|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje prosinac 2013.
12.12.2013 19:55:54   
mali andeo
pozdrav!
evo kod mene još nema user posted image ,a ni simptoma nekih ni pms-a ni t...
sutra ću još pričekati ,a onda ako ne dođe u subotu radim test...
pa ćemo vidjeti...ipak se potajno nadam,iako ovaj mjesec je šansa gotovo nikakva....

(Odgovor članu tajcy26)
Neposredna veza do poruke: 326
12.12.2013 20:34:15   
anamiha
mali andjeo nadam se da nece ni doci M i da ces ovaj mjesec dobit najljepsi poklon ;)

mene dns cijeli dan probada u jajniku, grudi bole za poludit, nikad me tako nisu bolile, stalno moram mokrit.. :/ ( obicno me boli , i odma taj dan dobijem) a danas sam neki bijelkasti vodenast sluzav iscjedak :/

ne nadam se nest previse, jer akcija je bila dan poslje 0 ... a vidit cemo :) cak sam odustala od testa, pricekat cu do subote, ak ne dobijem...
puno pozz svima :*

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 327
12.12.2013 20:45:40   
daxy
Trudilice:

user posted image nadamse - 03.12. 
user posted image sandra 999 - 11.12.  ponosna user posted image
user posted image eternity - 12.12.
user posted image mali andeo - 12.12.
user posted image anamiha - 13.12
user posted image daxy - 15.12.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 16.12.
user posted image perlica55 - 18.12.
user posted image nelly. - 18.12.
user posted image tajcy26 - 20.12. 
user posted image malena 35 - 23.12.
user posted image ikaaa - 23.12.
user posted image *Katarina* - 27.12.
user posted image Dacana - 30.12.
user posted image Fiona0802 - 31.12. ?

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 328
12.12.2013 20:55:11   
daxy
anamiha i mali andeo kakav je to pesimizam?! Dobit ćete po turu! user posted image user posted image
Na ovom forumu nije gotovo dok se ne zacrveni!
Do zadnjeg trenutka se nadamo jer simptomi user posted image i user posted image su gotovo isti.
user posted image user posted image user posted image

tajcy i ja ti želim da ideš dr.G sa user posted image . user posted image user posted image
Ja isto jedva čekam svoj dan D. Imam jedan test u pripremi. Nadam se da će biti user posted image .

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 329
12.12.2013 21:45:05   
nelly.
Daxy user posted image za jajnik!!! Mi smo ti spemiogram radili u Zadru u bolnici. sad smo na antibioticima pa cemo se malo pricuvati i ponoviti pretrage. Trakice sam nabavila pa krecem s korištenjem sljedeci ciklus.
Sandra cestitke od srca uljepsala si nam listu!!!!
Perlice kakvo je stanje kod tebe??

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 330
12.12.2013 21:57:13   
kisica
Hej lijepe moje trudnice i trudilice, evo i mene napokon k vama. Moj muž vam je ustao jutros u pol 7, i cijeli dan presjedio na laptopu čitajući blog nekog lika koji je odselio u Kanadu. Poludila sam. Zadubio se čovjek u to i nikako se maknuti, tako da me eto tek sada i bacam se čitati što ima kod vas.

Dacana dobro nam došla, od srca ti želim da nam što prije odeš na trudničke teme. Čekamo sa tobom 30ti onda. Ti nam mjeriš isto temp. I pratiš ovulaciju ili?

Nadamse- kod tebe još ništa jel? A kad bi išla kod pvt? Baš me to kopka sada, ali navijam svakako da je riječ o bebici koja se samo malo kasnije uhvatila pa testić nije pokazao ništa. Inače htjela sam te pitati kad si piškila ovaj zadnji, jesi pazila na ono da barem 2-3 sata prije toga ne mokriš? Uglavnom to sam pročitala na netu, kao ako se radi test popodne a moguća je rana trudnoća da onda barem nebi trebalo mokriti 2-3 sata prije toga.

Snjeguljice – lijepo bogme, 8 godina..neka ste vi to proslavili na svoj način, i sad neka poklon bude plusić nakon akcije. Što vi planirate ovaj mj. Neke posebne metode, ili?

Winkica – ajde baš lijepo da si malo odahnula, barem po pitanju tih datuma. Nadam se da će pregled proći dobro i da će se to sve riješiti, sad samo treba dočekat taj datum.

Lelaluna jako mi je žao zbog menge, kao i za sve druge. Vjerujem da si se isplakala, ali nažalost suze ne pomažu. Vidim da planiraš kod ginekologa, pa eto, svi smo ovdje uz tebe što god bilo.

Anamiha ništa nije gotovo dok menga ne dođe, iako koliko sam pratila cure ovdje obično padne tako prije nego dođe menga. Ali ne odustaj, možda kod tebe neće biti tako. Držim palčeve.

