sretnaz
|
DD, mislim sad kako bi bilo lijepo da sam već s bebom doma. Zapravo i jesam samo što je beba i dalje u trbuhu Rekla sam mm da je on kriv da još nisam rodila jer nije koljevka spremna, jer na AS nije stavio navlaku itd! Počeo se smijat i kaže da ima još par stvari da želi napraviti pa da čekam do četvrtka... a iskreno, bojim se da ću čekati i više. Drago mi je da je će to biti prava ljetna beba, i neće biti blizanac , ali stvarno mi je puno da opet rodim nekih 10 dana kasnije. U ponedjeljak opet moram na kontrolu i muka mi je od toga. Pogotovo zato jer imam i N pa moram organizirati čuvanje, itd. Spominjete trbuh da vam se stvrdne. Ja to redovito osjećam i smeta mi ako baš trebam nešto napraviti. A kako mi je vrijeme da rodim više me nije briga što radim, tako da sam jučer bila malo u vrtu (imamo jako mali vrt) pa presadila neku tikvu, vezivala pomidor itd. Smješno izgledam kad tako nešto radim i naravno da me to umori, ali se nadam da će sve to malo pomoći da se nešto pokrene. Već sam pisala da je mm u četvrtak radio jer su imali edukaciju, a radio je i u petak. Nije mi jako žao jer bolje da što više bude doma kad rodim, a baš kaže da ima još 9 dana GO od prošle godine. Kako se on u firmi sve može dogovoriti onda nije problem što će te dane tek sad iskoristiti. Penelopi, i ja stalno perem robu, malo je tih dana kad mašina ne vrti. I kad me pitaju kako mi se da prati platnene pelene, kažem da ionako stalno nešto perem pa mi je svejedno za ta 2x više tjedno. Meni je rodilište nekih 15ak minuta i bila sam puno doma pa opet sam puno provela u rađaoni. Nisam te sreće kao moja mama koja je zadnji čas došla (kad je bila trudna sa srednjom sestrom). Uglavnom peglam sjedečki, stalno sam u pokretu pa si bar peglanje probam olakšati. Tea, krevetić je prekrasan! Ulala, meni je od ova tri imena najljepše Marko, čak sam to ime predlagala za N, ali mm nije htio. Kao ima ih sada jako puno, ime je previše često... Victory, te bočice koristi moja šogorica i oni su jako zadovoljni, ja uopće nisam koristila bočicu pa ne mogu ništa reći. Što se tiče dudice, N ju ima i u početku su to bile NUK, a sad mu kupim one iz Mullera, i ne buni se. Sličnog su oblika, a on ih je baš puno izgrizao u zadnje vrijeme. Nije pametno davati dudicu dok se beba i mama ne ušaltaju u dojenje. Joj s tim imenima, pa Viktorija je baš lijepo žensko ime. I moja je svekrva komentirala da je Karla Dragana. U stilu da je to strano ime i da bi onda trebala biti Dragana. Pa je isto počela s prijedlozima. Za N su nam svi jako davali prijedloge jer se mm i ja nikako nismo mogli dogovoriti i baš mi je to išlo na živce. Pitam se da li su i njima drugi nametali svoja mišljenja o imenu.