|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
9.5.2014 21:50:38   
Tea2803
Bokic trudilice moje user posted image
Bila sam sad sa mm u setnjici i kupili smo jos neke sitnice za mene za rodiliste i za bebicu poput prvih pelena user posted image user posted image user posted image jooj tako sam sretna sanjala sam dan kada cu kupit prve pelenice user posted image
Victory bas mi je zao sto ti je bebac nisko da si morala prelezat cijeli dan user posted image ali znam kako to uzasno boli user posted image
Ulala ja ti nazalost nemogu biti od pomoci jer se bas i ne razumijem u to user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 401
10.5.2014 11:58:23   
chocolate
Pozdrav cure! imam osjećaj kao da me nije bilo godinu dana koliko ste se raspisale, i sigurno sam sve čitala skoro sat vremena. Želim dobrodošlicu svim novim curama, lijepo da se skupljamo u što većem broju.. Bravo za 3D/4D uzv svi koji ste bili, meni je to isto bilo predivno iskustvo, i najradije bi da mi svaki pregled tako izgleda.. :) Lijepo da bebice fino napreduju i rastu, tako će nam što prije doći u ruke.. Ne znam tko je više rekao da nisko nosi i da ima strašni pritisak, bolove od toga.. ugl tako je i meni dugo bilo, al evo možda zadnjih par tjedana moja cura se mrvicu podigla, i malo pomakla s mjehura, tako da mi je puno lakše, tako da vjerujem da ima nade i za vas.. I jedino što vam tu može pomoći je to da što više odmarate u smislu da legnete.. Ja za sada nemam nikakvih većih bolova, smetnji, jedino što me leđa malo zabole kad duže stojim na nogama ili šetam, ali dragi to riješi malom masažom. Mene sad jedino brine što mi se cura nije okrenula, još uvijek je okrenuta na zadak i sve su manje šanse da se okrene glavicom dole, tako da bi vrlo lako ja mogla završiti na carskom rezu i toga me stvarno strah. Jel ima netko od vas iskustva s porodom na zadak ili carskim rezom??
Što se tiče pranja dječje robice ja koristim persil sensitive, ali doslovno mrvicu, omekšivač ne stavljam i neću ga stavljati sigurno prvih par mjeseci. Od kozmetike za bebu imam jedino onu kremu za guzu JGL, ono ogromnu koju sam dobila na poklon i i imam još nekoliko raznoraznih uzoraka što sam dobivala kod ginekologa, tako da ću te uzorke nositi sa sobom u bolnicu, nadam se da će poslužiti.. A za kupanje bebe mislim da ću se zadržati samo na maslinovom ulju ili eventualno bademovom.. Imam sad možda jedno malo glupo pitanje.. Što sa bebinom kosicom, mislim kako je sušiti, čime, koristiti fen ili ne? Svugdje sam našla sve i svašta o kupanju ali o kosi stvarno nisam ništa..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 402
10.5.2014 14:36:48   
PENELOPI
Evo da se i ja malo javim. Bila prekjučer na pregledu i dr. rekla da dosta nisko nosim i da moram sto vise lezati. Nisam na srecu nista otvorena ali imam steasan pritisak dole i kad sam malo duze na nogama bolove u donjem dijeku trbuha i iza u krizima tako da onda moram odmah leci. Jedva hodam a moja cura hoce setati sa mamom a ja ne mogui zbog tog se uzasno osjecam.user posted image Nadam se da nece cijelo vrijeme biti ttako. Imam jos tako puno toga za obavit a tu je i mala. Neznam kako cu sve to.

(Odgovor članu chocolate)
Neposredna veza do poruke: 403
10.5.2014 14:41:38   
PENELOPI
Chocolate ja bi svojoj curki znala lagano sa mekom gazicom posusiti kosicu. Sad ima 21 mjesec i jos joj ne susim sa fenom nego joj pustim da se sama osusi. Ona ima tanku kosicu pa se to brzo osusi, naravno kad se kupamo u kuci je malo toplije nego inace.

