cosak
|
Curke moje, prvo hvala vam svima na lijepim rijecima, sto ste uz mene i sto me razumijete kako mi je bez i da to napisem Ja sam u guzvi i poslovnim obavezama do grla, a onda jos odlasci k ljecnicima, pa kuca, muz, prijatelji, rodjendani... ne stignem do vas koliko bih htjela uglavnom, krenuli smo s pretragama, za sada je napravljem ca 125 koji sam jutros podigla nalaz i uredu je, hvala Bogu, malo mi je i to bilo za brigu posto je G. nesto napipao pa je mislio da nije mozda endo. ali po nalazu ispada da nije i da je sve ok, po tom pitanju. Danas sam napravila amh sad to cekam neka tri tjedna dok dodju nalazi, mm planira za 2-3 tj.ponavljati s-gram , tako cemo vidjeti jel ono bilo samo slucajno taj puta ili je bas tako, ako se ispostavi da je nesto lose, onda krecemo i njega poboljsavati, za sada smo na orasastom Vidim da ste mi vi dosta vesele, to mi je drago, samo pozitiva i bude i plusica puno punooo Svim novim curama zelim da sto prije odu na drugi podforum.... svima koje su dobile glavu gore, znate da poslije kise uvijek dolazi sunce, tako i poslije M dolazi O, a poslije O dolazi saljem vam svima, da ne imenujem sada redom ima nas, veliku pusu