|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
19.6.2014 21:24:49   
bambina27
Tea,sretno sutra na pregledu, javi kako je prošlo.
Hahah,moram se nasmijati kad pričaš o brijanju. Potpuno te razumijem jer i ja redovno to radim sa ogledalom ili gulim napamet. Užas jedan,jedva čekam da se vratim u normalu user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1476
19.6.2014 21:46:39   
ikaaa
večer....... vidim danas se papalo fino.....user posted image user posted image
sretnaz draga lijepo mi se opusti uz roštiljić....i ja bih tebiuser posted image
teić ah to brijanje....znam kako ti je......ja sam još donekla mogla do par tjedana a sad pomoću ogledala se sva izmaskriram.... sretno ti sutra na pregeldu....ma Jan je vejiki sad već dečko.....user posted image javi kako je prošlo.....
ja sam kupila isto robicu 56, 58.....imam nešto i 62..... a i moja kumica mi tri vreće robice dofurala iu rekla da što mi ne paše da slobodno šutnem u kontener za robu...ali sve je to ko novo.....i tako slatko, a traperice mini mini su tako pre coool....
curke moje dali vas nekad grči??

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1477
19.6.2014 22:27:19   
Tea2803
Bambina,Ikaa naravno da cu se javiti user posted image
Da i ja jedva cekam da se vratim u normalu samo zbog tog brijanja user posted image sat vremena provedem dok se ogulim hehe a da ne kazem da sam se zadnji puta posjekla s britvicom ajme sta je to peklo user posted image ,, malkice sam shvatila da sam bome nespretna u zadnje vrijeme samo si nekog vraga radim user posted image
Ikaa nekad?!? Stalnooo i deset puta dnevno me pogrci da se nemogu pomaknut user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..
Jan 01.07.2014 - 3590g - 49cm

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 1478
19.6.2014 22:28:14   
Tea2803

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image
user posted image Mussy - 10.09. user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1479
19.6.2014 23:33:16   
Anchyloo
hellooo curke... još sam u komadu,niš zanimljivo za prijaviti.. osim da sam taaaaak živčana non stop da to nije normalno.. a i ovaj svrab koji me prati baš i ne pomaže.. zvala sam doktoricu da pitam jel to normalno,mislim izgrebena sam sva,sinoć sam samo 2 sata odspavala.. pa mi je tam neka dežurna rekla da se to često dešava od 32-34 tjedna,razlog je navodno to što bebe stišću jetru pa ona nema mjesta za normalan rad, i onda vraća mokraću u bubrega,pa ti kristali mokraće putem krvi dolaze u kožu i to izaziva svrab.. ugl,javiti se ginici i tražiti jetrene probe... iako,lijeka nema.. do samog poroda,dok se ne "oslobodi" mjesta u trbušnoj šupljini... i mislim si,po kaj onda da idem vadit krv u dom zdravlja pun penzića koji te gledaju ko da si šugava jer imaš prednost...a to kaj smrde i vuku se ko crvi,ne želim uopće komentirati... mislim,ostani doma i umri u miru!

sorry,izbija iz mene škorpionska zloba od hormona i nespavanja... user posted image
btw,stigla kolica! koji šok!! ogromna su! mislim,dupla su ,nego kakva bi trebala biti... hahah al,baš su krasna rozo- crna i ne stanu mi u gepek.. nema veze,kupujem tamić ili kombi!

ako je sutra Zlopaša to vam bude super,meni je on zakon.. još u kombinaciji s Golužom,bingo! malo se čini strog ali objasni sve kaj te zanima... idem utamanit neku breskvu i guglat jel smijem kakav apaurin-normabel dok se nisam izludila.. tj,hoće li ,i uopće pomoći... ako koja završi skoro u rađaoni,sretno,stisnite zube,držim fige! user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1480
20.6.2014 7:31:33   
CrazyPuppet
ranojutarnja pusa svima user posted image

