|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
5.5.2014 12:42:39   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja ikaaa, ma bit će sve super! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 326
5.5.2014 12:44:43   
PinkyFunkyBirdy
Evo da bude lista na novoj stranici. user posted image

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image
user posted image Mussy - 10.09. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 327
5.5.2014 13:01:33   
Tea2803
Draga Ikaa drzimo figice da sve bude oke (ma da ja znam da bude) user posted image i da se lijepo provedete na 4D user posted image i svakako da nam javis iskustvo user posted image zao mi je sta te toliko boli nadam se da nije nesta strasno drzim figice da te vise ne zaboli i da je sve oke user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 328
5.5.2014 13:20:21   
Njanjica
Pozdrav cure.. evo mi danas idemo na pregled i nemogu dočekat, nekako mi je ovih mjesec dana bilo toliko dugo. A i ne znam zašto, ovaj mjesec sam se najviše brinula da li je sve u redu. Ikaaa nadam se da će sve biti ok.
Drugi tjedan mm ide na go i idemo malo do slavonije..jedva čekam se malo maknut od kuće. Usput ćemo do zg-a malo pronjuškat šta ima od kolica, krevetića..i samo se nadam da će mi bit dan od gledanja i šetuckanja po centrima. Cure imate kakve prijedloge gjde da odemo tražiti opremu za bebe?

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 329
5.5.2014 13:53:15   
Tea2803
Njanjica javi nam se i ti poslije pregleda da vidimo kako je tvoj decko user posted image
Ako ides u zg posjeti Arena centar - tamo smo mi kupili prije par dana kindac i komodu 10% smo imali na gotovinu bambino ti se zove ducan pogledaj imas i web stranicu meni su prekrasne stvari kod njih i cijene su sasvim ok user posted image nama je isporuka besplatna stici ce za tjedan dana user posted image a i u tom centru imas vise ducana za bebe ;)

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 330
5.5.2014 14:03:28   
Njanjica
Tea imaš link od njihove stranice, ja nemogu naći.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 331
5.5.2014 14:06:15   
Tea2803
Ee ja ti ovdje neznam stavit link user posted image ali upisi si Bambino Subotica i odma ti izbaci njihovu prvu stranicu javi ako uspijes i kako ti se svida user posted image

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 332
5.5.2014 14:10:01   
Njanjica
Baš gledam..super su stvari. Al vidjela sam da BebeNova ima njihove proizvode, jel to možda ista trgovina? Ili oni baš imaju posebnu? Kako se cijene kreću?

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 333
5.5.2014 14:16:06   
Tea2803
Jee ja mislim da je ista trgovina samo im je sjediste u Subotici ;) kinderbeti su od 1100 kn na dalje uglavnom oko 1300 1400 a komode su uglavnom 1359 bile sta smo mi gledali njih par mi smo uzeli kinderbet i komodu onu bijelu sa zekom i medom kaj su nacrtani i dobili smo 10% na gotovinu
Jesi bila u Areni vec?Jer su ful sakriveni user posted image

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 334
5.5.2014 14:43:27   
Njanjica
Bila sam već u Areni, više puta..al mi tad gledanje dječje opreme nije bilo ni na kraj pameti user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 335
5.5.2014 15:00:12   
Tea2803
Hehe okej nadam se da cete nesto vec pronaci user posted image lijepo se provedi na uzv danas pa se javi kasnije user posted image

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 336
5.5.2014 20:32:22   
Njanjica
Evo dosli s pregleda..sve je u najboljem redu i sad sam bas mirna. Dečkić naš nam taman spavao, okrenuo nam leđa, tako da nismo baš puno mogli vidjet..al bitno da mi je on dobro..user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 337
5.5.2014 21:19:52   
Tea2803
Njanjica drago mi je sta je sve supac i sta si napokon vidjela svog andela user posted image user posted image user posted image
Ikaa draga jesi se vratila sa 4D user posted image

