Snjeguljica_83
|
Jutro! Daxy, SDD je plan akcija, poznat pod dugim nazivom "svaki drugi dan".. Jučer sam piškila LH trakicu u 17:30 i sad, ili je rezultat bolji jer mi je ipak bio 13 DC ili jer sam je piškila u kasnije popodne, umjesto u 15 h. Druga crtica se opako približila kontrolnoj. Inače, kontrolna je slabija ove zadnje dane nego tek na početku mejrenja, 9 DC, hm... Dakle, nijasna u boji je postojala, znači druga crtica mora biti ISTE boje ili TAMNIJA. Nije bila pa smo MM i ja preskočili akciju,. To je OK? AH, kako smo riskirali... čekamo današnju trakicu, a bez obzira na ishod, danas je dan za akciju. Ako ćemo u detalje, akcija je bila u nedjelju, pa eto to smo pokrili, unaprijed, kako bude Jučer mi je bio vrhnunac sluzi (oprostite što sam tako izravna, a s kime ću, ako ne s vama) i da se mene pitalo, sudeći po tome, jučer bi bila akcija, no čekamo danas. Pumba, držim fige za Pinky, ma trudnice jedna! Tako mi je interesantno da pišeš o sebi kao trudnici, još uvijek ne mogu vjerovati... Opet ću ti ponoviti kako mi je jako drago zbog tebe! Fiona, s malim zakašnjenjem, SRETAN ROĐENDAN! Želim ti sreću, zdravlje, uspjeh, ljubav i bebu! Perlice, opet odgađanje... Jao, koliko mi je krivo, toliko i kažem "ti znaš najbolje". Neću napisati da znam kako ti je jer stvarno ne znam. Suosjećam.... Dobro, kad budete uvjereni da je vrijeme, krenite u MPO i sretno!!! Imat ću opet puno posla danas pa sam vam u miru sve napisala. Možda uletim kroz dan vidjeti što se događa kod vas. Puse!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 18.3.2014 7:15:49 >