Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 16.3.2014 13:56:02
|
|
|
|
scarlet
|
Pozdrav!!! Čitam vas i pratim već par dana i pridružujem se trudilicama!!! Zadnju menstruaciju sam imala 22.02. i za tjedan dana ću znati ako nam je upalilo?! Piškim stalno i osjećam dolje kao neki pritisak ali se ne usuđujem previše razmišljati o tome da ne bi umislila simptome. Pomaže mi što vas stalno pratim na forumu i tražim svoje simptome ako netko kao i ja već jako rano osjeća da bi mogao biti trudan. Nije lako to išćekivanje, sve sam mislila da se ne želim opterećivati i šta bude bude ali stalno mi se mota po glavi jesam li trudna?! još tjedan dana čekanja puno dobre vibre svima
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 16.3.2014 13:59:12
|
|
|
|
scarlet
|
Mogu li i ja na popis trudilica?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 16.3.2014 14:07:53
|
|
|
|
perlica55
|
Scarlet, dobro došla i odmah otišla na ljepšu temu držim fige za Daxy draga, pišem onak kak je. Sada ne uzimam prg jer ne radimo na Kad bi problem bio sam u kratkoj lutealnoj fazi, nitko sretniji od mene.. Na žalost i s-gram je koma... Sve znam i to da bez MPO-a niš od Čim se situacija malo smiri, krećemo s konzultacijama za IVF, al bez odugovlačenja, nikakav HSG, laparoskopija i sl. neg odmah na stimulaciju i u postupak. S-gram je loš, tak da budemo preskočili AIH, a za IVF ili ICSI ne trebam jajovode.. Vjerujem da u privatnim poliklinikama postupci idu brže i da se ne čeka predugo za postupak.. To sada mislim, nadam se da se neću razočarati kad idemo na konzultacije. U mojoj glavi je da bi nakon najviše 2 mjeseca od konz. mogla u postupak..
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 16.3.2014 16:51:01
|
|
|
|
lili22
|
perlica moja ma ja znan da nije na meni da se mijesan ali zasto zivot stavljat na pauzu, pa beba je nesto najljepse sto ti se u zivotu moze dogodit i ja znan da hoces tatu stavit na prvo misto ali mislin da kad bi on zna da to radis radi njega da ne bi bas bi sretan a virujen da bi jedna bebica i njega razveselila, ok razumin da sad nemas vremene za MPO ali zasto se onda sad i kociti zasto ne imati opusteni keks pa sto bude, pa ako ne uspije kad tata bude bolje i kad se situacija malo sredi onda mozes ici na MPO. ja bi se osobno ziva pojela da zivot stavin na pauzu i onda kad konacno pokusan da mi ne uspije kako san ja to zamislila, ali to san samo ja i moje misljenje ja te ne osudujen nego mi je zal da se pored svega i zbog toga zalostis, pogotovo kad su plivaci od MM losi pa zasto se onda kociti. ja bi se opustila pa sto bude, nebi ih zalud bacala nemoj se ljutiti ljubin te!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 16.3.2014 16:57:26
|
|
|
|
lili22
|
scarlet dobro nan dosla i sto prije nan postala zene moje ja san jucer imala tako bolnu ovulaciju da san skoro na hitnu isla, mislila san da mi je slipo crivo. to je bilo nesto strasno i nikad to nisan dozivila. previjala san se od bolova jedno sat vremena. srica me boli livi jajnik pa san skuzila da nije slipo crivo, kad je konacno popustilo zaskocila san MM. ali bila san sva u strahu da ponovo ne zaboli, ipak proslo je sve ok. ja jos nemogu doc k sebi da me tako bolilo, nisan mogla dotaknut predio di je taj jajnik. danas me ne boli jajnik nego malo kad sjednen osjecan dole pritisak i blagu bol. dajte mi recite jeste li kad to dozivile ja san i dalje zbunjena i neznan je li to bilo normalno? e i ko se razumi u grafove bacite oko na moj nekako mi cudno izgleda?
