|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak
14.5.2014 17:56:13   
valerie
Ja živa haha

Drage moje, jel ima smisla nosit ogrtač u bolnicu? Ionak smo tamo 3 dana i nikud ne izlazimo.

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 901
14.5.2014 19:15:39   
ma re
evo i mene...user posted image

valerie ja ću ga uzet, al je pitanje da li će trebat.. bolje da ga imam ego da mi zatreba pa...

cure kakvo je vaše mišljenje o porodu u vodi? Na tečaju pričali o tome i ja ozbiljno razmišljam...

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 902
14.5.2014 19:55:15   
valerie
Ma re, ja sam za sve što ti može olakšat porod. I ako kadu izribaju Domestosom user posted image
Mislim da kod nas u Zg toga nema.
Jesi spremna za bebu? Meni fali još par stvari, tek sam počela prat i peglat robicu.

Cure, dal koristite one umetke za kadicu za lakše kupanje bebe? Kadica treba biti najjednostavnija?
Bebače pokrivate poplunićem ili koristite vreće za spavanje?

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 903
14.5.2014 20:09:56   
ma re
Pa onako.. na pola.. još trebam kolijevku pripremiti, a robicu sam počela tek prat... Kod nas je krajem 05 mjeseca dječji sajam pa ću nadopunit još što mi fali...
Ja sam kadicu kupila u ikei... ravna je ali na dnu ima ono protiv klizanja..

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 904
14.5.2014 21:06:41   
anaxx
Cure mi smo doma!
Dan je pri kraju, bake djedovi, i ostala uza rodbina se izredala i sad je konačno mir. Mama je prilično umorna, ali sto se može! Od sutra hvatamo ritam i uvodimo pravila. Pozdrav od nas....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 905
15.5.2014 8:55:18   
andydea
Ma re odi i ne razmisljaj..porod u vodi je potpuno prirodni i opustajuci porod..to kao da si kod kuce..Ako stignem idem sigurno za Rijeku samo da rodim u vodi..prvi plan mi je doma kod kuce..Sad sam u cjelom istrazivanju..i ne mogu vjerovati da nema kod nas u Zg.
Anaxx dobrodosla kuci :*

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 906
15.5.2014 10:18:13   
maja pčela
jutro cure!!!ja još u komadu,jutros mi je izašao ogroman komad čepa i počeli lagani bolovi kao menstrualni ali nepravilni pa sad ne znam koliko da čekam s obzirom da sam još u ponedjeljak bila 4 prsta otvorena a i do bolnice imam preko 30 km???uopće ne znam kako da se ponašam,ne boli jako ali boli....kao da mi je prvi a ne treći put user posted image .što se tiče poroda u vodi mislim da je to super,ali mjesec dana prije moraš raditi pretrage pa ako je sve ok onda možeš.ja planiram stolčić ovaj puta.javim vam kako se odvija situacija!!!

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 907
15.5.2014 12:33:23   
maaggie
maja , mislim da bi trebala otići u bolnicu pogotovo jer ti nije baš blizu pa čisto nek oni vide...da si mirna... joooš maloooo weeeee user posted image

kod mene cure nista nova... dr kaze da sam zrela za porod po djetetu i po svemu al eto...čekati i čekati... ponekad imam osjećaj da će me preskočit user posted image

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 908
15.5.2014 13:12:59   
Bellatrix
Ima smisla uzeti ogrtač, doći će posjete, spavaćice imaju veliki raspor, ponekad posluži nešto s čim se možeš ogrnuti.

Mi imamo kadicu s umetkom i odlično nam je poslužila! Bebicu smo stavili u kadicu i imali smo obje ruke slobodne za manevriranje! Preporučam!

