kisica
|
Hej lijepe moje trudnice i trudilice, evo i mene napokon k vama. Moj muž vam je ustao jutros u pol 7, i cijeli dan presjedio na laptopu čitajući blog nekog lika koji je odselio u Kanadu. Poludila sam. Zadubio se čovjek u to i nikako se maknuti, tako da me eto tek sada i bacam se čitati što ima kod vas. Dacana dobro nam došla, od srca ti želim da nam što prije odeš na trudničke teme. Čekamo sa tobom 30ti onda. Ti nam mjeriš isto temp. I pratiš ovulaciju ili? Nadamse- kod tebe još ništa jel? A kad bi išla kod pvt? Baš me to kopka sada, ali navijam svakako da je riječ o bebici koja se samo malo kasnije uhvatila pa testić nije pokazao ništa. Inače htjela sam te pitati kad si piškila ovaj zadnji, jesi pazila na ono da barem 2-3 sata prije toga ne mokriš? Uglavnom to sam pročitala na netu, kao ako se radi test popodne a moguća je rana trudnoća da onda barem nebi trebalo mokriti 2-3 sata prije toga. Snjeguljice – lijepo bogme, 8 godina..neka ste vi to proslavili na svoj način, i sad neka poklon bude plusić nakon akcije. Što vi planirate ovaj mj. Neke posebne metode, ili? Winkica – ajde baš lijepo da si malo odahnula, barem po pitanju tih datuma. Nadam se da će pregled proći dobro i da će se to sve riješiti, sad samo treba dočekat taj datum. Lelaluna jako mi je žao zbog menge, kao i za sve druge. Vjerujem da si se isplakala, ali nažalost suze ne pomažu. Vidim da planiraš kod ginekologa, pa eto, svi smo ovdje uz tebe što god bilo. Anamiha ništa nije gotovo dok menga ne dođe, iako koliko sam pratila cure ovdje obično padne tako prije nego dođe menga. Ali ne odustaj, možda kod tebe neće biti tako. Držim palčeve. Anaxx kako si nam ti? Jeste objavili vijest? Ika naša mila pa gdje si ti nama zapela ove dane. Ajde lijepo je da si sada tu i to sa tako lijepim simptomima, vesela i hrabra. Mislim da svaka od cura sa liste misli kao ti, i želi svakako više plus nego minus. Tko zna, možda je ovo zaista tvoj mjesec. Jako mi se sviđaju simptomići, i jedva čekam dan neočekivane menge da saznamo jel uspjelo kod tebe ovaj mj. Perlice mila jako jako fališ, ali opet shvačam da ti možda i nije do foruma uz sve to što vas sada muči. Drži se koliko je to moguće, ako radi ničega onda radi mogućnosti da je u tebi malena bebica. Temperaturica ti je gore i lijepa je, pa eto..probaj se malo umiriti radi toga. Daxy kod tebe novine kao u priči, eh kad bi an to sve došla još i novost da imaš plusić, nitko sretniji od mene i ostalih cura. Svašta si ti tu napisala, a ja o tome pojma nemam, ali ti od srca želim da sve prođe dobro, da nalazi budu u redu, i da beba dođe što prije. Tajcy čekamo skupa onda 20ti, nadamo se plusiću, a ako nebude plusić opet ćemo skupa čekati tvoj pregled i nalaze, pa brojati dalje. Maliandjeo – sve dok nema crvenog traga ništa nije izgubljeno. Navijam da ne dođe i da nam javiš u subotu da imaš plusić. Ostale cure gdje ste nam..ponavljam Cecilija, bebac i bucika? Jasmina? Katarina gdje si nam ti, i tebe nekako ne vidim baš.. Ajde ljenguze jedne, pa mi čekamo ovdje svaki simptomić a vas nema…