|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
17.3.2014 14:06:26   
daxy
Joj cure,ne stignem nego vas pozdravit.
Javim vam se večeras.

Evo zagrljaja: user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 576
17.3.2014 14:30:47   
Snjeguljica_83
Imam osjećaj da će mi oči iscuriti!!!user posted image Cijeli dan na kompu, sva sam rastresena, sad sam i gladna, aaahhhhh! Ovaj tjedan ću puknuti, koliko posla...

Btw, zvala sam drugog zubara i dogovorili smo se da poslušamo moju soc. zubaricu - zub ide van. A ništa, u srijedu u 12:25 i to će biti gotovo.user posted image Lokalna anestezija i O...user posted image Zvuči super u kombinaciji... Ah, kako bude.user posted image user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 577
17.3.2014 14:32:04   
PinkyFunkyBirdy
Draga maja, normalno je povraćati u bilo koje doba dana ili noći, no bitno je ako ništa ne uspijevaš zadržati od hrane i ako se osjećaš jako slaba da odeš doktoru (ili na hitnu) da ti otvori bolovanje i ovisno o tvom stanju pošalje te u bolnicu na infuziju. user posted image Mene je u 6. tt ulovila prestrašna mučnina gdje sve što sam pojela sam i povratila pa sam već mislila ići na bolovanje, no ostala sam 2 dana doma (pod izlikom viroze) i malo sam odmorila kad sam se osjetila loše i jela što mi je pasalo i situacija se jako popravila. Od tada sam znala povratiti jednom dnevno da bi se s vremenom to smanjilo na jednom tjedno i sad već nisam povratila neka 2 tjedna (iako mi je muka i dalje, ali uspjevam ju držati pod kotrolom). user posted image

I mene zanima gdje nam je Pumbica i kako napreduju njezini simptomi? user posted image

Daxy, milena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 578
17.3.2014 14:50:33   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image vucica - 11.03.- ponosna user posted image
user posted image saki84 - 18.03.
user posted image Pumba - 20.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image scarlet - 23.03.
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image Leonee - 26.03.
user posted image lili22 - 29.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image folletto - 31.03.
user posted image syringa - 31.03. ? user posted image
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 579
17.3.2014 15:22:22   
supergirlzg
ja dobila normalnu user posted image , bila danas kod gyn, on rekao da to nis ne mora znaciti, trazila ga da mi izvadi krv za hormone ali kaze da ne treba, onda sam mu rekla nek me bar naruci na folikulometriju iduci tj (jer kod mene se nikad ne zna kad je kaj..), a on akze da je na godisnjem i da ne moze. onda sam mu se lijepo zahvalila i sad trazim drugog doktora. da i ne spominjem da sam bila prije vani neg unutra i da me nije ni pregledao ni pitao nista. ona sva krvarenja itd kaze da mogu biti od stoperice.

Neposredna veza do poruke: 580
17.3.2014 15:54:51   
PinkyFunkyBirdy
Supergirl, žao mi je da si to doživjela i da se tako G ponio prema tebi. user posted image Ja se grozim koliko mogu biti neosjetljivi na naše probleme i kako samo djeluju kao da smo mi tu radi njih, a ne oni radi nas. Zašto su se odlučili raditi takav posao ako ga ne misle svjesno obavljati. user posted image Traži dalje jer vjerujem da ima dobrih ginića samo ih treba naći. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 581
17.3.2014 16:42:34   
supergirlzg
ma glupi majmun :) vjerujem da zna kaj radi ali JA ne znam, a posto mi racuna 35 fakin eura svaki put samo za glupi ultrazvuk (a isla na SEST prosli ciklus), plus stoperica koju sama placam, onda ipak ocekujem da prica sa mnom vise od 5 min.

Neposredna veza do poruke: 582
17.3.2014 16:48:46   
supergirlzg
jos nesto, kaze mi upravo Folletto da do sada sto god bi upisala u trazilicu na spotBe nije reagiralo ni na enter ni na klik, a ako bi kliknula na trazilicu samo bi obrisalo prvotno napisano. sto znaci: sve cure koje nam se zele pridruziti na zasticeni forum na www.spotbe.com molim vas da mi kad se registrirate posaljete ovdje PP s korisnickim imenom za spotBe, pa cu vas ja dodati. a do tada cu provjeriti s developerima sto ne radi i zasto.

Neposredna veza do poruke: 583
17.3.2014 16:48:53   
ikaaa
pozzz drage moje....da vam se malo javim.... prošli petak smo bili na uvz-u...bebica je ok...sve je uredu.... čak me je i mužić počastio sa šopigom u zg-u, pa sam si uspjela naći hlače i majcu...user posted image user posted image user posted image ..ja sam vam dobro i konačno sam se malo opustila i počela biti svjesna da je to to...trbušćić mi se mlkoc već nazire....
drage moje sve koje ste mi dobile jako mi je žao.... znam kakav je to osjećaj...ali uvijek poslije kiše dolazi sunce....
vučiceeee pa draga moja čestitam ti od sveg srca....i želim ti ugodnih i školskih 9 mj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a kako ste mi vi drage moje? ma sve od reda....nije me bilo dugo...lijepi me dani vuču van...

