|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
16.3.2014 13:56:02   
scarlet
Pozdrav!!!user posted image

Čitam vas i pratim već par dana i pridružujem se trudilicama!!!
Zadnju menstruaciju sam imala 22.02. i za tjedan dana ću znati ako nam je upalilo?!
Piškim stalno i osjećam dolje kao neki pritisak ali se ne usuđujem previše razmišljati o tome da ne bi umislila simptome. user posted image
Pomaže mi što vas stalno pratim na forumu i tražim svoje simptome ako netko kao i ja već jako rano osjeća da bi mogao biti trudan. Nije lako to išćekivanje, sve sam mislila da se ne želim opterećivati i šta bude bude ali stalno mi se mota po glavi jesam li trudna?!user posted image

još tjedan dana čekanjauser posted image

puno dobre vibre svima user posted image user posted image user posted image user posted image

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 551
16.3.2014 13:59:12   
scarlet
Mogu li i ja na popis trudilica? user posted image

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 552
16.3.2014 14:07:53   
perlica55
Scarlet, dobro došla i odmah otišla na
ljepšu temu user posted image držim fige za user posted image
Daxy draga, pišem onak kak je. Sada ne
uzimam prg jer ne radimo na user posted image
Kad bi problem bio sam u kratkoj lutealnoj
fazi, nitko sretniji od mene.. Na žalost i
s-gram je koma... Sve znam i to da bez
MPO-a niš od user posted image
Čim se situacija malo smiri, krećemo s konzultacijama
za IVF, al bez odugovlačenja, nikakav HSG,
laparoskopija i sl. neg odmah na stimulaciju i u
postupak. S-gram je loš, tak da budemo preskočili
AIH, a za IVF ili ICSI ne trebam jajovode..
Vjerujem da u privatnim poliklinikama postupci
idu brže i da se ne čeka predugo za postupak..
To sada mislim, nadam se da se neću razočarati
kad idemo na konzultacije. U mojoj glavi je
da bi nakon najviše 2 mjeseca od
konz. mogla u postupak..

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 553
16.3.2014 16:51:01   
lili22
perlica moja ma ja znan da nije na meni da se mijesan ali zasto zivot stavljat na pauzu, pa beba je nesto najljepse sto ti se u zivotu moze dogodit i ja znan da hoces tatu stavit na prvo misto ali mislin da kad bi on zna da to radis radi njega da ne bi bas bi sretan a virujen da bi jedna bebica i njega razveselila, ok razumin da sad nemas vremene za MPO ali zasto se onda sad i kociti zasto ne imati opusteni keks pa sto bude, pa ako ne uspije kad tata bude bolje i kad se situacija malo sredi onda mozes ici na MPO. ja bi se osobno ziva pojela da zivot stavin na pauzu i onda kad konacno pokusan da mi ne uspije kako san ja to zamislila, ali to san samo ja i moje misljenje ja te ne osudujen nego mi je zal da se pored svega i zbog toga zalostis, pogotovo kad su plivaci od MM losi pa zasto se onda kociti. ja bi se opustila pa sto bude, nebi ih zalud bacala user posted image nemoj se ljutiti ljubin te!!!

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 554
16.3.2014 16:57:26   
lili22
scarlet dobro nan dosla i sto prije nan postala user posted image

zene moje ja san jucer imala tako bolnu ovulaciju da san skoro na hitnu isla, mislila san da mi je slipo crivo. to je bilo nesto strasno i nikad to nisan dozivila. previjala san se od bolova jedno sat vremena. srica me boli livi jajnik pa san skuzila da nije slipo crivo, kad je konacno popustilo zaskocila san MM. ali bila san sva u strahu da ponovo ne zaboli, ipak proslo je sve ok. ja jos nemogu doc k sebi da me tako bolilo, nisan mogla dotaknut predio di je taj jajnik. danas me ne boli jajnik nego malo kad sjednen osjecan dole pritisak i blagu bol. dajte mi recite jeste li kad to dozivile ja san i dalje zbunjena i neznan je li to bilo normalno? user posted image
e i ko se razumi u grafove bacite oko na moj nekako mi cudno izgleda? user posted image

< Poruku je uredio lili22 -- 16.3.2014 16:59:45 >

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 555
16.3.2014 17:06:14   
supergirlzg
foletto, hvala :)) ja sam samo nestrpljiva i nemam bas zivaca za sve te postupke :) ja bih najradije odmah na MPO :))) ali ok, sutra idem kod dotkora pa cemo vidjeti kaj ce reci.

