|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
14.3.2014 13:36:14   
daxy
Aloooooooooooo....

Ma kakva negativnost,cure? Proći će vas sad kad vidite da sam ja tu. user posted image user posted image user posted image

Pratila sam ja šta vi pišete tu,al sam malo odmorila od tipkanja.
Cure kojima je stigla user posted image žao mi je.
Čestitam novim user posted image .
Curkama u akciji sretnoooo!!! user posted image user posted image user posted image !
Ovima šta čekaju testiće i user posted image želim da dobiju debele user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image
Trudnice moje,mazite buše i tepajte bebicama! user posted image user posted image
Štirkalice (perlice moja) želim ti da što prije odštirkaš ovo i da se baciš u projekt pravljenja bebice!

Vidite kako sam sve pokrila u par rečenica? user posted image user posted image
Ljubim vas sve redom. user posted image user posted image

Ja sam super,jedan dan sam bila malo depresivna i frustrirana,al to je jedan dan. Prošlo me...
Sanjala sam nešto predivno i iskreno mislim da mi se u snu javio anđeo čuvar,šapnuo mi je nešto (to ću zadržati samo za sebe) što me utješilo i poljubio me u obraz i to mi je dalo nevjerojatnu snagu da sve ovo izdržim. Nemojte me krivo shvatit,nisam neki ultra religiozan tip osobe,al ovo me dirnulo toliko duboko da sam samu sebe iznenadila. Osjetila sam mir i sad sam bolja prema sebi i ne kažnjavam se grižnjom savjesti (jesam li trebala popit onaj lekadol za glavu i jesam li trebala dignuti onaj teški kauč da pometem ispod i slično)i crnim mislima koje su mi ponekad znale doći (svi znate kakve su)...

Možda je to bio samo san,možda sam si umislila taj osjećaj,bilo kako bilo to je nešto što mi je trebalo i sretna sam što sam to doživila. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 526
14.3.2014 13:42:50   
folletto
daxyyyyy!!!!!
user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 527
14.3.2014 14:29:05   
supergirlzg
thx foletto, ali ja se kladim da kad dode beba cu se iz poslovne zene pretvoriti u njonju koji cijele dane sjedi i zuri u bebu :)))))

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 528
14.3.2014 14:41:00   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image vucica - 11.03.- ponosna user posted image
user posted image cosak - 17.03.
user posted image saki84 - 18.03.
user posted image Pumba - 20.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image Leonee - 26.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image lili22 - 31.03.
user posted image folletto - 31.03.
user posted image syringa - 31.03. ? user posted image
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 529
14.3.2014 15:10:10   
PinkyFunkyBirdy
Aaaaaaaa evo nam naše daxy!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da, draga, jako si falila i jako mi je drago da si nam se vratila! user posted image
A što se tiče sna, ne vidim zašto nebi vjerovala u njega. user posted image Meni se dogodilo nešto slično. U srednjoj je poginula jedna od cura iz razreda (ubio ju je susjed) i iako nismo bile posebno bliske njezina smrt me proganjala mjesecima sve dok nisam jedne noći sanjala da je došla ispred mene i tako se blaženo nasmijala ... nije rekla ni riječi, ali njezin osmijeh i izraz lica mi je govorio: pusti me, dobro sam, ne trebaš brinuti. I nakon toga me prestalo proganjati. To je bilo takvo olakšanje i ja sam i dan danas sigurna da mi je došla u snovima jer je osjećala da ju "ne puštamo" da ode na bolje mjesto. user posted image

Draga lelaluna, sretno kod privatnika i javi nam što ti je rekao. Žao mi je da te to snašlo. user posted image

Supergirl, ja ne znam kakva ću biti mama, ali znam da ću sigurno prvih tjedana (dok se hormoni ne smire) biti užasno plačljiva i osjetljiva (jer sam to i inače user posted image ). Strah me dal ću uspjeti s toliko nespavanja, sisanja, gostiju i svega ostalog, ali to valjda brine sve trudnice. user posted image

Draga Andy, uopće nije teško složiti ticker. Upiši u Google Pregnancy Ticker i imat ćeš puno linkova na kojima si možeš složiti neki koji ti se sviđa. Najčešće odabereš pozadinu (ovo ko ravnalo), znak koji se pomiče (bebica, dudica, kolica, trudnica, ...) i na kraju upišeš datum termina (i ako hoćeš još neki tekst da se vidi) i to je to. Ponudi ti se na kraju više kodova i ti uzmeš onaj što počinje sa <a i kopiraš ga gore u postavkama tamo gdje ti je Potpis, tamo imaš i Ticker. Tu kopiraš i to je to. user posted image
Poslala sam ti pp. Hvala! user posted image