< Poruku je uredio lili22 -- 16.3.2014 16:59:45 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 16.3.2014 17:06:14
|
|
|
|
supergirlzg
|
foletto, hvala :)) ja sam samo nestrpljiva i nemam bas zivaca za sve te postupke :) ja bih najradije odmah na MPO :))) ali ok, sutra idem kod dotkora pa cemo vidjeti kaj ce reci.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 16.3.2014 17:21:26
|
|
|
|
saki84
|
hvala na savjetima za urea.pl. u utorak idem u dok. po antibiotike sa time da je u utorak dan D za vise toga :) ja od simptoma iman jedino jako bolne grudi, i dole osjecam kao da cu procurit, sad vise ne znam jel to od urea.pl.(bol lagana u donjem djelu) ili je od simptoma za dobit M ili je simptom za trudnocu ..ugl imam simptome za sve, pa bas me zanima sta ce prvo doc tj izostat :) svim novim trudilicama zelim dobrodoslicu i sto prije
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 16.3.2014 19:49:09
|
|
|
|
perlica55
|
Lili draga, volim ja čuti i drugačije mišljenje od mog Znam da je imati bebu i vidjeti vjerojatno najljepši osjećaj na svijetu. Ali u ovom okruženju u kojem ja živim trenutno, ne! Znaš, jaako je stresno vidjeti kako se osobe koje jako voliš raspadaju od proklete bolesti. Isto tako je jako teško svaki tjedan provoditi nekoliko sati na onkologiji.. Užas!! I još biti trudna, i gledati taj jad oko sebe, ne hvala. Na žalost ni tata ni svekar ne voze, moj brat ne živi u Zg, tak da, sve to pada na MM i mene... Eto, nismo svi isti, srećom MM i ja smo zajednički donijeli odluku, tak da i dalje štrikam Saki draga, prije nego ideš kod G, obvezno napravi testić, jer ak si trudna, neke antibiotike ne smiješ uzimati... Sretnooo
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 16.3.2014 20:13:17
|
|
|
|
lili22
|
perlica ti najbolje znas kako ti je, koliko god ti to nama objasnjavala tesko je to razumit dok se ne nades u takvoj situaciji, nemoj se ljutit, najvaznije je da se TM i ti razumite i slazete oko odluka koje donesete. sve u svemu zelin ti da ti tata bude dobro i da uskoro to sve bude iza tebe, tako da se TM i ti mozete posvetit sebi i pravljenju bebice.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 16.3.2014 21:40:22
|
|
|
|
perlica55
|
Lili, zbilja se ne ljutim. Glupo je s moje strane uopće objašnjavati... Ne dao Bog da ikad bilo tko bude na mom mjestu. Kako bilo, tu sam s vama i biti ću vam podrška. S nestrpljenjem čekam vaše kao svoj!! Sretno piškilicama!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 17.3.2014 7:13:19
|
|
|
|
vucica
|
jutro drage moje, nadam se da ste se lijepo odmorile preko vikenda i da su posteno pucali krevetici perlice draga ja te potpuno razmijem, trenutno prolazimo kroz slicnu situacija kao i vi, i da se nije bas ovaj mjesec primilo mozda bi i mi odlucili pauzirati dok se malo ne smiri ova situacija..nadam se da ces svoje odstrikati sto prije kod mene nista posebno novo, jos uvijek malo malo gledam plusic na testu da se podsjetim da je istina da sam trudnica, ali da nema tog plusa i da M ne izostaje stvarno ne bih mogla naslutiti da sam T jer nikakve promjene za sada ne osjecam. zelim vam svima ugodan dan i cijeli tjedan
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 17.3.2014 7:16:14
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Evo da se natjeram nešto napisati... Ne da mi se baš, imam puno obaveza, misli mi stalno lete, zaokupirane su svime i svačime i nešto sam si nervozna... Mislim da tu svoje prste ima i proljetni umor. Ove dane sam jedno vrijeme dobro raspoložena, pa sam oneraspoložena. Nisam ljuta, već nekako indiferentna i neutješna... Ne plačem, već samo negativno razmišljam... Svašta... Čekam sunce, čim je sunčano, ja sam kao nova! Pratim LH trakice, ništa za sada. Do tada, primjenjujemo SDD Što je sigurno, sigurno! Uostalom, jučer mi je bio tek 12 DC, ima vremena za O (samo da dođe...) Pomoć: suzdržavam se od pića (i jela) od 12 do 15 h i onda napravim test. To je OK?! Daxy, drago mi je što si bolje volje, nemaš pojma! Idemo u nove pobjede, ovaj ciklus je naš!!! Neke cure nam se uopće ne javljaju... Neki dan me pitala E. kad ću imati bebu. Odgovorila sam jkoj: a ne znam.... Kaže ona meni: ne znam ni ja........ Zlato moje pametno.... Nove cure, dobrodošle!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 17.3.2014 7:19:29 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 17.3.2014 8:21:01