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 556
16.3.2014 17:21:26   
saki84
hvala na savjetima za urea.pl. u utorak idem u dok. po antibiotike sa time da je u utorak dan D za vise toga :)
ja od simptoma iman jedino jako bolne grudi, i dole osjecam kao da cu procurit, sad vise ne znam jel to od urea.pl.(bol lagana u donjem djelu) ili je od simptoma za dobit M ili je simptom za trudnocu user posted image ..ugl imam simptome za sve, pa bas me zanima sta ce prvo doc tj izostat :)
svim novim trudilicama zelim dobrodoslicu i sto prije user posted image

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 557
16.3.2014 19:49:09   
perlica55
Lili draga, volim ja čuti i drugačije
mišljenje od mog user posted image
Znam da je imati bebu i vidjeti user posted image
vjerojatno najljepši osjećaj na svijetu.
Ali u ovom okruženju u kojem ja živim
trenutno, ne!
Znaš, jaako je stresno vidjeti kako se osobe
koje jako voliš raspadaju od proklete bolesti.
Isto tako je jako teško svaki tjedan provoditi
nekoliko sati na onkologiji.. Užas!! I još biti
trudna, i gledati taj jad oko sebe, ne hvala.
Na žalost ni tata ni svekar ne voze, moj
brat ne živi u Zg, tak da, sve to pada na
MM i mene... Eto, nismo svi isti, srećom
MM i ja smo zajednički donijeli odluku, tak da
i dalje štrikam user posted image
Saki draga, prije nego ideš kod G, obvezno
napravi testić, jer ak si trudna, neke antibiotike
ne smiješ uzimati... Sretnooo user posted image user posted image

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 558
16.3.2014 20:13:17   
lili22
perlica ti najbolje znas kako ti je, koliko god ti to nama objasnjavala tesko je to razumit dok se ne nades u takvoj situaciji, nemoj se ljutit, najvaznije je da se TM i ti razumite i slazete oko odluka koje donesete. sve u svemu zelin ti da ti tata bude dobro i da uskoro to sve bude iza tebe, tako da se TM i ti mozete posvetit sebi i pravljenju bebice. user posted image

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 559
16.3.2014 21:40:22   
perlica55
Lili, zbilja se ne ljutim. Glupo je s moje
strane uopće objašnjavati... Ne dao Bog
da ikad bilo tko bude na mom mjestu.
Kako bilo, tu sam s vama i biti ću vam podrška.
S nestrpljenjem čekam vaše user posted image
kao svoj!!
Sretno piškilicama!!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 560
17.3.2014 7:13:19   
vucica
jutro drage moje, nadam se da ste se lijepo odmorile preko vikenda i da su posteno pucali krevetici user posted image

perlice draga ja te potpuno razmijem, trenutno prolazimo kroz slicnu situacija kao i vi, i da se nije bas ovaj mjesec primilo mozda bi i mi odlucili pauzirati dok se malo ne smiri ova situacija..nadam se da ces svoje odstrikati sto prije user posted image

kod mene nista posebno novo, jos uvijek malo malo gledam plusic na testu da se podsjetim da je istina da sam trudnica, ali da nema tog plusa i da M ne izostaje stvarno ne bih mogla naslutiti da sam T jer nikakve promjene za sada ne osjecam.

zelim vam svima ugodan dan i cijeli tjedan user posted image

Neposredna veza do poruke: 561
17.3.2014 7:16:14   
Snjeguljica_83
Jutro!

Evo da se natjeram nešto napisati... Ne da mi se baš, imam puno obaveza, misli mi stalno lete, zaokupirane su svime i svačime i nešto sam si nervozna... Mislim da tu svoje prste ima i proljetni umor. user posted image Ove dane sam jedno vrijeme dobro raspoložena, pa sam oneraspoložena. Nisam ljuta, već nekako indiferentna i neutješna... Ne plačem, već samo negativno razmišljam... Svašta... user posted image

Čekam sunce, čim je sunčano, ja sam kao nova! user posted image

Pratim LH trakice, ništa za sada. Do tada, primjenjujemo SDD user posted image
Što je sigurno, sigurno! user posted image Uostalom, jučer mi je bio tek 12 DC, ima vremena za O (samo da dođe...) user posted image

Pomoć: suzdržavam se od pića (i jela) od 12 do 15 h i onda napravim test. To je OK?!

