|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
2.7.2014 16:31:04   
bambina27
Pomalo,nije prerano. Meni je u petak 34 tj i ovih dana lagano počinjem prati i peglati. Bolje da ja to sve pripremim i imam pod kontrolom za nedaj Boze user posted image

Victory mozda da pogledaš na crobebe.com ili u Mulleru.

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1826
2.7.2014 16:31:22   
Pomalo
Mislim da ga ima u mullera ili u dma cak..user posted image
Mogla bi i ja to danas kupit, idem u nabavku zadnjih sitnica..user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1827
2.7.2014 16:32:40   
bambina27

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06.user posted image - Karla 23.06.2014.
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image - Viktorija 27.06.2014.
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image - Jan 01.07.2014.
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image Marissa - 08.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image
user posted image Mussy - 10.09. user posted image

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 1828
2.7.2014 16:36:57   
victory
Super, baš ću vidjet.. čula sam da je zakon..naročito za prebrisat komodice gdje budu bebine stvari. Hm, ja još nisam oprala kolica, podjeljena su mišljenja, neke mi frendice kažu peri, druge kažu ako su nova ful iz kutije (a ne ona u trgovini što budu izložena), a moja su još u najlonu da treba samo dezinficirati jer ću i onako tetru stavljati.. ne znam.. ne znam ni kako ih oprati.. vidjet ću heheh... možda uspijem iskombinirati neku varijantu.

joj cure približavamo seeee :)))

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1829
2.7.2014 16:56:23   
bambina27
Victory mislim da sam već negdje bika napisala da mi ovaj put mama pere onu navlaku od kolica i od AS,a onu od košare sam rekla da ne treba. Sa prvim djetetom nisam uopce,ionako dok je bila skroz mala nikad ju nisam stavljala bez tetre u kolica,a kasnije ionako pokupi usput hrpu bakterija user posted image

Joj ne znam zasto,ali meni se ovo sve nekako odužilo,imam osjecaj da mi je prvih 6 mj puno brže prošlo nego ovo zadnje tromjesečje. Mozda zato sto sam doma i kao mirujem pa sporije prolazi,ugl imam osjecaj da nece nikada doci tak dan da se ja porodim user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1830
2.7.2014 16:59:21   
CrazyPuppet
Nije ništa prerano... Vidi kako nam je mali Jan požurio, nikad ne znaš kad će to krenut, dobro da se i Tea ranije pripremila user posted image
Ja kolica nisam prala, nova su iz najlona izvađena, meni se to neda... user posted image
Bambina, bravo za listu user posted image
Sretnaz, baš fino što malena tako lijepo napreduje, a za snimanje se ne brini, bitno da ste vi uživali u trenutku :) bit će još uspomena za snimanje user posted image
Ja sam prelijena za ta snimanja, sreća pa muž nekad nešto snimi, da nije tako, nebi uopće nikakvih fotografija imala... evo nedavno me snimio kad sam zaspala na kauču, pa je snimao kako hrčem, koja divna uspomena user posted image

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1831
2.7.2014 17:00:57   
victory
Bambina, ma ne brini, brzo će proći vrijeme i eto bebice :) A daj mi reci jel ležiš..i jel magnezij piješ.. ja sam radi smekšanog cerviksa pila magnezij od 24 tt (tada nije bio smekšan nego BH kontrakcije svakih par min) i do jučer sam pila.danas na pregledu kaže doktorica da više ne trebam piti, da sad više nema smisla spriječavat otvaranje,, ali sam i dosta odmarala iako je to tako dosadno :/

Neposredna veza do poruke: 1832
2.7.2014 17:11:00   
victory
Imam još jedno pitanje curke,kako namjeravate riješit depilaciju za porod.. mislim meni je jutros bila prava znanost obavit to sve. Već sam se nasmijala s nekom od vas koja je rekla kak moli Boga da si ne odreže nešto dolje.. ali fakat ima istine u tome...
ja ću pogledazt neku šećernu pastu u dm ili muller pa probat to riješit jer klasika više nema učinka ://

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1833
2.7.2014 17:56:47   
vepikica
Hej hej, pozdrav! Citam sve :) sto se spremanja robice tice i nabavke stvari za bebicu - mislim da nikad nije prerano :-p
Ja sam prosli tjedan sve spremila, speglala, sortirala, slozila krevetic i eto sad samo Luku cekamo :))) sada sam u 36.tj.
Jedino jos stvari za bolnicu nisam spremila (al sve sam nabavila) i izgleda da cu morat.
Dosli upravo s pregleda...ja otvorena do ovoja i glavice. On je procijenjen na 3100g i 47cm i spusta se u zdjelicu tako da je on spreman, al za svaki slucaj kaze gin.da strogo mirujem jos 2 tjedna pa da udjemo u termin! :))

Sad nist. Veselje. Muz kuha, seta psa, cisti...cak bi me i na wc nosio, ahahhaa!

