|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
29.4.2014 13:10:12   
emy0406
Hvala cure na dobrodoslici!Tea,da mogle bi se sresti.Osjecam se ok.Pripremila sam sve,robica oprana,opeglana,koljevka ceka.uglavnom sve,jos samo robicu za doma iz rodilista,a neznam kakvo ce vrijeme bit.user posted image

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 276
29.4.2014 13:22:12   
emy0406
E,da bila sam u petrovoj dva puta na uzv i sad idem 6.5. iako mi moja gin.radi uzv svaki mj jos me dodatno posalje tamo povremeno.15.5.idem kod nje zadnji put tad cu bit 34+2 i od tad me salje u trudnicku.

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 277
29.4.2014 13:32:29   
Tea2803
Njanjica draga neznam kako bi ti pomogla mene ne svrbe cike ali sam citala da dosta njih svrbe i da se perutaju pa svi uglavnom savjetuju da se mazu stalno sa uljima kremicama i slicno mozda ti je od nove kreme ali dva dana mozda nista ne znaci probaj se vratit na staro.Da li si dobila strije ili su ti se jako povecale grudi jer i od toga zna svrbit user posted image
Emy jesi bila kod trutina na pregledu uzv ak jesi kakav ti je meni je skoro zaspao kad mi je zadnji puta gledo bebu user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 278
29.4.2014 13:47:57   
sretnaz
user posted image
Bila je tema i pupak. Moj već jako dugo stoji na van, i to mi uopće nije lijepo, ali očito je i to jedna od posljedica druge trudnoće. U prvoj je puno kasnije izašao. Mene jejedno vrijeme svrbila koža na trbuhu, i bila je suha, i još je. Ništa strašno, sebi sam to objasnila širenjem kože. Na žalost bilo je dana da se nisam mazala....

Ulala baš mi je drago da si se snašla u grupi. Od kud si inače? Kad bude organizirana pp kava, obavezno odi user posted image Te Pop-in su AIO i kažu da su najbolje od AIO. Inače AIO nisu za noć jer brže promoče.

Nema šanse da spavam u grudnjaku, ma ja ga često ne nosim ni po kući user posted image , a nisam ga nosila ni u rodilištu, stajao je 3 dana u torbi.

Sutra imam pregled i UZV, jedva čekam da vidim malecku user posted image

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 279
29.4.2014 14:10:05   
PinkyFunkyBirdy
luce, dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 280
29.4.2014 14:33:07   
Njanjica
A mazala sam se, al strije su svejedno samo na cikama već došle, al nije tako jako strašno.. Više me brine da na trbuhu ne dodu, al očito sam sklona strijama, pa sta bude bude :)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 281
29.4.2014 15:10:33   
Ulala
Inače sam iz Zadra i svakako ću pratiti što se događa u grupi, pošto još nemam iskustva UOPĆE s bilo kakvim pelenama, dobro dođe svaki savjet a tamo cure sve tako dobro objasne da imam osjećaj kao da sam već dvoje djece othranila na pp, u sve se sada razumijem i definitivno znam koje prolaze pod najbolje a koje baš i nisu za preporučit user posted image Što se tiče ovih kremica, mazanja i svrbeža... Dobila sam par vidljivih strija no ne na samom stomaku nego na bokovima bez obzira sto sam se mackala i s uljem i s kremama, nekako na sve to gleddam kao jedan lijepi podsjetnik na trudnocu, uostalom bit cemo majke, kao da ce nam osim djece biti ista bitno, naravno zagovornik sam da zene trebaju drzati do sebe ali bez depresije ako vam se ovakve promijene dogadaju. A grudi su mi zasada nasmijesnija promjena. Ima dana kada toliko ceskaju da je to za poludit pa onda obucem one topice i budem vecinu u njima, tesko da vise grudnjake mogu nositi ali ja ih nemazem s nicim jer sam cula da bradavice same po sebi imaju masti koje sluze bolje od bilo kakve kreme a ako se mazemo da micemo taj mansi sloj pa unistavamo ono sto nam je priroda namjenila. Mene vise zanima sto je s tim kad ih stisnete jel se nazire koja ljepljiva prozirna tekucina kao meni ili?