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 338
6.5.2014 4:48:45   
emy0406
Bok cure,evo mene u ovaj sitni sat,nemogu se namjestit nikako,pa ispratila muža na posao i malo da se javim vama.Mussy dobrodošla user posted image user posted image Pomalo,Ikaaa kako ste?jel vas još boli?Mene bubrezi ubijaju,al to traje već godinama,pa sam već i oguglala na tu bol.Njanjica baš mi je drago da je sve ok i neka nam tako bude svimauser posted image .Idem danas na uzv pa se javim kasnije sa rezultatima,jedva čekam da vidim svoju curicu user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 339
6.5.2014 8:48:30   
Pomalo
Evo da Vam se javim sa novostima.. Bila jucer u svog ginekologa, otvorio mi bolovanje i jos me napao da gdje mi je pamet jos uvijek raditi.. user posted image
Sve u svemu, pogledao me, sve je po njemu u redu, maternica zatvorena, bebino srce lijepo kuca, ali mu se ne svida gdje me boli, kaze da su mozda mokracni kanali, bubrezi.. Iako mene nista ne pecka niti boli dolje.. Poslao me vaditi krv, urin i raditi neki ultrazvuk pa cemo vidjeti. Sinoc se bol ponovila, isto oko maternice gdje je on rekao da su mokracni kanali, ali ja jos uvijek mislim da je maternica.. Bolovi su se ipak smanjili pa.. Nadam se da ja imam pravo. Sad sam se prestrasila i mislim tko zna sto je.. user posted image
Ako Vas boli, naravno da cete otici do ginekologa, mislim da je najbitnije da se niste pocele otvarati i da je sve ok dolje.. Ali opet, mama mi je kad je bila sa mnom trudna dobila tesku upalu bubrega i nedavno ga je vadila vani. Na sve valjda treba paziti.. user posted image
Ikaaa, kako je prosao ultrazvuk, sto kaze doktor za bolove?
I jeste bile u zubara nedavno? Ja prosli tjedan, rekao da mi zbog hormona i trudnoce se upalilo zubno meso, pa pripazite na to.. user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 340
6.5.2014 9:54:07   
Tea2803
Emy svakako se javi danas user posted image user posted image user posted image zao mi je sta nisi mogla spavat user posted image
Ja sam se bome nocas naspavala ko beba ,, ali kasno navecer sam se tak uplasila da sam dobila trudove jer su me tako leda boljela i dolje me sve nesto sjeklo u trbuhu da se nisam mogla pomaknut ali eto bol je prestala nakon pola sata u trbuh leda su me dulje boljela ali sam se opet uspjela naspavat user posted image
Pomalo jesam ti rekla da mozes na komplikacije i dobro da te je stjerao samo ti domeka cuvat bebicu user posted image
Zao mi je sta te toliko boli i sta nije prestalo nadam se da nije nista a ako je da ce ti to pretrage pokazati user posted image
Ja sam bila kod zubara na pocetku trudnoce izgleda da mi se cista vratila pa moram slikat ali naravno nemogu dok sam trudna poravila sam sve zubeke prije tako da mi je sve okej bilo mi je jedan period krvarilo dok sam ih prala pa sam ih prala cesce i uzimala dva tjedna kalcij i sad je sve super user posted image
Njanjica da li si dobila mozda mjere ili tezinu svoje bebice jucer ako jesi da mi napises? user posted image

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 341
6.5.2014 10:26:04   
Njanjica
Bebica je teška 770 g..a za ostale mjere je doktor rekao da je sve bas onako kako bi trebalo biti pa nisam previše ni pitala :)

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 342
6.5.2014 10:32:59   
Tea2803
Hvala ti bome moj je bombica ;) moj je sa 26tt imao 1028g user posted image

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 343
6.5.2014 11:29:01   
ikaaa
evo mene drage moje.......konačno....
obavili smo 4d, ja i mm smo oduševljeni, naša cura nam se je cijelo vrijeme smijala i mahala rukicama..... to je stvarno nešto prekrasno.... danas i jučer me nije ništa bolilo...ali ginić misli da su bubrezi, pa sam danas radila urinokulturu, sutra vadim nalaze krvi i urina, a u petak vadim šećer....sutra popodne idem na uvz bubrega, da vidimo jeli kakva upala, ili su možda kamenci u bubregu....nadam se da nije ni jedno ni drugouser posted image , već da sam se malo nahladila...ali za svaki slučaj mi je ginić odmah propisalo spasmexse za bubrege ako me opet počne boljeti...ali ja se nadam da neće....user posted image uglavnom sa našom curicom je sve u najboljem redu, veliki smo 21cm i teški 616guser posted image user posted image user posted image eh da i nisam puno dobila na kilažici samo 2 kg i to u mj dana ja sva happy..... danas sam tako sretna što smo vidjeli bebicu i što je sve u najboljem redu....
cure jeli koja vadila od vas šećer? jeli to tako koma?

