|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 18 19 [20]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
24.3.2015 13:04:36   
mimee
bok cure i vaši velki bebači! :)

pa kako ste? lijepi dani se redaju, nije još pre toplo, ali ide ka tome..nadam se da ih koristite koliko i mi :)

Joj, umirem od straha, iako nebi trebala..poslala sam u firmu sort of upit za godišnji iz 2014. i sad čekam odgovor..ne vjerujem da će odobrit, iako crno na bijelo imam pravo, pa postoji tračak nade..al otom-potom user posted image

Kupili smo little blue lamb cipelice, super su nam, baš za prve korake, jedino će ih brzo prerast, uzeli smo taman veličinu, ima mrvu lufta, ali veći broj od 12-18mj, nisu imali..javit će mi kad dođu, a do tada nosimo ove i haramo po parkićima :)

Ja sam prošli tj dosta izbivala da se A privikne da me nema i automatski mi se proizvodnja mlijeka smanjila, sad više nije ni za međuobrok, tak da sam mu počela dodavat ribane voćke nakon što pocica. Ali s obz da se uskoro vraćam na posao, reklo bi se da je to i prirodan slijed :)

Autumn, kako ste vi? jel se teta čuvalica snalazi, zadovoljni? a noćno cicanje?
meni je A preksinoć tak dobro spavao, probudio se samo jednomuser posted image da nisam mogla vjerovat, probudila sam se u 1 i do 4 nisam mogla zaspat na kraju jer mi je bilo čudnouser posted image ali to je bilo samo preksinoćuser posted image

Mjerili smo se na grupi za dojenje, ima 9925g i 74cm. Strašno mi je bilo smiješno, neki dan sam mu uspjela kupit hlačice vel 68(!!), taman su mu, iako izgleda da im je pobjegao koji cm u duljinu, pa bi bilo više 74, a u isto vrijeme je jedna mama kupovala iste za svoju četveromjesečnu bebu, điz..user posted image

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 476
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
24.3.2015 14:14:49   
autumn day
hej curke, evo i ja ulovila malo vremena dok mali spava, stalno smo vani i uživamo u proljeću :)

mimee, evo privikava se, prošli tjedan je ona dolazila pa smo svi bili skupa doma, oni su se igrali i tak, danas sam ja prvi put otišla na kratko....bilo je suza :(
ali mislim da je bolje tako, da se navikne da me nema i da ga ona čuva za to vrijeme, jer kad sam ja s njima doma samo mene traži i ide zamnom.
sutra ću otići na malo dulje i tak pomalo, imamo vremena još tjedan danauser posted image
ali ona kaže da plače malo, pa se zaigra, pa se sjeti da me nema i tak...bit će to ok, samo da prođe ovo prvo vrijeme prilagodbe.
kad se sjetim da je curka išla u vrtić i da je tamo tulila vjerojatno sama i da ju nitko nije utješio, jer ih je tulilo još 20, ovo mi se čini super, teta ga i nosi i utješi :))
jeste vi našli čuvalicu?

a noćno cicanje, hm....bio je bolestan, nakon što mu je curio nosić, nakon par dana zakurio i završio na antiobiotiku :/
pa sam bila blaga :)
ali imamo pomaka na bolje, ne dam mu cicati kad se probudi oko ponoći, produžimo do jedno 2, onda ako se probudi prije 4-5 pokušavam ne dat i dočekati tih 4-5, onda mu opet dam i izbacili smo jutarnje cicanje, pa oko 7 popije bocu.
znači ostalo je to navečer i noćno...planiram sad noćno pomalo ukinut i onda za neko vrijeme i to navečer, ako će uopće još biti mlijeka i ne odustane sam
s tim da mu sad navečer dam kašicu prije spavanja i cicu jer mislim da nema više toliko mlijeka da se samo toga može najeti za cijelu noć...i evo, čini mi se bolje :))
do prvog idućeg zubićauser posted image

kakve su cipke??
imaš sliku? koliko ste ih platili?
ja mom niš na nogu ne mogu obuti, zbog rista, tako da još uvijek siroče nema cipelice.

držim fige za odgovor iz firme!!!
ne znam kakva je kod vas situacija, ali možda te iznenadeuser posted image

