|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
1.7.2014 18:53:18   
victory
Teaaaaaaaaaaaaaaa, user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam od srca na rođenju malog Jana, neka je živ i zdrav i uvijek veseo i nasmijan dječak.. a i vi roditelji skupa s njim user posted image user posted image Tako sam bila uzbuđena cijeli dan zbog vas... :))
Preduhitrila si i Crazy i Lanchicu,, sad se na vas Crazy i Lanchica čeka...user posted image

Ikaa, ne brini za bazgu, trebala bi popit hektolitre da ne daj Bože šta krene loše, a i bebač je sad veliki, ne smeta njima baš sve :) Ja npr jedem tunu, naravno ne stalno ali tu i tamo napravim zelenu salatu s tunjevinom, zaista to obožavam... realno u zraku je toliko štetnih tvari da toga nismo ni svjesni tak da malo bazgice ništa nije... Samo uživaj sad sljedećih dana kad si se tak umorila i radila za vikend..

Meni ništ ne curka, ispočetka su me cice bolile do ludila, nisam i spavat mogla, a sad su samo velike i okruglaste hahah skoro veće od trbuha, ali ne boli niti cure.. mislim da su povećale za jedno broja,,, ogromne su i ne sviđaju mi se, navikla sam na moje male :))

crazy, jesi smartass, ja sam negdje prije pokušavala kopirat listu, ne ide i dalje ne pokušavam he he... nikakav sam forumaš i informatičar... user posted image

Ikaa i ti se baci na pranje i peglanje pelena i svega jer vidiš kak se zahuktala situacija.. ja danas treću mašinu veša.. još ručnike operem zabebu i sve je spremnu.. i torbu sam danas nakrcala.. Tea nas je sve preplašila pa smo se u akciju dale..

Teić, još jednom ČESTITAM do neba i nadam se da se oporavljaš.. detalje češ nam ispričati.. user posted image Pusa Janu

(Odgovor članu Marissa)
Neposredna veza do poruke: 1801
1.7.2014 19:41:52   
Ulala
TEAAA ČESTITAM OD SRCA, MALOM DEČKIĆU ŽELIM VEEELIKU DOBRODOŠLICU NA OVAJ SVIJET user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Brz oporavak i da nam se sto prije javis sa socnim detaljima user posted image Drage moje, situacija je postala ozbiljna, svi jos sitno brojimo, a i neke bebice odluce i ranije doci, ali nema veze, vidim ja da sve zene rode i u roku par sati stignu napisati nama ovdje pokoju rijec, dakle PREŽIVI se i nije tako strašno..
Što se tice mljekeca, uopce ne pazim dto jedem niti sto pijem, sve uobicajno i za cim mi dode zelja, mlijeko ne curi, ali redovito masiram cicke pa onda vidim da se pojavi kapljica prozirne tekucine, nadam se da je to dobar znak ?!user posted image
Logiram se vise puta dnevno da vas citam i da vidim sto ima novo no svaki put mi nesto iskrsne pa ne stignem nista pisati. A najlijepse mi je kad dodem i vidim da nam je jos jedna beba ugledala svijetlo dana, PREDIVNO. Malom Janu jos jednom zelim dobrodoslicu, dosao je na datum koji meni i muzu jakoo puno znaci, tako da ce biti to jedan poseban deckic sigurno.
Cure blago vama sto idete tako cesto na preglede, skoro svakih par dana, a ja moram cekati 11.7., nikad docekati to kad cu prvi put ici na ctg i slusati srce svog malenog..Sve koje imate neke problemcice, zao mi je, ja se stvaaarno nemogu pozaliti, trudnocu nisam ni osjetila, samo sam skuzila da se vise nemogu bas sagnit kao nekada, cak mi ni trbuh nije pretjerano velik

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1802
1.7.2014 19:47:17   
Ulala
Marissa dobrodošlaa user posted image A gdje su ostale cure s popisa? Leot nam se ne javlja a termin bio 24.6., zvijezdicamaja? Sanjabi? Nestale zene...