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 344
6.5.2014 12:14:56   
emy0406
Evo me sa uzv-a,moja curkica ima 2.300 kg user posted image ,sljedeći uzv sa 37 tt. i to na sinekov ročkas 4.6.veli mi muž nek te odma i porodi taj dan user posted image . ,e da kod zubarice sam bila dva puta u trudnoći preventive radi,inaće sve ok.Šečer nije strašno,izvadiš krv,pa ti daju popit glukozu(kao šečer sa vodom)onda sjediš dva sata u čekaoni,nesmiješ jesti,piti (malo vode može),i ne se puno kretati,pa ti opet vade krv i to je to.a neznam jel su već uveli navodno će se vadit 3 puta krv,svaki sat??

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 345
6.5.2014 12:54:36   
Ulala
Cure drage pozdrav !
Vidim da su neke imale problema s boli..Sve je to normalno i od trudnoće, jedino ako vas baš boli onako ispod rebara, to onda znači da je bubreg u pitanju ili neka bakterija u urinu, jer tu bol sam ja imala kada sam zavrsila sa e.coli, no cim se izlijeci bol prode. Ako nije bas ta specificna bol ispod rebara, onda nebrigajte, to se samo unutarnji organi malo pomicu i svasta nesto kako bi napravili prostor bebici user posted image Sto se tice teme dojenja, ja se iskrneo i od srca nadam da cu barem prvih 6mj. samo i iskljucivo dojiti bez bilo cega drugoga a kasnije poceti i kombinirati hranu, smatram da trebamo iskoristit sve sto nam je majka priroda podarila tako da zivjelo dojenje! A strah hocu li imati mlijeka ili ne, to je sve normalno i u sklopu svega. Osim pripreme za bebicu ovih dana misli mi često idu i prema porodu. Nije baš da mogu ne razmišljati o tome, pogotovo zato što sam počela primječivati onako lagano ove lažne trudove kad mi se odjednom cijeli stomak stvrdne pa ja vec sada vjezbam disanje kad to osjetim i stvarno brzo se onda opusti stomacic. Imate li iskustva s tim? I kako se nosite s tim razmišljanjima o porodu? Dragi i ja baš dans krećemo na tečaj u bolnicu da i on bude prisutan pa što mislite i o tome?

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 346
6.5.2014 14:56:23   
Tea2803
Ikaa drago mi je sta si odusevljena 4D i jos mi je vise drago sta je sve super i sta curica lijepo napreduje user posted image user posted image user posted image nadam se da nije nista strasno sa tvojim bolovima user posted image
Ahh sto se tice secera ja sam ga do sada tri puta vadila prvi puta kod sebe u v.gorici tam su mi na taste pa sam popila glukozu pa nakon 2h a druga dva puta mi je na taste pa sam popila glukozu pa nakon 1h pa opet nakon 1h uglavnom ta glukoza je meni kaos uspijem je nekako popit ali kasnije mi je muka smijes pit vodu i obavezno ju imaj i ponesi si limun jer neki ti nedaju glukozu sa limunom a puno lakse ju je popit nije toliko muka poslje ali ko zna mozda tebi bude fino meni nije nikako ,, probaj taj dan bas ne jesti slatko nista user posted image
Ulala ja ti te lazne trudove imam stalno nekih 5-15 puta dnevno i uglavnom me ulovi kad se pocnem penjat stepenicama user posted image i onda stanem i opustim se i brzo prode
Ja ti u zadnje vrijeme cesto mislim o porodu tj.da necu prepoznat trudove user posted image

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 347
6.5.2014 15:15:47   
emy0406
Tea nebrini,nečeš sigurno fulat trudove.Za dragog na porodu mislim da je dobro,iako svog neželim blizu jer je paničar i više bi mi smetao,nego pomogaouser posted image uf jesam zločesta. Ja još sitno brojim još 7 tjedana i stiže moja druga srečica user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 348
6.5.2014 19:33:30   
PENELOPI
Ja bi bas htjela da moj ovaj put ide samnom ali jos cemo vidjet. Prvi porod mi je dugo trajao pa mi je bas bilo tesko kad te usred
trudova ostave samu i odu. Inace ovaj put planiram ici na stolcic, naravno ako sve bude u redu.

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 349
6.5.2014 20:23:24   
Tea2803
Emy nadam se da hocu user posted image
Mm ce ici samnom na porod i sretna sam zbog toga jer mi je prva trudnoca i ne znam sta me ceka pa super da imam nekoga pored sebe user posted image
Curke meni je danas stigao kindac i komoda bas sam sretna user posted image user posted image user posted image i kupila sam si danas spavacice za bolnicu,zanima me jeste vi sebi kupile ogrtac za bolnicu jer ja ne mogu nigdje naci neki lagani jer svugdje su oni mucicasti i debeli a kako bi ja sa time usred ljeta? Mislim da bi umrla od vrucine user posted image stoga kako ste vi kupile?

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!