< Poruku je uredio autumn day -- 24.3.2015 14:16:34 >

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 477
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
26.3.2015 20:03:37   
mimee
evo mi smo uzeli ove http://malitragovi.eu/index.php/bebe/lbl-taj.html
ali boja je krem-smeđa s narančastim čičkovima i nisu brušena koža. Ma preslatke su, ali mislim da ih nebu dugo mogao nosit jer ima još ravno pol cm mjesta, to je veličina 6-12mj, mislim da je 11,5cm gazište, a iduće veličine nemaju kao nijedne..mada na netu vidim da ima dva modela. Ma ak ćeš ić u Arenu u dućan, ta neka kovrčava žena je strašno čudna, polu-bahata..nemrem to uopće opisat, natjeravala tamo neku novu curu koja je došla raditi, bože sačuvajuser posted image pa.. nedaj se smest. Ja sam ostavila mejl da mi jave kada stigne veća veličina. Cipelice su im 215kn, a 193 za gotovinu.
Možda bi mu čak bile i dobre kao model, imaju te čičke preko, pa s njima reguliraš. A. isto ima mesnatu nogu, naročito na ristu.

Mi smo odustali tražiti za sada tetu čuvalicu, bacit ću mamu u vatru, pa ako zagusti, onda ću nekog sa one stranice..ionako nemamo nikoga za sada za preporuku :/ tj svi koji se nude, rade, pa kao..'donesi ti njega kod nas kad se želite malo odmorit'. HAHAHA..već ga vidim u nepoznatom okruženju, s nepoznatim ljudima kako 2,3h urla, tak da od toga naravno ništa ;)

Ma bude se O naviknuo, po meni je to najbolja opcija tko si može priuštit..barem još koji mj, pa onda vrtić, tako bar postepeno idu sve više u neku samostalnost :)

Mene malo brine to moje smanjenje mlijeka..mislim da ću mu morat uvest bar 1 bocu ad navečer..nema šanse da on meni cicanjem dnevno dobije i 300ml, a kamoli 500,600..sinoć mi se recimo dosta budio i mislim da je fakat bio gladan, a meni nikako iz dupeta u mozak da bi mu mogla složit XD

nema još odg iz firme..drže me na laganoj vatriciuser posted image

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 478
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
31.3.2015 13:58:15   
autumn day
mimee, jesi uspjela skemijati godišnji?

ja sutra počinjem!user posted image
u depri sam cijeli dan....user posted image

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 479
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
2.4.2015 16:21:16   
mimee
autumn, kako je prvih dana? Kako je bebo prihvatio da te nema tak dugo? :/

ja cu valjda dobit nešto go, ali jasno mi je dato do znanja da trebam što prije doć i da je ovo koma, tak da računam do poč 5.mj, a ostatak nemam pojma kad, a za ljeto se mogu slikat, odradit ću ga do zadnjeg danauser posted image
ah kako god okreneš nije dobro :/

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 480
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
10.4.2015 15:01:20   
autumn day
joj, nije bilo dobro prvih dana,sad je sve bolje i bolje,
prvih dana bi zaspao od umora koliko je plakao i bio tužan, sad plače samo kad odlazim, tako da to obavimo što brže, pusa i bok.
ali se onda brzo smiri, papa, spava, igra se...tu i tamo me se sjeti, ali sve ok...pao mi je kamen sa srca, baš mi je bilo teško prve dane.
ali moram priznati da uživam što sam se vratila na posao, osjećam se baš dobro
ipak nije kuća za meneuser posted image

ali da stvari ne bi bile previše jednostavne, nakon doslovno 3 dana kaj sam se vratila, starija je dobila kozice
user posted image
nasreću, baka je spasila stvar ali sad će naravno i micek pokupiti od njeuser posted image

a kako si ti? A? kad se vraćaš?
ni ne pitam za druge cure jer više nitko ovdje ni ne pišeuser posted image

kaj ćete kupiti A za roćkas? ja uopće nemam ideja....

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 481
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
14.4.2015 22:56:23   
valerie
Hej cure, za dva mjeseca i nas isto čeka. Grozno!!!
Mislim da će plakat cijeli dan. Jel dojite još uvijek? Mi kad god hoće, noću oko 3 puta i danju kad hoće. Nedavno je imao onu trodnevnu virozu pa nije htio ništa drugo. Ne znam kako ću ga odviknut uh uh...

