Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 13.3.2014 18:52:00
|
|
|
|
tinast
|
kod mene susjda od 4 god na čuvanju, crtamo pjinceze i sa njima u kompletu dolaze apajatići za zube jer su im kjivi
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 13.3.2014 20:25:43
|
|
|
|
perlica55
|
Saki, isto sam kao i ti, nakon O dobila nalaz. G je rekao da čekam tak da zna koji antibiotik da mi napiše. Kad je stigla menga, krenuli smo oboje s Doksiciklinon. G je rekao da MM ne treba raditi briseve, jer je pregled za neugodan i bolan, nego mi je napisao recept za njega i mene. Još mi je dao Rojazol vaginalete, koje sam počela koristiti nakon što je stala.. Pumbica draga, držim fige od srca.. Bilo bi jaaakooo fino da napokon ugledate Kad piškiš??? Trinaest draga, uživaj sa susjedom
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 6:48:45
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutreko! Danas 10 DC, kako vrijeme leti kada tako brojim... Počinju plodni dani... Foletto i Tinast, ovi smajlići će me tjerati da ih još više budem na forumu.... Koji ih je gušt koristiti, hehehe! Pumba će nam se uskoro zaokružiti! Evo sve vas
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 14.3.2014 6:53:44 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 7:11:23
|
|
|
|
vucica
|
jutro curke moje! Snjeguljice kod tebe ima da ovih dana kreveti pucaju O nastupa treba to sve detaljno pokriti, nemoj da zabusavas Supergirl ti i tvoja M stvarno nikako na zelenu granu, mislim da moras ozbiljno porazgovarati s njom i reci da se ne moze tako ponasati, zloca ja sam jutros popiskila jedan debeli + na Intim plus testu i sad sam stvarno povjerovala da sam trudnica. jucer smo rekli mojoj mami, ajme koje veselje, pogotovo zato jer ona zna da smo vec bili ocajni i da smo bas ovaj mjesec planirali krenuti s MPO. jos cemo reci tati od MM i onda tu stajemo dok G ne potvrdi da je sve ok. simptoma i dalje nikakvih, malo samo znam osjetiti lagano probadanje i to je to, sise ne bole nimalo niti su napete, iscjedak nikakav, nista nista..malo me uhvati strah kad nista ne osjecam ali valda ce poceti kroz koji dan.
< Poruku je uredio vucica -- 14.3.2014 7:13:20 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 8:42:31
|
|
|
|
supergirlzg
|
da, ne znam kaj joj je. malo ima malo nema. nemre se odluciti :)))
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 8:49:24
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Trudilice: elle1 - ponosna Dacana - ponosna andydea - ponosna maja42 - ponosna vucica - 11.03.- ponosna cosak - 17.03. saki84 - 18.03. Pumba - 20.03. perlica55 - 22.03. lelaluna - 24.03. nadamse - 26.03. Leonee - 26.03. anamiha - 30.03. lili22 - 31.03. folletto - 31.03. syringa - 31.03. ? Fiona0802 - 31.03. ?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 9:12:01
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Pumbice draga, ovi tvoji simptomi zvuče odlično! Meni je tako bilo prvi put kad sam zatrudnila. Navijam iz sveg glasa da to mali radi probleme s tvojom probavom! Saki, ja sam isto imala ureaplasmu i riješila sam ju Doksiciklinom. Slažem se sa svime što ti je Perlica rekla. MM isto nije trebao raditi bris, ali je morao piti antibiotik zajedno s menom i OBAVEZNO NEMA akcije dok ne dobiš čisti nalaz. Jer ako se ti izlječiš, a TM ne onda će ti opet prenjeti (ili obrnuto) pa se nećete mjesecima riješiti te bakterije (a ovako pauzirate cca 1 mjesec). I dodatni savjet: uzmi