|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
18.3.2014 15:55:10   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image vucica - 11.03.- ponosna user posted image
user posted image saki84 - 18.03.
user posted image Pumba - 20.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image scarlet - 23.03.
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image Leonee - 26.03.
user posted image lili22 - 29.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image folletto - 31.03.
user posted image syringa - 31.03. ? user posted image
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 651
18.3.2014 16:08:33   
daxy
syringa ja sam mislila da si uzimal stimulaciju,pa nije bilo O. Nije me bilo neko vrime,a vas je puno pa zaboravim neke stvari. Sorry. Ovako,moguće da je ovo bio anovulatorni ciklus i to je to.
Klomifen je super. I naravno da može bez štoperice (ja sam sa stranih foruma pokupila ovaj izraz "triger",nemojte da vas buni to je jedno te isto). Iako je moguće da ti ju dr.g propiše kad folikuli narastu nije obvezno koristit ju.
Kako je Pinky rekla pokušaj jedan ciklus sa klomićima,pa vidi. Al obvezno idi na F-metriju.

cosak drago mi je da je ca125 uredan,jel mi možeš samo reći koliki je. user posted image I ja sam ga vadila,pa da usporedim,čisto jer sam znatiželjna. user posted image
Vjerujem da će sve bit u redu,pa i AMH. user posted image Odgovorim ti na poruku kad budem na laptopu,sad sam s mobitela pa ne mogu pisat poruke. Kiss

Perlice i ja mislim da smo mi žene,posebno mi koje se borimo s neplodnosti, nevjerojatne. Pa samo dok napišeš šta sve izvodimo umoriš se,a kako ne kad to sve radiš svakodnevno uz sve ostale svakodnevne obveze i probleme,s kojima ruku na srce neke žene jedva izlaze na kraj. Ma mi smo predivne i svaki dan bi trebao bit Dan Žena Trudilica! user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 652
18.3.2014 16:12:11   
daxy
Pinky onda jedva čekam petak da nam javiš sretne novosti! Jel ćete onda objavit vijest obitelji i prijateljima ili još čekate?

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 653
18.3.2014 16:26:44   
PinkyFunkyBirdy
Čekat ćemo do Uskrsa jer tek tada možemo otići do muževih staraca. Želimo takve vijesti reći uživo ... ipak je to njihovo prvo unuče. user posted image Nakon njih idemo do mojih i onda ćemo proširiti vijest. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 654
18.3.2014 17:45:31   
bebac24
koje ste vi brbljavice ajmeeeee :-)
jedan dan ne provirim i po par stranica imam sta za citat...neka neka...
cestitam novim trudnicama bas vas ima ovaj mjesec :-)
kako su nam starije trudnice??
a bome ove vjestice nikako da zaobidu dosta nas trudilica :-(
e ovako ja bila danas kod endokrinologice jako jako draga i otvorena zenica svaka cast..
posto sam to saznala zbog toga sta zelim zatrudnit onda zeli da me sta prije dovede do te famozne 2 da po tom pitanju bude sve ok...inace nije to toliko visoko mojih 5.80 ali za zacece moze i ne mora biti.. tako da za 2 mj opet moram kod nje a do onda se moram narucit na ultrazvuk stitnjace,povadit ponovo hormone i tipove i dobila sam terapiju euthyrox-a 25 mlg za sad...
eto toliko od toga.. nije mi drago da moram to pit jer cu morat zauvjek ali sta je tu je...do pon cu jos trazit po netu sve o tome jer tek u pon cu poceti piti..
vjesticu ocekujem negdje za vikend pa do onda moramo iskoristit vrijeme za druzenje :-)
pozzz svima:-)

Neposredna veza do poruke: 655
18.3.2014 19:46:43   
Pumba
Pa bok cure moje, vi ste danas prave brbljavice, moram primjetit user posted image BRAVO!!! user posted image Drago mi je vidjeti da nije samo suncano, vedro i proljetno u zraku nego i na raji nasoj user posted image

Ufff, ne znam tko je sto pisao, nisam sve pohvatala, pola sam virnula s mob, pola na poslu, ali nisam stigla tipkati nikako... Ludnica mi je bila danas, sad vam pisem s muzevog kompa, hehhehehe... nikako na zelenu granu s mojim gadgetima user posted image

