|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

27. Dani beba, djece i trudnica\r\n5. – 6. 11. 2016. - Tower centar Rijeka\r\n

Uredništvo Ringeraje, 30.10.2016
Sajam „Dani beba, djece i trudnica“, najveći specijalizirani sajam te tematike u regiji, održat će se po drugi put u Rijeci. Od ove godine se sajam održava u Tower centru na 4. katu, u prostoru ex Semerara.

image
Dani beba, djece i trudnica
/51


Sajam „Dani beba, djece i trudnica“, najveći specijalizirani sajam te tematike u regiji, nakon što se prošli vikend tradicionalno održao u Splitu, na radost i veselje djece i roditelja Primorsko-goranske županije, održat će se po drugi put u Rijeci. Od ove godine se sajam održava u Tower centru na 4. katu, u prostoru ex Semerara.


Posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti mnoge tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Generalni pokrovitelj sajma je Podravkin Lino, a uz sponzore sajma: Baby Center, Beba.hr, Foto revija Rijeka, Jane, Mali anđeo, Magic Baby, Inglesina, Nestle, Töpfer , Violeta i Zvečevo, posjetitelje će dočekati i mnogobojne specijalizirane tvrtke sa svojim proizvodima.


Na sajmu se uz izložbeni prostor održava i bogat zabavno kulturni program. Na pozornici nastupaju brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, animatori, a posjetitelje očekuju i mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama i crtaonicama na sajmu.


Radno vrijeme sajma je u subotu, 5. 11. od 9:00 do 21:00 i u nedjelju od 10:00 do 21:00.


O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma i ostalim informacijama organizator će non-stop obavještavati putem facebook profila Dani.beba i web stranice www.danibeba.com.


„Dani beba, djece i trudnica“ nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, bebe, djecu i trudnice.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

9 znakova koji otkrivaju spol djeteta u ma...
Neki budući roditelji ne žele saznati spol bebe, međutim, uvijek postoji malo znatiželje hoće li dijete biti dječak ili ...
6
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam razumijeti što znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
5
Ljekovite biljke za trudnice i dojilje
Ljekovite biljke su dar prirode. Uz malo znanja o ljekovitosti i pripremi mogu nam biti od velike koristi. Žene bi u per...
4
Prvi mjesec trudnoće
Što se događa u vašem tijelu u prvom mjesecu trudnoće. (engleski video)
3





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!