Anaxx kako si nam ti? Jeste objavili vijest?

Ika naša mila pa gdje si ti nama zapela ove dane. Ajde lijepo je da si sada tu i to sa tako lijepim simptomima, vesela i hrabra. Mislim da svaka od cura sa liste misli kao ti, i želi svakako više plus nego minus. Tko zna, možda je ovo zaista tvoj mjesec. Jako mi se sviđaju simptomići, i jedva čekam dan neočekivane menge da saznamo jel uspjelo kod tebe ovaj mj.

Perlice mila jako jako fališ, ali opet shvačam da ti možda i nije do foruma uz sve to što vas sada muči. Drži se koliko je to moguće, ako radi ničega onda radi mogućnosti da je u tebi malena bebica. Temperaturica ti je gore i lijepa je, pa eto..probaj se malo umiriti radi toga.

Daxy kod tebe novine kao u priči, eh kad bi an to sve došla još i novost da imaš plusić, nitko sretniji od mene i ostalih cura. Svašta si ti tu napisala, a ja o tome pojma nemam, ali ti od srca želim da sve prođe dobro, da nalazi budu u redu, i da beba dođe što prije.

Tajcy čekamo skupa onda 20ti, nadamo se plusiću, a ako nebude plusić opet ćemo skupa čekati tvoj pregled i nalaze, pa brojati dalje.

Maliandjeo – sve dok nema crvenog traga ništa nije izgubljeno. Navijam da ne dođe i da nam javiš u subotu da imaš plusić.

Ostale cure gdje ste nam..ponavljam Cecilija, bebac i bucika? Jasmina? Katarina gdje si nam ti, i tebe nekako ne vidim baš..
Ajde ljenguze jedne, pa mi čekamo ovdje svaki simptomić a vas nema…

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu nelly.)
Neposredna veza do poruke: 331
13.12.2013 8:27:18   
Snjeguljica_83
Jutro!

Jučer bijah slikati zub jer sam to odgodila zbog "moguće trudnoće" kako piše kod njih na vratima. Otvori mi mlad, visok, zgodan dr. s rendgena i pita me jeste li trudni. Nakon mog ne, pita on jeste sigurni? Ne. 100 posto! ne, 150 posto! I počnemo se smijati! Onda sam razvezala jezik da zato nisam došla prošli tjedan slikati zub!

Kako sam se raspričala s totalnim neznancem! Jadna ja...user posted image user posted image user posted image

Kisica isprintala sam si s neta kalendar ovulacije, nacrtao mi je lijepe cvjetove na plodne dane, s brojevima 3 ili 2 ili 1, ovisno o prioritetu. Pratit ću i sluz. Koja strategija, ha?user posted image user posted image A što ću!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 13.12.2013 8:29:15 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 332
13.12.2013 8:43:17   
mali andeo
heh,nisam ni ovaj mjesec te sreće ,došla je tiho i bez ikakvih naznaka ...
mrzim je.. user posted image user posted image
drage trudilice ,zato vama od srca želim da ugledate svoje plusiće...
ja ću sreću potražiti u drugom odbrojavanju ..a nadam se i posljednjem.... jer bi bio red !

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 333
13.12.2013 9:28:53   
perlica55
Mali andeo, draga moja jako mi je žao zbog prokletnice..
Drži se hrabro, pa u nove pobjede user posted image
Daxy i Pinky, jakoo mi se sviđaju vaše BT, navijam
od srca za vaše user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Cure hvala vam kaj pitate za mene, još ništa ne znamo user posted image
U ponedjeljak je na prvom pregledu, pa će se dogovoriti
o biopsiji i ostalim pretragama.. Budem vam javila sve..
Jako mi je teško, imam puno posla, a rastrgana sam na dvije strane..
Kaj da vam velim, tko ovo nije prošao, ne zna kak je..
Moja BT je fina, jer uzuimam 2x1 Dufić. Simptome nemam
apsolutno nikakve.. Imam nekoliko prištića, i to je jedino
drugačije nego inače, da,  i trbuh me uopće ne boli..
Ne znam dal bi voljela vidjeti user posted image  ovaj mjesec..
Želim upotpunosti biti uz starce u ovom teškom razdoblju,
jer su mi oni uz MM sve na svijetu user posted image
Tako da vjerovali il ne, čekam i nadam se user posted image ...
Budem piškila u utorak il srijedu ujutro, da znam dal ću
prestati s Dufićima il ne..
Mislim na vas i navijam za punooo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ovaj mjesec user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 13.12.2013 9:29:42 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 334
13.12.2013 9:48:29   
PinkyFunkyBirdy
Bok moje drage curke! user posted image Evo mene na kratko.