Folletto, draga, da, ja vas sve pripremam na ono što vas čeka već sljedeći mjesec. Neka mi se sve do jedne sljedeći mjesec žalite kako vam je muka. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 530
14.3.2014 15:30:25   
supergirlzg
ja razmisljam da vec pocnem stediti za onu cool bloom fresco jajoliku sjedalicu za bebe :)) vidjela sam ju negdje i mrak mi je :)

Neposredna veza do poruke: 531
14.3.2014 16:40:59   
Pumba
curkeeee evo me napokon! user posted image

S posla tipkam, hahahahaha user posted image Naravno i zabušavam user posted image

Pa dobro vi ste mene već proglasili PUPO, čekajte malo... mene je tako strah svega da vam opisati ne mogu... imam žgaravicu neku glupu, stalno i plinove, neke sitne, male, ali non top... užasno se osjećam, hoće li prdac izletiti kad sam negdje s nekim?! user posted image Ufff, samo da nisam sve umislila... već si mislim nekad da smo mi ovdje za promatranje s našim "umišljenim simptomima" user posted image

Hvala vam svima što ste tako drage i pune podrške... kako je lijepo imati vas, makar i ovako "preko mreže"

Pinky ne izvodi!!! user posted image Kakva debljina?! Prestani se žaliti... eto lijepo Andy je sredila popust, odi u shopping i sve super... Perlica ti bude predložila još koji butik sa normalnim veličinama i onda budeš koka u novoj obleki user posted image Ona sad kuka a dobila je pupo koji je toliko željela, eeeeee treba tebe po turu i to jaaaaako, ali ne sada... kada beba izađe vani onda ćemo te kako spada user posted image Ja bi bila debela ali samo da imam BEBU svoju user posted image I briga me, išla bi vani u muževoj odjeći, hehehehhee user posted image SUPPPPPEEEER ti je ticker!!!! DIVNOOOOO user posted image

supergirlzg nam je neka opaka user posted image hahahahhaha... ženo polako... ja vjerujem da se apsolutno sve promijeni kad beba dođe i da sve ono što smo garantirale prije i kunile se, jednostavno pada u vodu, čak vjerujem i da su ženske sa jakim stavovima, karakterom, samouvjerene poslovne žene još mekše od onih koje su inače kenjkave kad su bebe u pitanju. Draga vidjet ćeš kad ti tvoja mrvica dođe da ćeš postati najmekša mama na svijetu i to ti baš želim user posted image user posted image

Daxy user posted image welcome back!!! Super su mi takvi snovi, tako jaki, tako bitni, i s tako snažnom porukom... nikako nemoj mislit da je to slučajnost... Ja ti želim puno lijepih snova, malih anđela, pozitive, osmijeha, mira i ljubavi user posted image Svijet bi bio puno ljepši da nam češće anđeli prave društvo user posted image

vucice sad imaš još jednu potvrdu trudnoće!!! TI SI NAM STVARNO MAMICA TO BE user posted image user posted image user posted image Više nemaš razloga ne vjerovati, spremaj se ženoooo!!!! user posted image

snjeguljice akcija, akcija, akcija i još akcije!!! user posted image

folletto proći će i današnji dan, ne brini draga... sve mi imamo svoje dane user posted image I mm strada jadan ni kriv ni dužan ponekad user posted image Ja ti pijem elevit, ali obavezno uz obrok jer u suprotnom i ja budem bzvz, naškodi mi... ne osjećam se presuper ako ga popijem bez hrane.. Sad kad znaš odmah će se raspoloženje popraviti, sigurna sam user posted image

perlice mislim piškiti 20.03. ako do tad ne dođe glupa user posted image Koliko sam shvatila, vi nakon ove menge za 10ak dana planirate u akciju kako spada? user posted image Napokon da nam stigne mala perlica user posted image

tinast, nadamse, lili, lealuna, syringa, jasmina, fiona - user posted image user posted image user posted image user posted image

Našim trudnica posebni pozdravi tintin, ikaaa, andy, pinky, dacana, maja, vucica user posted image user posted image

