|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Bebino malo carstvo

Uredništvo Ringeraje, 23.5.2012
Danas ćemo vam pokušati dati malu inspiraciju kako urediti dječju sobu...
Ključne riječi:

image
/101


Jedan od najveselijih trenutaka u životu žena, osim saznanje da netko raste u vama i prvi pogled na vlastito dijete, jest i uređenje sobe za maleno biće koje uskoro dolazi u vašu obitelj.

Danas ćemo vam pokušati dati malu inspiraciju kako urediti dječju sobu.

Ona prvenstveno mora biti umirujuća, veselih boja na zidovima i oblicima kako bi time poticali razvijanje bebinog uma i mašte, no ipak nemojte pretjerati u koloritu.

Također pri samom dizajniranju interijera sobice, razmišljajte o rasvjeti i temperaturi sobe koju morate moći regulirati. Kako je bebač još mali i nije došao do stadija šaranja po zidovima, savjetujemo da na zidove na početak polijepite tapete s likovima iz crtića, tako će soba biti življa i zanimljiva, te se nećete morati kupati u boji ako niste ljubitelj krečenja. Također toplo preporučamo da kreativnijoj osobi s darom crtanja date zadatak da zidove sobe pretvori u malo carstvo sličica i priča.

Ako neznate ili ne želite znati spol djeteta, nemojte uređivati sobu  po instinktu, misleći ma sigurno je curica i onda okrećite sobu u rozo sa rozim namještajem, instinkt može gadno zavarati! U tom slučaju koristite paletu neutralnih boja, poput zelene,bež, bijele,žute i istaknite zidove crtežima.

Kako ćete u sljedećih nekoliko mjeseci provoditi podosta vremena u sobi sa svojim malenim dijetetom bilo bi vam idealno u tu prostoriju staviti udobnu fotelju ili kauč kako bi se mogli ugodno smjestiti i čitati priče svom najdražem.

Možda i najkorisniji savjet koji vam možemo dati jest, najvažnije je da soba ima svoju čar i da se u njoj ugodno osjećate, tako ćete znati da i vaš bebač uživa u njoj podjednako kao i vi. A sada, laptop u ruke ili put pod noge  i krenite u potragu za idealnim krevetićem i ostatkom namještaja potrebnih za sobu, ako niste jedna od onih koje su imale sreće nasljediti namještaj od prijatelja ili rodbine.

Uživajte i smijte se, sve će biti lakše i veselije!

Nadamo se da će vam ove fotografije u galeriji biti dobra smjernica do idealne dječje sobe za vašeg malog zvrka. 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Jedem li za dvoje?
U prvom tromjesečju, vaše tijelo gotovo da i ne treba unos dodatne količine kalorija od uobičajene, dok u sljedećih šest...
6
Zubi u trudnoći
Trudnice moraju brinuti o vlastitim zubima i o zubima budućeg djeteta.
6
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam razumijeti što znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
5
Donat Mg nagradna igra-2.pitanje!
10 dana, 5 dobitnica. Danas imate priliku ponovno osvojiti poklon paket Donat Mg-a. Kako osvojiti pročitajte u nastavku....
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!