Netko je spominjao ovdje dojenje dijeteta od 8 godina?! Uzas user posted image meni to stvarno vise zvuci ko bolesna majka nego nesto sto je zdravo, prirodno i preporucljivo... strasno!!! user posted image Gledala sam jednom emisiju, ne znam jeli bila na nasem programu ili satelitu, ali uglavnom bas posvecena tome, majkama koje doje djecu od 5, 6, 7, 8, pa cak do 10 najstarije da je bilo, ma meni vam se zeludac okretao!!! DIJETE VECE OD MAJKE, cure odrasle, samo sto nemaju decke, traze sisu i placu ako im mama ne da... ma ludo, ludo, ludo... mislim da su neke ruskinje bile ili tako nesto, blizanke cure ako se dobro sjecam. Slazem sa sa postom od supergirlzg u potpunosti, potpisujem sve sto je ona rekla!!! Jedno je prirodno i zdravo, jedno je majka i beba, povezanost i ljepota odnosa, a sasvim drugo je psiholoski profil majki koje imaju probleme, i djeca koja su pogubljena u drustvu i zivotu!! JA SAM SKROZ protiv toga, dok sam u drugu ruku veliki pobornik dojenja beba i male djece i definitivno mislim da nema niceg ljepseg od takvog hranjenje, takvog odnosa koji se razvija kroz dojenje, topline, majcine ljubavi prema djetetu, to je najljepsi osjecaj na ovom svijetu, tako barem tvrdi dobar dio iskusnih majki.

A sto se "domace inseminacije" tice, i to mi je u jednu ruku “CUDNO” user posted image Ja sam kukavica i puno vise vjerujem ljudima od struke da bi ista slicno sama pokusala ili uopce promislila na nesto takvo, svaka cast hrabrima, ali u jednu ruku ih smatram ludima, jer igrati se s takvim stvarima nije bas bezopasno... Potpuno se slazem s folletto i svim sto ona kaze. Sad kuzim koliko toga smo spremni napraviti da bi dobili svoju djecu user posted image Dok drugima jednostavno upali od prve, i to obicno onima koji se ne trude, ne zele bebu ili nemaju uvjete za dijete, ciji se roditelji uopce ne vole, ne planiraju ili nisu spremni... user posted image Kako me to ljuti, ma pojma nemate user posted image

Saki ti si prije mene na repertoaru... ima li kakvih novih simptoma kod tebe? Zelim ti da ugledas user posted image sutra user posted image To sve nekako zvuci dobro i ohrabrujuce, i cesti odlasci na WC i bolne cice, neka, neka... samo cekamo user posted image !!!

Pinky jedva cekam lijepe novosti od G u cetvrtak popodne... da nam javis kako napreduje mrvica, koja sreca, mogu misliti user posted image user posted image Samo da sve bude u redu do kraja, da nam se rodi zdrava i jaka beba user posted image

fiona mila sorry sto kasnim toliko... ZELIM TI OD SRCA ispunjenje svih tvojih zelja, puno ljubavi, zdravlja, mira i pravih prijatelja, srece, osmijeha i seksa naravno !!! NAJVISE OD SVEGA ti zelim da vec do sljedeceg rodjendana imas svoju divnu, zdravu bebicu u svom narucju user posted image SRETAN TI ROCKAS user posted image user posted image

Perlice i meni je zao da nam nisi PUPO, ali ako kazes da nema sanse, onda ti vjerujem... sigurna sam da vi sami znate kako je najbolje za vas, a mi ovdje bi sve bile sretne da vas iznenadi bebica i to bas kad se najmanje nadate user posted image

Daxy super da si se oporavila od neugodne menge user posted image koja te posjetila unatoc svim nasim prognozama da si nam trudnica.. Stav je najbitniji! Bit ce vec drugi mjesec, mi smo frisko nakon HSG spremne za user posted image Ma najspremnije... samo vi ponovite ozujak u travnju i uhvatit ce se mrva mala user posted image

bebac24 zao mi je da imate ikakvih smetnji, problema i losih nalaza ali sam sigurna da ste u dobrim rukama, super da je ta zenica danas bila draga i otvorena i da se barem u nju nisi razocarala! Draga, znas sto ti mi ovdje naaaaaaajvise od svega zelimo, doci ce, mora... uzmi terapiju jer sigurno ona zna bolje od nas neke stvari i doci ce to na svoje... Neka te iznenadi user posted image vec iduci mjesec user posted image