A sto se depilacije tice, za par zadnjih pregleda se brijem napamet i skuzila sam da mi tako cak i bolje ide :-p pa planiram to primjenit i kada krenu trudovi (ako budem u stanju). Hehehe :)

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1834
2.7.2014 18:01:29   
Lanchicaa
Sretnaz, na poliklinici sam bila, da. Kod dr. Štimac.user posted image

Victory, svaka ti čast ako se odvažiš sama krenuti u avanturu depilacije šećernom pastom prije poroda. Ja svoju "gospoju" i donji dio trbuha nisam vidjela već mjesecima, bez obzira što mi trbuh nije ne znam kako velik, tako da držim fige za taj pothvat. Ne znam na šta bi to ličilo da krenem sama.
Inače, pasta Cleopatra (DM i Kozmo) je skroz super, dođe nekih 40-ak kuna i traje sto godina.
Ja sam lijepo prije nekih dva tjedna odradila redovnu depilaciju kod kozmetičarke i to je to. user posted image
Super je ta smanjena osjetljivost na bol, samo je mene sve više strah da neću osjetiti na vrijeme. Već sam pisala o tome user posted image
Tko zna, možda ćete me čitat u 24sata: "Rodila u dvorištu, na putu do auta" user posted image user posted image

Ikaaa, ipak mislim da nećemo prije vikenda... Možda za vikend, ali prije ne znam baš... Uostalom, ja već imam planove za vikend user posted image user posted image user posted image , da ne gubim vrijeme bezveze u iščekivanju user posted image

Emy, evo prošlo već 7 sati od tog pregleda, a kod mene nema nikakvih promjena (ili ih ja ne osjetim) user posted image ... Ali ne opterećujem se... Kad krene, krenut će... Ako pukne vodenjak, gdje god da budem, takav mi je dijametar kretanja da sam za max. pola sata u rodilištu. Torba je spremna, a ako nešto bude falilo, nosit će naknadno.

Crazy, hoćemo otvorit kladionicu na nas dvije? Vidiš da je i vepikica krenula u utrku s nama user posted image

Vepikica, šalu na stranu, stisni još malo. Mislim da ne bi trebalo biti problema ako se beba i rodi sada. Moja je prijateljica rodila najnormalniju bebu s 36 tjedana, tako da nema pretjeranog razloga za brigu, ali svejedno UŽIVAJ DOK TE MUŽ DVORI jer neće jako dugo trajati user posted image

< Poruku je uredio Lanchicaa -- 2.7.2014 18:06:09 >

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1835
2.7.2014 18:29:39   
CrazyPuppet
hehehe, Lanchicaa, mogle bi kladionicu user posted image meni se isto čini da bi mogla u novinama završit, jer isto neću skužit na vrijeme... samo će meni pisat "rodila u taxiju" user posted image muž radi 40km od stana, pa dok on stigne...
vepikica, blago ti se kad te muž dvori, moj se još uvijek ponaša ko pravi gotovan... tako da samo uživaj i za nas koje nismo te sreće user posted image
što se depilacije tiče, ja se služim zrcalom pa to nekako odradim, jedino je zeznuto desegnut neka područja user posted image

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 1836
2.7.2014 18:36:43   
victory
Lanchica, moš mislit na šta to sve bude ličilo.. ne znam, nisam baš sigurna da ću se odvažiti.. nemam pojma, ni meni nešto trbuh nije veliki ali dolje ništa ne vidim tak da ne bih se baš htjela sramotiti hahaha :) ma vidjet ćemo!!
Nadam se da te nećemo čitati u 24 sata, možda jedino u rubrici fun; jedina trudnica koja nije ispustila glasa :)

Vepikica, i ti bi mogla uskoro.. ja ću zadnja :)) Kladim se na Lanchicu, nekako imam filing da bi moglo biti jako brzo :)) Ti Veapikica svakako lezi i uživaj 2 tjedna, i ja sam od zadnjeg pregleda imala 2 tjedna a sad mogu skakati po stanu.. zato sam se odmah našetala danas po gradu..a i sutra ću :))

Neposredna veza do poruke: 1837
2.7.2014 18:38:45   
victory
Crazy, ako nađem dobru šemu sa ovom pastom ili eventualno nekim hladnim oružjem javim ti koje poze zauzeti pri čupkanju :)) No sikiriki..