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 482
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
15.4.2015 8:35:15   
mimee
joj kako brzo prođu dani..sve mislim sad ću odgovorit i evo tjedan dana :P

u petak ću valjda točno saznat kad se vraćam, ali ja mislim da će to biti 4.5. Ma ok, pomirila sam se i ok mi je to, mislim da ću se preporordit i biti još funkcionalnija kada dođe još sadržaja u moj život. Ovako lako padnem u kolotečinu..user posted image

A je ok, bi-nebi hodao, ali mislim da će mu trebat još bar mj dana, još mi je malo lelujav..ide kad ga se pridržava, a s jednom rukom je još nestabilan. Idemo svaki dan van, pa malo do parkića, al onda pošizi kad moramo doma, jedva ga spakiram nazad u kolica, jer se skroz ukipi user posted image

jel O odolijeva kozicama ili je i njemu vatreno krštenje? :/

za ročkas smo mu kupili https://www.google.hr/search?q=guralica+mickey+i+prijatelji&biw=1280&bih=671&tbm=isch&imgil=d9l5l2VjxbmvlM%253A%253BzcV1p3TesxV-qM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fmondo.hr%25252Fguralica-mickey-i-prijatelji&source=iu&pf=m&fir=d9l5l2VjxbmvlM%253A%252CzcV1p3TesxV-qM%252C_&usg=__2VmTha-9Oj3Aa_ByAQrmCzF39wM%3D&ved=0CDQQyjc&ei=VAUuVf3bO86uacSpgfAD#imgrc=d9l5l2VjxbmvlM%253A%3BzcV1p3TesxV-qM%3Bhttp%253A%252F%252Fmondo-cdn.r.worldssl.net%252Fmedia%252Fcatalog%252Fproduct%252Fcache%252F1%252Fimage%252F9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95%252F0%252F1%252F0124023_035311.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fmondo.hr%252Fguralica-mickey-i-prijatelji%3B813%3B1000 (joj koliki link.. :/) i sličnu poklonili prijateljima za curicu-rasturaju je, ima sve što treba i baš im je zanimljiva, jer mogu prčkat po njoj, svira, trubi, ima gas, telefon..ma svašta. Kupili u baby centru, a ima i u Konzumu čini mi se :)

valerie, ja dojim otprilike 3x dnevno, računajući dan i noć, ne baš kad on poželi, nego kad se meni napuni, on jede već skoro sve drugo, pa mu je mlijeko više kao 'sokić' i uspavanka prije večernjeg spavanja zadnjih par noćiuser posted image

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 483
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
24.4.2015 13:04:42   
autumn day
A,sretan ti rodjendan!!]user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio autumn day -- 24.4.2015 13:06:55 >

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 484
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
25.4.2015 21:03:38   
mimee
autumn, hvala :) nadam se da je i O bio sretanuser posted image
kako ste proslavili?
joj ja već padam s nogu, a još sutra treća runda i za tjedan dana četvrtauser posted image
toliko o proslavi u jednom danu..
mislim da ću idućih godina biti malo odlučnija, jer ovako svako hoće 'vozit po svome'user posted image
p.s. poslala sam ti u inbox ako imaš fejsuser posted image meni služi samo za komunikaciju dodušeuser posted image

na posel se vraćam 11.5., dobila sam neš godišnjeg, pa hajde, još malo, bar da te ročkase sredimo.

kako je O sa hodanjem? A nebude još mj dana sigurno, još ga noge baš ne slušaju. dobio je tu guralicu, pa se zapiči s njom po dvorištu koda nema kraja, a nemre se zaustavit, pa rikavamo od smijeha, a ovako još treba držat za ruku.


(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 485
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
26.4.2015 8:31:21   
autumn day
mimee, vidla sam i odgovorila ti. jesi dobila poruku? :)

mi proslavili u jednom danu, samo s obitelji, imamo mali stan pa nam ne stane puno ljudi odjednom, planirali smo frendove malo po malo zvati, ali O je dan nakon rockasa dobio koziceuser posted image
tako da se borimo sad s tim, sad se već suše pa je lakše, ali baš se namučio, nije spavao par noći nikako, stalno se bacao, svrbilo ga je...noćas je bilo bolje.
i još mu četvrke izlaze dolje, pa je sav nervozanuser posted image
a ja uz sve to na posao...:/

ne hoda još, zna ustati iz čučnja,pa napravi par koraka, nabrojali smo najviše 5, pa padne na guzu :)
za rukice ga ne vodamo, a uz neki oslonac hoda....tako da ćemo vidjeti kad ćeuser posted image
ima sekina kolica za lutke, pa uz njih cijeli stan stan prohoda i šeće bebuuser posted image

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 486
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
28.8.2015 22:15:14   
valerie
Di ste mamice i veliki bebači????

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 487
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
17.2.2016 23:31:58   
amon
Mame,dugo se nismo čule.... nakon toliko vremena, baš bih voljela čuti što ima novoga kod vas...možda da podijelite kakvu slikicu tih mališana koji su nekad bile mrvice?!
POzz

_____________________________

Sezamić stiže 16.05.

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 488
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 18 19 [20]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 18 19 [20]
Idi na:







Anketa

tara ili lana
pisonjica



tara (54%)

lana (46%)


Broj svih glasova: 128

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!