|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
18.3.2014 8:33:22   
Snjeguljica_83
Lili user posted image user posted image Točno tako!

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 601
18.3.2014 8:53:47   
daxy
Jutro cure!

Pinky ticker ti je ZAKON! user posted image
Još 206 dana.... Ma fenomenalno,nabavit ću si i ja ovakav... user posted image

Snjeguljice ne brini nisi ništa propustila. user posted image Bravo za SDD! user posted image

syringa pa šta se to događa? user posted image Šta je još rekao gin? Ima li folikula?

Pumba ženo,dobro da si se javila,ja se već zabrinula. Pazi da ne počneš djelit jačmence zbog tog laptopa. user posted image user posted image

mali andeo pa gdje si ti? user posted image Ovisi draga šta ćeš radit kod gin. Ako je samo UZV i vaginalni pregled onda nije bitno,al ako ćeš radit PAPA test i/ili briseva mislim da trebaš pauzirati 2 dana.

Žene moje,ja pijuckam kavicu i čekam da se logirate.... Idem malo surfat internetom,naišla sam na nešto zanimljivo i nisam mogla doć sebi od prvotnog šoka,al evo sad već gledam na youtube-u kako su parovi uspjeli u tome.
Ljudi moji: INSEMINACIJA KOD KUĆE! user posted image Šok! Jeste li ikad čuli za to? Prvo sam mislila da su to neki luđaci,al zaozbiljno nisu... Parovi uspjevaju u tome,imaju opremu i rade tu "domaću" inseminaciju ko od šale s uspjehom....

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 602
18.3.2014 9:10:29   
PinkyFunkyBirdy
Draga saki, kakvo je stanje kod tebe? user posted image

Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image vucica - 11.03.- ponosna user posted image
user posted image saki84 - 18.03.
user posted image Pumba - 20.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image scarlet - 23.03.
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image Leonee - 26.03.
user posted image lili22 - 29.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image folletto - 31.03.
user posted image syringa - 31.03. ? user posted image
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 603
18.3.2014 9:27:26   
Snjeguljica_83
Daxy znaš to je to radio? Gina iz Santa Barbare! user posted image Ukrala je spermu iz banke sperme i to si nekako ubrizgala!user posted image Ma jel se sjećate, ako je to itko gledao i sjeća se toga? Ja sam uvjerena da je tako nešto bilo.....user posted image
Evo ga na, došla si na ideju, hahhahaaa!!!user posted image user posted image

A opet, nikad ne znaš. user posted image user posted image

Syringa jaooooooooooouser posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 604
18.3.2014 9:27:36   
supergirlzg
i kak se to radi zaboga???

Neposredna veza do poruke: 605
18.3.2014 9:45:57   
eternity
najprije iskrene čestitke fioni sa zakašnjenjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
daxy carice e tebi stvarno svašta padne na pametuser posted image user posted image , čula sam i ja za to al zar stvarno postoje parovi koji se to usude radit doma????? nisam sad sigurna zašto i kako al mislim da postoji opasnost za ženu da dođe do nekog šoka il šta već ako se ubrizga ikakva količina zraka u maternicu, pa valjda zato doktori koriste skroz uske katetere prilikom inseminacijeuser posted image

< Poruku je uredio eternity -- 18.3.2014 9:46:24 >

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 606
18.3.2014 9:48:01   
daxy
Ima par videa na youtube-u koje sam pogledala:

http://www.youtube.com/watch?v=9WMZ_O5DvKs

http://www.youtube.com/watch?v=OYCK4faUoig

Ovo sam sad iskopala,super i jednostavno objašnjeno,koga zanima.....

snjeguljice nisam gledala tu seriju,al ideja je nadasve inovativna. user posted image user posted image
Iako mislim da bih ja to prepustila stručnjacima,radije nego da se ja bakćem s tim

eternity ova inseminacija kod kuće se razlikuje od one koju rade u klinikama.
Prva i velika razlika je da sperma nije očišćena,druga je da se sperma ne ubrizgava u maternicu (to je jedno veliko NE!) nego se "poštrca" po cerviksu. Treba biti jako oprezan da se ne bi cerviks slučajno dotaknuo špricom i NE SMIJE se ni pod razno gurati tu špricu kroz njega jer baš može doći do tog šoka od kojeg žena može umrijeti i zbog toga što je sperma "prljava" pa može izazvati infekciju ili upalu,navodi se i da treba paziti da ne bude zraka u šprici bez obzira što se ne ubrizgava u maternicu. U klinikama se čisti i tek onda se radi inseminacija,tj ubrizgava se sjeme direktno u maternicu.