syringa drzi se draga, cesto se sve mi pitamo “ZASTO BAS JA?” ali sigurna sam da onaj gore ima neki pakleno dobar plan za nas trudilice, hehhehehe user posted image Nemojte odustajati ni gubiti nadu, i nemoj se pitati zasto bas ti, jer odgovor neces dobiti.. zao mi je sto ti se svasta izdogadjalo u ovom mjesecu ali mozda je to sve priprema za ljepsi, suncaniji, pozitivniji i kvalitetniji travanj user posted image

snjeguljice lijepo je vidjeti te tako sretnu danas... user posted image nekako mi bas zracis, po ovim postovima mi izgleda kao da si imala extra, super, cool, mrak, famozan dan!!! I NEKA TI IH JE VISE TAKVIH user posted image Aktivne ste, bile, bas jeste... post za postom, tema za temom, pametnice moje user posted image

Pozdravljam i sve ostale koje nisam spomenula ovako poimenice...user posted image posebno nase debeljuce Andy, Tintin, vucica, elle1, Dacana, maja42
btw jeli nam Tintin jos u komadu?!??! Javi se zeno, nadam se da ce sve brzo proci, u najboljem mogucem redu, da ce biti kratko i ne jako bolno... da ce beba biti za pozeljeti, puno poljubaca saljem user posted image

Di nam je kisica? Falis nam zenoooo user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 656
18.3.2014 19:54:23   
Pumba
eh i jos zaboravih napisati o sebi malo... hahhahahaha, kako ona reklama ide, DOSTA O MENI, AJMO SAD MALO O MOM AUTU, hahhahaha user posted image

Ja sam ok, nema user posted image jos, ne osjecam nista posebno... cice me bole, mozda malo vise nego inace ali ne jaaaako, hrana mi jos uvijek malo smeta, zeludac mi se dize bez nekog razloga, imam zgaravicu ponekad.. ne prija mi dosta toga.. A od nekih drugih simptoma ne osjecam bas puno toga... jedino sam onih par dana imala problema sa napuhanosti i plinovima, svako minutu sam ispustala prdac svugdje gdje bih bila, uzasno neugodno ali ne mozes to kontrolirat user posted image Sada je i to proslo.. Danas mi se cijeli dan spava, ali to moze biti i jer sam se naradila cijeli dan, umorna sam od jutros... ma ne znam... imam filing da sve sto kazem samo umisljam od velike zelje, ali znam da nije tako, ne bi bzvz pisala, samo me svega strah i razocaranja i negativnosti i bilo kakvih mogucih problema, pa bolje da sutim user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 657
18.3.2014 20:49:05   
perlica55
Pumba čitam tvoj post i govorim si
kako cijeli dan čekam, a ti baš ništa nisi
napisala o svom autu user posted image
Nadam se da si kupila testić user posted image user posted image

Nisam komentirala niš o dojenju, moja najbolja
frendica je dojila 3 mjeseca i plakala od bolova.
Bradavice su joj izgledale kao da je petarda
puknula u njima user posted image
Dojenje beba DA, dojenje klinaca od 2,3 i više,
(a o ovom od 8 god FUJJJ, bolesno) NE, NE i NE!!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 658
18.3.2014 22:02:25   
scarlet
saki drzim fige!!!user posted image user posted image user posted image

i tebi Pumba puno sreće vidim da si ti iduća user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Stvarno sam se iznenadila kad sam vidjela koliko ste se raspisale!!!user posted image

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 659
18.3.2014 22:08:03   
Pumba
Hvala vam Perlice i scarlet user posted image

I moja rodica je plakala dok je dojila, uzasne bolove je trpjela, prvo je imala puuuno mlijeka pa su joj se sise upalile pa je izdajala na muke, pa beba nije vukla dobro, upala na upalu, doslovce je krv kapala iz bradavica, kraste su joj se stvarale. Mazala je sa svim i svacim i nakon sve te muke rekla je da bi radije rodila još 5 puta ali takvu bol sa sisama ne bi nikad nikome pozeljela user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 660
19.3.2014 7:14:05   
Snjeguljica_83
Jutro!