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 282
29.4.2014 16:29:50   
Tea2803
Ulala meni ti ta prozirna tekucina ili zuckasta curi jos od 20 tt to je kolostrum nije nista zabrinjavajuce cike se pripremaju user posted image

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 283
29.4.2014 16:57:33   
Ulala
Nije da mi sada curi to da mi je majica mokra ili tako ekstremno, nego baš kad stisnem pa prođem prstom onako osjetim da je mokro i koliko sam skuzila prozirno je... Neka samo neka se pripremaju da moj deckic ima sto papati :))

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 284
29.4.2014 20:15:12   
emy0406
Tea;i ja idem kod Trutina,meni je ok,al ja se uvijek naručim rano ujutro da sam prva,pa još dođem tam u pol 7 da me netko ne preduhitri,pa radije čekam tih sat ujutro,jer ako dođem poslije 8 bez obzira kad sam naručena nisam gotova do 11-12.Kad ste kod strija i mazanja;u prvoj se trudnoći nisam mazala i nisam imala ni jednu striju,dok nisam prestala dojit,a moj mali gospodin je od drugog mjesseca dojio samo desnu siku i sad je samo ta izbrazdana skroz user posted image .A ni sad se ne mažem,zasad sam ok,pa kak bude user posted image

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 285
29.4.2014 20:59:32   
luce1010
hvala tea...

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 286
29.4.2014 22:26:14   
Tea2803
Ulala,,niti meni nije nikad curilo da mi je mokra majca vec samo kad stisnem nekad mi izade prozirno nekad zuckasto gusto a nekad bas boje mljeka user posted image
Emy ja se ne narucujem jer ja imam svog ginekologa tamo kod kojeg sam od pocetka imam i socijalnog ali kod njega samo po uputnice i doznake idem uglavnom sam kod trutina oko 10h ujutro ali vecinom brzo dodem na red bez obzira na guzvu user posted image
Luce pridruzi nam se u tipkanju malo kad zelis pisi sta te muci i koga zelis istuci danas hii user posted image user posted image user posted image
Curkice moje evo da vam kazem kako sam bila na kontriolici i eto nije bas bajno pocela sam se otvarat i sad moram strogo mirovat jer mi ne gine serklaza user posted image
I eto danas smo odma kupili i kindac i komodicu jeee moj princ ce uskoro imat svoje carstvo user posted image
Pusekoo svima user posted image

(Odgovor članu luce1010)
Neposredna veza do poruke: 287
29.4.2014 22:31:19   
PENELOPI
Ja sam u prvoj trudnoći dobila nešto malo strija samo oko pupka. Ne zamaram se s time ipak se tijelo mijenja 9 mjeseci, tako da nešto mora ostati kao podsjetnik da je radilo vrlo naporan posao.

(Odgovor članu luce1010)
Neposredna veza do poruke: 288
29.4.2014 22:44:15   
PENELOPI
Mirovanjem ćeš vjerovatno izdržat do termina ,serklazu rade samo kad je kritično. Neka te tješi da tinnije jos tako puno ostalo do kraja i da je s bebom sve ok. Moja frendica morala lezat od pocetka, ispalila je stalno u kuci i docekala tjedan prije termina .

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 289
30.4.2014 10:14:08   
Tea2803
Hvala penelopi na utjesi ma nije to nista strasno grozno je kad je od samog pocetka tako kao tvojoj prijateljici,,ma bice sve oke malo vise mirovati i eto ;)

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 290
30.4.2014 12:44:06   
ikaaa
tea samo sad lijepo miruj i laganini..... ma stiže tvoj dečko uskoro....user posted image user posted image
ja evo jučer išla si vidjeti za spavačice i to što mi treba da si polako prikupim, i na kraju curke moje ja niš sebi nisam kupila nego donjela doma dva bodya kratkih rukava, dva bodija dugih rukava, čarapica, štraplice, kapice i PRVU ZVEČKU user posted image user posted image eto toliko o tome..... opet posustala i kupla za svoju curku.....
kako ste mi danas? mene danas nešto pika u leđima....
luce dobro nam došla....user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 291
30.4.2014 13:56:33   
Tea2803
Ikaa znas kakve smo mi zene pa nemres stalno ni mirovat poludjela bi user posted image ali sve za bebaca user posted image
Haa takva sam i ja jucer secemo centrom da si kupim spavacicu i sitnice za rodiliste u svakom slucaju da imam pri ruci pa kupimo komodu i kindac user posted image user posted image user posted image ja se osjecam danas oke jucer me je glava boljela i noge od hodanja po shoping centru user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 292
30.4.2014 15:45:46   
Pomalo
Cure drage dosla sa ultrazvuka, sve je super i uredno.. Bebac se pokazao, iako se skrivao rukama.. Mm je odusevljen, a ja smirena.. Vrijedilo je..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 293
30.4.2014 16:54:03   
Tea2803
user posted image user posted image user posted image bas mi je drago da ti je bilo lijepo Pomalo kao i tvom muzu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 294
30.4.2014 17:56:10   
ikaaa
Pomalo draga suuuuper vijesti...znači vrijedi ići na 4D UVZ...eto vidiš da je sve ok.user posted image user posted image user posted image
tea znam kako ti je za mirovanje, ja sam prva tri mjeseca dolsovice morala ležati, ginić, rekao strogo mirovanje, samo krevet i wc...ali sve se to preživi za bebolinca....kad moraš moraš..... bilo je teško, još ono prvo bili blagdani oko Božića, pa nova godina, ali sve je to ništa naprema zdravlja bebice i da sve bude ok.....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 295
1.5.2014 9:37:07   
Tea2803
Ika zasto si ti morala mirovati?Naravno da cemo sad malo vise lezati i pajkitiuser posted image jel se radi danas kakvi rostiljcic kod vas curke ? user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 296
1.5.2014 13:30:35   
PENELOPI
jao ja jučer malo pretjerala sa hodanjem, danas me sve nešto dole pritšće. Doktorica mi rekla da malo usporim ali ja nikako da se sredim. Nisam ja navikla bit na miru pogotovo što sam u prvoj trudnoći sve radila normalno, a sad je totalno druga situacija. Sve me nekako bolucka od početka, dobro tu je i dijete koje traži svoju brigu. Ne mogu leci kad me ona treba, još je malena da bi mogla neke stvari sama tako da me to dodatno iscrpi.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 297
1.5.2014 13:46:28   
Tea2803
Penelopi i ti moras malo usporit kao i ja user posted image ma da sam ja ruckic napravila i papali smo kasnije imamo goste pa ce bit neki rostilj i meni je desert u pripremi user posted image ,, ja stalno imam dolje pritisak i kao da mi se grci maternica neznam sta je i da li je to to jer mi je prva trudnoca ali zna biti dosta neugodno nije da boli nego je bas nelagodno user posted image