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 584
17.3.2014 17:31:57   
LourdessPadme
Drage moje da se i ja malo javimuser posted image scarlet dobro dosla,nadam se da ce ovaj mjesec bit pobjednicki . Ja cekam jos 10 dana do O pa u nove pobjede . Odbrojavanje travanj mora biti taj za nas koje nas M iznenadila ovaj mjesec. Saljem vam puno pusekauser posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 585
17.3.2014 18:35:26   
scarlet
Hvala sto ste me stavili na popis!

haha, žao mi je supergirlzg sto imaš problem sa glupim ginićem, istina da nemaju svi razumjevanja, ikaaa uživaj u trudnoći i čestitam na šopinguuser posted image , hvala svima na dobrodošlici (nisam nova članica ali jesam nova na ovoj temi ).
Ja evo brojim dane i osluškujem svoje tijelo, osjećam često nešto dole kao pred stvari i to više od tjedan dana i stalno piškim a opet ne mora ništa značiti. Kad će ta nedjelja?! user posted image

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 586
17.3.2014 18:56:19   
Fiona0802
Draga Pinkić, hvala na lijepim željama! Svaka ti čast što se svakoga od nas sjetiš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vježbam redovito, poslušala sam tvoj savjet! ;-)
Nadam se da će tunike pomoći da do Ukrsa izdržite s objavom lijepe vijesti! ;-)
Draga moja Tintin, hvala na lijepim željama, također! Nadam se da će brzo i tvoja mala princeza u tvoj zagrljaj! user posted image user posted image user posted image
Follettto draga, ovdje sam i hvala ti što me se sjetiš i na lijepim željama....36.je pa i nisam baš nešto presretna, kad bi se bar godine mogle umanjiti! user posted image Ljubim te!
Svima ostalima želim samo user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!
!

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 587
17.3.2014 20:04:49   
tinast
Fiona sretan rođendan, user posted image user posted image user posted image user posted image da ti se ostvare želje i da ugledas svoj user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 588
17.3.2014 20:25:39   
perlica55
Fiona draga, nek ti bude najsretniji rođendan
pa da idući dočekaš s malom user posted image user posted image user posted image
Pumbicaa gdje si user posted image
Čekam draga tvoje simptomiće!!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 589
17.3.2014 20:43:20   
daxy
Večer,cure. Evo mene napokon u miru. Dugujem vam javljanje...

scarlet dobrodošla!! user posted image user posted image Želim ti da ne budeš dugo s nama na odbrojavanju. user posted image

perlice slažem se s tobom. Mislim da bi bilo suludo da još puno vremena izgubite. Ako se S- gram popravio možda dr.MPO preporuči IVF. Mislim da je zadnji glas vaš,ne bi me čudilo da to preskočite. Sigurno ćeš morati napravit AMH nalaz (zaliha jajnih stanica),možda ponovit i druge hormone, ako on bude uredan ne vidim nikakvih prepreka da za mjesec dana od konzultacija budeš u postupku. user posted image
Rekla sam ti već da razumijem i poštujem vašu odluku. Drž mi se,proći će to i pisat ćeš nam ti o mučninama i žgraravici jako skoro.
Nemoj mi pisati minuse,jako sam zauzeta žena zadnjih dana. Da se kloniram ne bih stigla sve napravit. user posted image
Al to je u redu,uskoro slijedi par dana odmora,pa ćete me tjerat s Raje da idem pravit bebicu. user posted image
Plan za ovaj ciklus: Seksat se dok jedno od nas dvoje glavom ne probije zid! user posted image user posted image

lili dobro je da si osjetila O,al ako takva bol potraje duže,pravac ginekolog,možda je kakva cista.
Navijam da nam se zaokružiš malo user posted image ,nekako su ti sva slova u nicku tanka,pa ja zamišljam da si i ti kakva mršavica. user posted image

snjeguljice nešto sam propustila očito,šta znači "SDD"? Imaš pravo,ovaj mjesec je naš! user posted image user posted image

eternity sretno! user posted image user posted image

fiona draga,sretan ti rođendan! user posted image user posted image Sve najbolje ti želim!

tinast dogovor je dogovor i morat ćemo ga poštovat. Sad je vrijeme od akcije,nema nam druge nego napravit user posted image . user posted image

supergirlzg žao mi je zbog user posted image i što imaš takvog gin. Nadam se da ćeš nać boljeg.