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 1803
1.7.2014 19:48:44   
vepikica
Braaaavoooo Tea!!! Iskrene cestitke! Uzivajte sada vas dvoje :))) <3 <3

(Odgovor članu Marissa)
Neposredna veza do poruke: 1804
1.7.2014 20:02:51   
sretnaz
user posted image user posted image user posted image Tea, čestitam!!! Brz oporavak vam želim pa da svi uživate user posted image

Mi smo danas bili na matičnom da prijavimo Karlu i da tata prizna dijete, a ja sam dala pristanak da je on tata user posted image Mislim da sam spomenula da nismo u braku pa moja djeca imaju moje prezime dok ne odemo kod matičara.

Ni meni nije curilo mlijeko, u prvoj trudnoći ni kap, i cice su mrvicu narasle, ali par dana nakon poroda, postale su ogromne (naspram onoga kakve su bile) i mlijeka je uvijek bilo. S vremenom su se smanjile iako sam dojila. I dojila sam negdje do Božića, a tada sam bila 3 mjeseca trudna. I mlijeko mi nije curilo, primjetila sam da je ponekad malo vlažno, ali ništa posebno. I sad kad sam rodila kolostruma je bilo i sad je to već pravo mlijeko i ima ga, i opet su cice dosta narasle. Tako da mislim da je sve to individualno kao i mnoge stvari vezane uz trudnoću, porod i bebu.
Vepikica, super da si se vratila. Nedavno sam gledala i pokušala naći kad je začetnik ovog foruma prestao pisati i pitala sam se zašto si nestala user posted image

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1805
1.7.2014 21:29:54   
Lanchicaa
Tea, čestitam tebi i mužu na najljepšem poklonu na svijetu! Čuvajte ga, mazite i pazite i uživajte u svakom trenu maksimalno jer ta djeca tako brzo rastu i odrastu...
Malom Janu želim da ga sreća i zdravlje prate kroz cijeli život!
Opet sam na mobitelu pa ne mogu stavljat smajliće, ali šaljem vam veeeliki zagrljaj i ogromne puse!

Tebi želim da se što prije oporaviš, da dojenje krene bez problema i da se što prije riješiš tih beštija iz bubrega :-*

Što se tiče ovog curenja mlijeka u trudnoći, apsolutno sve stavljaju pod normalno - od curenja do stvaranja mlijeka tek nekoliko dana nakon poroda. Stvar je vrlo individualna, tako da nema potrebe za brigu...
Nije ni meni ovo curenje garancija da neće bit problema ;-)

< Poruku je uredio Lanchicaa -- 1.7.2014 21:34:52 >

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1806
1.7.2014 21:57:45   
Tea2803
Cure mojee hvala svimaa user posted image
Evo dobro smo probali smo na cicu nije bas vukao a i ja jos nemam mlijeka..a bome on nije ni gladan samo spava user posted image
Hvala na lijepim zeljama pusa svima

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..
Jan 01.07.2014 - 3590g - 49cm

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 1807
1.7.2014 22:41:08   
PENELOPI
Tea čestitke od srca na malom pišulincu, tebi naravno brz oporavakuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1808
1.7.2014 23:02:54   
vepikica

IZVORNA PORUKA: sretnaz

Vepikica, super da si se vratila. Nedavno sam gledala i pokušala naći kad je začetnik ovog foruma prestao pisati i pitala sam se zašto si nestala user posted image

Hehhee...da! Kako sam skuzila da je na fejsu grupa 'ringerajke' tamo sam se prebacila i na forum totalno zaboravila. My mistake! :-p sad sam opet tu. Citamo se i drzimo fige svimaaaa!! :):):)

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1809
2.7.2014 7:49:56   
emy0406
Jutro!!!!Evo da se napokon javim.
Tea čestitam od srca na malenom smotuljku,Sretnaz mislim da tebi još nisam čestitala,pa eto čestitam od srca na curki.
Nove i stare/nove cure dobrodošle!!!!!!!
Mi smo dobro,jedino smo valjda u prvom skoku u razvoju pa seka stalno cica,a braco je divan,ima strpljenja i čeka da spustim seku da se zavuče mami u krilo.Cure s tegobama,sve će to brzo proći i biti zaboravljeno,a vama u terminu sretno user posted image

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1810
2.7.2014 9:25:16   
TaPikapolonca
Evo i mene da cestitamuser posted image Tei..... Super! Bitno da je sve dobri pruser posted image user posted image oslo i da je malecki zdrav... ;-)
Sada jos malo prakse u drzanju i mazenju i eto....
Malom Janu puno lijepih i veselih dana!!!!!