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 298
1.5.2014 20:23:32   
ikaaa
pozzz drage moje...evo mene konačno, napapana i umorna...bila danas malo u prirodi.... ah moje mirovanje odakle da počnem..... duuuuuga priča al ću skratiti.....
5 godina smo se trudili da dobijemo bebicu, ja i mm smo prošli sve i svašta, pokucali na sva moguća vrata, ja sam patila od vislokog prolaktina i dijagnoza je bila hiperprolaktimya, tako da sam rijetko kad imala O, a mm dijagnosticirana oligospermioza, uglavnom trudilice moje drage me jako poznaju, a i moja draga Pinkyuser posted image ..prošle godine smo konačno krenuli u postupke MPO, naravno prvi puta nije bilo uspjelo, bila sam na postupku iseminacije (u 10 mj prošle godine), onda smo krajem 11mj prošle godine, stisli ja mm zube, digli glavu, skupili hrabrosti i krenuli u postupak Ivf-a, i beta je na dan prije badnjaka bila 1081....(tu brojku nikada u životu neću zaboravitiuser posted image )...naravno sve je bilo super do prve kontrole, vidi se plod, srca nema, i ogrome ciste na oba jajnika....i narvno ginić dao uputnicu za bolnicu, rekao strogo mirovanje, jer ciste nisu smijele puknuti morale su nestati(jer ako bih pukle izazvale bih jako krvarenje koje bih naštetile plodu, a ujedno da tih cista nije bilo nebi bilo ni bebice jer je sve to potaknuto velikom hormoskom terapijom koju sam primala)...... tako sam vam ja drage moje prvo tromjesječje provela u strahu, krevetu i strogom mirovanju.....ali sretni smo iz dana u dan i još nismo svijesni da će nam još malo pa doći bebica koju toliko dugo čekamo.....evo malo su mi i suzice krenule, ali od sreće..... evo drage moje to je moja priča ukratko......
kako ste mi se provele danas? jeste umorne?

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 299
1.5.2014 22:02:21   
sretnaz
Uvijek me rastuže ove priče koliko neki parovi moraju proći da bi imali bebu. Na žalost imam takav slučaj u obitelji user posted image .

Jučer sam bila na pregledu i UZV, običan. Sve super i gin zadovoljna sa bebom, sa mnom kao trudnicom i baš sam sretna radi toga. Curica se opet pokazala i dokazala da je curica user posted image , ali nije htjela pokazati lice, ali je zato rukicama ulovila nogicu. Osim toga okrenula se već glavom dolje i kaže gin da će tako i ostati. Težina je procijenjena na 2 kg (mrvicu više)

Dobro se osjećam, ali mi stalno fali odmora, a što ću kad posla imam preko glave. Isto kao Penelopi, tu je dijete o kojem moram brinuti. Ovaj vikend dolazi mm na tjedan dana pa će mi biti malo lakše i onda ga opet nema 3 tjedna i to je to. Jedva čekam da bude gotov s tim poslom pa da bar poslijepodne preuzme brigu oko N. Povremeno me bole prepone i imam kontrakcije, ali nije to nikakva strašna bol.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!