Pumba
|
Pa bok cure moje, vi ste danas prave brbljavice, moram primjetit BRAVO!!! Drago mi je vidjeti da nije samo suncano, vedro i proljetno u zraku nego i na raji nasoj Ufff, ne znam tko je sto pisao, nisam sve pohvatala, pola sam virnula s mob, pola na poslu, ali nisam stigla tipkati nikako... Ludnica mi je bila danas, sad vam pisem s muzevog kompa, hehhehehe... nikako na zelenu granu s mojim gadgetima Netko je spominjao ovdje dojenje dijeteta od 8 godina?! Uzas meni to stvarno vise zvuci ko bolesna majka nego nesto sto je zdravo, prirodno i preporucljivo... strasno!!! Gledala sam jednom emisiju, ne znam jeli bila na nasem programu ili satelitu, ali uglavnom bas posvecena tome, majkama koje doje djecu od 5, 6, 7, 8, pa cak do 10 najstarije da je bilo, ma meni vam se zeludac okretao!!! DIJETE VECE OD MAJKE, cure odrasle, samo sto nemaju decke, traze sisu i placu ako im mama ne da... ma ludo, ludo, ludo... mislim da su neke ruskinje bile ili tako nesto, blizanke cure ako se dobro sjecam. Slazem sa sa postom od supergirlzg u potpunosti, potpisujem sve sto je ona rekla!!! Jedno je prirodno i zdravo, jedno je majka i beba, povezanost i ljepota odnosa, a sasvim drugo je psiholoski profil majki koje imaju probleme, i djeca koja su pogubljena u drustvu i zivotu!! JA SAM SKROZ protiv toga, dok sam u drugu ruku veliki pobornik dojenja beba i male djece i definitivno mislim da nema niceg ljepseg od takvog hranjenje, takvog odnosa koji se razvija kroz dojenje, topline, majcine ljubavi prema djetetu, to je najljepsi osjecaj na ovom svijetu, tako barem tvrdi dobar dio iskusnih majki. A sto se "domace inseminacije" tice, i to mi je u jednu ruku “CUDNO” Ja sam kukavica i puno vise vjerujem ljudima od struke da bi ista slicno sama pokusala ili uopce promislila na nesto takvo, svaka cast hrabrima, ali u jednu ruku ih smatram ludima, jer igrati se s takvim stvarima nije bas bezopasno... Potpuno se slazem s folletto i svim sto ona kaze. Sad kuzim koliko toga smo spremni napraviti da bi dobili svoju djecu Dok drugima jednostavno upali od prve, i to obicno onima koji se ne trude, ne zele bebu ili nemaju uvjete za dijete, ciji se roditelji uopce ne vole, ne planiraju ili nisu spremni... Kako me to ljuti, ma pojma nemate Saki ti si prije mene na repertoaru... ima li kakvih novih simptoma kod tebe? Zelim ti da ugledas sutra To sve nekako zvuci dobro i ohrabrujuce, i cesti odlasci na WC i bolne cice, neka, neka... samo cekamo !!! Pinky jedva cekam lijepe novosti od G u cetvrtak popodne... da nam javis kako napreduje mrvica, koja sreca, mogu misliti Samo da sve bude u redu do kraja, da nam se rodi zdrava i jaka beba fiona mila sorry sto kasnim toliko... ZELIM TI OD SRCA ispunjenje svih tvojih zelja, puno ljubavi, zdravlja, mira i pravih prijatelja, srece, osmijeha i seksa naravno !!! NAJVISE OD SVEGA ti zelim da vec do sljedeceg rodjendana imas svoju divnu, zdravu bebicu u svom narucju SRETAN TI ROCKAS Perlice i meni je zao da nam nisi PUPO, ali ako kazes da nema sanse, onda ti vjerujem... sigurna sam da vi sami znate kako je najbolje za vas, a mi ovdje bi sve bile sretne da vas iznenadi bebica i to bas kad se najmanje nadate Daxy super da si se oporavila od neugodne menge koja te posjetila unatoc svim nasim prognozama da si nam trudnica.. Stav je najbitniji! Bit ce vec drugi mjesec, mi smo frisko nakon HSG spremne za Ma najspremnije... samo vi ponovite ozujak u travnju i uhvatit ce se mrva mala bebac24 zao mi je da imate ikakvih smetnji, problema i losih nalaza ali sam sigurna da ste u dobrim rukama, super da je ta zenica danas bila draga i otvorena i da se barem u nju nisi razocarala! Draga, znas sto ti mi ovdje naaaaaaajvise od svega zelimo, doci ce, mora... uzmi terapiju jer sigurno ona zna bolje od nas neke stvari i doci ce to na svoje... Neka te iznenadi vec iduci mjesec syringa drzi se draga, cesto se sve mi pitamo “ZASTO BAS JA?” ali sigurna sam da onaj gore ima neki pakleno dobar plan za nas trudilice, hehhehehe Nemojte odustajati ni gubiti nadu, i nemoj se pitati zasto bas ti, jer odgovor neces dobiti.. zao mi je sto ti se svasta izdogadjalo u ovom mjesecu ali mozda je to sve priprema za ljepsi, suncaniji, pozitivniji i kvalitetniji travanj snjeguljice lijepo je vidjeti te tako sretnu danas... nekako mi bas zracis, po ovim postovima mi izgleda kao da si imala extra, super, cool, mrak, famozan dan!!! I NEKA TI IH JE VISE TAKVIH Aktivne ste, bile, bas jeste... post za postom, tema za temom, pametnice moje Pozdravljam i sve ostale koje nisam spomenula ovako poimenice... posebno nase debeljuce Andy, Tintin, vucica, elle1, Dacana, maja42 btw jeli nam Tintin jos u komadu?!??! Javi se zeno, nadam se da ce sve brzo proci, u najboljem mogucem redu, da ce biti kratko i ne jako bolno... da ce beba biti za pozeljeti, puno poljubaca saljem Di nam je kisica? Falis nam zenoooo