kako ste mi?
Ja se nisam naspavala nikako, bolili me kukovi cijelu noć i nikako se namjestiti user posted image ali sam jučer otvorila sezonu kupanjauser posted image ne znam jeste li primijetile dizanje razine mora, ali kupaći samo što nije popucao po šavovima user posted image
Stigli moji pa sam ovih par dana oslobođena kuhanja i pranja, pa ću to probat iskoristit do maksimuma i malo se odmorit. izgleda da sam malo istegla stopalo, boli me za poludit user posted image
baš ste me nasmijale s ovim brijanjem, ista situacija i kod mene, "gospodične" nema na vidiku već neko vrijeme user posted image s time da sam ja kupila onaj šišač, jer sam se par puta obrijala otkad sam trudna i poludila od toga koliko mi iziritiralo kožu i svrbilo užas...
anchyloo ajme jadna ti, ne bih ti bila u koži (doslovno) :( obavezno nazovi gin. i odi vadit krv, nije s tim zezancija... malo sam guglala, to se zove kolestaza i da može biti opasna za bebe, pa se preporučuje raniji porođaj - jer ti ovo izaziva da beba ispusti mekonij u plodnu vodu... tako da mislim da curke stižu u narednih par dana :) obavezno odi do doktora i sve bu ok :)

Sretno svima koje danas idu na preglede user posted image nek su sve user posted image zdrave i fino napredujuuser posted image

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1481
20.6.2014 9:20:59   
sretnaz
DJ,
preživjela sam jučerašnji dan,večer user posted image Gosti su došli oko 19:30 i ostali do cca ponoći. Bili su 2 Nizozemca, i direktor mm. Kaže jedan Nizozemac da kod njih 80% žena rađa doma i njegova žena je rodila 3 sina doma. Čudio se da je kod nas to ilegalno.
Spava mi se i umorna sam jer nam s N probudio u 6:20, plačući. Izgledalo je kao da je ružno sanjao, jer se jedva smirio. Probat ću i ja odspavati s njim, ali ja jako teško zaspim po danu user posted image
Brijanje, hehe... ja to napamet. Valjda sam se već s N izvježbala user posted image
Čekamo izvještaje s pregleda...

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 1482
20.6.2014 11:25:02   
victory
Hellou cure, vidim jučer su sve bile manje-više zauzete pa nismo baš tipkale.. ali evo danas po starom he he. Nadam se da među vama ima sretnica kojima su mužeki spojili ovaj dugi vikend pa se možete druškati i uživati. Nakon lijepog jučerašnjeg dana ja opet samujem.

Nažalost nisam više sposobna za neke duge šetnje i tako ali kavica u kvartu i sladoled mi jaaako znače :))) ne znam kako vi, ali meni čim malo hodam, doslovno malo trbuh se stvrdne ko kamen pa mi onda nije ugodno baš prešetavat se.. radje sam doma. jučer smo imali djelomično generalku, pobacali hrpetinu stvari koju smo skupljali ko hrčci..sve što više nema fuknkciju išlo je van :) polako pripremamo mjesta za našeg miceka.

Sretnaz, user posted image . svaka ti čast kako sve hendlaš :))Super žena i super mama :))) Nadam se da je bilo ugodno druženje a sad se baci u horizontalu i uživaj. I ja sam noćas slabije spavala, probudila se kad je mm išao na posao a onda zalegla još kao malo pa do pola 11 hihihihihi.

Cure šta ste na pregledima, javite se sa super nalazima :)) Teić, malac je sad brat bratu 3,5 kile :)))

A brijanje = znanost. Već se mjesecima natjeravam na depilaciju ali još mi i ta bol treba u životu, pa onako odoka nabacim sama.. Boga pitaj na šta to dolje izgleda... Ne želim ni znat :))) Moja frendica mi veli da joj je muž dolje operirao britvicom??? Ja zaista želim ostavit malo dostojanstva i tajnovitosti hehe. Do sad sam se uvijek pokazivala u finom izdanju sad da vidi srce bi ga strefilo hahahahahahaha.

