|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
18.6.2014 16:39:33   
bambina27
Hvala cure,bas cu pogledati među pelenama :)

Victory danas mi je bio prvi pregled u TA u Petrovoj. Čula sam da dr.Blajic brzo radi,ali ovo je bilo kao na traci. Samo mi je pogledao cerviks,sestra sa baby watcherom poslušala par sekundi srce i kaže kontrola za 3tj. Par studentica u publici,užas. Bas sam se razočarala sa brzinom,ali s druge strane bolje da je tako pa je bar sve ok.
user posted image za tebe i kolac od višnje,mmmm.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1451
18.6.2014 16:43:29   
Tea2803
Crazy user posted image za popis .. i za ctg user posted image
Bambina user posted image za NE otvaranje user posted image vremensku duljinu pregleda necemo ni spominjat user posted image
Da i kod mene je drugacije kretanje vise ne udara samo se proteze a najgore mi je kad legnem na bok i osjetim ga ispod sebe ajme kako to skaklja user posted image
Ja danas lezim cjeliii dan nista mi se neda ..... user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..
Jan 01.07.2014 - 3590g - 49cm

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1452
18.6.2014 16:45:15   
Tea2803

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image
user posted image Mussy - 10.09. user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1453
18.6.2014 17:06:49   
bambina27
Da,totalno su čudni ti pokreti. I meni isto kao neko skakljanje i najjače to osjećam na boku user posted image
Ma samo neka se oni još malo kreću po trbuhu,tako smo sigurni da je sve ok. Čim ga malo ne osjetim odmah panika.

Tea odmori se,zaslužila si. Koliko si robice oprala i speglala i još kolača ispekla user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1454
18.6.2014 17:30:14   
victory
tea, ti si zaista zaslužila pravi odmor i ljenčarenje, koliko si kolača, torti, piza ispekla zadnjih dana dok sam ja zadnjih dana sve 4 u zrak... ali imam toliki apetit da ću sama pojest taj kolač hehehe, dragi kad dođe s posla dobit će okrajke user posted image

ja ću u vinogradskoj pa ćemo vidjet kakva je procedura tamo. nadam se da se ne čeka 3 sata do pregleda jer ću eksplodirat.

Dobro je cure, i vi ste primjetile te čudne pokrete na boku.. haha imam osjećaj kao da me laktom bode sa strane ali kad ležim otpor predstavlja krevet ili kauč pa baš bude čudno hahaha.. ma kako su šarmantne te naše bebe.

ne zam kako vi cure ali ja dok sam peglala tu robivu uplašila sam se, kako u tako male rukaviće i bodiće staviti bebicu. he he... brige, brige :)) Nadam se da budu prestale kad se bebač rodi i da će krenuti sve prirodno :)

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1455
18.6.2014 17:44:59   
emy0406
Hej cure,ništa od mene i mojih trudova user posted image ,sad sam malo spavala i trenutno me ništa ne boli user posted image
Na pregledu sve ok,otvorena prst (već 3 mj),Bambina je napisala koliko traje pregled user posted image ,još bolje,nego da čačka po meni pol sata.Ctg sam bila danas prvi put u ovoj trudnoći 39 + 1,u petak opet hodočašče u petrovu.
Chicco ulošci su super i kupujte ih u dm-u,jetiniji su za 10 kn nego u cciccovu dučanu.Gaće sam ja uzela u dm-u,ali sam uzela i troje obične pamučne(čitaj babske) na placu,jer mi ove baš i nisu bile udobne(cijenom bacim jedne ili druge na isto dođe,jednokratne u dm-u su 5 kom 18 kn,a ove platila kom 4 kn,dakle isto ih mogu bacit i nikom ništa)
Ja sam u torbu stavila 10 kom ccicco uložaka,2 pak vira,pa mi lako muž donese ionako će dolazit svaki dan ili on ili mama,uzela sam 3 spavačice, + jednu staru za porod,japanke,3 ručnika normalna,3 mala za ruke,kaladont,četkica,sapun,vl.maramice,wc papir,četka za kosu,mislim da je to to,još ubacim vodu i kakvu čokoladu,a as. sam stavila robicu za bebu i za sebe pa će to uzet kad dolazi po nas.
E,da na ctg bila sam 15 min,netko me pitao jel me strah nemojte se ljutit,al stvarno neznam tko,nije me strah,sad bi već da se riješim lagano,iako spominjale ste horoskop,jednog blizanca imam,možda bi radije da bude račica,iako ja horoskop uopče ne čitam,al eto mašta radi.Kak odluče naši bebolinci tak će bit.Muž mi je reko nek nejdem danas,jer je tekma,ha,ha.Cure,ak me još neka nešto pitala,a nisam odg,stvarno nije namjerno,al ja zaboravim kaj sam pročitala,pa slobodno pitajte opet user posted image user posted image user posted image svima