< Poruku je uredio daxy -- 18.3.2014 9:55:13 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 607
18.3.2014 9:53:02   
PinkyFunkyBirdy
Hvala vam drage moje na komentarima za ticker. user posted image

Draga daxy, mogla sam uzeti isti takav ticker samo sa smiješnim tekstom (ovaj je više edukativan). Joj, jedva čekam da nam se pridružiš na trudnicama. user posted image Ovo za inseminaciju je presmiješno ... pa tko bi normalan to radio sam bez doktora. user posted image

Lili, mila, vidim da je FF označio O! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mali andeo, vidim da ti je daxy već odgovorila. Ja sam obično barem 2 dana imala pauzu, ali ne znam točno pravilo. user posted image

Ajme Syringa pa što se to kod tebe dešava? user posted image Pa onaj spontani ti je napravio totalnu zbrku. Predlažem ti da napraviš kompletnu obradu (spolne hormone, hormone štitnjače, prolaktin, inzulin te cervikalne briseve ako već nisi) i vidiš što je to što te zeza. Baš mi je žao da to prolaziš. user posted image

Draga Snjeguljice, ma vjerujem da će ti danas LH trakica biti pozitivna. user posted image Kažeš da ti je teško vjerovati da sam trudnica, a da znaš kako je tek meni. user posted image Tamo na trudnicama postavljam tisuću pitanja jer nemam pojma o ičemu. Valjda misle cure da sam prolupala. user posted image Ali to je ono što sam rekla: znam biti trudilica jer to sam već 2,5 g., a kako biti trudnica nemam pojma. user posted image

Pumbice, milena, kad je u planu testić? user posted image Navijam od sveg srca za user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja draga Andy, baš mi je drago da te više ne boli i da si mi dobro. user posted image Malo mučnine je ok, a nadam se da će ti se tako i nastaviti. user posted image

Fiona, draga, vidi kako ti se tempica fino ustabilila (vjerojatno od kad vježbaš). user posted image Ma, ja sam sigurna da tjelovježba puuuuno pomaže nama s dugim ciklusima. Samo tako nastavi. user posted image Vjerujem da će i O ubrzo, a onda i mala user posted image . user posted image user posted image user posted image

Draga ikaaa, baš mi je drago da je tvoja mrva super i da si mi ti dobro. user posted image Ako ti se buša tek počela vidjeti onda te šišam. user posted image user posted image user posted image Moja se vidi već fino. user posted image Jedva čekam kad ću osjetiti pokrete ... ne mogu ti reći koliko se veselim tome. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 608
18.3.2014 9:53:08   
folletto
jutro curke user posted image

daxy user posted image

naišla sam i ja na slične stvari, a tražeći na njuškalu onu mamu koja trguje LH trakicama proširila ponudu pa u njenoj butizi nema šta nema, ukljućujući i taj set za samoinseminaciju user posted image
ako bi tko bio pokusni kunić evo link http://www.njuskalo.hr/medicinska-oprema/umjetna-oplodnja-maxi-kucni-set-inseminaciju-oglas-8625173

btw kako uspijevate postaviti link, ali da ga ne zalijepite cijelog nego da bude "ispod" odrabrane riječi link, klik i sl..

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 609
18.3.2014 10:07:29   
daxy
Evo uredila gornji sam post s odgovorom za eternity.

Pinky meni je ovaj super,baš volim edukativne stvari.
A ovo za inseminaciju meni ne bi palo na pamet NIKAD! Mislim da bih umrla od straha da si sama ili MM nešto takvo čačkamo doli. UHHHHHH Naježim se.
Mislim da je to zbog toga što su vanka postupci skupi pa se ljudi snalaze kako znaju,jedino moguće objašnjenje...

folletto Evo klikneš na link kad pišeš post i za url kopiraš link adrese a u odlomak ispod upišeš što želiš,recimo linkić kako sam ja napravila s tvojim linkom sa njuškala:

linkić

Al žena ozbiljno posluje koliko ja vidim. Valjda ima zarade na svemu tome....

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 610
18.3.2014 11:06:15   
perlica55
user posted image user posted image  ahahah kaj naša daxy neće pronaći user posted image user posted image
Idem pogledati linkić. Nikad nisamčula za tako nešto..
Čak niti ne shvaćam kak bi to izgledalo, idem pogledati
pa ću komentirati..
Daxy mila, ak nekom uspije,
otvaramo privatnu praksu kućne inseminacije, može??!!??!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 611
18.3.2014 11:09:56   
saki84
evo moj izvjestaj..bila jutros kod doktorice napisala mi antibiotike i probiotike i vaginalete, ali da nista ne uzimam dok ne napravim test, za koji mi je rekla da pricekam jos danas pa sutra ujutro na prvu da radim..
naime jos mi nisu dosle, inace uvik na prvu mokracu jutarnju mi dodu i nikad ne kasne...sise me bole osjecam ih na dodir, dok hodam, nista strasno ali bol je prisutna isto kao i bol kao da cu procurit svaki cas..naravno na wc idem svako pola sata sto me vec izluduje ali prezivit cu jos do sutra pa cemo vidit jel bebica stize ili ne user posted image
radila bi ga ja odma ali znam kakvo mi razocarenje i tugu priuste kad su negativni pa nek mi nada jos malo tinja ;)
kako ste ostale curke? dan je predivan user posted image