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 404
10.5.2014 15:13:43   
emy0406
Hej!Ulala neznam ti točno te administraciju,ali mislim da je sretnaz u pravu,mislim da bi trebala imati 6 platnih lista jer uzimaju prosjek zadnjih 6 mjeseci.Ja imam 9 godina staža sa manjim prekidima,tako da neznam kak ide sa malo staža (nisam toliko baš stara,rano sam počela raditi imam 28 god.user posted image )Jučer sam zatvorila komplikacije i od danas sam na porodiljnom user posted image brojim još 45 dana.
Da pitala si kako se broji porodiljni pa evo friško znam 45 dana prije termina(ili 28 minimalno) i do navršenih 6 mj.djeteta s tim da se moraš javit na hzzo zajedno sa mužem kad djete napuni 5 mj.tako da stignu poslati rješenje do 6 mj.
Vidim da nisam jedina koja nosi nisko iako mi se čini da se curka zadnjih 2-3 tj pomaknula prema gore.Glavica je dole skroz i da osječam je,nadam se da se sad više nemože okrenuti,bojim se carskog,znam da neću moći mirovati poslije,a mislim da poslje carskog mirovanje ne gine user posted image
Kosicu sam sinu isto trljala gazicom,sada mekanim ručnikom,nismo nikad sa fenom,mada je kratka i brzo se posuši.
Da Vas pitam jel imate imena za svoje beboline?Ipak nam se približavaju termini lagano user posted image

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 405
10.5.2014 15:30:54   
chocolate
Znaci samo lagano sušenje bez fena.. Super, hvala vam.. ;) emy ima nas dosta koje nisko nosimo, nisi jedina.. Nadam se da ce ti beba ostati jos ovih par tjedana okrenuta kako treba.. I nadam se da ce se moja okrenuti, jedva cekam iduci tjedan pregled da vidim ima li pomaka.. Mada se meni cini da je jos uvijek na zadak..

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 406
10.5.2014 16:26:43   
sretnaz
Chocolate, mislim da ima još vremena da se beba okrene, ali vjerujem da ti nije svejedno. Ovisno o rodilištu, ali u Rijeci dosta potenciraju prirodni porod, pa tako i na zadak. Ipak, tek kad dođeš roditi onda se odlučuje kako ćeš roditi. Može beba biti dobro okrenuta pa radi nekog desetog razloga šalju na carski.
Što se tiče sušenja kose, isto ne koristim fen, nego dobro obrišem. A u početku, dakle kad je još novorođenče, dobro je nakon kupanja bebi staviti tanku pamučnu kapicu.
Penelopi, mogu misliti kako ti je, moj ima 20 mjeseci i nema uz njega odmora i ležanja. Zato jedva čekam njegovo dnevno spavanje. I naravno, jedva čekam da se mm vrati iz Norveške. Ovaj tjedan mi je odmah bilo lakše jer je on bio tu. Sutra ujutro u 4:30 putuje i vraća se za tri tjedna.
A mi se sad pripremamo u Njivice, na neku feštu, vjenčanje. Vjenčanje je bilo prošli tjedan pa sad slave s prijateljima. Najradije bih ostala doma ali što ću.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

Neposredna veza do poruke: 407
11.5.2014 7:41:18   
emy0406
Drage mamice sretan Vam majčin dan!!!!!!!!!!!!
Nadam se da se sve osječate dobro danas.Želim Vam ugodan dan svima!!!!!!!1

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 408
11.5.2014 14:18:20   
Tea2803
Daaa svim mamama i ja zelim sve naj naj za majcin dan!! user posted image user posted image user posted image
Evo mi smo jucer bili na rodendanu a ujutro sam cijeli dan nesta cistila tako da sam bila nikakva na rodendanu jedva sam cekala da dodem kuci kako su me leda boljela,,imam osjecaj da me svakm danom sve vise boli user posted image ali sam se uspjela naspavati i eto danas smo mm i ja bili aktivni i malo farbali sobicu za novog clana user posted image user posted image user posted image
Kako ste mi vi danas jel se odmarate,secete ili nesto drugo? user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 409
11.5.2014 14:41:36   
victory
majčice, a i sve koje ćete to uskoro postati, sretan vam majčin dan :))

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 410
11.5.2014 14:47:20   
victory
i da, obzirom da mi jš uvijek nismo ništa prpremili osim par stvarčica, jel ima koja cura neki dobar popis da ne umaram ovu svoju skoro pa neuračunljivu (jako zaboravna luda u trudnoći he he) glavu..bila bih vam jaaaaaaako zahvalna :)