Pinky ma još malo do pregleda. Bit će sve u redu. Bolje da dobijaš kilice,nego da ih gubiš zbog mučnina i povraćanja. Ljubim te.

ikaaa baš mi je drago da je sve u redu! Mazi bušicu i javljaj nam sve novosti. user posted image

lourdes slažem se,travanj će biti pravi baby boom!

tintin još malo pa ćeš držat svoju bebu u rukama. Jooooj kako vrijeme proleti,nevjerojatno.

pumba ženo,opet si nestala! Nadam se da je sve u redu. Fališ...

Ja se raspisala,a pola vas nisam spomenila. user posted image Sjetim se ponekad hkajo i Safobi i još par starih trudilica,volila bih znati kako su...

Ja sam vam super,čekam O,pratim BT i to će biti sve za ovaj ciklus,nema F-metrije. Al šta je tu je,izvući ću najbolje iz trenutne situacije. Ovo će biti drugi pokušaj poslije HSGa,od srca se nadam uspješan.... user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 590
17.3.2014 20:44:35   
Fiona0802
Hvala draga Tinast, Perlice i Daxy! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Fiona0802 -- 17.3.2014 20:46:28 >

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 591
17.3.2014 21:00:21   
lili22
Daxy hvala Bogu bolovi su prosli i bas mi je prija pricala da i njoj cesto bude tako, ali eto meni nije dosad nikad bilo tako jako. A sto se tice mrsavica, hm, i nisan bas user posted image . Uvik san imala obline i bila elegantno popunjena, a sad se vec jedno godinu dana borin sa 5-6kg viska, ali nedaju se nikako.user posted image ja se nekako nadan sa cu se jos jedanput zaokruzit pa da cu onda uspit dobit bitku, nada umire zadnja
user posted image
I ja tebi od srca zelim da nan sto prije budes bebela user posted image . Sto se mora nije tesko i glavon kroz zid ako je potrebno... user posted image

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 592
17.3.2014 21:12:18   
ikaaa
user posted image Fionice draga moja,user posted image
user posted image ovaj je dan posebna priča,user posted image
user posted image jer on je samo za najbolja bića, user posted image
user posted image želim da ti se ostvari svaki san za čitav život,user posted image
user posted image ne samo za ovaj danuser posted image
user posted image SRETAN TI ROĐENDAN....user posted image
user posted image i da mi do idućeg rođendana imaš malu bebicu od sveg srca ti želim....user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 593
17.3.2014 21:49:54   
nadamse
Fiona0802 mila sretan ti rođendan, sve najljepše ti želim a najviše malog bebača za 9mj user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
Ostalim curkama šaljem zagrljaje user posted image user posted image user posted image user posted image

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 594
17.3.2014 21:54:04   
andydea
Fiona sretan rockas draga <3 <3 <3 sve najbolje ti zelim i jednu malu bebicu..drzim fige draga
Dobro dosle nove curke i cim prije postale trudne
Pumba mislim na tebe
Evo ja danas odradila snimanje u Dobro jutro Hrvatska..jedino sam bila uzasno gladna..haha
sutra punimo 8 tj. I polako osjecam mucnine, bolova vise nema..
Majo ja sam sa Di u trudnoci izgubila 6 kg na pocetku..povracala i na vodu..znaci 3 tj. Ni pila ni jela i u 9 tj.zavrsila na infuziji i ostala u bolnici dva tjedna..Ketoni su mi bili toliko visoki da dr.nije mogao vjerovati..Ja sam bila kao mrtva i muz me prao i nosio koliko sam bila slaba..Ne cekaj i odi u bolnicu ako ti je ovako lose ..pusa i drzi se

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 595
18.3.2014 0:14:55   
Pumba
Ma ja vam jos nemam laptop.

Prijatelj kojemu sam dala da mi popravi ekran je stavio jedan ekran koji je imao, kao nije original ali ce proci, super ajde, mislim se, ne trebam cekati da naruci novoga ni skupo placati. Uzela ga jucer popodne od njega, jutros opet blackout. Totalni!!! Užas. Zvala sam ga, kaze mi da je mozda kabel neki posao sto vodi do ekrana jer mu nije jasno kako se to dogodilo i opet mu ga sutra iza posla nosim. Tipkam s mob glupog user posted image

Uglavnom ne znam sto da vam kazem u vezi simptoma.. uvijek mislim da umišljam sve to od silne želje za bebom. Cice me ne bole kao ona dva-tri dana, onda me bas jaaaako boljelo, nisam mogla grudnjak nosit. Sada je to prestalo. Muka mi je tako tako. Opet nista strasno. Jedem ali neke stvari mi ne idu bas, sve vise pocinjem misliti kako ce moja menga sutra ili prekosutra stići user posted image

Svakako cu vam sve javiti. Hvala vam sto mislite na mene. Pokusat cu se malo dulje javiti sutra s posla. Laku noc curke user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 596
18.3.2014 7:12:57   
Snjeguljica_83
Jutro!