Ne sjećam se kad smo se zadnji put raspisale onako kao jučer... Krasno! Ima Daxy pravo, baš je lijepo dati se u raspravu o nečemu drugačijem.... user posted image [img]ht

Pumba, da, jučer sam bila jaaako sretnna, dobro raspoložena, mislila sam da mi ništa to ne može pokvariti, ali ispalo je da ipak može.

Cure, nije bila LH trakica pozitivna. Zapravo, druga crtica je bila blijeda, kao da je 10 DC. Znači, ispada da je u ponedjeljak ona vrlo slična nijansa kontrolnoj bila kakva treba biti. Baš je bila razlličita od drugih dana, malo je falilo da bude identična.

Ponedjeljak 13 DC bila je pozitivna, tako ja gledam.user posted image Stoga, preskočili smo akciju čekajući tamniju crtu, ali ništa...

No, nakon par prolivenih suza (blaženo neznanje, sad sam i s ovim opterećena) pokušali smo uloviti moju jajnu stanicu. user posted image Sinoć akcija, 20 min noge u zraku, san s plivačima, poznato već...

Na kraju, akcija je bila dan prije i dan poslije ppz. trakice?!user posted image Ma barem sam si potvrdila neke sumnje, ipak se nešto događa u mom tijelu, ne? user posted image

Jučer sam poslije posla uočila EW (kao i u pon). Nikad nisam imala dva dana za redom... Mislila sam, to je to...

Treba li ponavljati gradivo danas?

Vani je takva magluština, trebalo bi proviriti sunce, daaaaaj........... user posted image

Navijam za piškalice user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 19.3.2014 7:16:45 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 661
19.3.2014 7:33:40   
tintin
Jutro cure drage, svima saljem zagrljaje user posted image
Pumba draga još smo u komadu, sutra idem u bolnicu na pregled pa cemo vidit stanje, ja cu vam sigurno javit ako krene, jedino da me zasarafe jaki bolovi pa nebudem u stanju pisati, ali potrudit cu se da sve odma saznate. Držim fige i navijam iz SVEG SRCA da sutra ugledas plusic, šaljemo ti nas dvi puno poljubac user posted image
Snjeguljice ponovi gradivo nebi skodilo, nadam se da ste ipak pogodili ovulaciju user posted image
Ikaa draga baš mi je drago da je sve u redu i da ti trudnoca lipo prolazi, jako sam sretna zbog tebe user posted image
Perlice moja draga ja te skroz razumim da zelis pauzirati zbog tatinog stanja, jer kad se meni sve ovo dogadjalo s tatom bilo me je jako strah zbog bebe jer sam bila ajme, pa zato lipo neka ti tata bude bolje i onda krenite dalje, veliki zagrljaj user posted image user posted image
Pinky moja trudnice nemaš pojma kako sam sretna i zbog tebe, uzivaj sutra na pregledu u gledanju svoje mrvice vidit ćeš kako od pregleda do pregleda brzo raste, preslatko. user posted image user posted image
Ostale trudilice i trudnice nisam nikog zaboravila mislim na sve vas ali stvarno vas puno ima pa nebi tila nabrajati da nebi necije ime izostavila.
A Daxy nasa je kraljica s njom je uvik veselo na forumu user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 662
19.3.2014 8:04:15   
syringa
dragice, dobro vam jutro! user posted image
moj prijavak: user posted image  stigla, bez bolova, grčeva ičega.
sad bar znam na čemu sam. u isti mah sam i tužna i sretna. user posted image
vi razumijete. user posted image  to možemo samo mi trudilice.
idemo sad sa klomićima i uzv pa ćemo vidjeti.
pumba, saki, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
pinky, daxy, perlice, lili, pumba, hvala na savijetima.
daxy, drago mi je da si tu i ideš dalje! user posted image user posted image user posted image
pinky, sretno na uzv, bit će sve ok i veseli se svojoj mrvi maloj!
user posted image user posted image user posted image
velik pozdrav svima i sretno!!!!!!!!!
drage moje žurim, posao čeka.

< Poruku je uredio syringa -- 19.3.2014 8:05:31 >

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 663
19.3.2014 8:44:39   
perlica55
Jutro cure user posted image
Syringa mila, žao mi je user posted image  user posted image  user posted image
Sakiiiii gdje si ženo???? Jesi piškila???
user posted image  user posted image  user posted image  navijam...