Ma zezam se malo, ali bed me je pa neću i ne dam :)

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1483
20.6.2014 11:28:26   
victory
Anchyloo, baš mi je žao zbog osipa.. tako je moju kolegicu s posla kad je bila trudna svrbio trbuh, čak je na mjestima i krvarila :((( ali njoj su rekli da se maže nekim uljima i da nažalost neće do poroda proć. tak je bilo čim je rodila nestalo!! Nadam se da ćeš uspjet naći neko rješenje da te manje svrbi. user posted image za kolica :)) vjerujem da su velika ali i da su slatka i šarmantna. Tamić se sada vraća pa ćeš usto što je i praktičan biti i in :) retro mamica :))

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1484
20.6.2014 12:19:30   
Tea2803
Pisalice DD user posted image

Eto da vam kazem mi dosli sa pregleda user posted image
Dosla tamo u 9 lijepo me moj doktor pregledao i jako me bolilo neznam zasto user posted image uglavnom kad je krenuo poslusat srce sa onim aparatom nije mogao nista cuti i poslao me hitno na ctg,,bas sam se uplasila a ovaj moj mali se nije htio ni pokrenut u trbuhu da ne budem paranoicna,,uglavnom histericno sam vristala u sebi naravno ,, ali kad sam napokon spojena na ctg i cula srceko pa pocela sam plakat od srece ,, ctg ok na kraju,,a on mi je naredio STROGO mirovanje do utorka (ponovnog pregleda) da izdrzim barem jos tjedan dana da se ne porodim,,tako rekose,,otvorena sam jos uvijek nista alarmantno,,uzv ce mi radit u utorak user posted image

Tako da cu provest u krevetu od nula do 24 hehe i uglavnom dobila sam 7,5kg kaze da je to super user posted image

Anchyloo draga ti si jos u komadu paa mozda cemo se mi skupa derat user posted image bas mi je zao zbog osipa nadam se da ce brzoo proci;)
Crazy draga a to je bila razina vode sta se vidlo i do nas u zg user posted image hihi nadam se da ti je bilo lijepo malo okupat se ;)
Victory znam kako ti je sto se tice stvrdnjavanja trbuha jaoo grozno je to danas vec izbrojala osam puta mi je bilo sad kad sam dosla kuci i legla dobro je samo me leda bole
Bravo samo vi pripremajte kod mene ce mm i mama dovrsit jos sitnice a seka speglat tetre user posted image

Pusa svima user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1485
20.6.2014 12:38:29   
ikaaa
teić ma bravo za dečka......zločko jedan kako zna kad se ne treba smiriti...... sad samo odmaraj i uživaj, mazi još trbušćić malo a onda stiže prava mamina maza.....i zaposli svoje maksimalo...curke treba to iskoristiti...user posted image user posted image

anchyhoo draga grozno za svrbež....i ja sam u zadnje vrijeme nekako nervozna..... ali mi normabel ne pomaže, popila ga prošli tjedan samo jednu noć kako ono opustit će me pa ću se KONAČNO naspavati kad klinac, samo mi umrtvilo mišiće i drugi dan cijeli dan skoro preležala u krevetu a oka ni dabi sklopila...... suuuuuper za kolicauser posted image user posted image user posted image

victory nisi jedina kojoj muž radi i danas i sutrauser posted image user posted image ...... tako da sama bortam i baš mi je nekako već dosta samoće, ali jadničak hoće sve završiti u šumi do početka 8 mj, tako da može biti samnom.....ali ja se zezam da on neće ni znati kad ja budem krenula u rodilište jer mu je ova godina po pitanju posla skroz kenjava i nikakva, radilišta u šumi daleko, nema signala, još doznaka..... takoc da je lako moguće da ponosni budući tata zadnji sazna da je postao tata...user posted image user posted image pujjjj pujjjjj daleko bilo i samo se šalim....user posted image user posted image

crazy ja nemam mora ali jučer se razina jezerca kod nas malo povisila......user posted image user posted image ....ma samo se ti drag meni brčkaj i uživaj i odmaraj...zaslužila si....user posted image

sretnaz eto preživjela ti nama...... sad malkoc odmaraj..... svakog gosta tri dana dostauser posted image .....

e da ja vam drage moje i noćas slabo spavala......ma nikako ujutro se digla u 5, pa bortala u dnevnom pa oko 8 otišla opet malo ospavati i eto ti 11...a ništa mi se ne da....imali kakvih brzinskih idejica za ručak???