neke vaginalete ili probiotike dok piješ antibiotik jer se jaaaaako često pojave gljivice od antibiotika pa da ti na sljedećem nalazu ne nađu to (onda opet lječenje ... znam to jer sam prošla). I, još jedna stvar: uzmite neki lijek za jačanje imuniteta (Imunosal, Beta glukan ili nešto treće) jer će vam lječenje biti uspješnije i manje su šanse da se te beštije vrate. Jer te bakterije napadaju kad je imunitet slab pa se tijelo ne može boriti protiv njih. Sad nam Snjeguljica neće izlaziti iz kreveta. Samo akcija, akcija i akcija! Vucice, kud prizivaš neugodne simptome trudnoće? Vidjet ćeš kad krenu da ti neće baš biti drago ... samo ćeš razmišljati kad će proći ta 3 mj. da prestanu. Ja se danas nekako psihički loše osjećam. Loše sam sanjala i ustajala na WC, pa kad sam se vratila nastavila isti san. Baš me nekako dotuklo. I nije mi pomoglo to što nisam mogla naći majicu u koju stanem jer u svima izgledam ogromna. Pa kako je to moguće da sam već tolika?!? Moram ubrzo u shopping po nove odjevne predmete i već znam da ću se samo razočarati jer te majice ko da prave za one lutke od XXS! To me strašno ljuti. A ni glupi DonatMg mi ne pomaže jer me samo napuhuje i samo imam vjetrove od njega, a ne da mi pomogne isprazniti crijevo. Ma, ja sam neki fenomen valjda. Uh ... neću više ... samo ću vas izbedirati.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 11:00:05
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Znači uspjela sam vas rastjerati sa svojim negativnostima. To su vam valjda trudnički hormoni koji divljaju. Proći će me.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 11:04:37
|
|
|
|
supergirlzg
|
mene nisi, ja sam postojana :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 11:05:08
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Vucice nadam si da si sad punooo mirnija,cekala sam taj drugi testic s tobom i odahnula . Sad se samo prepusti uzivanciji i osjecaju pinkyce u kojem Mjesecu si ti? Smjesno mi je jer ti sebi izgledas ogromna a svakom tko te vidi pupastu trudnu si predivna
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 11:06:22
|
|
|
|
supergirlzg
|
inace test danas napokon negativan tak da ocekujem pravu M :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 11:14:21
|
|
|
|
perlica55
|
Nema jutros cura na RR Pinky mila, nadam se da ćeš biti bolje volje.. Baš sam prije puta bila u Arena centru, stigla je proljetna kolekcija, tak da možeš u šoping..
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 11:27:22
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Nitko ne komentira moj novi ticker? Draga Lourdess, ja sam ti tek 10 tt i nitko ne zna za to ... i zato se zgražam sama nad sobom jer ako sam sad već trbušasta kao u 4 mj. trudnoće pa što će biti do kraja. Supergirl, žao mi je, ali se nadam da će nalazi pokazati što zeza i da će se s time sve riješiti i da ćeš nam se onda žaliti tako kako se ja sad žalim. Draga Perlice, hvala za info. Definitivno ću otići do C&A jer sam čula da tamo imaju one trudničke traperice što se naprijed skroz nisko kopčaju i onda je nastavak od rastezljive tkanine tako da prelazi preko cijele buše. I ako se žena ne udeblja previše u nogama i guzi može ih nositi cijelu trudnoću. Takve mi je frendica imala i izgledale su super.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 11:30:46
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Pinky aaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 11:41:31