Neposredna veza do poruke: 1456
18.6.2014 17:47:15   
emy0406
I dok nezaboravim Bambina drago mi je da sam te upoznala user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1457
18.6.2014 17:50:11   
Tea2803
Curke hvala vam hehe bas danas ljencarim user posted image sutra cu ja nastavit po svome
Kako sam si sad posjekla palac dok sam rezala lubenicu pa to nisu istine user posted image haha i onda jadnog mog muza okrivim da je to zato jer mi je on nije htio odrezat a on eto ti ga na pa jesi me trazila user posted image hahah a nisam ,, jadan ti hormoni trudnicki user posted image
Meni je od svega tog gurkanja iskreno najgore kad stuca a stuca JAKO cesto user posted image
Jooj i ja dok sam peglala robicu sam molila boga da ne bude veci od 4 kile da stane u to sve user posted image to je tako malooo
Victory sigurno ces cekat sat vremena sigurno svugdje se danas ceka nazalost user posted image
Iss jeste vidle na vjestima kako je ona trudnica naletjela pod tramvaj isuse tako mi je bilo mrsko citati a mislim si kaj nije bila malkice opreznija? Pa ipak je trudna pa meni sad ne pada na pamet trcat prek ceste user posted image nadam se da je sve u redu

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1458
18.6.2014 17:52:13   
Tea2803
Emy kad ides u petak? I ja idem u petak narucena u 9 u ambulanti gore user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1459
18.6.2014 17:53:10   
Tea2803
Ahh da i drago mi je da je sve uredu user posted image mogla bi ti i proc termin jel user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1460
18.6.2014 18:14:03   
victory
Taman se raspišem kad ono eroooooooorrrr user posted image Tak mi i treba kad ne koristim copy/paste

Uglavnom htjedoh reći da je ta robica tako mini mini da zaista ne znam na šta će naše oblačenje ličit ali eto, budemo vidili :) Teaaa, Joooj za prst.. tak i ja dragog uvijek optužim za sve... nadam se da će zarasti čim prije i da te neće smetati u tvojim kulinarskim majstorijama :) Šta kuhaš sutra, daj neku idejicu :))
Koju veličinu robice ste cure uzele, naročito ti Tea, jer ćemo mi imat prave male buhtle od dečkiju :)) Ja sam 56 i 62, jedino što mu je manje je poklon set od moje sestrične pa mislim da će u tom izać iz rodilišta...

ova AS ilitiga jaje meni izgleda tak nezgodno za bebu, bojim se da je nekako sjedeći položaj.. a htjela bih da mi mišek bude na ravnom.. ne znam.. zbunjena sam.. možda podmjestit koju tetra u tu "rupu" ja tisuću pitanja imam :))))

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1461
18.6.2014 18:27:54   
bambina27
Victory bojim se da se svugdje dugo čeka,ali nažalost to je realnost u našim bolnicama. Ja sam super zadovoljna jer sam čekala samo 2 sata user posted image

Emy i meni je jako drago. U petak upoznaš Teu i tako redom. Mogle bi i neku grupni kavu organizirati user posted image

Tea ja mislim da su naši muževi navikli na naše ispade pod utjecajem hormona. Moj je isto uvijek za sve kriv,a ja se rasplacem u sekundi čim mi nesto krivo kaže pa on jadan u čudu gleda, a ja se već u drugoj sekundi smijem. Užas ;)

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1462
18.6.2014 18:32:17   
bambina27
Sto se tiče robice meni je isto uglavnom 56 i 62. Mala mi je rođena sa 4250g pa je svejedno dosta nosila 56 bez obzira sto je bila velika beba. Nadam se da ce on ipak biti manji :)))
Slažem se s tobom da jaje izgleda neudobno,ja sam maloj stavila tetre ispod,čini mi se cak i manji ručnik prvo da ipak bude manje ulegnuto. Mislim da cu njega ipak nositi u onom dijelu u kojem lezi jer isto ima remene i piše da se moze koristiti kao AS sto se tiče sigurnosti.