< Poruku je uredio saki84 -- 18.3.2014 11:11:18 >

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 612
18.3.2014 11:11:02   
winkica
Vidim ja da je na raji veselo....proljece je tu, ja sam jos 2 dana do strucnog drugi dio i jedva cekam da bude gotov...danas mi je pozitivna ovulacijska pa se veselim iscekivanju odnosnosno ne iscekivanju vjestice...i ovaj mjesec se nadam da je necu ni dobiti...a datum je 31.3 tako da oko tog datuma ocekujem odnosno ne ocekujem vjesticu....
Pinky pisi me za 31.3
Ljubim vas,falite mi i jedva cekam se malo vise druziti s vama...znam da me nema puno pa vam ne falim ali Pinky me zna dobro...VIBRAM ZA JOS PUNO PLUSICA OVAJ MJESEC I ZA PUNO ZIMSKIH BOZICNIH BEBA

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 613
18.3.2014 11:18:40   
syringa
kućna inseminacija?! o Bože!
očajni ljudi posežu za očajnim metodama.
user posted image  user posted image  user posted image
još uvijek nisam došla do te faze očaja, no, nikad ne reci nikad! user posted image
ginko mi je rekao da imam jedan dominantni folikul sa jajnom stanicom koji nije prsnuo.
na uzv se sve dobro vidi. zašto je to tako ne zna! user posted image
briseve sam radila i bilo je sve ok.
možda ću tražiti ove druge pretrage što ste mi savjetovale.
uglavnom čekam user posted image . trebala bi stići do petka. molim Boga!!!
dala mi je klomifen da pijem od 5-10 dc i onda 12.dan da dođem na uzv pa ćemo vidjeti.
lagano gubim živce, volju, nadu............
sve mi se čini neizgledno i daleko.
i na kraju ono naše omiljeno pitanje: zašto baš JA??????
pusa svima dragice moje!!!!! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio syringa -- 18.3.2014 11:20:11 >

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 614
18.3.2014 11:26:25   
perlica55
Jao ne radi mi zvučnik, pa ne znam
kaj govore user posted image  
Ja ne vjerujem da ovo može uspjeti user posted image ..
Ok kad je donirana sperma, al zar kod "nas običnih"
nije prilikom odnosa sperma već dosta dubokao???
Jao kak ovo glupo zvuči..
Ne znam dal ste uopće razumjele kaj sam htjela reći??

Daxy ak iskopaš animaciju, stavi link..

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 615
18.3.2014 11:53:57   
folletto
perlice, ne znam za ovaj prvi link nisam gledala, ali ovaj drugi sam prije negdje srela i radi se o dvije lezbijke koje su našle donora,
koliko se sjećam jedna od njih je koristila LH trakice i kada je bilo vrijeme mislim da je supruga od donora donijela čašicu sa spermom i one su špricom injektirale spermu... na kraju ona i zatrudnila
zapravo su napravile sve kao i mi "obični" samo su penis zamijenile špricom user posted image
malo sam pronjuškla i vidim da se ljudi stvarno upuštaju u raznorazne eksperimente i to objavljuju urbi et orbi
ne znam kako se ne plaše ozljeda, infekcija...
ko voli nek izvoli, ja NE hvala

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 616
18.3.2014 12:00:18   
daxy
saki želim ti sreću u svakom slučaju. Ako bude plus,jesi dobila "zamjensku" terapiju ili joj se trebaš javit?
Nadam se da će sve biti OK...

winkice sretno. user posted image user posted image

syringa znači folikul nije puknuo nego se pretvorio u cistu? user posted image user posted image
Pa baš te neće nikako... Jesi razmišljala ti o stimuliranoj O?