AJMO testove na sunce, želimo ovu listu još uljepšati ako je to ikako moguće kad je već ovakva predivna, ahhahahahaha user posted image Doduše moramo ostaviti koji user posted image user posted image i za travanj ljudi, pooolakooooo hehehehhehehee user posted image Stiglo nam proljeće pa ste zgrabile muževe jadne napaljenuše jedne user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 532
14.3.2014 16:44:22   
tinast
daxy user posted image user posted image napokon da te malo vidimo! super za san, ja sam imala nekoliko sličnih snova, onih o rođenju diteta dva, nemogu riječima opisat taj spokoj koji sam osjetila u snu. ali to je bilo jakooo davno ali se sna sjećam kao da je bio jutros. dan započeo super a onda nervoza pred put i još sestri pomazem oko mature pa od ljutosti razbila mis i sad tipkam sa laptopa a navikla na svoj komp.

user posted image nase mazite svoje busice a nama trudilicama s vremena na vrijeme pošaljite tog čarobnog baby praha da i mi kroz koji tjedan ugledamo user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 533
14.3.2014 17:55:21   
daxy
supergirlzg znam ih puno koje su tvrdile isto to,pa ih danas vidiš kako rade točno ono što su rekle da neće NIKAD! user posted image

Ja se nadam da ću biti najbolja što mogu biti,to je sve što mogu reći o tome. user posted image

pinky ne mogu ti vidit ticker s mobitela. Kad budem na laptopu baš ću pogledat. Sigurna sam da je predivan. user posted image Bucko moja,drago mi je da se sve odvija uredno. Ljubim. user posted image user posted image user posted image

pumba hajde nek i ti imaš prave simptome! Navijam od srca da je to to! user posted image user posted image

tinast pa šta ti je miš jadan skrivio? user posted image

Hvala vam i drago mi je da nisam jedina s tim snom. Ne izlazi mi iz glave i super mi je. user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 534
14.3.2014 18:21:05   
nadamse
Snjeguljice draga čestitam ti na položenoj obrani! Brzo brzo lovi O da mala E dobije bracu ili seku ili oboje user posted image
Pumba mila nemoj ti nama da su to simptomi samo onako. Ti si naša pupo i vidjet ćeš, 20.03. dobijamo potvrdu user posted image user posted image
Ajme Pinky slatkih li muka....Rado bi bila na tvom mjestu. Nadam se da ćemo se uskoro sve boriti sa tim slatkim brigama. Btw super ticker user posted image user posted image user posted image user posted image
Draga Daxy baš mi je drago da si bolje i da te nije depra dugo držala. Lijepo je kad te san tako nadahne, i kao što kaže Pumba i ja mislim da to nije slučajnost.
Sve moje drage trudilice i trudnice šaljem vam puno zagrljaja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 535
14.3.2014 18:55:14   
supergirlzg
ja krepavam :( danas srecom radim od doma, ali sam uspjela zaspati (zaspati!!!!) na kaucu u pola napisanog maila. probudio me macak kad je u trku skocio na mene jer je cuo kako MM otkljucava vrata.
krvarenje od jucer stalo (iako to meni uvijek bude tak, prvo neki smedji iscjedak, pa onda 2 dana nis, pa onda kak spada) iako ovaj mjesec je razlika da je odmah bilo rozo/crveno a ne smedje. tak da sad valjda bu za ozbac pocelo sutra..i narucila sam si 20 novih testova s amazona za iduci mjesec :)

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 536
14.3.2014 20:49:34   
tinast
curke uzivajte, ja se sa vama opet tipkam tek u nedjelju sutra me nema a svim user posted image neka maze svoje busice a trudilicama akciju i one koje rade pipi da bude pozitivan user posted image ljubim vas :***

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 537
14.3.2014 21:16:36   
Fiona0802
Drage moje....samo da vas nabrzaka pozdravim!
Čestitam novoj user posted image Vucici! Želim ti predivnih user posted image i da ti se sve mi ovdje što prije pridružimo!
Andy, uplašila si me i toliko mi je drago što je sve u redu! Sada se čuvaj i doći će sve na svoje mjesto i proći će za čas do trena kada budeš još jednog svog bebača držala u rukama! user posted image user posted image
Pumbice draga sviđaju mi se tvoji simptomi! user posted image user posted image user posted image Navijam za jedan debeli user posted image ! user posted image user posted image
Daxy naša, drago mi je što si tako jaka! Dobit ćeš i ti svoje najveće blago! Ljubim te! user posted image user posted image user posted image
Snjeguljice čestitam na obrani! Stisni sada svog MM i sreći neće biti kraja! user posted image user posted image user posted image
Pinky draga, žao mi je zbog tvoih muka, ali ipak su slatke, zar ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nadam se da ćeš s vremenom naći način da si olakšaš! Lijepo je što si nam okruglička! Kada dođe bebač, izgubit ćeš ti kile nabrzaka!
Draga Perlice, drago mi je što se vraćaš u odbrojavanje! Želim ti zdravlje u obitelji i brzo veliku sreću user posted image !
Tintin, brzo ćeš nam ti postati MAJKA, ali zapravo! Želim ti što bezbolniji porod i zdravu i sretnu princezu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Folletto, Tinast, Nadamse, Lili, Supergirlzg, Jasmina, Maja, Ikaa, Dacana, Syringa, Cosak i sve ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Proljeće je stiglo! Hajdemo još s user posted image user posted image user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Fiona0802 -- 14.3.2014 21:19:11 >