Cure...drzite se...i cuvajte!
Uzivajte u danu!!

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1811
2.7.2014 9:41:08   
PinkyFunkyBirdy
Draga Tea, iskrene čestitke na dolasku malog Jana! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu TaPikapolonca)
Neposredna veza do poruke: 1812
2.7.2014 12:04:12   
Pomalo
Tea cestitam na malome Janu.. user posted image
Danas polovicno rjesila knjigovodu, nadam se da ce sutra sve bit gotovo da mogu odahnit...I jos moram vozacku produziti i to je to..Ah..

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1813
2.7.2014 12:32:52   
Lanchicaa
Evo da se i ja javim...
Dobar danček, drage moje okruglice i bivše okruglice!

Obavila ja svoj pregled. Na CTG-u se očitavaju trudovi, neki slabiji, neki jači i jedan, po CTG-u žestoki, koji mene nije nešto pretjerano bolio... Tu dolazimo do onog mog (ne)osjećanja boli...
2 cm sam otvorena, glavica se pipa, plodna voda bistra. "Neće to još, dođite za dva dana ponovno."

Nisam baš pretjerano osjetljiva na te stvari, ali doktorica koju sam zatekla bila je poprilično gruba. Od pregleda su prošla skoro dva sata, a mene još uvijek dolje bolucka.

Kako ste mi vi danas??

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1814
2.7.2014 13:22:54   
ikaaa
DD,
lanchi draga evo i tebe još malo, ma ti si prije vikenda sa svojim smotuljkomuser posted image user posted image
evo ja noćas hvala Bogu lijepo spavala, digla se oko 9, malo prošetala, sad oko ručka, čekam mužića da dođe s posla da nastavimo sa radnim akcijama u stanu...i takoc.....a do tad su noge na fitness lopti, i odmaranje...danas je kod nas takva sparina za popzzz...... ali valjda ću izdržati...... sad si idem zamutit jedan mg šumeći da se pripremim bolje za rad red i disciplinu...user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 1815
2.7.2014 13:30:52   
emy0406
Drage moje,ja se nisam ni zahvalila na cestitkama jesam tuka.Hvala Vam svima od srca i veliku pusu saljem.Lancy bit ce to brzo bar iz mog iskustva cim su taknuli plodnu vodu,bolilo me od pregleda,a nekoliko sati kasnije kreču trudovi.tako u obadva poroda.
U svakom slučaju sretno :-*

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 1816
2.7.2014 13:45:30   
Marissa
Lanchicca, znači ti bi mogla jako brzo :)

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1817
2.7.2014 14:53:42   
CrazyPuppet
hehe ijooooj Lanchicaaa user posted image bit će veselo user posted image
curke eto nas u zadnjoj rundi, napete ko puške user posted image pa koja kad pukne user posted image
a ja sam sljedeća na redu user posted image ako me još koja ne odluči preteći user posted image
za sad kod mene nema nekih novosti, sve po starom, nema nikakvih naznaka skorašnje deložacije. Bila danas malo na kavi u gradu, pa do ureda, crtam još nešto za firmu i laganini... bitno da sam u pokretu :)
danas radim Quiche Lorraine od tikvica, nisam već duuuugo
Ikaaa samo odmaraj i ne se forsirat user posted image
Kako ste mi vi?

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

(Odgovor članu Marissa)
Neposredna veza do poruke: 1818
2.7.2014 14:59:23   
sretnaz
Lanchicaa jesi li bila na poliklinici? Koja dr je bila?

