Newy
|
Ma glavno da je beban živahan zadovoljan unutra znači nisu te gledali vaginalno, pa i ja se nadam da mene sutra neće jer ionako mi to ne igra neku ulogu, ništa mi baš ne znači u ovo vrijeme termina, jesam li zatvorena skroz, ili otvorena recimo 3 cm (znam da je neka od cura bila tako nešto dugo otvorena, pa prešišala debelo termin, a neke se otvorile praktički odjednom, tako da ništa to ne znači...). Meni je zadnji put rekao dok da će raditi uzv radi procjene težine pošto je očito manji bebač, joj samo da je napucao 2800 barem, onda ću bit mirna i može komotno van A ja se sve nadam da ću do kraja mjeseca rodit, odnosno do termina... ali kako bude, bit će- i da malo kasni, glavno da sve ostalo bude ok. Ne znam uopće što bih rekla, naznaka nemam baš nikakvih, osim što me povremeno kako koji dan baš kao menstrualna bol, e sad jesu to uopće lažni trudnovi i ima li šanse da barem oni polagano otvaraju, pojma nemam... drugo sve mi je uobičajeno, skoro niš me ne boli zamjetno, malo pritiska na mjehur kad se on rasteže, ali sve u svemu, i nije mi baš teško čak ni ovaj kraj trudnoće. Nadam se da mi se neće obiti o glavu na porodu, da bude težak koliko god je trudnoća bila laka Joj i moram sutra doktoru napomenut, opet me zadnjih dana tako probolo oko srca, tako jaka bol, oštra, skoro kao da peče, užas... baš s lijeve strane, ne mogu uopće identificirat je li to neki živac, mišić, ili ono čeg me strah, da nije ne daj Bože nešto sa srcem ali to kratko vrijeme dok traje, ne usudim se uopće dublje udahnut koliko probada
|