Daxy,
drago mi je što si bolje volje, nemaš pojma! Idemo u nove pobjede, ovaj ciklus je naš!!!user posted image user posted image user posted image

Neke cure nam se uopće ne javljaju... user posted image

Neki dan me pitala E. kad ću imati bebu. Odgovorila sam jkoj: a ne znam.... Kaže ona meni: ne znam ni ja........ user posted image Zlato moje pametno.... user posted image

Nove cure, dobrodošle!

user posted image

user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 17.3.2014 7:19:29 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 562
17.3.2014 8:21:01   
lili22
snjeguljice mislin da nije bitno da ne jedes i pijes, vazno je da ne piskis najmanje 3h, ja jeden sve normalno i oko 6h piskin, cinimi se da mi tako najbolje kaze jer kad san radila ranije nikako nisan mogla dobit lipo tamnu trakicu, e citala san na e-bay za one kineske lh da in treba najmanje 30min za ocitat tocan rezultat, za razliku od testa za trudnocu koji se posli 10min vise nebi triba gledat

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 563
17.3.2014 9:17:28   
PinkyFunkyBirdy
Draga cosak jako mi je žao zbog user posted image . user posted image Drži se draga. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Scarlet dobrodošla i postala ponosna trudnica čim prije! user posted image user posted image user posted image Nisi rekla s kojim točno datumom da te dodamo na listu, ali si rekla za tjedan dana pa te pišem pod 23.03., a ti me ispravi ako je to krivo. user posted image

Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image vucica - 11.03.- ponosna user posted image
user posted image saki84 - 18.03.
user posted image Pumba - 20.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image scarlet - 23.03.
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image Leonee - 26.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image lili22 - 31.03.
user posted image folletto - 31.03.
user posted image syringa - 31.03. ? user posted image
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 564
17.3.2014 10:03:33   
eternity
da vam se malo javim, redovito vas čitam al nikako uhvatit vremena da nešto i napišem.
prvo čestitke novim trudnicamauser posted image i dobrodošlica novim curamauser posted image
kod mene ništa nova, ovaj mjesec nismo pratili ni dane,ni temp, seksali smo se ako ne svaki dan onda svako drugiuser posted image user posted image user posted image user posted image i moram priznat da mi je pauziranje od svega stvarno godilo, sad nekad trebam dobit al sam odlučila da neću ni osluškivat tijelo kad dođe-dobro došla, na pregled sam naručena krajem mjeseca i tad ćemo vidjet šta dalje, mislim da ću radit folikulometriju sljedeći ciklus i uključit klomifen a proljeće je vrijeme kad naši "životinjski " nagoni prorade pa sigurno neće faliti seksauser posted image user posted image user posted image .

< Poruku je uredio eternity -- 17.3.2014 10:05:12 >

Neposredna veza do poruke: 565
17.3.2014 10:13:26   
PinkyFunkyBirdy
Draga lili, moje mišljenje je da ti je to bila prava poštena O iz koje je izašla lijepa i kvalitetna jajna stanica. user posted image Navijam da su ju privači ulovili i da ćeš nam za 2 tjedna javiti prekrasne vijesti! user posted image user posted image user posted image

Snjeguljice, vani je sunčeko pa se nadam da si mi i ti bolje volje. user posted image

Draga moja Perlice, a što da kažem ... žao mi je da nam se ne pridružuješ već sljedeći mjesec, ali razumijem te. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saki, navijamo da se sve riješi kako ti najviše želiš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga supergirl, obavezno nam javi što ti je doktor rekao. user posted image

Pumbice, milena, našla si ti mene zezat. user posted image Ma uopće mi nebi smetala moja buša da se nisam s MM dogovorila da ćemo roditeljima reći tek za Uskrs(!), a do tak bi bilo dobro da niti itko drugi ne sazna. user posted image To znači da bi ja trebala skrivati svoju bušu još 5 tjedana! A ona tako hrabro izviruje i raste. user posted image user posted image user posted image

Tinast, evo malo trudničke prašine! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga daxy, kako si mi ti? user posted image Ovaj tjedan ću vidjeti dal i dalje sve ide kako treba. user posted image Moram se još naručiti, ali vjerojatno idem 20.03. (čet). Nadam se da je moja mrva dobro i da se ja ne debljam samo radi puno papice već zato jer mrva raste. user posted image

Nadamse, i ja vama svima želim da čim prije prolazite moje slatke muke. user posted image

Draga Fiona, SRETAN TI ROĐENDAN i da ti se ostvare sve željice, a ja ti najviše želim barem jednu bebicu u buši. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Folletto, draga, dal ste vi odradili glavnu akciju ili to tek slijedi? user posted image