Danas je došla patronažna, izvagala K i okupala ju. Ima 3600 g, a izašla je iz rodilišta prošli četvrtak i imala je 3160. Zadovoljna je patronažna i naravno zadovoljna sam i ja.
Malo sam tužna jer nismo snimili, a ni pofotkali kako treba prvo kupanje. user posted image Stvar je u tome da smo N snimili i redovito fotkalo. Ne bih htjela da se mlađe dijete osjeća lošije jer ima manje uspomena od N. I tako je mm je uzeo kameru i snimao i kad je sve bilo gotovo shvatili smo da je snimio jako malo... tj. da je snimio samo početak i kraj.Vjerojatno je greškom prekinuo snimanje. Pretpostavljam da ga je zeznuo N jer se stalno motao oko nas, i htio gledati u kameru itd. Morat ćemo opet snimati... zamolit ću sestru da dođe i snima.

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 1819
2.7.2014 15:10:38   
bambina27
Curke moje,vidim da imate velika spremanje i radove,uglavnom ste jako aktivne. Mene lovi neka prehlada i grli me boli tako da nisam za nista.

Emy bas sam mislila na tebe. Drago mi je da ste dobro i da uspješno dojite. user posted image za velikog bracu sto je tako strpljiv :))

Lanchicaa znaci ima nekih naznaka da bi moglo uskoro krenuti. Čekamo da nam javis lijepe vijesti user posted image

Crazy odličan rucak,odmah postajem gladna iako nemam volje nista kuhati. Muz dolazi s posla navečer pa cu valjda do tada nesto uspjet napraviti.

Sretnaz super da bebica lijepo napreduje. Budete ponovili kupanje da ostane zabilježeno. Mi smo snimali cijeli izlazak iz bolnice sa malom i na kraju skuzili da je moja mama zaboravila skinuti onu zaštitu na kameri pa je jedino sto smo imali crna slika. Tako sam bila žalosna zbog toga,ali šta je tu je :)

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1820
2.7.2014 15:17:08   
sretnaz
Ajoj Bambina.... žao mi je za snimanje. To se ne može snimiti ponovno. A i sama kažeš, šta je, tu je.

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1821
2.7.2014 15:29:02   
victory
Ćao cure... :) Čitam vas, pa opet je neka akcija kod nas ovdje.. Lanchica, držim fige da ako krene bude sjajno, a ako nisi osjetljiva pretjerano na bol super :)) Ne sumnjam da će sve iti super..

Ja evo upravo sa zadnjeg pregleda kod doktorice,. sve je ok, bebica 3200 gr, pravi mališan nema što.. Ne moram više piti magnezij, sve nam je super, pa i ak se rodi sutra bit će sve ok.

Daljnje preglede idem u bolnicu. jel koja od vas djevojke zna koliko treba dugo do pregleda u bolnici, jel ima neko pravilo ili kako.. svakako mislim sutra zvat vinogradsku i raspitat se.

joj koja sparina, poludit ćuuuuuuuuuser posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1822
2.7.2014 15:30:43   
victory
sretnaz, bebica je super napredna... user posted image mogu si zamisliti kako uživate i kako je slatka.. super da je N tako divan sa sestricom... :))))

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1823
2.7.2014 15:46:06   
Pomalo
Sretnaz, super za bebicu, bas lijepo napreduje..user posted image

Cure, je li mislite da je jos rano za pranje robice, dekica, posteljine, kolica? Sad sam 34 + 0, pa ne znam ni sama..

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1824
2.7.2014 16:20:59   
victory
Pomalo, ne mislim da je rano, dapače.. pravo vrijeme :)) Imaš još energije i volje tako da samo naprijed.. ja sam isto tak, 34 ili 35 tt, i još sam neke stvrai jučer prala posteljinicu itako..

ja sam svu robicu nakon pranja i peglanja umotala u čiste i popeglane tetre čisto da mi ne pada prašina ili šta već, tak mi je sigurnje, pa et:))

Cure gdje naći NUK sprej ili deterdžent za dezinfekciju, tražim ga već neko vrijeme i nigdje ga pronaći a čula sam da je super..

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!