victory
|
Jutro okruglice :) Kako ste mi? Teić naša, samo izdrži, proći će brzo i ta bol, samo se probaj što manje kretati i stajati i sjediti, dakle lezi i uživaj sa svojim kolačićem :)) A i mlijeko će brzo, samo neka on vuče i vuče :)) Moja fredica je isto tak rodila mrvicu prije pa nije mlijeko došlo, njoj je došlo koliko se sjećam baš negdje oko termina, ali malac nije htio niti vuć pa valjda nije krenulo.. samo ti sada odmaraj, vjerujem da ti je srce ko kuća, imaš svoje zlato :)) Drago mi je da si nam se javila... Kad ćeš imat vremena, sve ćeš nam ispričat, vjerujem da će nama koje nosimo prvu bebicu puno značiti tvoje iskustvo, dakle kako to sve ide, kak je u bolnici, jel bebač bude s tobom, na šta to sve tamo liči.. jako sam znatiželjna :) Ali, glavno je da nam se odmaraš i ljubuškaš svoga Jana... Bambina, samo lezi.. ja sam jako disciplinirano pila magnezij jer sam se bojala prijevremenog poroda, od negdje 23/24 tt ga pijem. Imam bakteriju ureplazmu koja izaziva prijevremeni porod pa me je toga strah bilo užas a imala i lude kontrakcije pa eto morala sam slijepo držat savjeta i piti magnezij. Jučer mi je prvi dan bez pa mi je čak malo i neobično hehehe :))) Ali ti lezi i uživaj dok to razdoblje koje mora ne prođe i onda opet akcija.. :) Pomalo, sretno na pregledu, javiiiii :) Crazy, i ja nekako osjećam nevjerovatnu sreću i zahvalnost a isto tako i nevjericu, jer još uvijek sebe ne mogu zamislit kao trudnicu hehe. Ne znam kako bih to opisala, ali uglavnom čudno mi je sve.. naročito mi je čudno pogledat se u ogledalo i vidjet kak imam obraze, podbradak ruke kao u Tajsona hahaha i tako.. mislim ne smeta mi, ali nisam se navikla takvom vidjet. O cickama da i ne pričak, ko da nisu moje. :))) Ali s druge strane lijepo se osjećam, nekako mi se sviđa biti trudna (naravno ako izbacimo neke tegobe), najviše mi se sviđa kad me mišek zbomba svom snagom sa strane trbuha pa skočim sa stolicee.. ali bar znam da je dobro i da je pravi mali snagator :))) Sva sam se raspekmezila sada
|