daxy
|
Večer;curke. Jao što ste mi se raspisaleeee..... Pa tko će vas uhvatit? Dajte bacite oko na listu pregleda pa mi javite jesam li što pobrkala... anandi malac očito voli više pokazivat pišu nego lice. Nek je sve u redu. Suuuper za kolica! Pa ti si prošla ko da si nagradu dobila! momof5 ja sam malo s mobitela,malo s laptopa.. Ja ti imam dugi staž na ovom forumu pa imam neke svoje trikove za objavljivanje postova. Nije baš da dobro pamtim. Fiona pa dobro si dogurala,ja sam od samog početka slobodna,pa više ne znam šta ću sa sobom... Ivana žao mi je zbog infekcije. U principu se rijetko prenosi infekcija na bebu,al se može dogoditi. Zaboravila sam,koja bakterija je u pitanju? Jao,sretno s brisevima. Ti si kao i ja,mene je turbo strah da ne bih proizvela kakav neugodan zvuk pri samom UZVu,a kamo li da mi uzima briseve. andy hvala ti. Za lijepe želje nikad nije kasno. Uh,šta ti se zaredalo! Jel miruješ zbog hematoma? Sretno s nalazima! Vanja tata se srami. Super je kad bebica odgovori. Ma nešto najljepše na svijetu. Lourdess evo,datum sređen. Ma super su naši M. I moj isto ljubi trbuh,mazi. Samo što on mora ljubit dva puta,da ne bi bilo ljubomore. bubi fora sa postom je da ti istekne vrijeme u kojem ga moraš objaviti onda se jednostavno sve izbriše. Pokušaj sve što si napisala negdje kopirati ili samo označi sve i klikni na copy,pa kad se ponovno prijaviš onda paste (zalijepi). Svaki ginekolog ima svoju politiku glede učestalosti pregleda,al u jednom trenutku svi počinju naručivati na 2 tjedna... Budući sam tek u 20om tjednu rekla bih da su moje bebice dosta mirne, Osjetim ih uvijek kada jedem. Al valjda je to tek početak,tko zna kakve će biti kasnije. Nemam posebnih želja. Nekad mi se jede slatko ili slano i to je sve. ne vjerujem u te bapske o tragovima želja na koži beba... Mimo dobrodošla! Reci mi termin poroda,pa te dodam na listu. Jel vam ovo prva beba? Ovo za ananas prvi put čujem. I zapravo me buni jer je on dobar za zadebljanje i prokrvljenost endometrija! Ja sam ga tamanila u postupku i imala sam odličan endometrij. Ne tvrdim da je to presudilo,al opčenito se on i cikla preporučuju kad pokušavaš ostat u drugom stanju. A ja sam jela minimum jedan ananas tjednu u prvom tromjesečju. Omilio mi se. Na preskoke sam čitala vaše dopisivanje (bubi i Mimo),al da se nadovežem. Prava stevia je zdrava,al je problem što se u svim proizvodima koji se nalaze na tržištu nalazi stevia koja je proizvedena u laboratoriju,odnosno njen ekstrakt. Ona je u principu slatko-gorka biljka i rijetko bi ju tko koristio jer ostavlja gorki priokus nakon konzumiranja. Tako da je bubi upravo,nema nikakvih dokaza da stevia (odnosno ekstrakt stevie u proizvodima za široku potrošnju) nije štetna za ljude! A znate kako kažu,zlo koje poznaješ je bolje od onog kojeg ne znaš.... kate82 dobrodošla i ti! Slobodno se raspiši,napiši više o sebi... kiar ja ni ne znam koliko ima vremena da sam spremila sve rebe duboko u ormar,a sad sam u 20tt. Još malo pa ćeš znati spol. Ima te li želja? Uh,valjda sam pokrila šta ste sve pisale.