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1838
2.7.2014 19:15:09   
Lanchicaa
Victory, zašto ne nađeš neku kozmetičarku, lijepo joj ostaviš malo kuna, al' bar si sigurna da je posao odrađen? user posted image

Što dobijem ako pobijedim na kladionici?? user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1839
2.7.2014 19:44:45   
sretnaz
Victory, taj NUK sprej bi trebao biti u Mulleru jer je i u onoj knjižici s popustima.
Pomalo, samo ti peri i peglaj... jer ipak zadnji mjesec trudnoće češ se lakše umarati, a bit će i toplije, pa možda ti počnu oticati noge ili ruke....
Ja sve navlake perem... stavila sam ja mislim na program ručnog pranja, malo deterđenta i to je to.
Što se tiče liste, rodila sam 24., a ne 23. pa ako netko zna promjeniti bilo bi mi drago.
Victory, ja sam problem rješila običnom britvicom... prirodna sam plavuša pa mi je možda lakše nego crnkama jer toga ima manje. user posted image
Sve se zahuktava, kao da bebice žure van. Bit će veselo ovih dana čini mi se. user posted image
Lanchicaa, pretpostavila sam da je bila ona. Katastrofalno je gruba. Ona je i mene pregledala u ponedjeljak, pa cijeli dan imala trudove i već utorak u 2:00 sam rodila. Bila sam jednom kod nje usred trudnoće, i bila je gruba, ali i bezobrazna. Baš sam razočarana s njom, mada kažu da je dobar dijagnostičar.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

Neposredna veza do poruke: 1840
2.7.2014 20:11:33   
victory
Joj, Lanchica, da ti budem iskrena imam kozmetičarku zgrada preko ceste, ono koraka doslovno.. ali nikako da se odvažim, nekad me bed, nekad me strah da ću tamo vrištat.. ali eto, već se jako dugo spremam i nikako da odem da me počupa kako treba hahaha :)

Hahaha, bolje pitanje šta ja dobijem ako ti prva rodiš jer se na tebe kladim hihihihi. Ma eto, po čokoladu svaka :))user posted image

Sretnaz, baš ću za vikend u muller pa ću potražit, super će mi doći.. i blago ti se šta si svjetlija, ja sam onak tamno smeđa pa je to ... onak... user posted image

Joj ja ti tu listu ne znam prepraviti, jednom sam nešto pokušala nije išlo..

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1841
2.7.2014 20:11:37   
CrazyPuppet

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06.user posted image - Karla 24.06.2014.
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image - Viktorija 27.06.2014.
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image - Jan 01.07.2014.
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image Marissa - 08.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image
user posted image Mussy - 10.09. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1842
2.7.2014 20:13:18   
victory
Crazy, user posted image za listu... sposobna žena user posted image

Neposredna veza do poruke: 1843
2.7.2014 20:14:27   
CrazyPuppet
user posted image

samo me nešto zanima... jel vi to oko gospodične sve skidate ili samo bikini zonu? user posted image
i ček, dođeš kod kozmetičarke raširiš noge i ajmo? user posted image

Neposredna veza do poruke: 1844
2.7.2014 22:04:48   
Lanchicaa
Crazy, kakva pitanja, vraže jedan! user posted image user posted image
Ja skidam sve. user posted image U trudnoći me to čupanje boljelo malo više nego prije, ali mi dlake puuuno sporije rastu tako da nisam išla svaki mjesec. Čak sam se jednom odvažila i riješila to žiletom, a poslije sam si skidala sve s neba kad je počelo rast... user posted image
Pitala si, dobila si odgovor user posted image

I da, dođeš kod kozmetičarke, legneš i let her work user posted image ... To joj je posao user posted image

