Pumba
|
curkeeee evo me napokon! S posla tipkam, hahahahaha Naravno i zabušavam Pa dobro vi ste mene već proglasili PUPO, čekajte malo... mene je tako strah svega da vam opisati ne mogu... imam žgaravicu neku glupu, stalno i plinove, neke sitne, male, ali non top... užasno se osjećam, hoće li prdac izletiti kad sam negdje s nekim?! Ufff, samo da nisam sve umislila... već si mislim nekad da smo mi ovdje za promatranje s našim "umišljenim simptomima" Hvala vam svima što ste tako drage i pune podrške... kako je lijepo imati vas, makar i ovako "preko mreže" Pinky ne izvodi!!! Kakva debljina?! Prestani se žaliti... eto lijepo Andy je sredila popust, odi u shopping i sve super... Perlica ti bude predložila još koji butik sa normalnim veličinama i onda budeš koka u novoj obleki Ona sad kuka a dobila je pupo koji je toliko željela, eeeeee treba tebe po turu i to jaaaaako, ali ne sada... kada beba izađe vani onda ćemo te kako spada Ja bi bila debela ali samo da imam BEBU svoju I briga me, išla bi vani u muževoj odjeći, hehehehhee SUPPPPPEEEER ti je ticker!!!! DIVNOOOOO supergirlzg nam je neka opaka hahahahhaha... ženo polako... ja vjerujem da se apsolutno sve promijeni kad beba dođe i da sve ono što smo garantirale prije i kunile se, jednostavno pada u vodu, čak vjerujem i da su ženske sa jakim stavovima, karakterom, samouvjerene poslovne žene još mekše od onih koje su inače kenjkave kad su bebe u pitanju. Draga vidjet ćeš kad ti tvoja mrvica dođe da ćeš postati najmekša mama na svijetu i to ti baš želim Daxy welcome back!!! Super su mi takvi snovi, tako jaki, tako bitni, i s tako snažnom porukom... nikako nemoj mislit da je to slučajnost... Ja ti želim puno lijepih snova, malih anđela, pozitive, osmijeha, mira i ljubavi Svijet bi bio puno ljepši da nam češće anđeli prave društvo vucice sad imaš još jednu potvrdu trudnoće!!! TI SI NAM STVARNO MAMICA TO BE Više nemaš razloga ne vjerovati, spremaj se ženoooo!!!! snjeguljice akcija, akcija, akcija i još akcije!!! folletto proći će i današnji dan, ne brini draga... sve mi imamo svoje dane I mm strada jadan ni kriv ni dužan ponekad Ja ti pijem elevit, ali obavezno uz obrok jer u suprotnom i ja budem bzvz, naškodi mi... ne osjećam se presuper ako ga popijem bez hrane.. Sad kad znaš odmah će se raspoloženje popraviti, sigurna sam perlice mislim piškiti 20.03. ako do tad ne dođe glupa Koliko sam shvatila, vi nakon ove menge za 10ak dana planirate u akciju kako spada? Napokon da nam stigne mala perlica tinast, nadamse, lili, lealuna, syringa, jasmina, fiona - Našim trudnica posebni pozdravi tintin, ikaaa, andy, pinky, dacana, maja, vucica AJMO testove na sunce, želimo ovu listu još uljepšati ako je to ikako moguće kad je već ovakva predivna, ahhahahahaha Doduše moramo ostaviti koji i za travanj ljudi, pooolakooooo hehehehhehehee Stiglo nam proljeće pa ste zgrabile muževe jadne napaljenuše jedne