Neposredna veza do poruke: 1463
18.6.2014 18:37:55   
victory
pa da i ja ću pokašti progurati košaru ali nisam primjetila da se moja može kao AS koristiti i vezati ali detaljnije ću ju pregledati. Bambina jesi prirodno rodila prvu bebicu, tako veliku ??? :)) nadam se da nije jaaaaaaaako strašno hehe user posted image

Neposredna veza do poruke: 1464
18.6.2014 19:08:24   
ikaaa
pozzzz drage moje...... evo mene, ležim cijeli dan i nisam nešto baš user posted image user posted image .... raspisale se vi ko praveuser posted image ...evo sad vas na brzinu pročitala...
pomalo, crazy i bambina drage moje bravo za suuuuuuper preglede i da je sve okuser posted image user posted image user posted image
i ja sam sad kad sam bila u dm-u našla cchichove uloške ali nekako si mislila ma neću ih još kupovati imam vremena....ali kakve sam sreće neću ih drugi put naći kad ih budem tražila.....
crazy draga suuuper za popis.....
joooj curke vi sve spremne a gdje sam ja još????user posted image user posted image ...još dva mj....valjda će mi brzo proći.

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1465
18.6.2014 19:31:09   
Tea2803
Ma nisam se tak jako porezala user posted image
Bome da ti pravo kazem nemam pojma sta cu sutra kuhat znat cu vjerovatno ujutro pa vam javim user posted image
Ja imam isto 56 i 62 velicinu robica , nisam manje uzimala jer mislim da je nepotrebno,mislim da se rodi sad ovaj cas (nedaj boze) onda bi mi bilo potrebno ali nadamo seda do toga nece doci i da ce moj doci okrugli ko bombon user posted image
Bambina da da grupna kavica user posted image
Ma da emy sigurno ide rano ujutro ja sam tam u 9 narucena
Ikaa draga preletit ce ti vrijeme to je sigurno user posted image barem meni je kao da sam jucer saznala da sam trudna user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 1466
18.6.2014 20:41:50   
emy0406
Curke evo krako da se javim,Tea u 8 sam u TA na ctg-u,pa čekam da dođe dr. ,mislim da je Zlopaša petkom,valjda će doći do 9-pol 10,možemo se čuti i vidjeti.
Mužić me zamolio da bi sutra papao moju domaću juhu,sa domačim rezancima,pa odo mjesit rezance.user posted image
Sutra je Tijelovo pa ćemo roštilj i juhicu
E da ja imam sve 56,62 i par stvari 50 pa ćemo vidjet u kaj će stat user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1467
18.6.2014 20:59:27   
Tea2803
Moze emy ma da mislim da cemo se nas dvije mimoic mene ce taman pregledavat kad ces ti biti gotova user posted image u svakom slucaju cujemo se pa mozda samo da se pozdravimo user posted image
Rostilj vidis vidis nije ti ta losa user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1468
18.6.2014 22:26:55   
Pomalo
U ocekivanju utakmice dragi sastavlja ormaric u wc-u a ja preslazem robicu, ima dosta bodija, najcesca velicina 56,62, a ima nesto i za novorodence..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1469
19.6.2014 9:53:09   
CrazyPuppet
Di ste spavalice? nije valjda da ste sve gledale utakmicu? ja sam nakon što sam počistila stan i dva apartmana lijepo otišla pod tuš i otišla spavat, jer su me tabani pekli od posla. MM je junački zaspao negdje u u prvom poluvremenu user posted image
ja ću do pon ljenčarit, jer sam se stvarno preforsirala... dolaze mi starci danas, pa će mama preuzet kuhanje i ostale posliće user posted image
što se tiče vožnje košara u autu, za to treba kupiti dodatnu opremu, ima neki pojas koji se montira unutra tako da se beba veže u košari, ali i neki nastavci da se košara može povezat sa pojasevima za sjedalo u autu. Nove AS imaju uložak koji smanjuje udubinu unutra da je beba u tzv. blagom "banana" položaju... prije su se umjesto toga ubacivale tetre ili ručnici...
nema na čemu za popis ;) i hvala na čestitkama za pregled user posted image