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1486
20.6.2014 15:16:02   
Pomalo
Mm je uspio spojit praznik sa vikendom pa evo gustamo, mislim da cu popodne se bucnuti i zaplivati..Jucer san toliko puno setala da me navecer bolila stidna kost toliko da sam se jedva micala.. Al bebica mi skroz sretna, svako se malo javi, jos uvijek ima dovoljno mjesta..Neka gusta..
Tea miruj lijepo , odmaraj..Cuvaj to zlato..

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 1487
20.6.2014 16:05:43   
ikaaa
pomalo draga evo malo i tebe.....user posted image user posted image ...blago tebi, guštaj sa svojim mužićem....i bebačem.... super za bebicu, samo nek je živa....user posted image user posted image user posted image
evo kdo mene počela kiša, at ako mislila popodne prošetatiuser posted image user posted image ...sad moram buce oblačituser posted image

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1488
20.6.2014 16:10:16   
victory
Tea, veliki user posted image user posted image za bebicu Jana :)) Jako mi je drago da je sve ok, i da je ctg ok. I razumijem tvoj strah kad na početku nešt nije valjalo, mi odmah pomišljamo na svašta i strah nas je a naše nas bebice malo zezaju. Bitno je da je sve ok i da bebač uskooooooroooo dolazi <3<3

Daj mi reci jel to prvi ctg koji si radila, koliko dugo??? I zašto tako strogo mirovanje ako se ne otvaraš.. Mislim, naravno lezi i ne mrdaj user posted image . neka te služe svi, paze i maze a ti pazi i mazi svog Jana :)) samo ne kužim zašto tako strogo mirovanje, jel to uobičajeno prije poroda??? Dakle, moraš izdržat još 1 tjedan, ja još 3.. zbog one računice moje doktorice. :) Uskoro ććeš se družiti sa svojom malom ljubavi <3 Jesi pitala šta za to stvrdnjavanje trbuha,.. mene to baš muči ://

Anchyloo, ajde ti kod mene na kavu i kolačić pa ćemo skupa samovat dok muški rade :))) I mene je toga strah, muž ne radi daleko od stana, ali ako ga zadesi bojim se da neće čut mobač i eto ti onog filmskog scenarija, trudnica u taxiju, gužva u gradu, preskačemo aute, itd itd.. ajme sva se naježim user posted image

Meni je dragi danas napokon riješio sve doznake za hzzo tako da sam sa papirologijom završila za neko vrijeme, sad samo čekam da lova od države kapa user posted image

Pomalo, uživaj sa svojim dragim, blago vam se :)) i mene nekad navečer zna stidna kost boliti, i još kuk i kičma.. onako imam osjećaj da imam 100tinjak godina :))) u raspadu smo sve :))) ali još malo i nadam se da budemo ko nove

user posted image

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1489
20.6.2014 16:12:14   
victory
cure ja sam tako hepi šta je hladnije zadnjih dana.. samo jedem imam apetit čudo, a noću super spavam.. tak da što se mene tiče zagreb može biti na 20 stupnjeva.. i manje.. jedino što nemam šta za obuć hahaha :)

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1490
20.6.2014 16:29:07   
emy0406
Pozdrav curke,nikako da se sstignem javit,imam hrpu veša,a perem na ruke.Vešmašina još nije popravljena user posted image
Samo mi fali rifljača,korito na pleča i na potok user posted image
Uglavnom sve je u redu,ctg ko vurica,odite doma,vidimo se u ponedeljak,ak se nešto nepokrene,veli dr. bolje da muž čačka po vama,nego mi,ha,ha,ha.A ovaj moj spava u boravku,da me slučajno nedotakne user posted image user posted image
Mene naime stalno pomalo boli,al eto ništa konkretno,kukovi,stidna kost ko da me neko dobro namlatio.
Teić miruj kad tak vele,sve se mi previše forsiramo i sve bi htjele,al neide to tak baš uvijek kak smo si zamislile.
Drž" te fige da mašina dođe prije nego rodim,jer ću izludit,rekla sam i majstoru ak nedopelja do kraja tjedna,da idem po novu,to sam možda trebala odma napravit,više sam luda.
Drage moje sretno svima user posted image user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1491
20.6.2014 17:10:22   
Tea2803
Cure hvala na lijepim rijecima user posted image