Milene moje daxy i Perlice, tempice su vam ko bombončići. user posted image Navijam da bude plusića ko u priči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Draga Perlice, razumijem te zašto te strah, ali evo ti primjera: naša Jess je imala isto tako stresnu situaciju kad je zatrudnila i sve je ispalo super na kraju s trudnoćom. user posted image Daxy, oprosti što ti nisam odgovorila, ali posao mi neda ni da dišem. user posted image HSG je logičan sljedeći korak jer se on izvodi ako su svi ostali nalazi uredni, a ne dolazi do trudnoće. Ako se ne varam laparoskopija se radi ako se zna što koči zatrudnjivanje - npr. ciste na jajnicima ili neke izrasline i sl. pa se tim postupkom uklanja dio ili cijelo problematično tkivo (da ja idem onda bi mi odrezali dio jajnika gdje su ciste kako bi se na tom mjestu mogli razvijati novi zdravi folikuli). Valjda to nisam pobrkala s nekim drgim postupkom. Drago mi je da si dogovorila sve sa G i da sve ide u pozitivnom smjeru, a bilo bi mi najdraže da ih sve zezneš i popiškiš sad plus. user posted image user posted image user posted image U biti kad piškiš? user posted image

Cure kojima je došla vještica šaljem puno zagrljaja i neka iskoriste sljedeće blagdanske dane za pravu akciju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kod mene se tempica lijepo drži, ali to nije ništa novo. Grčeve više nisam imala, ali sam stalno napuhnuta i gassy user posted image . Od jučer mi je krenula neka mučnina (danas mi je doslovno želudac u grlu), ali to opet ne mora ništa značiti jer sam mučninu imala i oko O. Sise bole, no to je kod mene uvijek u lutealnoj fazi. Uglavnom, ne osjećam se trudno, svi simptomi mogu i ne moraju biti "oni" simptomi. user posted image Piškim u nedjelju ako ne bude neugodnih iznenađenja prije.
Pusam vas i grlim sve do jedne! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 335
13.12.2013 10:00:26   
anamiha
nadam se, eternity ... curke kako ste? kakva je situacija kod vas?

mali andjeo zao mi je zbog M :( drzi se :*
perlice nadam se da ce bit sve ok, i da ces se rijesiti problema i stresa :*

mene i danas bole grudi, probada me dolje, nije neka bol, vise nelagoda :/ imam i dalje taj iscjedak kremasto vodenasti... danas ak ne dobijem, trcim po testic ;) jer mi je u dan tocna, nikad kasnila nije... puno pozz svima :*

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 336
13.12.2013 10:56:15   
Snjeguljica_83
Mali anđeo, I am sorry.........user posted image

Anamiha, ah možda je + u pitanju!user posted image user posted image user posted image Držim fige!

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 337
   [Brisano sporočilo]
13.12.2013 11:23:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
  Neposredna veza do poruke: 338
13.12.2013 11:51:31   
ikaaa
bokić curke kako ste mi danas? imali kakvih naznaka za user posted image ???
evo kod mene se javlja umor....inaće sam veeeeelika spavalicauser posted image i prespavala bih cijeli dan ali danas je koma, digla sam se u 10 i samo ,,kutnjim,, po stanu......ništa mi se neda a napuhana sam ko balonćić, i grudi me bole za poluditi...ali iskreno curke moje ja se tako nadam + ovaj mj...i bojim se da se nebih razočarala.....
katy u potpunosti te razumijem oko ljudi...samo zadiru u tuđa posla a svoja ni ne gledaju što bih trebali najviše.....tako mi je i samoj kad sam u 10mj išla na iseminaciju AIH cijelo je mjesto znalo za to a znale su samo 2-3 osobe...tako da sad kad sam išla na IVF ja i mm smo se dog da nećemo nikome ništa govoriti, na BO sam, i sada sve zanima što mi je a ja zločka neću da kažem...neka se grizu.... a tek kad saznaju da sam user posted image ...ja mislim da bi neki ljudi mogli imati srčani ili moždani, ali tko im je kriv....samo ja i mm znamo koliko smo se patili iz dana u dan, mj u mj, godine u godinu i koliko je tuge i boli bilo a o suzama neću više da pričam....stoga glavu gore i osmjeh na lice i tko mi što može....user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 339
13.12.2013 12:29:35   
anamiha
mislim da je vjestica stigla, al nekako mi je cudna, inace 1 dan lije...a danas nesto jako malo, i dosta je tamna krv... :/