Kod mene je sve uglavnom spremno. Torba spremljena, bebine stvari složene, suprug još treba otići po sjedalicu i košaru za kolica (pospremljeno kod svekrve na tavanu) i to je to (valjda)

anaxx - lijepo je ponovo biti doma, meni je tako bilo! Samo nisam dala bakama i sličnim blizu cca tjedan dana, trebalo nam je malo vremena da budemo sami (uostalom, svi su se već izredali u bolnici)
Valjda će tako biti i ovaj put user posted image

maja - user posted image napetro je napeto kod tebe! Ajde da sve prođe brzo i u redu! Bez komplikacija!
Zašto ne nazoveš bolnicu i pitaš ih za savjet?

maggie - drži se! Još malo ..... Ja već brojim dane i nadam se da neću prenjeti! Barem ne onoliko koliko je Caty user posted image

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 909
15.5.2014 13:15:30   
sarita 22
ej curke pozdrav evo malo i mene nisam bas imala vremena radi maloga i jos sam nekako iscrpljena mislim na vas svaki dan bez obzira sto nemogu doc i javiti se...cestitam novopecenim mamicama mi sutra idemo kod pedijatra da vidimo kako je mali napredovao bas me zanima pa vam se javim onda pozzz i veliki user posted image

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 910
15.5.2014 14:05:54   
maaggie
Saritaaa vi vec kod pedijatra, bas lijepo.... vrijeme prolazi... vec si ti i zaboravila na svoj porod... bas treba otvorit novu temu gdje cemo nastavit kad sve rodimo :**

hopsam na pilates lopti...user posted image user posted image

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 911
15.5.2014 17:40:36   
kim626
Hej curke...evo da se malo javim...ne stignem bas puno na internet od malog! Inace smo super...dojim i uzivam u majcinstvu! Ovaj osjecaj je neopisiv!

maja ima kakvih novosti?? Tako sam i ja bila otvorena,dluzni cep se danima vuko i curnuo cijeli napokon i odma trudovi na 5 min krenuli a mi 100km do zg...tako da moje misljenje da bolje odes i budes mirna!

pusa svima od nas dvoje user posted image

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 912
15.5.2014 21:13:55   
mimee
bok cure, evo i mene malo :)
jos nas je malo ostalo proljetnih bebica, drz te se :)

meni nije trebao ogrtac u bolnici jer je bilo uzasno vruce zbog bebica, ali ja sam imala svoju spavacicu, pa nije bilo problem(citaj raspor ;))

mi danas punimo 3 tjedna i vec smo sve pocetnicke boljke prosli, jos samo grcevi fale ;/ uglavnom, ja na antibiotiku zbog mastitisa, Andrej bas i ne cica, pa je zato nastao, a jos imam i ravne bradavice, pa stalno moram kemijat sa sesiricima i izdajat i njega dohranjivat, jer nemam dosta mlijeka :( a i ne moze mi ga izvuc, bas zacarani krug i to me uzasno umara, nemam bas nade da cu moc dojiti, ali dokle ide ide..

cure koje su rodile, jel imamo novu temu ili jos pisemo ovdje? :)

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 913
16.5.2014 0:25:41   
Caly
Ej cure evo i mene, nešto mi mob štrajka, aneda i se na komp. Neman vrimena. Mi smo u nedilju krstili našu princezu, bilo je prekrasno i ona je bila prava dobrica. Kako nam je lipa lista, baš san ponosna na nas! Stiže nam lito! Jedva čekan, svaki dan na plažu i navečer u šetnjice. user posted image
Maja pčela strpi se još malo i ti Maggie, nego reci mi Maggie odakle si?

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 914
16.5.2014 6:58:37   
maaggie
Split user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 915
16.5.2014 8:44:46   
Newy
oooo baš lijepo da ste nam se sve javile i da uživate, i mi ostale jedva čekamo user posted image vidim s dojenjem ima svega, joj ja bih isto voljela dojiti ali kad čitam i nije to samo tako, pa vidjet ćemo kako bude...

