|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak
12.5.2014 12:05:59   
maaggie
jooooj Katja :D prekrasnooooooo... baš mi je drago da su dečki odlučili,znam da je to i tebi bio odabir No.1 :D super user posted image

ja sam sinoć imala kontrakcije svakih 10 minuta,očito lažne jer sam u to zaspala ali jutros se strašno teško osjećam...neki pritisak,noge natekle, prepone bole... ne znam uopće što mislit...

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 876
12.5.2014 12:58:12   
anaxx
Hvala svima jos jednom!!!
Maja, maaggie sretno i samo hrabro, neka bude sto brže !

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 877
12.5.2014 13:28:08   
Bellatrix
Anaxx - Čestitam! user posted image
Rodila si veliku curu, svaka ti čast! Katja je krasno ime! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 878
12.5.2014 13:29:14   
Newy

user posted image

user posted image Caly - 10.03. user posted image Katarina 22.03.2014
user posted image Vlaja - 11.03. user posted image Vana 03.03.2014
user posted image BEBA13 - 15.03. user posted image David 24.03.2014
user posted image Iv@na - 22.03. user posted image Vito 26.03.2014
user posted image čizmica - 29.03. user posted image Luka 02.04.2014.
user posted image sarita 22 - 02.04. user posted image David 15.04.2014.
user posted image tintin - 05.04. user posted image Sara 05.04.2014.
user posted image nnina - 15.04. user posted image Mia 30.03.2014.
user posted image autumn day - 17.04. user posted image Ozren 20.04.2014.
user posted image mimee -17.04. user posted image Andrej 24.04.2014.
user posted image tonija_4 -21.04. user posted image Mia 27.04.2014.
user posted image kim626 - 10.05. user posted image Leon 07.05.2014.
user posted image anaxx - 14.05. user posted image Katja 11.05.2014.
user posted image amon - 16.05. user posted image Dominik 05.05.2014.
user posted image tonka2011 - 16.05. user posted image Dora 07.05.2014.
user posted image maaggie - 19.05. user posted image
user posted image maja pčela - 26.05. user posted image
user posted image Bellatrix - 29.05. user posted image
user posted image Newy - 31.05. user posted image
user posted image Suncica33 - 10.06. user posted image
user posted image lilmaya0608 - 10.06. user posted image
user posted image ma re - 20.06. user posted image
user posted image valerie - 20.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 879
12.5.2014 13:36:05   
Newy
Napokooooon anaxx, velika cura user posted image

Uf kako nas je malo ostalo, ne mogu vjerovat user posted image , sad ajmo po redu dalje maaggie, a bome i maja pčela bi mogla iznenaditi user posted image user posted image

ma re, nisu nam još stigla kolica, ali nisam ih još ni očekivala, jer on je nama na sajmu rekao da će se javiti za 3 tjedna kad budu isporučena ako sam ja dobro shvatila, tako da im se ja ni ne nadam još tjedan dana user posted image a vidim i da im na stranici piše da je rok isporuke za Kunert 2-4 tjedna, a za Bebetto 3-5 tjedana, tako da nema brige valjda... ma samo da mi dođu prije nego odem roditi, da imam autosjedalicu za bebu odvest kući user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 880
12.5.2014 13:38:49   
Bellatrix
Eto mene s pregleda, nisam saznala ništa novo, osim da je bebica dobro, plodne vode iiimaaaaaaaaaaa ...
Ali moram ovaj tjedan obaviti sve moguće pretrage user posted image , jer kako je prvi bio carski, sada moramo biti spremni na sve opcije. A u ambulanti na Sv. Duhu guuuuuuuužva
Kupila sam si križaljku i otišla na kavu, tako da mi i nije bilo tako strašno. Malo sam čak i uživala, na terasi i suncu user posted image
Sljedeći pregled sljedeći tj

Sunćica - hvala ti na željama, nadam se da i bude prošlo brzo! user posted image

maja pčela - sad si ti na redu?! user posted image Ovo je super, svaki dan nova bebica!!!
Želim ti sreću i brz porod!

maggie - tko zna, možda je to znak da su se stvari pokrenule! user posted image

Ova naša lista se popunjava sve više, kako cooool user posted image , vidim da se uskoro i ja bližim na red (he, he user posted image )

(Odgovor članu Suncica33)
Neposredna veza do poruke: 881
12.5.2014 13:39:40   
Bellatrix
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image                      

maggie....................................14.05.
bellatrix...................................19.05.
newy.......................................20.05.
suncica....................................28.05.
ma re......................................02.06.