Daxy
, SDD je plan akcija, poznat pod dugim nazivom "svaki drugi dan"..user posted image

Jučer sam piškila LH trakicu u 17:30 i sad, ili je rezultat bolji jer mi je ipak bio 13 DC ili jer sam je piškila u kasnije popodne, umjesto u 15 h. Druga crtica se opako približila kontrolnoj. Inače, kontrolna je slabija ove zadnje dane nego tek na početku mejrenja, 9 DC, hm...

Dakle, nijasna u boji je postojala, znači druga crtica mora biti ISTE boje ili TAMNIJA. Nije bila pa smo MM i ja preskočili akciju,. To je OK? AH, kako smo riskirali...
user posted image
čekamo današnju trakicu, a bez obzira na ishod, danas je dan za akciju. Ako ćemo u detalje, akcija je bila u nedjelju, pa eto to smo pokrili, unaprijed, kako bude user posted image

Jučer mi je bio vrhnunac sluzi (oprostite što sam tako izravna, a s kime ću, ako ne s vama) i da se mene pitalo, sudeći po tome, jučer bi bila akcija, no čekamo danas. user posted image

Pumba,
držim fige za user posted image

Pinky,
ma trudnice jedna! Tako mi je interesantno da pišeš o sebi kao trudnici, još uvijek ne mogu vjerovati... Opet ću ti ponoviti kako mi je jako drago zbog tebe! user posted image user posted image user posted image

Fiona, s malim zakašnjenjem, SRETAN ROĐENDAN! user posted image user posted image
Želim ti sreću, zdravlje, uspjeh, ljubav i bebu! user posted image user posted image user posted image

Perlice
, opet odgađanje... Jao, koliko mi je krivo, toliko i kažem "ti znaš najbolje". Neću napisati da znam kako ti je jer stvarno ne znam. Suosjećam.... user posted image Dobro, kad budete uvjereni da je vrijeme, krenite u MPO i sretno!!!

Imat ću opet puno posla danas pa sam vam u miru sve napisala. Možda uletim kroz dan vidjeti što se događa kod vas.

Puse!user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 18.3.2014 7:15:49 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 597
18.3.2014 7:52:15   
syringa
jutro dragice moje!
prvo da mojoj kokici Fioni čestitam rođendan!
draga, neka ti se ostvari sve što si sama želiš!!!!
user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
ponekad kao i ti poželim da je taj broj godinice manji, ali na žalost nije.
šta je tu je. starije smo kokce, al nema veze. dokle god mi ljudi govore gospođice, ja sretna! user posted image  user posted image  user posted image
cosak, draga, žao mi je, no glavu gore i idemo dalje. user posted image user posted image user posted image
supergirl, ajde dobro da je došla user posted image . sad možeš naprijed u nove pobjede.
sretno sa pronalaskom novog ginka. user posted image
andy, ikaaa, dacana, pinky, vucice i ostale naše trudnice, pazite se i čuvajte. šaljem svima big hug! user posted image
snjeguljice, daxy, folleto, pumba, perlice, nadamse, eternity svima puno dobrih vibracija!
ja bila jučer kod ginka i kaže nije uopće bilo O!!!!
nemam riječi!!!!!!!! user posted image   user posted image   user posted image

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 598
18.3.2014 8:25:27   
mali andeo
Evo da se i ja malo javim...
NApokon nam je stiglo lijepo vrijeme,i zato sve curke kojima je user posted image stigla
glavu gore,bit ćemo i mi fino lijepe bucikeuser posted image ...
Ja kolko god sam izgubila nadu i vjeru,i sad kako smo jedan ciklus pauzirali,
mogu rečiu da se osjećam super...user posted image user posted image
puna nade i vjere da ću uskoro postati ponosna trudnica user posted image
Č E S T I T A M od srca novim trudnicama...neka im je najljepšihuser posted image
I imam pitanje za one koje znaju,a to je kolko prije posjeta k ginikologu ne smije se hopa cupa ?
jel istina da 24 sata?
sutra sam naručena k giniću,pa me zanima...

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 599
18.3.2014 8:25:56   
lili22
syringa draga u tebe se to nesto malo poremetilo, pa sto ti on kaze zasto? a da probas potrazit drugo misljenje, neznan cisto da vidis sto se moze napravit i koji je razlog takvih ciklusa, kad ti je bila zadnja M?

snjeguljice ne brini nisi nista propustila svaki drugi dan je skroz ok, plivaci mogu prezivit 3 dana i vise, a bolje da se zalihe obnove, ali svakako kad LH pokaze + ponoviti akciju 2 dana za redom, baren je to moje misljenje. nemas ih vise zasto skupljat nego koliko ih je uputit ih na put!!! user posted image

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!