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 664
19.3.2014 9:37:44   
folletto
jutro user posted image
a što ja volim kavu....ne mogu zamisliti jutra bez opojnog mirisa kave user posted image

syringa e kada bih ti barem mogla pomoći, ma da sam barem ginekologica pa da vam svima mogu pomoći savjetom!!! user posted image

gdje je nestala saki user posted image nadam se u sedmom nebu!
pumba tvoj auto mi se čini k''o bombom! čekamo te sutra ujutro sa izvješćem da vidimo kako je odrađen servis ovaj mjesec!!!! user posted image

lili pogledala sam filmić, a šta reći, čudo stvaranja života me svaki put nanovo oduševljava!

cosak držim fige za s-gram......

daxy ajde predloži nam neku sočnu temu za danas da se raskokodačemo user posted image

snjegulice eto toga sam se i ja plašila ako krenem sa trakicama.. mislim da ću se samo zamotati u to klupko i da više neću znati gdje sam. pretpostavljam da treba proći koji ciklus dok ne skužiš što i kada?! user posted image

pinky pa di baš ove godine Uskrs tako kasno user posted image joj mogu zamisliti kako ćeš razveseliti svoju obitelj user posted image , a tek kako ćete lijep Božić imati user posted image

perlice danas je dan očeva pa tvome tati i svim tatama želim da im je sretan!!! user posted image

a stanje s mojim autom je sljedeće: dakle akcija nije bila baš učestala, dogodila se 7, 9, 13 i 16 dc s tim da sam 16, 17 imala bolove kao pred M, danas 18dc ne osjećam ništa, ali baš ništa, e sada što je tu je, vidjet ćemo na kraju mjesecauser posted image

user posted image

< Poruku je uredio folletto -- 19.3.2014 9:40:03 >

Neposredna veza do poruke: 665
19.3.2014 9:43:30   
daxy
Jutro,cure.

syringa žao mi je. user posted image Al pošto nije bilo O bolje da je stigla ranije nego da te muči .

pumba sad ja tebi prognoziram trudnoću. user posted image
Sviđaju mi se tvoji simptomi,posebno jer prije nisi pisala ništa tako slično.
Btw,ovo s dojenjem je turbo bolesno. Amen. Ja planiram dojit svoju bebu koliko mogu i budem imala mlijeka,al neke granice se moraju postavit. Moja je,recimo,kad djetetu izrastu zubi. Tad je spremno za žvakat pomalo i odvikavat se od sise.

bebac drago mi je da si bila kod te super endokrinologice. Neka sve ide prema naprijed. user posted image

tintin uživaj još malo pa user posted image . user posted image user posted image

snjeguljice koje su osjetljivosti trakice? user posted image

Divan je dan,nadam se da uživate. user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 666
19.3.2014 9:55:27   
LourdessPadme
Jutro curkee evo citam vas i umirem od smjeha. Zanima me koja od nas bi uspjela nagovoriti M da se "olaksa" u casu kako bi si mi same ustricale hahaaha. Moj bi me se odrekao odmah hahaha. Ja evo gledan na svojim aplikacijama kad mi stize O i na jednoj pise od 19-29 na drugoj od 25-31 ,to samo ja mogu ovulirati 10 dana hahaha. Al nema predaje bitce hopa cupa svaki dan pa ce se valjda uhvatit vise . Ovo je drugi pokusaj nakon histero i laparo. Prosla san pravu muku na operaciji da uklonim tu pregradu s maternice. I imam dva mala oziljkica kojae podsjecaju na to. Nadam se da ce ovaj mjesec bit dobitan,ovaj tjedan pocinjem raditi pa cu vise biti zaokupirana s poslom tako da necu puno razmisljat o simptomima. Puno vas kissam sve i drzim palceve

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 667
19.3.2014 10:03:17   
daxy
folletto i ja sam ti pravi kavopija,bolje reći kavopat (kao meteoropat). Ako nisan popila kavu dan mi je katastrofa.
Iako sam malo smanjila od kad pravimo bebu,popodne popijem instant ili nes od vanilije.
Evo baš je medicinska sestra šta dolazi tati izmjerila tlak i meni,ispada 90/60,nisko. Kaže popij ti kavu,pa će bit bolje. user posted image

A tema za danas,ne znam, predloži na ti nešto. user posted image Sigurno te zanima naše mišljenje o nekoj temi.