perlice shvaćam šta si htjela reći. user posted image Vrlo jednostavna stvar je da parovi koji iz nekog razloga nisu uspjeli zatrudnjeti prirodno u ovakvoj kućnoj inseminaciji uspjevaju,koliko god to ludo i nevjerojatno zvučalo... Sperma u ovakvoj inseminaciji dođe direktno na cerviks (sav sadržaj iz šprice se istiskuje na cerviks) dok se prilikom odnosa sperma "razlije" po cijeloj vagini i tu se valjda gubi neki postotak jer tu prolazi kroz nekakvo čišćenje,a uostalom ako je cervikalna sluz previše gusta spermići ne mogu plivati kroz nju pa ih se dosta izgubi na taj naćin. Kad dođu (oni šta su uspjeli doć) u dodir sa cerviksom tu prolaze "temeljito" čišćenje i putuju dalje u maternicu i jajovode.
Kad bolje razmislim ima neke logike da ovo uspjeva. Što više plivaća dođe do krajnjeg cilja veća je šansa za oplodnju,zar ne?

eh,da,nema nikakve animacije za ovu tehniku,samo iskustva ljudi i upute.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 617
18.3.2014 12:04:16   
Snjeguljica_83
Ne da je veselo na RR, nego je turbo veselo!user posted image

Danas zbilja ste u nekom posebnom elementu..............! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 18.3.2014 12:05:13 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 618
18.3.2014 12:09:18   
daxy
folletto stavila sam taj link s lezbijkama jer su one cijeli postupak super objasnile i koristile su ove tabletice koje bih si nabavila (ove za sluz mi se čine super).
Ima hrpa videa na youtube-u,a forume da ne spominjem i uglavnom se u ovo upuštaju heteroseksualni parovi.
Kao što je napisala syringa očajni ljudi posežu za očajničkim metodama. O tome se zapravo radi.
U drugim državama MPO nije niti jeftina,a kamo li besplatna kao što je u našoj državi (za sada),pa donekle razumijem zašto se ljudi u to upuštaju. Ja ne bih nikome savjetovala nešto ovako. Hvala Bogu u našoj državi to možeš napravit besplatno i pod nadzorom liječnika i ne vidim apsolutno nikakvog razloga da ljudi eksperimentiraju s ovim (bar ne u Hrvatskoj).

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 619
18.3.2014 12:19:20   
Snjeguljica_83
Neću gledati video iz jednog razloga - da mi se ne zgadi prirodni način pravljenja bebe user posted image

Jednom mi znatiželja nije dala mira, požalila sam istog trena, kad sam kliknula na jedan video - curica od 8 godina na maminoj dojci! Zgadilo mi se dojenje, zbilja je bilo nakaradno. U to vrijeme ja sam dojila Emu i dugo mi je bila ta slika pred očima... Inače, možda ima među vam ai takvih gorljivih zagovaratelja dojenja, ali ipak, granice moraju postojati, jel? Jeste kad čule za ovu dojenačku dob? user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 620
18.3.2014 12:20:58   
eternity
daxy draga, ja sam hercegovka i kod nas MPO ni lijekovi za MPO nisu plaćeni zdravstvenim (iako svaki mjesec nam skinu finu svotu sa plaća za zdravstveno a onda sve pretrage i lijekove moramo sami platituser posted image ) al na ovo se stvarno ne bi usudila, ipak previše je riskantno user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 621
18.3.2014 12:24:49   
syringa
daxy, carice!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
luda si, baš super.
zar klomifen nije lijek za poticanje ovulacije???????
zbunj! user posted image

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 622
18.3.2014 12:33:52   
eternity
klomifen potiče razvoj jajnih stanica pa se savjetuje folikulometrija kad se uzima klomifen jer može doći do razvoja više jajnih stanica i time i do višeplodnih trudnoća user posted image

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 623
18.3.2014 12:52:14   
folletto
daxy mila, nisam ulazila u razloge zašto ljudi posežu za takvim stvarima.
liberalna sam osoba, ne osuđujem nikoga, svatko ima pravo živjeti život kako želi, a to uključuje i ovakve postupke.
sigurna sam da nitko ne poseže za nečim takvim iz objesti nego iz potrebe ili čak očaja.
srećom živim u zemlji u kojoj je to moguće i još uvijek besplatno, pa ako i ja dođem do toga dileme nemam, idem kod stručnjaka.
iako ovaj "uradi sam" postupak djeluje jednostavno i bezopasno ja se svejedno ne bih usudila, plašljiva sam šta mogu... user posted image

snjegulice živim po načelu da moja sloboda prestaje tamo gdje počnje sloboda drugoga i obratno.
u ovom slučaju dugotrajnog dojenja curice od 8 god po meni je ta granica prekoračena na štetu djeteta.
naravno svatko ima pravo na svoje mišljenje... user posted image

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 624
18.3.2014 12:54:55   
saki84
daxy i ja se nekako nadam da je to, to..sta dan vise odmice kraju...iman simptome kao da cu ih ovaj tren dobit samo sta ne dolaze jos uvik a nadam se da i nece user posted image

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!