|
|
|
|
lili22
|
snjeguljice mislin da nije bitno da ne jedes i pijes, vazno je da ne piskis najmanje 3h, ja jeden sve normalno i oko 6h piskin, cinimi se da mi tako najbolje kaze jer kad san radila ranije nikako nisan mogla dobit lipo tamnu trakicu, e citala san na e-bay za one kineske lh da in treba najmanje 30min za ocitat tocan rezultat, za razliku od testa za trudnocu koji se posli 10min vise nebi triba gledat
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 17.3.2014 9:17:28
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga cosak jako mi je žao zbog . Drži se draga. Scarlet dobrodošla i postala ponosna trudnica čim prije! Nisi rekla s kojim točno datumom da te dodamo na listu, ali si rekla za tjedan dana pa te pišem pod 23.03., a ti me ispravi ako je to krivo. Trudilice: elle1 - ponosna Dacana - ponosna andydea - ponosna maja42 - ponosna vucica - 11.03.- ponosna saki84 - 18.03. Pumba - 20.03. perlica55 - 22.03. scarlet - 23.03. lelaluna - 24.03. nadamse - 26.03. Leonee - 26.03. anamiha - 30.03. lili22 - 31.03. folletto - 31.03. syringa - 31.03. ? Fiona0802 - 31.03. ?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 17.3.2014 10:03:33
|
|
|
|
eternity
|
da vam se malo javim, redovito vas čitam al nikako uhvatit vremena da nešto i napišem. prvo čestitke novim trudnicama i dobrodošlica novim curama kod mene ništa nova, ovaj mjesec nismo pratili ni dane,ni temp, seksali smo se ako ne svaki dan onda svako drugi i moram priznat da mi je pauziranje od svega stvarno godilo, sad nekad trebam dobit al sam odlučila da neću ni osluškivat tijelo kad dođe-dobro došla, na pregled sam naručena krajem mjeseca i tad ćemo vidjet šta dalje, mislim da ću radit folikulometriju sljedeći ciklus i uključit klomifen a proljeće je vrijeme kad naši "životinjski " nagoni prorade pa sigurno neće faliti seksa .
< Poruku je uredio eternity -- 17.3.2014 10:05:12 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 17.3.2014 10:13:26
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga lili, moje mišljenje je da ti je to bila prava poštena O iz koje je izašla lijepa i kvalitetna jajna stanica. Navijam da su ju privači ulovili i da ćeš nam za 2 tjedna javiti prekrasne vijesti! Snjeguljice, vani je sunčeko pa se nadam da si mi i ti bolje volje. Draga moja Perlice, a što da kažem ... žao mi je da nam se ne pridružuješ već sljedeći mjesec, ali razumijem te. Saki, navijamo da se sve riješi kako ti najviše želiš! Draga supergirl, obavezno nam javi što ti je doktor rekao. Pumbice, milena, našla si ti mene zezat. Ma uopće mi nebi smetala moja buša da se nisam s MM dogovorila da ćemo roditeljima reći tek za Uskrs(!), a do tak bi bilo dobro da niti itko drugi ne sazna. To znači da bi ja trebala skrivati svoju bušu još 5 tjedana! A ona tako hrabro izviruje i raste. Tinast, evo malo trudničke prašine! Draga daxy, kako si mi ti? Ovaj tjedan ću vidjeti dal i dalje sve ide kako treba. Moram se još naručiti, ali vjerojatno idem 20.03. (čet). Nadam se da je moja mrva dobro i da se ja ne debljam samo radi puno papice već zato jer mrva raste. Nadamse, i ja vama svima želim da čim prije prolazite moje slatke muke. Draga Fiona, SRETAN TI ROĐENDAN i da ti se ostvare sve željice, a ja ti najviše želim barem jednu bebicu u buši. Folletto, draga, dal ste vi odradili glavnu akciju ili to tek slijedi? Draga eternity, evo nam i tebe malo. Da, dobro dođe malo odmora od svega i nadam se da će vam to biti dobitna kombinacija. Slobodno nam se javljaj češće pogotovo ako kreneš s Klomićima i F-metrijom.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 17.3.2014 10:28:35