|
|
|
|
folletto
|
druga kava skuhana, a kako se loše osjećam ni da je peta ne bi me digla danas. muči me glavobolja, danima se nisam naspavala, ne mogu piti tablete protiv bolova, ovi paracetamoli ništa ne pomažu... lagano ludim počela sam piti i elevit, ali čini mi se da mi stvara mučninu, e sada je li od njega ili paracetamola kojeg inače ne podnosim baš najbolje pojma nemam. nervozna sam za po*** i takva nikakva uspjela sam se i sa MM sinoć pokačkat, istresla sam se na njega bez veze, ni kriv ni dužan, samo mi je bio pri ruci. ni od akcije sinoć ništa... uh! mrzim kad sam takva! eto sada sam se i tu istresla, valjda ću danas konačno doći sebi. idem vas sada čitati, nadam se da ima lijepih stvari da me oraspolože
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 11:42:46
|
|
|
|
tinast
|
pinky samo se ti zali na trudnicke muke sve je to dio staza za malu mene nisi uplašila vučice kad si naručena kod G? Snjeguljice u lov na O i onda u akciju supergirl, zao mi je, novi mjesec,nova nada, nedaj se pumba jako nedostajes a po opisu meni je to prava ja tek na početku ciklusa,do moje O ima još ohoho. nadam se da ce mi bit ovaj ciklus dobitni, ne samo meni nego i svima koji čekaju svoje
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 11:43:49
|
|
|
|
lili22
|
pinky joj sva san se najezila...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 11:57:25
|
|
|
|
vucica
|
Pinky strasna si uh mene samo brine da mi nece rano pupa doci do izrazaja, jer namjeravam na poslu skrivati dokle god budem mogla. Lourdess draga hvala ti sto brines, i sto si sretna zbog mene, jako cu navijati iduci ciklus da bude tvoj dobitan, ma od svih vas trudilica, nadam se da ce Pinky samo kopirati ove ikonice koliko ce vas biti! Tinast nisam jos narucena, popodne radi pa cu danas nazvati i pitati ga kada bih trebala doci na prvi pregled, ja jos i mogu nekako izdrzati ali MM navija da pregled bude sto prije da dr potvrdi trudnocu, to sto mu ja kazem da je bolje da jos koji tjedan sacekamo jer se nece nista vidjeti, ne pomaze bas, on bi najradije da danas odem po mogucnosti, ah ti muski... joj cure ja se od srijede (od saznanja za T) uopce ne mogu skoncentrirati na poslu, stalno mi misli lutaju i vise ne znam kako da se natjeram biti normalna valda ce me ta euforija popustiti malo jer vec imam griznju savjesti, Pinky jel tebi bilo tako prvih dana, pliz reci da je
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 11:59:14
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Folletto welcome to my dark side. Svi su danas sretni i optimistične, a mi danas kvarimo statistiku. Dal znaš da Elevit, kao i sve prenatale treba piti uz ili nakon jela jer ako ih piješ na prazan želudac mogu izazvati mučninu? Puno se žena zezne jer ih piju rano ujutro ili kasno navečer pa im bude muka. Vucice, meni je isto tako bilo kad sam prvi put bila trudna (ako ne brojimo biokemijsku). Sad su me mučnine malo dekoncentirale, ali mislim da je to dobro jer sam prvi put bila sva neka jako preplašena i o previše nebitnih stvari sam brinula (da ne smijem jesti kupus, sir, paštete, kobase, jaje na oko ... svašta ćeš naći na netu jer sve te stvari mogu potencijalno sadržati neku bakteriju), a sad jedem što god mi paše i uopće ne želim razmišljati što ako će biti to i to već samo gledam kako da smanjim želučane probleme. Zapravo mi je to odmor od brige pa zapravo na taj način si više pomažem u trudnoći nego sa svim onim brigama.
< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 14.3.2014 12:08:24 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 12:10:59
|
|
|
|
lelaluna
|
pozzz drage moje nije me bilo, nadam se da nece biti po turu prvo čestitam svim novim trudnicama a suosjecam sa curkama koje je rastuzila da bar ne dodje ni jednoj od nas do kraja godine moj PAPA nalaz je konacno stigao i svasta pise ... uh najviše od svega me brine parakeratoza, diskeratoza i naglašena hiperkeratoza na šta moja ginička nije ni obrazila pažnju ni prokomentirala, dalje atipične skvamozne ćelije neodređena značenja, plus promjene povezane sa HPV hpv visokorizicni imam vec tri godine i jacam imunitet uzimam solgarov beta glucan od svega što stoji jedino mi je rekla da je u nalazu naloženo uraditi kolposkopiju i dala mi uputnicu, i to je sve!!!! ludim!!! uzela sam nalaz idem kod privatnika što prije, a do tada molim vas ko zna da mi protumaci nalaz
< Poruku je uredio lelaluna -- 14.3.2014 12:14:35 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 12:17:06
|
|
|
|
supergirlzg
|
da da, novi mjesec nova nada, iako se ja zasad jos ne zivciram oko toga, nikad nisam plakala kad je dosla menga ili tak nesto.. mene to vise zivcira sa pozicije da dosta poslovno putujem, pa mi se ne da bakcati sa pretragama i ne znam cime.. ono, ajmo rijesiti, beba dodje i to je to. i mislim da cu ja biti uzas od trudnice, jer ne namjeravam toliko razmisljati kaj hocu ili necu jesti (i tak sam uzasno izbirljiva), zahtijevat cu (kategoricki!) epiduralnu i nema sanse da dugo dojim. bar si to sada tako predstavljam :) i bas sam jucer rekla MM, nema sanse da mi se stan pretvori u nekakvo odlagaliste igracaka i da mi zivot bude podredjen tome jel dijete kihnulo ili se podrignulo..planiram ga navlaciti svuda sa sobom (ta sudbina je trenutno zadesila mog macka, hahahah) a ak mu se nece svidjeti, peh, nemre si biati mamu :P
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 12:17:18
|
|
|
|
andydea
|
Bokic drage moje Pinky aaa i ja bi tak ticket..ali ne znam si to staviti..grr.. Predivno je.. Nego draga moja , ja ti radim u C&A i imam popust..ajde molim te posalji mi adresu i podatke u mail i posaljem ti kuponcic od 20% Pumba moja..ja jedva cekam da piskis :* :* :* Cosak kako si mi ti ?! Ajde curke piskiteeee
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 13:17:15
|
|
|
|
syringa
|
za podizanje raspoloženja: vidim da su nam neke malo pokisle danas. cuuureeee, znate da ovdje NEMA MJESTA ZA TUGU!!!!
< Poruku je uredio syringa -- 14.3.2014 13:18:58 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 13:24:14
|
|
|
|
perlica55
|
Pinky draga, ticker je i ja bi u trudnički šoping, blago vam se Lelaluna, ništa ti bez kolposkopije točno ne može reći.. Ne mora biti ništa a može biti svašta. Tak da se strpi do idućih nalaza.. Ko piški idući?? Pumba kakvo je stanje, javi nam kad ćeš piškiti Supergirlzg, rekao bi ti moj tata "Curo, budeš manje kakila kad dođe " Držim ti fige, da prije svega ugledaš
< Poruku je uredio perlica55 -- 14.3.2014 13:26:25 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 14.3.2014 13:25:53
|
|
|
|
folletto
|
supergirl pravo na izbor je divna stvar, svatko odlučuje za sebe što mu najviše odgovara i živi život kako želi. svi smo različiti i kao takvi imamo i različite poglede na život, posao obitelj... raditi volim i želim, nikada ne stavljam posao ispred obitelji više nego je to nužno neophodno. od roditeljstva ne očekujem bajku jer sam svjesna promjena pa i problema koje će dijete unijeti u naš život, ali sam spremna tim promjenama se prilagoditi, a ne očekujem da se sve prilagodi meni. to sam naravno ja, ali kao što rekoh, svi smo različiti... kako god, ti si sada supergirl i sigurna sam da ćeš biti i supermum! sretno u idućem siklusu!!! lelaluna ne znam puno o nalazu PAPA testa, ali dobro je da te poslala na koposkopiju jer ćeš tek nakon toga imati konkretnije odgovore. pinky okruglice naša lijepo da nas filaš sa nuspojavama trudnoće da nas ne zateknu nespremnima i da, pila sam elevit uz doručak koji baš i nije bio obilan, pa ću u buduće probati uz ručak.. dan mi polako prelazi u bolje, glavobolja popušta, popodne me čeka nešto fizičkog rada pa ću se valjda ispuhati i vratiti u normalu...
|
|
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!