Victory uglavnom mi pise na papiru da mi je cerviks skracen i da sam uloziva za jagodicu prsta i da je utertus senzibiliziran,,kaze neka mirujem do utorka a onda neka skacem ako zelim user posted image kao jer ce mi iduci tjedan biti 37 odnosno po uzv 38 pa da budem u "terminu" da sve lijepo prode a gle on meni uvijek malo jako malo govori a napao me , rekao mi ti sigurno nisi mirovala kak sam ti rekao jos u 29tt a ja ma jesam...vjerovatno nesta je ali bas ne prica da me ne plasi mislim napisao je kontrola za 10 dana ali moram doci za 4?? Ko je tu lud mislim da nije nesta nebi on dizao paniku...
Kako god bilo mirujem bez obzira na sve do utorka onda cemo vidjet sta ce biti ma da vam moram rec da me tako hvataju laznjaci cijeli dan bas kao nikad do sad me bole cak sam i pomislila da su pravi bas boli,, user posted image da a sta se tice grcenja da pitala sam to je sve dio kontrakcija u principu normalno ali kaze da mirujem ,, opet i prestat piti magnezij jer kaze bolje neka ide od sada sto prirodnije da maternica radi sto prirodnije svoj "posao" ali odlcno sta sam ga pila do sad eto..
Da to je prvi ctg sta sam radila sama sam si ga drzala i odbrojavala 20min i maknula tu spravicu i otrgnula papir i odnjela svom doktoru imali su takvu guzvu u predradaoni da je to bilo strava kakvih sam se samo ljudi nagledala boze dragi...

Kod nas drage tak grmi i pada kisa i puseee jaoo prolom oblaka user posted image

Emy drago mi je da je kod tebe sve oke i nadam se iskreno da ce vise krenut te da ces uskoro vidjet user posted image
Oh i drzim fige za masinu user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1492
20.6.2014 17:27:10   
PENELOPI
Evo i mene napokon. Dakle bila u ponedjeljak u bolnici na uzv-u i beba i dalje ima prosirene takozvane pijelone. Sad moram opet za tri tjedna na kontrolu. Uglavnom sam u brizi ali hvala Bogu da imam vec jedno zahtjevno dijete pa ne stignem stalno misliti o tome inace bih poludila. Ne spavam vec nocima sto od brige sto od bolova u kukovima,leda i stidna kost me rasturaju. Jutros sam se jedva ustala iz kreveta, o mjehuru da ne govorim. Imam osjecaj da ce mi sve izletit van. Imam jos jako puno posla a svaki dan sam sve vise nemocnija,katastrofa. Brijanje je sf. Ja imam aparat pa su posjekotine skoro pa nemoguce ali isto radim sve napamet kad nista ne vidimuser posted image . Sjecam se da sam prvi put dan prije termina natjerala muza da to obavi user posted image user posted image i bila sam zadovoljna,ha,ha....

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1493
20.6.2014 18:36:23   
Anchyloo
joooj Victory,ne zovi dvaput! user posted image mi tateka skoro pa ne vidimo,kad je doma spava, a prije posla dok se sprema,mi spavamo! vražje noćne... ajd,bude ti zanimljivije kad rodiš,bar nebudeš sama.. a što se filmskog scenarija za porod tiče,ja ti svim srcem želim da bude tak brz! hahahaa user posted image

nego,nebudi ja lijena,poslušah Crazy i hitno vadili jetrene enzime,nalaz za 15 min user posted image i da,neke vrijednosti su povišene,ali ne u tolikoj mjeri da bi izazivali porod.. rekli su da ćemo kontrolirati i drugi tjedan,ako se do tad ne porodim! hahahahaa ajde,za utjehu,sad bar znam da nisam skroz luda! i da se ne čoham jer sam šugava... user posted image i stvarno imam lagane kontrakcije,al pošto je treći porod odma je gin rekla da će to još malo potrajati...

ha,vas muči brijanje,a tek mene s mojih sitnih 96 kila? ha! svaki put molim boha da si nekaj ne odrežem... user posted image Tea,na uzv je u utorak dr. Starčević,ponesi vodu i keks jer češ se načekati...