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 411
11.5.2014 17:23:12   
chocolate
Hej, svim sadašnjim a i budućim mamama želim sretan majčin dan.. user posted image
Sretnaz nadam se da će se okrenuti, jer kod nas ide priodan porod do određene težine djeteta, koliko sam shvatila mog ginekologa do 3100g, sve nakon toga ide na carski pogotovo kod prvorotki.. tako da vidjeti ćemo još..
Meni je dan danas krasan.. Stvarno sam uživala, odmah nakon kave i doručka jutros sam obukla kupaći i s frendicom pravac plaža.. user posted image naravno nisam se kupala, samo šetala po pličaku i sunčala se.. Ali mi je bilo predivno.. Maloprije sam došla tek doma i ne mogu se nadiviti kako sam lijepo potamnila, mada mi se čini da me i sunce malo opalilo.. user posted image
Victory na kakav popis misliš? torbe za rodilište ili što sve treba za bebu?
Btw cure moram vam se pohvaliti da je moja torba tj kufer spakiran i spreman za bolnicu, kao što su mi već spremne sve stvari za bebu.. Njena soba me tako oduševljava, svako malo ulazim u nju, zavalim se u stolicu ljuljačku i čitam knjigu.. Jedva čekam da i moja curica uživa u svojoj sobi.. user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 412
11.5.2014 18:11:11   
ikaaa
pozzz drage moje...evo malo i nas....user posted image user posted image da se malo javim...od petka mi nešto šteka internet pa vam nisam mogla podijeliti iskustvo mog vađenja opg-a, šećera.... hmmmmm odakle da krenem....ujutro se u petak lijepo digla rano, vani lijepo sunce, pa rekoh nemam puno do bolnice 10-15 min prošetat ću se..... i dođem ja u labaratorij, mislim gdje je uvijek bio u prizemlju, nema nigdje žive duše samo dvije čistačice koje govre da je od danas labaratorij na trećem katu bolnice.... sve si mislim pa kaj mi to nisu mogle reći tuke kad sam u utorak nosila urinokulturu i lijepo uredno pitala za taj opg, da od petka su na trećem katuuser posted image user posted image ...i takoc odoh ja liftom do trećeg kata, živio lift dođem do tih vrata, vrata zaključana...piše na vratima ulaz u labaratorij sa vanjske strane bolnice..... i takoc ive lijepo s lijeve na desnu u lift, pa na izlaz, pa veliki krug oko bolnice i do labratorija.... dođem tamo njih tamo najmanje 20tak i to svi babci i dedci, a jedan je deda sjeo kraj mene a valjda se je noć prije napucao češnjakauser posted image ...sad si možete zamisliti kako mi je lijepo bilo, a tek zraka ni utalonu...čekam, čekam i čekam da me pozovu...i tako dođem vam ja na red.... sve je uglavno bilo ok...samo sam se to jutro našetala ko kakva luda a tek u čekaonici načekala da vam ne pričam..... urinokultura mi je valjda dobra..... sutra su mi gotovi nalazi ovi svi kompletni i opg pa ću znati na čemu sam, a ginića zovem tek popodne, nadam se da je sve ok....
nalaz urinokulture piše ovako nešto stanica kože i/ili urete 1000ml, sad boga pitaj što je to....pa ako koja zna? nada se da nije kakva beštija bakterijska....uglavnom ne boli me više onak jako kao prošli vikend, uopće ne boli pa sam happy zbog toga......
sutra popodne ja i mm idemo kupiti kolica i kindać, jedva čekam....mislili smo u petak ali sam se ja ujutro toliko nahodala da nisam baš bila za shooping ali sutra popodne jadva čekam.....user posted image user posted image evo to je ukratko ili udugačko od mene....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 413
11.5.2014 20:18:02   
victory
chocolate, trebao bi mi popis i za stvari za bebu i za bolnicu. imam ja neki okvirni, nešto sam našla tu na forumu ali ne znam koliko je to sve ažurirano. Nisam baš stigla, radila sam puno do kraja travnja kad sam napokon otišla na bolovanje a i slijedeći vikend imam vjenčanje pa sam se bila bacila u organizaciju. vikend iza planiram u pravi pravcati šopingić za bebača pa bi mi super došao popis, naravno ako koja od cura ima i želi podijeliti.

