sretnaz
|
Evo izvještaja... dobro sam, ništa ne boli kao da mi ništa nije ni bilo. A baš sam se malo i prepala, jer ipak imam mjesec dana do termina i nekako mislim da nije pametno toliko naprezati se, a drukčije nije išlo. Bila sam ujutro u Toweru, na Dječjem sajmu i razočarana sam malo. Ovo je 3. godina da idem i izgleda da je sve manje izlagača i sve manje poklona se dobiva.... Ali OK, nije baš da sam nešto posebno trebala. Emy, tako i ja idem čitati i zaboravim tko je šta napisao, koga što muči itd.... Super da je odbacio dudu s 8. mjeseci, ovaj moj je ovisan, ali samo za spavanje. Vjerojatno bi ju imao i više, ali jednostavno mu nije pri ruci. Tea, sad vidiš da ima puno primjera da nisu davali bočicu. I da, nemojte nuditi čajeve. I ja sam pila čaj za dojilje. U Rijeci nije problem dobiti stolčić ili kadu. Neke moje prijateljice su rodile na njemu i kaže da je stvarno lakše. Ali na žalost ne mogu na stolčić jer spremamo matične stanice, zato ću pitati da mi stol namjeste da budem više u sjedećem položaju. Dosta su poštivali moj želje tako da nisam dobila ni drip ni epiduralnu ,ali su mi probušili vodenjak, i ovaj put ću tražiti da ni to ne rade ako ne moraju, bar ne prerano. Za epiduralnu nisam ni sama sigurna da li da ju tražim, vidjet ću u kakvom stanju ću doći. Ne znam da li sam pisala, ali kad sam došla u rodilište bila sam samo 2 cm otvorena i hjeli su me zadržati (bilo je 19 h, a od oko 13:30 sam lagano krvarila i imala trudove, ali ne konstantno u istim razmacima.) Na kraju sam išla doma, pustili me i vratila se oko ponoći. I ginekolog je bio super, jer dok sam potpisivala da idem doma na vlastitu odgovornost rekao je da ako pukne voda, ne osjetim bebu, ili ako mi bilo što bude čudno neka odmah dođem, pa makar prošlo samo 15 minuta. Nisam ništa još kupila za pupak. Sad sam već zaboravila što mi je trebalo za N. Namjeravam nazvati patronažnu pa ću je pitati.