Tea, znam da te pucaju hormoni ali prestani se rezat user posted image

i jeeeee, oprala sam svu robicu... sad mi se neda peglat user posted image budem mami uvalila user posted image

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1470
19.6.2014 12:09:24   
ikaaa
dd okruglice...gdje ste??? sigurno se danas roštiljauser posted image user posted image user posted image
evo ja i mm do kasno gledali utakmicu, i malo sam sad spavala.....sve si mislim da iza ručka idemo i ja i on opaliti rundu u ležećem položaju....
crazy ma samo ti uvali robicu mami, treba to iskoristi dok se može......user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 1471
19.6.2014 13:46:34   
sretnaz
DD, mm danas radi. Imaju neku edukaciju ovaj tjedan i svaki dan dolazi tek oko 18:30 doma i baš mi fali jer je N dosadno sa mnom. A onda navečer par ljudi iz njegove firme dolazi kod nas na roštilj. Uf, a baš bih voljela biti doma na miru, a umjesto toga sad trebam čistiti nered kojeg je N napravio i raditi kolač.
Mi nismo gledali utakmicu, preumorni smo oboje da bi čekali ponoć. Uredno svaku večer zaspim na kauču i većinu noći prespavam na njemu user posted image
Što se tiče AS slažem se s Crazy.
I ja imam uglavnom sve 56 i 62. Ima možda i nešto manjih brojeva, ali sam ih dobila, nisam kupovala. Kako sam pisala bit će izgleda ova beba manja od N, ali i opet neće biti baš toliko mala. Jer ionako na kraju se samo debljaju i rastu...

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 1472
19.6.2014 14:27:53   
Tea2803
Dobar dan svimaaa user posted image user posted image user posted image
Kako ste ??? user posted image
Evoo ja sad rucala,pravili smo rostilj user posted image bas je bilo mljac user posted image
Crazy sad samo malkoc uzivaj neka mamica malo pomogne a ti otegni papke user posted image moras malo heh
Prestat cu se rezat obecajem user posted image
Sinoc sam neku glupost takoder napravila,,mm mi je donio lavor vruce vode da si malo noge opustim i sa spuzvicom za noge laktove i sl.mi je lijepo postrugao user posted image i potom sam ja sebi isla laktove jer sam vec bila tu navela kako me laktovi svrbe i ljuste se pa sam isla taj visak koze uklonit .. mozete si mislit kako mi je sada sve me PECE i stvorili su mi se crveni plikovi bez obzira sta sam mazala melemom user posted image ahh sta cu sad cekat da prode user posted image
I mi smo isto gledali utakmicu user posted image
Sretnaz uzivaj u rostilju poslije i nemoj nam se previse naraditi user posted image
Jooj curke jedva cekam sutrasnji pregled user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ode ja malkice user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1473
19.6.2014 14:44:56   
bambina27
Hej curke, ja sam danas skroz uspavana pa sve nesto laganini. Noćas smo gledali tekmu kod kumova,pravili pizzu i bas nam je bilo super,jedino meni to sve predugo trajalo,ali ajde ;)

Victory,prirodno sam rodila,zapravo ja bi to ovako rekla. Imala sam vaginalni porod,ali inducirani s obzirom da mi je prošao termin 12 dana. Bilo je grozno i neponovilo se. Ovaj put se samo nadam da ce krenuti spontano i biti malo lakše.

Crazy,ja imam te remene s čim se beba veze u košari,ali super da si napomenula taj dodatak s kojim se to montira u autouser posted image Malo sam proguglala i našla pa mi se to čini skroz praktično barem za prve mjesece.

Tea,bome si lijepo kožu oribala. Sad možeš biti sigurna da nemaš suhe koze user posted image
Samo se mazi da ti se sto prije oporavi.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1474
19.6.2014 20:49:50   
Tea2803
Dobra vecer svima koliko vas ima user posted image ma da vas danas nesta nema user posted image izgleda svi uzivate domeka user posted image

Bambina bome je jesam lijepo oribala user posted image a sta cu ;))
Nego javite se curkice sta ste lijepoga radile danas ili niste user posted image
Ja sam tako uzbudena zbog sutrasnjeg pregleda user posted image
I btw toliko sam se napatila dok sam se obrijala hahahah user posted image nista nisam vidla morala sam si pomoc s ogledalom user posted image

Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!