lourdes mislim da bi MM mene posjeo u auti i odveo doktoru da vidi jesam li stvarno sišla s pameti.user posted image user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 19.3.2014 10:08:17 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 668
19.3.2014 10:03:46   
Fiona0802
Bok curke! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne mogu vas popratiti koliko ste se raspisale!
Uglavnom, prvo da zahvalim na lijepim željama kome još nisam! Drage Ikaa, Nadamse, Andy, Snjeguljice, Syringa, Eternity i Pumba, iz vaših usta u Božje uši! user posted image user posted image user posted image user posted image
Saaki, nadamo se lijepim vjestima! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pumbice draga, ma tvoji simptomčići mi super zvuče! Hajde nas i ti razveseli! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pinkić, jesi vidjela, malo manje mi graf liči na Rocky Mountains, ma svaki tvoj savjet je uvijek dobrodošao, samo se treba natjerati na sve! Jedino što me ubijaju ove LH trakice...zadnjih par dana su mi gotovo identične crtice, ali izgleda da ne dovoljno... čekam da mi dođu ove manje osjetljivosti, nadam se da će s njima biti više sreće! Jedva čekamo vijesti sa sutrašnjeg pregleda! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tintin draga, iščekujemo sve s tobom! Jedva čekam da nam javiš sretne vijesti! Budi nam hrabra! user posted image user posted image user posted image
Syriga , žao mi je zbog glupače, želim da ti novi ciklus donese jedan veliki user posted image ! user posted image user posted image user posted image
Radni dan je, ne stignem ništa, pa ću vam svima samo šaljem puno user posted image user posted image user posted image

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 669
19.3.2014 10:05:58   
PinkyFunkyBirdy
Jutro drage moje! user posted image

Draga bebac, drago mi je da si naišla na dobru doktoricu i vjerujem da će ti lijekovi pomoći. Znam da je to grozno kad znaš da ćeš trebati cijeli život piti lijekove, ali sjeti se da zbog toga tvoje tijelo pravi blokadu da se bebica ne prima i ako to uspiješ korigirati dobit ćeš svoju najveću srećicu ... i mislim da se s time što te čeka kao cilj nikakvi lijekovi ne mogu usporediti. user posted image Vjerujem da ćeš nam ubrzo biti okruglica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pumbice draga, nekako izbjegavaš odgovor na naše pitanje: kad piškiš? user posted image Nemoj ljutiti trudnicu i javi nam. user posted image

Nisam komentirala dojenje, ali smatram da je 8 g. stvarno previše. Po meni je nekako optimalno godinu dana (do dvije godine max ako žena ne radi) naravno ako žena može dojiti. Čekam da vidim što će naša Andy iskomentirati na ovih 8.g. dojenja. user posted image Moja šogorica je imala uvučene bradavice i to je bilo takvo mučenje da vam ne mogu opisati. Sise su bile ogromne, a bebice nisu mogle sisati, pa su se stalno upalile, pa se izdajala, imali smo po nekoliko posuda punih mijeka s kojima ne znaš kud bi, a čim se više izdajala tim je više mlijeka bilo ... ma katastrofa. user posted image S prvim je odustala nakon 3 mj., a s drugom nakon 2 tjedna jer je morala u bolnicu (dobila je sepsu jer ju nisu dobro očistili nakon poroda). user posted image

Scarlet kako tvoji simptomi? user posted image

Draga Snjeguljice, zašto se žalostiš? Pa pokrili ste svaki drugi dan i to je super! user posted image Ja vjerujem da je puno plivača bilo spremno dočekati jajčeko. user posted image Pokrijte vi i danas za svaki slučaj. user posted image

Joj draga tintin, kad čitam tvoje postove i kad vidim kako ti je termin blizu sva se naježim. user posted image Kao da si nedavno s nama odbrojavala i sad ćeš za koji dan držati svoju ljepoticu u rukama. Nadam se da će ti porod biti stvarno brz i što bezbolniji. user posted image

Syringa, mila, meni je drago da ti je stigla vještica jer sad možeš za koji dan u nove pobjede (ionako je ovaj ciklus zakazao bez O), a ne da se patiš pa ju čekaš još tjednima. Kako piješ Klomiće? 4.-9. dan po dvije tablete ili ...? user posted image Evo da te malo utješim ... i moja mrvica je nastala po Klomićima (malo je bila zakašnjela reakcija, ali je ipak na kraju uspjelo). user posted image