Meni se muž vratio s puta, sutra punimo 38 tt, tako da što se mene tiče, može malac doći svi ga željno iščekuju i sve je spremno uglavnom, a sad kad će on odlučiti user posted image

Danas napokoooon očekujem i kolica, danas bi trebala dostava doći, a cirkusa s tim kolicima da je to nevjerojatno... već preko 2 mjeseca traje saga o kolicima user posted image ništa sad čekamo ova od druge firme, plaćam ih pouzećem naravno nakon onog cirkusa, pa da ih imamo barem spremna. A naši novci koje nam je ova prva firma maznula, ah iskreno se nadam da ćemo ih dobiti jednom user posted image

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 916
16.5.2014 11:06:24   
maaggie
iskreno...ja imam osjećaj da će mene porod preskočit...da neću nikad... svaki dan bliže terminu sve me manje boli user posted image umjesto da postaje intenzivnije... istina malo me više zeza zdjelica i prepone pa onda računam da to mora tako... beba mi je procjenjena kao malo veća od 3500 do 4000 g tako da me strah ako prenesem da neće trebat carski pošto ja i nisam baš neka velika žena user posted image ... uf uf .....

ti si Caly , isto rađala u splitskom rodilištu,zar ne? koliko se sjećam nisi imala loša iskustva? meni termin u ponedjeljak i možeš i zamislit kako mi je user posted image s jedne strane jedva čekam,a s druge hm... već mi pada na pamet odlasci na pregled plodne vode ako prenesem..kakva su ti iskustva?

kakva su vama,cure, općenito iskustva sa amnioskopijom? vidim da vi u Zg to i prije termina radite ili se varam...nekako sam stekla dojam ili su to možda pisale ove cure što su prenijele termin...

Newy , a vama još nisu vratili one novce? pa što kaže oće li? joj kako je to zeznuto ukoliko se plati unaprijed... ubuduće nam je svima pouka ''samo i isključivo pouzećem'' pogotovo kad su tako velike svote u pitanju... još malo pa ćemo i mi bit na popisu s imenom i datumom...can't wait user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 917
16.5.2014 19:49:12   
Newy
Evo napokon i moja kolica stigla user posted image maaggie, nismo dobili još novce, sad idemo službenim putem napraviti sve što se može i nadamo se da će nam jednom u skorijoj budućnosti biti vraćeni novci user posted image

Cure da vas pitam, jel ima netko iskustva s ovim, već me 2-3 dana boli trbuh ali baš neobično- samo gornji dio (znači iznad pupka, ispod prsa), i to ajmo reći na dodir, ili recimo kad se sagnem user posted image tamo negdje gdje su bebi leđa/guza, pa kao da mi je već toliko napeta koža i mišići, da me taj dio boli na dodir. Ono kao da mi je tu modrica neka kad pritisnem to nečim (dok se saginjem). Baš kao da me boli trbušni zid izvana, koliko se rastegnuo, inače trbuh mi raste samo prema naprijed baš mi se svi čude, doslovno samo ide u daljinu presmiješno izgleda user posted image

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 918
16.5.2014 20:54:54   
mimee
kim, jesi ti ono isto rodila u Vinogradskoj? ako da, kak ti je bilo? si imala kakvu ''preporuku''? :)

maaggie, ja sam na amnio isla od 38.tjedna, ali zato sto sam vec bila otvorena. Nije bilo nis strasno, malo sukrvice mozda poslije i to je to. Mada privatnici kazu da se to vise ne radi, jer je pre invazivno, ali kad si u terminu, ionak ti je svejedno ak se kaj potakne, dapace ;) iako meni nije nis potaknulo :P

cure, uzivajte u svojim busicama jos malo, nije da mi jako fali, ali sjetim se rado kak se A migoljio i gurao me nogicom i kak sam se ko brod okretala s boka na bok :D

< Poruku je uredio mimee -- 16.5.2014 21:01:13 >

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 919
17.5.2014 8:31:22   
kim626
Mime jesam,rodila sam,u vinogradskoj i ja nemam nista lose za rec..ja sam odusevljena bila babicom koja je bila toliko smirena,topla ma divna! Sestre na odjelu babinjaca su mi isto bile odlicne..bez zamjerki! Kako je tebi bilo??
Maggi amin.su meni radili na dan kad su me trudovi uhvatili..ali isto sam bila otvorena 3cm..pregled nije strasan ,ne boli nista samo je malo nelagodno...sukrvica nakon pregleda je normalna!

