emy0406
|
Hej cure,ništa od mene i mojih trudova ,sad sam malo spavala i trenutno me ništa ne boli Na pregledu sve ok,otvorena prst (već 3 mj),Bambina je napisala koliko traje pregled ,još bolje,nego da čačka po meni pol sata.Ctg sam bila danas prvi put u ovoj trudnoći 39 + 1,u petak opet hodočašče u petrovu. Chicco ulošci su super i kupujte ih u dm-u,jetiniji su za 10 kn nego u cciccovu dučanu.Gaće sam ja uzela u dm-u,ali sam uzela i troje obične pamučne(čitaj babske) na placu,jer mi ove baš i nisu bile udobne(cijenom bacim jedne ili druge na isto dođe,jednokratne u dm-u su 5 kom 18 kn,a ove platila kom 4 kn,dakle isto ih mogu bacit i nikom ništa) Ja sam u torbu stavila 10 kom ccicco uložaka,2 pak vira,pa mi lako muž donese ionako će dolazit svaki dan ili on ili mama,uzela sam 3 spavačice, + jednu staru za porod,japanke,3 ručnika normalna,3 mala za ruke,kaladont,četkica,sapun,vl.maramice,wc papir,četka za kosu,mislim da je to to,još ubacim vodu i kakvu čokoladu,a as. sam stavila robicu za bebu i za sebe pa će to uzet kad dolazi po nas. E,da na ctg bila sam 15 min,netko me pitao jel me strah nemojte se ljutit,al stvarno neznam tko,nije me strah,sad bi već da se riješim lagano,iako spominjale ste horoskop,jednog blizanca imam,možda bi radije da bude račica,iako ja horoskop uopče ne čitam,al eto mašta radi.Kak odluče naši bebolinci tak će bit.Muž mi je reko nek nejdem danas,jer je tekma,ha,ha.Cure,ak me još neka nešto pitala,a nisam odg,stvarno nije namjerno,al ja zaboravim kaj sam pročitala,pa slobodno pitajte opet svima
|