Btw. djevojke, obzirom da ćemo imati ljetne bebe, moja bi trebala doći u žiži ljeta (19.7. ako ne i prije)jel strahujete od toga kako bebu obući, duge rukaviće ili ne? imam tisuću pitanja :))

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 414
11.5.2014 21:25:33   
chocolate
Victory imam ti ja te popise, napisat ću ti ih ujutro, sad sam premorena..
Što se tiče oblačenja beba ljeti bez obzira na vrućine prvih par dana do tjedana bebe bi trebale biti u dugim rukavima, jer oš uvijek nemaju razvijen centar za termoregulaciju.. Naravno da nećeš sad navlačiti bebu da se preznojava, al body dugih rukavića, čarapice, mislim da je sasvim ok za dan, a za noć ćeš ipak obući dugu laganu pidžamu.. Bar su meni tako svi savjetovali i odlučila sam ih poslušati. I naravno kad budeš išla s bebom vani trebaš paziti u koje doba dana ideš, znači ujutro i predvečer kad nije jako sunce.. Mene još uvijek brine u čemu iznijeti bebu iz bolnice.. Najvjerojatnije će to biti body dugih rukava, hlačice sa zatvorenim stopalima i tunika bez rukava, pamučna kapica, mislim da mi je to sasvim dovoljno, a spremiti ću još za svaki slučaj i tetra pelenu i tanku pamučnu dekicu ako bude potrebno.. u biti nisam pametna.. user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 415
11.5.2014 22:28:24   
Pomalo
Ja se ovih dana bas bezveze osijecam, ne znam sta mi je..Sve je zapocelo sa placom jer nisam imala nista jesti za veceru uz pun frizider..Pa sam cas gladna, pa ne znam sta bi jela, pa mi se nista ne radi, pa bi jela slatko a sama sebi ne dam slatko, cas se smijem, cas placem.. Jesu to ti trudnicki hormoni ili sta vec?? Ah... user posted image

Neposredna veza do poruke: 416
12.5.2014 8:07:54   
Tea2803
Dobro jutro drage moje ! Kako ste mi danas ? user posted image
Chocolate kako to tamo kod vas poradaju prirodno samo do 3100g ? Nisam to nikad cula,mislim kako oni to mogu znat kad u 90% fulaju tezinu bebe?user posted image user posted image ,,bas super sta si bila na plazi i suncala se pa blago tebi user posted image i jos k tome dobila boju,zavidim ti user posted image
Ikaa draga nadam se da ce ti nalazi biti super,,svakako nam se javi poslije user posted image zao mi je sta si sjedila pored tog dede pa ti starci kako se mogu toliko najest tog luka i cesnjaka pa sta oni sebe ne osjete user posted image user posted image user posted image
Lijepo se provedite u kupnji za bebicu user posted image user posted image user posted image
Ehh ovako imam jedno pitance sto se tice grudnjaka za dojenje,di ste vi kupovale i kako ste si znale pogodit velicinu mislim znam ja sebi po brojevima i sta trenutno nosim ali to nisu ni slicni grudnjaci??Ja dodem u muller i gledam u taj grudnjak i gleda on u mene i na kraju odustanem pobogu sta kad kupim i probam doma a on ne valja?Kako ste si vi to izabrale ?
Victory i ja isto neznam kako da obucem svog decka,a imam i duge rukavice i kratke pa budemo vidjeli,a sto se tice kad beba izlazi iz bolnice mislim da necu robicu pakirat nego ce mi mm i mama dovesti kad ce se znat kad cu ic kuci i kakvo ce biti vrijeme pa lako mi donesu tih par stvarcica u rodiliste,tako da se uopce ne brinem oko toga user posted image
Koliko ste vi sebi paketa ulozaka kupili za rodiliste ? Je li 4 dovoljno? Pusa svima user posted image

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 417
12.5.2014 8:11:00   
Tea2803
Pomalo draga nadam se da si danas bolje user posted image da to su vjerovatno hormoni mislim da nema sta drugo biti user posted image
Proci ce kad bebaci izadu user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 418
12.5.2014 9:09:45   
ikaaa
jutro.....noćas sam tako slabo spavala, i digla se u 7h,user posted image ... sunce mi nije dalo spavati..... što se oblaćenja bebice preko ljeta tiče moja kuma je imala dvije ljetne bebice, i kaže ona da ih oblačim kako i sebe....sad neznam...ali meni je termin 28.8 a može lako biti da rodim i početkom 9mj, sad kakav će biti 9 mj boga pitaj...
pomalo znam kako ti je....tako je meni isto neki dan bilo, otvroim frižider pun svega a ja gladna, onda neka depra me uhvati, pa se počnem najednom smijati...valjda me pucaju trudnički hormoni...tko će ga znati, bitno da pms nijeuser posted image
chocholate blago tebi za more i plažu..uživaj draga.... user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 419
12.5.2014 9:31:52   
victory
Jutro cure :) vidim da su sve manje više u trudničkim tegobama.. ah, nije da vas ne razumijem :) i mene sve stiišće, pritišće, svadljiva sam :) iako imam dolje pritisak i beba je dosta nisko, zadnjih dan dva imam tak neko preslijecanje ( ne znam jel to beba udari ili je od tih bakterija ureplazme), da baš znam zajauknit. jel koja od vas imala tako što slično?