Newy tako ti je i mene znalo bolit kao od pritiska...koliko ti traje ta bol?

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 920
17.5.2014 8:45:32   
autumn day
Mimee,draga,bas mi je drago da si se javila...a bas te sve snaslo :(
I taj mastitis...ali drzi se,bit ce sve lakse :)

Sarita,sta kaze pedijatar,kako sinko napreduje? :)

Nista nam se tonija ne javlja,nadam se da su dobro,znam da je pisala da je curka zavrsila u inkubatoru...

Valerie,meni ogrtac nije trebao,a nosila sam ga i zauzeo mi je pola torbe...u petrovoj je prevruce,a iz sobe nikud ne ides,pa ga nisam koristila.

Nama sutra 4 tjedna,ne mogu vjerovati.. a u srijedu na prvi pregled! :))

Curke,ajde nek neka koja zna otvori novu temu,bezveze mi je tu pisati o bebicama,nek nase trudnice jos tu pisu par tjedana,pa se svi selimo na novu temu,ha? ;)

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 921
17.5.2014 14:22:16   
anaxx
Cure sto nam je s majom? Nije se javila od onih trudova, nadam se da ovo nejavljanje znaci da je rodila... Nadam se da je sve ok!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 922
17.5.2014 23:45:04   
Caly
Maggie nemoj se sekirat za to, ništa strašno, samo traži da ti stave gel ako ne stave, meni je jednom bio muški koji ga nije stavio, grozno, sigurno san se zbog njega otvorila još cm. meni su bili odlični ali najbitnije je da ih slušaš i puno je lakše kad je netko s tobon. Meni je bilo prekrasno, ne bi prominila ni za šta, a još kad san vidila ove moje krupne oke i čula moju buduću opernu divu, ima takav visoki ton da su se svi čudili. Viruj mi svaki tren boli vridi za to, i posli isto za dojenje, kupi odma purelan malu mast da imaš jer ako ti napravi ranu bolit će grozno, a s ovom mogu bebe dojit,ne treba brista i pomaže skoro odma, izvrsna krema. Eto ako te još šta zanima pitaj! svratit ću opet sutra, ne radi mi na mob pa ne mogu uvik na komp,neman vrimena. Cure poz,držite se. user posted image user posted image
Newy bravo za kolica!
Mimee znan kako ti je!user posted image user posted image

< Poruku je uredio Caly -- 17.5.2014 23:47:00 >

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 923
18.5.2014 10:13:31   
maaggie
Caly , gel za amnioskopiju?? Ili to kao indukcija za porod? Kazu nista strasno al meni vec uf... sutra termin i kako se blizi svi simptomi nestaju, ono sto me i bolilo vise nije....imam osjecaj da nece nikad....strah me i posto je dr rekla jos prije dva tjedna da je beba naprednija da cu na kraju i na carski morat ic user posted image uf svakakve misli i jos ti hormoni pa sam i placljiva.... samo nek bude sve ok, sve ce proc i kao sto kazes svaka bol ce se isplatit kad moja cura bude vani user posted image user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 924
18.5.2014 10:45:56   
Bellatrix
Dobro jutro,

jutros se osjećam kao da me pregazio vlak!
Jučer sam bila cijeli dan sama sa svojom curicom, ona je divna, ali kao i svaki 2,5 godišnjak jaaaako zahtjevna i još nije htjela spavati popodne user posted image . Do navečer kad mi je muž došao doma bila sam u komi. Trbuh me bolio cijelu noć! user posted image

maggie - kako je prošao tvoj zadnji pregled? Ja idem u ponedeljak.

maja pčela - ima li novosti?

newy - mene tako boli već tjednima. Doktor mi je rekao da je to zato što nosim visoko pa su mi svi organi pritisnuti prema gore. U zadnje vrijeme me bole i rebra, jedva čekam da se beba malo spusti!

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!