|
|
|
|
folletto
|
dobar dan!!! scarlet dobro došla, a još prije otišla snjegulice ne znam ni ja andy viđena si jutros a ja sam gledajući te samo razmišljala o tvojoj mrvici u buši za koju ostali ne znaju perlice razumijem tvoje teško stanje i od sveg srca ti želim da što prije prođe. vučice tvoje malo čudo je tvrdoglavo odlučilo vrijeme dolaska bez da je tražilo suglasnost mazi bušu i hrabro naprijed supergirl za pregled, javi nam se kako je prošlo pinky planirala ja akciju svaki drugi dan, ali ispalo svaki treći ali dobro, možda smo pogodili, možda i ne ponoviti ćemo gradivo i večeras pa ostaje čekati... brzo mi vrijeme prolazi otkada je sunce zasjalo i evo kraj mjeseca samo što nije fiona!!!! gdje je nestala fiona gdje god da je trudnice uživajte i odmarajte trudilice
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 17.3.2014 10:49:27
|
|
|
|
lili22
|
pinky pleas promini moj datum u 29.03 imala san raniju O ovaj misec. hvala
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 17.3.2014 11:09:25
|
|
|
|
perlica55
|
Dan curke Kak ste mi?? Vucice, drago mi je kaj si ugledala i kaj si oslobođena štrikanja Al zato kad ostanem sama na listi, ima da me sve redom bodrite do moje , ne?! Snjeguljice, ja ne pazim tolko kad piškim LH trakice. Samo se suzdržim od odlaska na wc sat/dva i to je to.. Eternity draga, navijam od srca za jedan opušteni ovaj mjesec držim figeeee!!!! Saki i pumba, kakvo je stanje kod vas??? stižu vaši datumi, nadam se finim vijestima Gdje mi je daxy?? Pisati ću joj minuseeee za nejavljanje.. Draga, dal imaš planove za ovaj ciklus???
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 17.3.2014 11:13:40
|
|
|
|
tintin
|
Cosak žao mi je šta ti je stigla, želim ti svu sreću za dalje Fiona draga Sretan rodjendan i želim ti od srca da ti se ostvare sve zelje, i da nam ubrzo postanes mama
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 17.3.2014 11:58:32
|
|
|
|
anamiha
|
nove cure dobrodošle trudilice moje kojima je stigla žao mi je, držite se... puno vas sve pozdravljam.. i želim da što prije ugledate svoje
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 17.3.2014 12:46:23
|
|
|
|
eternity
|
budem se javljala češće pogotovo ako krenem na folikulometriju, radila sam je već 4 puta i svaki put sve extra al bebice nema al kontam proljeće je , sunce , pozitiva u zraku , ma bit će ovo dobra godina ja obično navečer upadnem na forum da vidim kakve su novosti a većina vas po danu bude na forumu, meni je to rijetko izvedivo jer kad je fino vrijeme jako kratko budem u uredu,većinu vremena provodim na terenu,skačući po skelama i ubjeđujući se sa radnicima
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 17.3.2014 13:10:20
|
|
|
|
maja42
|
Pozzz cure moje nije me bilo tu.... jeli normalno povracanje u red dana muka mi ej uzas povracala sam al ono sve iz zelutca mi je iuzaslo nesvjesti mi se uzas
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 17.3.2014 13:18:39
|
|
|
|
eternity
|
maje, normalno je, normalno. od trudnice do trudnice, neke povrate par puta za vrijeme trudnoće a neke par puta svakog dana. moja seka je sad trudna 4 mjeseca i tek sad malo manje povraća, drugi i treći mjesec je preživila na par kuhanih makarona dnevno i malo soka od jabuke, al zato je 3 tjedna svako 2 dana išla na infuziju jer je bila totalno malaksala
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 17.3.2014 13:49:22
|
|
|
|
tinast
|
pozzz cure perlice nadam se da ces nakon strikanja se ponovo dati u akciju i da cemo uskoro vidjeti i tvoj pumba draga, gdje si? imas li još uvjek iste simptome? daxy draga jako mi nedostajes, nadam se da cemo ja i ti biti zjedno u rodilištu majo,vučice,pinky mazite svoje male bušice snjeguljice E želi bracu ili seku, lutkica mala tintin još malo pa ćes ugledat svoju malu bebicu od srca ti zelim brz i sto laksi porod
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!