Za oblačenje beba po ljeti par mi je frendica koje su isto imale ljetne bebe reklo da oblačim bebu kao i sebe ali sigurno prvih 10-ak dana bodić dugih tankih rukava, dolje ne treba ništa, naročito ako ćete bebu široko povijati i samo čarapice tanke, alida uvijek bude pokrivena nekom tankom dekicom ili pelenom platnenom i to je to. za izlazak iz rodilišta ne znam ni sama.. bodić dugih rukava i neke hlačice dolje sa čarapicama. ne znam, vidjet ćemo.. kako je krenulo ljeta neće biti pa nećemo imati takve brige. Kažu mi frendice da to sve prirodno dođe i da ćemo znat što treba i kako obući bebu.. Nadam se user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 420
12.5.2014 9:35:05   
victory
chocolate, super, puno bi mi pomogao popis. imamo tek par stvarčica pa nam se žuri :)

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 421
12.5.2014 10:41:11   
Pomalo
Danas malo bolje volje, iako me ovo vrijeme vani izluduje, vruce mi je non stop, tko zna sto ce biti u 6,7 mjesec.. Zivjet cu pod klimom.. user posted image
Ja sam zasad nabavila kolica, krevetic, nesto posteljine, nesto sitno robice(to sam dobila), i nesto vlaznih maramica, neku krpicu za pranje, imam jedan rucnik za pranje, onu mast od jgl, sudokrem i mislim da je to vecinom to.. :)
A i vidjela sam onu torbu iz dm-a, mislim da je netko ovde spominjao, izgleda mi super, 170 kn, samo sto trebam naci u nijansi koja meni odgovara.. user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 422
12.5.2014 12:02:05   
Ulala
Mamice, za početak sretan vam svima majčin dan user posted image user posted image
Zahvaljujem se svima na odgovorima u vezi porodiljnog, NAPOKON sam dobila nekog u Zg-u gdje su mi sve objasnili sto i kako i kada user posted image I samo da napomenem u slucaju da jos nekog zanima, porodiljni se ne racuna kao prekid radnog staza, tako da ako neko nema dovoljno staza i dalje se racuna kako ide porodiljni tako da cu imat srecu i iducih 6mj. primati 2660( barem nesto) user posted image Gdje vi kupujete robicu za bebice? Imate li neku trgovinu za preporucit gdje ste se otopile od slatkoce i niste znale sto priej uzeti? user posted image I jeste li se raspitivale o onim usisivacima za nosic? Jeste li kupile koji? Cula sam da je onaj gumeni bezveze i da uopce ne sluzi svrsi..

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 423
12.5.2014 12:34:17   
ikaaa
ja sam baš jučer malo njuškala na internetu za te usisivačiće za nosić, da vidim od prilike kako bih koji kupila, ali neznam ni sama..... ja sam vam neki dan naletila u mani na dječju robicu i bila je 50% snižena, i naravno kupila svega i svačega.....i daners provuklauser posted image user posted image kartica trpi sve.... još si trebam kupiti 2-3 bodya kratkih i dugih rukavića, barem dvoje štramplice, gegice 2-3 i sa robicom sam gotova.....danas se nadam da ću ići vidjeti i kupiti kolica jedva čekam....tako su mi se ta svidjela i a boja je nježno ljubičasta.... a sve si mislim da uzmem takva ista samo zelena, jer ako drugi bebač bude dečko kako ću ga voziti u ljubičastim kolicima, a tako je boja lijepa onako nježno ljubičasta...curke koju bih vi boju radije izabrale, zelena ili ljubičasta?

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 424
12.5.2014 13:12:18   
PENELOPI
Ako planiras jos djece onda bi ja neku neutralnu koju mogu i cure i decki. Sto se tice ciscenja nosa ja imam onaj nastavak za usisavac cini mi se da se zove ariana ili nesto tako i mogu reci da me spasio. Koristimo ga od kad je mala imala mjesec dana i prve probleme sa zacepljenjem. Mislim da puno vise izvuce od onih rucnih pumpica. Ja evo odmaram dok mala spava jer me opet pocelo nesto pritiskati dole, za poludit.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!