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 882
12.5.2014 14:01:02   
kim626
Aaaaaa divnih vjestiiiiiiiii...cestitke na malim andjelima!!!!!!

Neposredna veza do poruke: 883
12.5.2014 16:33:44   
Newy
Bellatrix jesu ti već radili ctg?

Pitanjce jedno cure, zanima me pošto su u rodilištu bebe s mamom, onda ih valjda i same presvlačimo, pa mi nije jasno gdje se bebe presvlače? Na našem krevetu, ili krevetiću bebinom, ili ima kao neka prematalica...? Nisam nikad vidjela te sobe za rodilje, kako su opremljene, pa si ne mogu baš zamisliti kako to funkcionira točno user posted image

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 884
12.5.2014 17:16:34   
maaggie
Meni su rekli da ih sestre presvlace 3 puta na dan i da mame ne moraju mjenjat pelene jer da je to dovoljno za bebu od nekoliko dana... al isto nek nam rece netko tko ima iskustva i tko je mozda sad jos uvijek u bolnici user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 885
12.5.2014 17:32:38   
autumn day
Anaxx...super za odabir imena, Katja je naaaajljepse ime :D

Newy,u petrovoj sestre presvlace bebe i to one dolaze par puta dnevno sa kolicima na kojima premataju bebe. I one imaju i kremice i pelene i sve sto treba :)

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 886
13.5.2014 6:12:50   
anaxx
U Ri sestre presvlace i kupaju, mama smo mora hraniti i brinuti o bebi jer su cijelo vrijeme bebe s vama, za presvlacenje ih uzmu ...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 887
13.5.2014 9:29:41   
Bellatrix
Newy - nisu mi radili ctg, navodno ga rade tek u 39-tom tj
U sobi (Sv. Duh) imaš presvlačilicu, a bebu presvlače sestre 3 puta dnevno. A ti po potrebi. Ja sam svoju curu u bolnici presvukla svega 2 puta ukupno.

maggie - ima li kakvih pomaka kod tebe?

< Poruku je uredio Bellatrix -- 13.5.2014 9:30:54 >

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 888
13.5.2014 10:09:34   
Newy
Hvala cure. E pa tako i meni pada, trudnička ambulanta idući tjedan kad ću već biti 38+3, pa me sad malo prepalo jer čitam na jednom drugom forumu da su cure krenule na redovni ctg već par tjedana ranije nego što smo mi sad, pa mi nije bilo jasno user posted image . Ali ako im je praksa takva da rade tek u 39.tjednu, onda je valjda ok.

E super to za presvalačnje, jer se nadam ukoliko ću fizički biti dovoljno sposobna user posted image , voljela bih da već u rodilištu barem koji put smijem sama presvući bebu. Da ne dođem doma iz rodilišta, pa svi okupljeni oko mene i gledaju, a ja nikad nisam malog presvukla, to bi mi bio preveliki pritisak user posted image . Pa onda bolje u rodilištu dok nitko ne ''nadgleda'' da probam koji put sama, možda steknem i malo prakse već, nadam se user posted image . Isto tome se nadam i što se dojenja tiče... Ono, da se već malo uhodamo i upoznamo u rodilištu... Ma samo da sve dobro prođe na porodu, i da bude beba ok, i ja dođem k sebi brzo user posted image

Neposredna veza do poruke: 889
13.5.2014 10:48:28   
maja pčela
jutro cure,ja još uvijek u komadu user posted image ,jučer tako lijepo krenulo i navečer sve stalo,baš sam nervozna sada,trebao me ostaviti jučer pa pokrenuti porod,sad bi već bila gotova....ali što je tu je,čekamo,šetamo,možda se i pokrene nešto.....