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

Neposredna veza do poruke: 538
14.3.2014 22:38:22   
lili22
Meni danas 14DC i pozitivna LH a prosli misec tek na 19DC, sad neznan jesu li mozda trakice preosjetljive, narucila san neke nove, mislin da ti imas takve Pinky. Nista ne pise na omotu osin sifre i roka. Sve u svemu mi smo svoje odradili user posted image i sutra cemo ja se nadan ponovit gradivo! user posted image bacite malo prasine, triba mi... user posted image

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 539
15.3.2014 11:07:32   
Pumba
Sretno lili22 user posted image user posted image user posted image

Hvala vam mile moje, svima user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 540
15.3.2014 13:35:42   
supergirlzg
ja iz fore ispucala test (s rozim crtama), imam ih 50 doma pa eto :) danas je opet pozitivan, jucer bio negativan.. tj crta je skroz svijetla, ali je tu. dosla nakon 4min, na tstu pise gledati nakon 3. bumo vidjeli sutra, simptomi ko da imam blajk PMS, i sukrvica neka tu i tam.

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 541
15.3.2014 20:47:42   
perlica55
Večer curke, prazna nam RR user posted image
Lili draga, tvoja O stiže, vrijeme je za akciju user posted image
tak da iduća 3/4 dana znate kaj trebate raditi!!
Nikak ne volim jako osjetljive trakice, imala
sam ih i ja. Bila bi mi 3/4 dana pozitivna, tak
da opet ne bi znala kada je O. Sretno!!!
Pumba draga, svaki dan do 20.3. želim da nam
nabrajaš simptomiće user posted image jakoo bi bila
sretna da nas obraduješ user posted image !!
Trudnice moje, kak ste??
Tintin držim fige da porod prođe brzo i što manje
bolno, da curica bude dobra svojoj mami user posted image
Ikaa draga, gdje si? Raste li trbuščić?
Cure kojima se bliži datum, držim fige!!
E sada malo o mom autu user posted image
MM i ja smo dogovorili da štrikamo i dalje user posted image
Tata je u petak došao doma, al uskoro kreće
KEMO i zračenje, tak da ništa od pravljenja bebice.
Jako sam tužna, al kaj mogu. Samo nek tata bude dobro,
pa čim krenu vrućine, bacamo se u akciju..

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 542
15.3.2014 23:09:08   
cosak
user posted image nisam mogla cekati pon. napravila sam test i nista user posted image a onda me maloprije posjetila i M user posted image tako da je sad sigurno da me mozete brisati s liste user posted image

*Bog će uvijek svakom dati, samo treba vjerovati!!!*

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 543
16.3.2014 8:39:42   
supergirlzg
moj test opet negativan, a krvarenje prestalo (zasad). ja ovak nekaj nikad nisam imala ..ima netko ideju? menga kak spada trebala doci u petak, a ovulacija potvrdjena uzv prosli utorak, znaci prije 11-12 dana..pa do sad bi test trebao valjda biti pozitivan da sam trudna?? ne kuzim kaj se dogadja:(

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 544
16.3.2014 8:56:02   
supergirlzg
s tim da vec tjedan dana imam bolove kao da imam mengu, ili u najmanju ruku kao da cu dobiti svaki put kad odem na wc (pa onda malo ima malo nema), i grudi me svrbe za poludjeti. kao da imam neku alergiju..user posted image

Neposredna veza do poruke: 545
16.3.2014 9:43:22   
supergirlzg
https://www.spotbe.com/space/14535

inace, nas broj na spotBe raste :) imamo bolji nacin za pracenje liste i otkrili smo da i kad se jednom registrirate, mozete promijeniti svoje ime, tako da je anonimnost garantirana. dodite nam se pridruziti :)user posted image

