres?
Ako je budući otac prije rođenja djeteta izuzetno napet, uplašen ili anksiozan, dijete će kasnije biti sklonije agresivn...
5
Znakovi trudnoće
Neke žene odmah primjete znakove koji ukazuju na trudnoću, dok druge ne osjećaju niti jedan od tipičnih znakova, a opet ...
4
Drugi mjesec trudnoće
Što se događa u vašem tijelu u drugom mjesecu trudnoće? (engleski video)
4





Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!