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 890
13.5.2014 10:56:49   
maaggie
Kod mene nista nova, takoder... al boli i boli... menstualna jaka bol, pa kao da me neko probada, pa prepone, pa zdjelica... uf,uf...

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 891
13.5.2014 11:12:18   
maja pčela
ma meni je i sluzni čep krenuo,jučer i trudovi,i navečer u 8 sve stalo,poludila sam!!!!danas stisne tu i tamo ali nije to to još,ali možda večeras odem na hitnu i kažem da me boli pa me ostave pošto sam 4 prsta otvorena a do bolnice imam 30 kilometara,pa pokrenu oni nešto,vidjet ću kako će se danas stvari odvijati....

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 892
13.5.2014 11:37:53   
anaxx
Ajde Majo do mene je krevet slobodan, a sutra i mi idemo doma... Čekamo te :)
Maaggie drži se, ne znam gdje ćeš ti roditi...

< Poruku je uredio anaxx -- 13.5.2014 11:41:42 >

Neposredna veza do poruke: 893
13.5.2014 11:44:29   
maja pčela
misliš li da bi me ostavili??ma jučer bio finderle pa me pustio da krene prirodno,sad mi samo nervozu stvorio,kaže kad krene ne čekajte dugo ipak niste blizu,bolje da me ostavio i sad bi bila gotova već.....user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 894
13.5.2014 12:19:00   
maaggie
pa da,bolje bi ti bilo da su te ostavili,pogotovo što ti bolnica i nije baš blizu...ovako ovo mučenje iščekivanja je najgore.... kažu gore nego sami porod....

Anaxx , u Splitu ću ja... user posted image

čekati i čekati... user posted image

Neposredna veza do poruke: 895
13.5.2014 15:44:22   
valerie
Cure koje idete na preglede u Petrovu, kojeg dr. preporučate? Jel Zlopaša petkom? Kako izgleda tamo pregled?

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 896
13.5.2014 16:19:45   
autumn day
Valerie,ja sam se tamo nahodala...uglavnom,u kabini 2 napravis tlak,tezinu i daju ti trakice za urin,u kabini 5 i 6 je ctg,i kad to obavis cekas da te pozovu na pregled,to zovu u kabine 1,3 i 4.
Petkom bi trebao biti zlopasa,ali ja sam bila u petak i nije ga bilo,cesto bude dr.koji nije po rasporedu.
Doktora ima puno i vise manje su ok.
Ako te jos nesto zanima,pitaj :)))

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 897
13.5.2014 19:37:28   
Bellatrix
newy - moje iskustvo na Sv. Duhu je jako dobro! Sestre su pristupačne i stvarno pomognu oko dojenja, a pomognu i oko presvlačenja! Nemoraš se puno brinuti user posted image

Meni je dosta! Da mi ponude išla bi sutra roditi (iako bi htjela da porod ide prirodno)! Bole me leđa, prepone, peku me trbušni mišići, gegam se ko patka i teeeeeško mi je! A neznam kud bi sa sobom user posted image
Baš sam si čudna!!!!

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 898
13.5.2014 21:54:39   
eternity
pozdrav drage user posted image , ja upadam kao padobranac sa podforuma zatrudnjivanje na podforum trudnoćauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na podforumu zatrudnjivanje imamo novu temu- iskustva naših trudnica pa ako ima tko od vas raspoložen da sa nama podijeli svoje iskustvo, odnosno :
-kako ste se "trudile"
-što ste od lijekova pile u dobitnom ciklusu i u ciklusima prije
-koje čajeve ste pile
-koje vitamine ste uzimale
-koje ste pretrage radile
-koliko dugo ste se trudile da postanete user posted image
-kad ste radile test
-simptomi prije pozitivnog testa i kasnije
- ... sve što mislite da je pomoglo da ugledate user posted image i postanete user posted image

hvala u ime svih trudilicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 899
14.5.2014 16:17:49   
Bellatrix
Zavladala tišina na ovom našem forumu!!! Jeste li žive drage moje mame i buduće mame?

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!