Neposredna veza do poruke: 546
16.3.2014 10:01:58   
perlica55
Cosak draga, jako mi je žao user posted image
Drži se i glavu gore, znam kaka ti je..
Supergirlzg, ponovi test za 2/3 dana, ak ne
bude plus, onda je krvarenje ovih dana
bila nekakva oskudna menga..
Meni danas 21dc, BT potonula.. Molim Boga
da ne dođe menga barem još 2/3 dana user posted image
Uz sva sranja, ovaj moj ciklus od 22-23 dana
me tak živcira da to nije normalno.
Kad sve zbrojim, 17 il 18 dana sam bez user posted image
Srećom pa mi traje samo 4 dana, u protivnom
bi skrenula s pameti user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 547
16.3.2014 10:19:49   
supergirlzg
joooj meni ovo sve ide na zivce... ja necu da mi se zivot vrti oko plodnih dana i dobivanja menge :)))

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 548
16.3.2014 11:44:15   
daxy
Dan cure. Jeste mi dobro?

cosak žao mi je što je stigla user posted image . Kako stojiš s nalazima,ima li promjena? Piješ lijekove? user posted image

supergirlzg mislim da bi trebala pričekat 2 dana,ako test i dalje bude negativan,onda je to to,ideš ispočetka.

perlice pa tek je 5 DPO. user posted image bojim se da ti jedino na progesteronu možeš izgurat lutealnu fazu do 13 dana.user posted image Žao mi je što ćete još odgodit pravljenje user posted image ,al kad prođe to sve,a hoće ja ti iz najbolje volje predlažem MPO vode. Žao mi je što ste toliko vremena izgubili,baš vas je zadesilo sve u istom periodu,strašno... user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 549
16.3.2014 12:00:18   
folletto
jutro! evo ja rastežem svoju kavicu već dva sata user posted image
sinoć opet neko druženje do ranih jutarnjih sati... uh, nisam ja više za to user posted image

cosak user posted image možeš biti malo tužna, malo i ljuta, ali nemoj puno. proći će user posted image , doći će ljepši dani i onda ponavljanje gradiva user posted image user posted image

pumba uuuu što meni "ovako preko mreže" tvoji simptomi dobro zvuče!!!! ti si nama PUPO i samo čekamo potvrdu!

perlice težak period za tebe. iako razumijem tvoje odlaganje bebice, ipak mislim da bi se trebali nastaviti truditi. uvijek će biti ružnih i tužnih stvari oko nas. roditelji nam stare i oboljevaju i uloge su nam se okrenule, sada mi skrbimo o njima. sigurno je i njima bilo teško dok su radili na nama i odgajali nas. nosili su se i oni sa raznoraznim problemima, ali nisu dali da im nešto stane na put nego su hrabro išli naprijed. naravno da ćeš biti uz tatu i napraviti sve što je u tvojoj moći da mu pomogneš i olakšaš tešku situaciju, ali ako zanemariš sebe nikome nisi od pomoći. držim fige da te barem prokletnica ostavi na miru još nekoliko dana user posted image i naravno big hug!
user posted image

supergirl user posted image ti si prava mala ljutilica baš kao i tvoj avatar user posted image
znaš da je put do zvijezda posut trnjem... i ja ti sigurno sada dižem živce svojim filozofiranjem user posted image
ma sigurno ima stvari koje te oraspolože, okreni im se malo i razveseli se. prije ili kasnije uspjeh je zagarantiran.
pogledaj sve ove cure kroz što su prošle i ipak dočekale zatvor i jutanje mučnine user posted image ... dočekat ćeš i ti!!!
misli su hrana za mozak! ako se hraniš smećem odrazit će se na tvoje tijelo, ako hraniš mozak crnim mislima odrazit će se na tvoje raspoloženje...
ne znam koje si sve pretrage radila, možda sve što ti je na raspolaganju, možda dio njih, a možda ništa.
ako nisi poduzela sve što ti je na raspolaganju, zainati se, usmjeri svoju energiju ka tome i kreni u borbu.
možda otkriješ neki banalni razlog koji te sputava, riješiš ga i onda se preseliš zimskim bebicama i žališ se kako se ne možeš namjestiti, kako ti je muka i od pogleda na hranu, kako se debljaš....user posted image

a moj auto se vratio u normalu user posted image nema glavobolje, nisam više mrzovoljna, nema mučnine i opet sam se zaljubila u MM user posted image

preskočiti ću nekoga ako krenem nabrajeti pa jedan grupni pozdrav svim dragim trudnicama i trudilicama! go girls!!!
user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!