Ikaaa,koliko je do rodilišta,ideš u Gospić ili kako? jel neko zna di nam je nestala TaPikapolonica? ili sam ja samo previdjela njen post...
Emy,nije ni čudo da te boli od pranja na ruke,kak uopće stojiš na nogama dovoljno dugo,obično kičma začas rastura.. štrajkaj dok ne dođe mašina! user posted image
Penelopi,nisam pohvatala u postovima prije, kaj su pijeloni? nadam se niš preozbiljno..

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 1494
20.6.2014 19:12:50   
Tea2803
Anchyloo mene je moj doktor uvijek slao kod Trutina i tam sam se nacekat znala ako nije bilo mog doktora ko zadnji puta tj.ako nisam isla preko "veze" kako se to danas kaze,, uglavnom hvala na informaciji a iskreno bi bila sretna da vise ne idem kod Trutina jer nemoga ga vise ni gledat....kakav je Starcevic ovak?
Daa TaPike nema jakooo dugooo user posted image
Btw sto se tice kilze iste smo znam kako ti je user posted image
Kada ti ides opet na kontrolu u Petrovu?

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1495
20.6.2014 19:49:42   
Anchyloo
brz je i temeljit,kad je dobre volje hoće se i porazgovarati i našaliti... ja sam kod njega u četvrtak na pregledu,tj.ak ga zalovim gore u poliklinici! Goluža mi je najčešće s Zlopašom na uzv,ali moj uzv traje po sat vremena.. jer dok se ove moje kokoške namjeste i razmjeste pa dok ih izmjere to potraje.. a onda mi već na kraju pozli jer ni ovak baš nemogu ležati na leđima... nadam se da će i meni ovaj put raditi ctg jer ih uvijek samo pregledaju s onim malim prijenosnim.. i onda je panika jer niiiikad nemogu naći srčeko druge bebe.. a kak bi to trebalo izgledati na normalnom ctg-u,nemam pojma.. kaj,stave dva pojasa ili? Ti nisi baš zadovoljna s Trutinom? ni neznam koji je to...

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1496
20.6.2014 20:36:18   
Tea2803
Anchylo Trutin ti je onaj sta radi dole kad dodes na uzv odma di se upisujes ima dvoje vrata e tam je on ma,,,star i grozan je
Bas si me nasmijala sad malkice sa tvojim kokoskama user posted image user posted image user posted image
Pa nezz kako izgleda pravi ctg mene su isto stavili na taj prjenosni di sama drzim ... Kazu da je dobar a nezz puno variraju otkucaji izmedu 140-190 su bili valjda je ok kad tak kazu
Uglavnom nadam se da necu kod trutina voljela bi malkice promjenit user posted image

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1497
20.6.2014 20:57:22   
victory
Hahahah Anchyloo, baš si me nasmijala, moliš boga da nešto ne odrežeš hahahah :))) i za tvoje male kokoškice :))

Tea, i kod tebe odnosno tvog malog Jana je bilo tako do 190?? Mene je to prestravilo. :// Jel to neki maljušni aparatić, ne ta traka negf nešzo ko uzv štapić priključen na taj aparatić?? Ne znam kako da ga opišem :///

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1498
20.6.2014 21:41:22   
Tea2803
A ovo je onak vece kockasto i printa papir odma i ta cjev na kojoj je to okruglo sta ide na trbuh samo moras sam drzat...
Da neznam nitko nije dizao paniku jer je islo do 190 kaze sve oke ali opet cu morat u utorak na taj ctg ...

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1499
20.6.2014 21:42:20   
Tea2803

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image
user posted image Mussy - 10.09. user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!