Perlice, milena, kako ti je tata? Vjerujem da je oporavak spor, no dal se osjeća što bolje? user posted image

Draga folletto, i ja jedva čekam da razglasimo svima jer me ovo skrivanje baš nervira. Sa strahom uvlačim stalno trbuh samo da me netko ne pita ono pitanje i što onda: lagati (pa za koji tjedan reći, e ipak jesam trudna) ili reći istinu i riskirati da moji roditelji saznaju prije nego im mi kažemo. user posted image Već me brine kako će moji reagirati što ćemo im tako kasno reći, a još ako saznaju od drugih ... uh. user posted image

Daxy, moja draga, kod tebe je lijepo vrijeme, ali tu u Zg je još uvijek jako oblačno i puše vjetar. user posted image Jedva čekam da se raziđu ti oblaci pa da i tu zasja sunce. user posted image

Lourdess, zašto si ne uzmeš LH trakice? Tako ćeš točnije odrediti kad stiže O. user posted image

Draga Fiona, onda samo pokrivajte svaki drugi dan pa ako bude koja onako pravo tamna pokrijte par dana za redom. user posted image Ma bit ćeš nam i ti za koji tjedan user posted image ... baš imam takav neki feeling. user posted image Sad si tijelo malo upogonila, O ćete pokriti, vidim puno pozitive u tvojim postovima i sigurno ćeš se za koji tjedan žaliti na mučnine. user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 19.3.2014 10:10:22 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 670
19.3.2014 10:18:54   
daxy
Evo nam teme,nismo je raspravili kako treba:dojenje. user posted image

Moje kumče nije dojilo nego 2 dana jer je bila u toplom krevetiću i njenoj mami je nestalo mlijeka.
A za žene koje izdajaju,pa i sve vas ako dođete u tu situaciju da imate viška mlijeka,evo jedan trik (savjet) : Majčino mlijeko se može zamrznuti. Ima rok trajanja 6 mjeseci,napišete datum i ako gdje idete na dulje vrijeme beba ima šta jesti,samo tata podgrije i da bebi da papi.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 671
19.3.2014 10:25:19   
Snjeguljica_83
Daxy 30 mIU. Negdje pročitah da je to normalna osjetljivost, pretpostavljam da sam ja normalna žena user posted image user posted image Ah, barem sam bolje volje.

Iako, za dva sata idem vaditi svoj 1. trajni zub, aaaauser posted image user posted image

Dojenje... da, to može biti mučenje, pa ima takvih slučajeva. Vi ste dosta toga navele. Srećom, kod mene je bilo ok, uspješno, uz manje probleme - mislila sam da nemam dovoljno mlijeka, mali prirast na težini bebe bla, bla, bla... Pedijatri te uplaše... No, jedino u bolinci 3. dan kad je mliejko nadošlo, nikako da krene, nikako da E. povuče, ali kad je započelo... Bogu hvala, sve je ispalo u redu! Zagovaram godinu dana dojenja. Ispalo je da postoji poveznica između dojenja i spavanja, dnevnog i noćnog.
Ma kad počnem o dojenju, mogla bih do sutra... Zaključak: moje iskustvo je pozitivno. user posted image

To želim svima vama, cure, trenutnim i budućim trudnicama. I da se meni ponovi. user posted image

Syringa user posted image Ali bar je došla, ne?

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 19.3.2014 10:29:32 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 672
19.3.2014 10:47:11   
Pumba
Ajme opet ste se raskokodakale user posted image

Pinky sorry, stvarno ne izbjegavam odgovoriti nego uvijek nekako zaboravim. Dok sve drugo napisem izostane ono najbitnije.. ehhehehee. Uglavnom sutra je moj datum. 20.03.piskim ako me ne posjeti prije glupa user posted image a nadam se da neće.

Hvala vam svima na potpori i lijepim rijecima. Zlatne ste curke user posted image

Tipkam s moba. Popodne radim pa se nadam da cu uhvatit malo vremena za javit vam se jos koji put ko covjek s kompjutera user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 673
19.3.2014 10:54:02   
Snjeguljica_83
Pumba Jeeeeeeeeeeeee! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 674
19.3.2014 11:00:48   
PinkyFunkyBirdy
Draga Pumbice (uskoro bombice) onda navijam iz sveg srca za te dvije slatke crtice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!