< Poruku je uredio Lanchicaa -- 2.7.2014 22:07:11 >

Neposredna veza do poruke: 1845
2.7.2014 22:20:58   
CrazyPuppet
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala na odgovoru... user posted image
nebi ja to mogla čupat... meni je to sve preosjetljivo... probala pa sam sve raskrvarila...
sa žiletom opet nevalja jer dobim upale na koži, a da ne spominjem kako je kad počne rasti
ja to uredno šišnem i gotovo...
u rodilištu kaže sestra da oni to ne briju, nego samo podšišaju ako ima potrebe, pa ne znam što se i mi s time mučimo...
kad će mi već radit klizmu i sve, par dlaka mi je najmanji bed user posted image user posted image user posted image
nije da je prašuma dolje user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1846
2.7.2014 23:15:33   
victory
Ahaha crazy legendo:-)) ma e znam sta da kazem, ja to britvicom resavam, jeate da kad raste poslije malo svrbucka hihihi ali sta cu, trpim :-) a kod kozmeticarke sam bila pred mozda dvjbe tri godine i nije bas bilo ugodno pa sam odustala.. Ali uspijem ja to s britvicom ok sriktati ali sad vise ne mogu tak da ne zelim ni znat na sta to dolje lici. Mislim, prasuma nije ali opet mi je bed doc u rodiliste pa da mi svi zaviruju a ono travnjak hahaha!! A dobro, napamet cu se ostrigat pa kako bude ionako sto kazes nakon klizme i svega dlake su najmanji problem. Stavit cu dva sloja maskare da me u oci gledaju svi koji budu tamo hahahah :-)))

Neposredna veza do poruke: 1847
2.7.2014 23:42:11   
Pomalo
Ja sam bas odusevljena svojom probavom, fino je proradila jer sam izgleda napokon pronasla nacin, ujutro donat 2-3 deca, pa pahuljice sa lanenim sjemenkama, poslje jos popijem jogurta, sensia, bio aktiv, ponekad popijem nes, cisti, ili pojedem svjeze smokve pa se napijem vode..Uz svo ostalo voce i povrce sta pojedem...Eto ako kome recept pomogne, super...user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1848
3.7.2014 6:20:57   
Tea2803
Heeelo drage mojee mamice :))
Mi smo dobro ja se oporavljam dosta pomazu tablete za bolove jer ne mogu sjesti ni na wc
:((
Mlijeko jos nije doslo :( ali barem vuce stavljam ga stalno na cicu da sto prije mlijeko dode nadam se da bude .. Bradavice me bas bole ali to je tako poseban osjecaj i tako prekrasan :))
On vam je bas dobrica stalno spava :))
Vidim pricate o depilaciji ja sam se dva dana prije poroda obrijala i mislim vec je nesto do poroda izraslo ali nitko nije nista komentirao niti me je brijao..
Ja sam kupila od Nuka taj sprej za ciscenje i sve ocistila s njime bas je super .. A kad mi je stigla recimo komoda onda je imals onaj miris namjestaja pa sam oprala sa vodom i octom i tjedan dana drzala sve otvoreno da se prolufta ;))

Curee kako ste mi vi?? Lanchicaa crazy jel ste spremne ? Victory ti draga ;)
Da da samo si vi pospremite prije sve nikad se ne zna kad ce vas uhvatit :)
Velika pusa od mene i Jana a sad odo tusiranac za vizitu :)

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..
Jan 01.07.2014 - 3590g - 49cm

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1849
3.7.2014 7:19:41   
CrazyPuppet
Tea draga, eto tebe user posted image user posted image user posted image
Vidim da uživaš sa svojim malim anđelom, a mlijeko će uskoro, samo ti njega stavljaj, povući će on user posted image
baš je gadna ta epiziotomija, sve žene mi rekle da to jedino boli nakon poroda... nadam se da će ti brzo zacijelit, meni je med. sestra rekla da se treba forsirat sjedit, kolio god bolilo na početku... možda bi ti lopta mogla biti od pomoći...
velika pusa tebi i malom Janu user posted image

Victory, dva sloja maskare, kažeš... user posted image user posted image user posted image
mislim da nas u tim trenucima stvarno nitko neće gledat u oči user posted image
vide oni tamo bar 50 gospodični dnevno, svašta su vidli... ista ti je stvar oćeš do kozmetičarke da te obrije ili će te obrijat sestra tamo...
a na zapadu više uopće ne rade to brijanje u bolnici, ko ni klizme i epiziotomije...

cure moje, ja ću se danas cijeli dan družit sa svojim laptopom i crtat... nema mi druge, bar da se nečeg riješim prije poroda... kava je spremna i krećem u akciju user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!