Draga eternity, evo nam i tebe malo. user posted image Da, dobro dođe malo odmora od svega i nadam se da će vam to biti dobitna kombinacija. user posted image user posted image user posted image Slobodno nam se javljaj češće pogotovo ako kreneš s Klomićima i F-metrijom. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 566
17.3.2014 10:28:35   
folletto
dobar dan!!!
scarlet dobro došla, a još prije otišla user posted image
snjegulice ne znam ni ja user posted image
andy viđena si jutros user posted image a ja sam gledajući te samo razmišljala o tvojoj mrvici u buši za koju ostali ne znaju user posted image
perlice user posted image razumijem tvoje teško stanje i od sveg srca ti želim da što prije prođe.
vučice tvoje malo čudo je tvrdoglavo odlučilo vrijeme dolaska bez da je tražilo suglasnost user posted image mazi bušu i hrabro naprijed
supergirl user posted image za pregled, javi nam se kako je prošlo
pinky planirala ja akciju svaki drugi dan, ali ispalo svaki treći user posted image ali dobro, možda smo pogodili, možda i ne user posted image ponoviti ćemo gradivo i večeras pa ostaje čekati... brzo mi vrijeme prolazi otkada je sunce zasjalo i evo kraj mjeseca samo što nije user posted image
fiona!!!! gdje je nestala fiona user posted image gdje god da je user posted image
trudnice uživajte i odmarajte user posted image
trudilice user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 567
17.3.2014 10:49:27   
lili22
pinky pleas promini moj datum u 29.03 imala san raniju O ovaj misec. hvala

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 568
17.3.2014 11:09:25   
perlica55
Dan curke user posted image  Kak ste mi??
Vucice, drago mi je kaj si ugledala user posted image  i
kaj si oslobođena štrikanja user posted image
Al zato kad ostanem sama na listi, ima
da me sve redom bodrite do moje user posted image , ne?! user posted image
Snjeguljice, ja ne pazim tolko kad piškim LH
trakice. Samo se suzdržim od odlaska na wc sat/dva i to je to..
Eternity draga, navijam od srca za jedan opušteni user posted image
ovaj mjesec user posted image  user posted image  user posted image  držim figeeee!!!!
Saki i pumba, kakvo je stanje kod vas??? stižu vaši datumi,
nadam se finim vijestima user posted image  user posted image
Gdje mi je daxy?? Pisati ću joj minuseeee za nejavljanje..
Draga, dal imaš planove za ovaj ciklus???

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 569
17.3.2014 11:13:40   
tintin
Cosak žao mi je šta ti je stigla, želim ti svu sreću za dalje user posted image
Fiona draga Sretan rodjendan i želim ti od srca da ti se ostvare sve zelje, i da nam ubrzo postanes mama user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 570
17.3.2014 11:58:32   
anamiha
nove cure dobrodošle user posted image

trudilice moje kojima je stigla user posted image žao mi je, držite se...

puno vas sve pozdravljam.. i želim da što prije ugledate svoje user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 571
17.3.2014 12:46:23   
eternity
budem se javljala češće pogotovo ako krenem na folikulometriju, radila sam je već 4 puta i svaki put sve extra al bebice nemauser posted image
al kontam proljeće jeuser posted image , sunceuser posted image , pozitiva u zrakuuser posted image , ma bit će ovo dobra godinauser posted image user posted image
ja obično navečer upadnem na forum da vidim kakve su novosti a većina vas po danu bude na forumu, meni je to rijetko izvedivo jer kad je fino vrijeme jako kratko budem u uredu,većinu vremena provodim na terenu,skačući po skelamauser posted image i ubjeđujući se sa radnicimauser posted image

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 572
17.3.2014 13:10:20   
maja42
Pozzz cure moje nije me bilo tu.... jeli normalno povracanje u red dana muka mi ej uzas povracala sam al ono sve iz zelutca mi je iuzaslo nesvjesti mi se uzas

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 573
17.3.2014 13:18:39   
eternity
maje, normalno je, normalno. od trudnice do trudnice, neke povrate par puta za vrijeme trudnoće a neke par puta svakog dana. moja seka je sad trudna 4 mjeseca i tek sad malo manje povraća, drugi i treći mjesec je preživila na par kuhanih makarona dnevno i malo soka od jabuke, al zato je 3 tjedna svako 2 dana išla na infuziju jer je bila totalno malaksala

(Odgovor članu maja42)
Neposredna veza do poruke: 574
17.3.2014 13:49:22   
tinast
pozzz cure user posted image user posted image

perlice nadam se da ces nakon strikanja se ponovo dati u akciju i da cemo uskoro vidjeti i tvoj user posted image

pumba draga, gdje si? imas li još uvjek iste simptome?

daxy draga jako mi nedostajes, nadam se da cemo ja i ti biti zjedno u rodilištu user posted image

majo,vučice,pinky mazite svoje male bušice user posted image

snjeguljice E želi bracu ili seku, lutkica mala user posted image

tintin još malo pa ćes ugledat svoju malu bebicu user posted image od srca ti zelim brz i sto laksi porod

My Ovulation Chart

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!