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 340
   [Brisano sporočilo]
13.12.2013 15:21:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu anamiha)
  Neposredna veza do poruke: 341
13.12.2013 16:50:06   
kisica
Perlice moja mila, sad te čitam i pitam se gdje je ona Perlica koja se nadala plusiću. Znam da su ti roditelji sve, i da ih jako voliš kao i svatko od nas, ali nažalost bila ti trudna ili ne, to njima neće pomoći u bolesti. Zato nemoj tako misliti. Možda baš ovaj mj.dobiješ svoj plusić jer te snašla tako tužna situacija. I ne se nadati mengi, jer ma koliko sad željela da dođe, plusić bi te jako jako obradovao bez obzira na sve. Tvoja trudnoća nebi te nikako omela u tome da budeš podrška svojim roditeljima, a vjerujem i da bi njih jako razveselilo sada čuti tako lijepu vijest. Drži nam se. Nažalost sve je to dio života. Ti se nadaj mengi, a ja ću se ipak nadat plusiću.
Mali anđeo baš mi je žao.
Pinky – bogme da, sve su to lijepi simptomi za +, a opet i za glupu mengu. Ma ko ga šiša, mi čemo se nadat da je plusić pa kako god bilo.
Anamiha – trči po testić.
Katarina – ništa, bebica miruje, ostalo nam je još lijepih 5 tjedana.Sina sam rodila u ovim tjednima, nekako sam se nadala da bude i ona krenula polako. Nemogu je dočekati..Trudovi su tu, ali lažni tako da ništa za sada od disanja. Što se tiće ovoga sa profilom, znam dobro kako ti je. Ja sam ti imala ovaj mj.kumu u gostima koja me obavjestila kako je neki moj savjet izašao u novinama, i kao odmah je znala da sam to ja jer sam napisala ime od malenog i da sad čekamo seku. Iako je to bio samo komentar sa Klokanice, onak..opalilo me baš, jer je znala moj nick tamo pa je onda slobodno mogla čitati i sve ostalo. U svakom slučaju piši ti nama i dalje.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 342
13.12.2013 17:14:38   
cosak
Drage moje, moze li mi netko reci sto znaci onako cista krv... danas mi je cetvrti dan kako imam i ovih je dana bila dosta slaba, gusta, tamna... prvi dan me jako bolilo sve dolje, ali bila je toliko slabo da sam mogla komotno s dva uloska sve dane... ali danas cijeli dan gledam i nevjerujem, kao da iz mene ide cista krv, onako crvena, blago prozirna, rijetka...nije obilno, ali ima je... WTF? user posted image user posted image

*Bog će uvijek svakom dati, samo treba vjerovati!!!*

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 343
13.12.2013 21:10:13   
daxy

Trudilice:

user posted image nadamse - 03.12. 
user posted image sandra 999 - 11.12.  ponosna user posted image
user posted image eternity - 12.12.
user posted image anamiha - 13.12
user posted image daxy - 15.12.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 16.12.
user posted image perlica55 - 18.12.
user posted image nelly. - 18.12.
user posted image tajcy26 - 20.12. 
user posted image malena 35 - 23.12.
user posted image ikaaa - 23.12.
user posted image *Katarina* - 27.12.
user posted image Dacana - 30.12.
user posted image Fiona0802 - 31.12. ?

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 344
13.12.2013 22:09:43   
daxy
Večer. user posted image

mali andeo žao mi je. user posted image Nadam se da je to zadnja user posted image prije user posted image .

anamiha kakvo je stanje? Jel došla? user posted image Ako se ne varam tebi je i prošli ciklus bilo nekakvo brljavljenje prije user posted image ? user posted image Il je netko drugi u pitanju. Puno nas je ovdje,pa sam možda falila.

cosak možda je samo promjena. Ciklusi kao i user posted image se mogu promijeniti. Ja sam prije imala malo redovitije user posted image i krvarenje je bilo duže i obilnije. Sad se krvarenje skratilo sa 7 na 5 dana,a ciklusi su mi malo duži. Ovisi o puno stvari,a kod tebe su hormoni zeznuti,pa je to možda zbog toga. user posted image

nelly riješite se UP i ti ćeš nam bit user posted image jako brzo.

ikaaa ma to su ti pravi simptomi user posted image . user posted image user posted image user posted image

perlice nemoj priželjkivati user posted image . Vjerujem da ti je jako teško,pokušaj mislit pozitivno. Želim ti da sve to brzo prođe i da na kraju ispadne lažna uzbuna. Tako da nam možeš bit sretna user posted image .

katarina ja ću ići u KBC na HSG jer si ne mogu priuštit da idem privatno. Bar za sada. Ova dr koja će radit pretragu je super,tako da se ne bojim. Lijepo me primila i baš smo razgovarale. Nisam to očekivala,baš sam se ugodno iznenadila. Nije mi se obraćala kao idiotu,nego je razgovarala sa mnom skoro kao s kolegom jer je vidila da ja dosta toga znam i da sam došla pripremljena. Dužna sam joj donijeti i svoje grafove kad budem ići na HSG.

Prvi dan menstruacije moram nazvati za naručiti se na HSG . Moja dr.G će mi propisati antibiotike i vaginalete (ne znam koje) i moram izvadit sedimentaciju,KKS i urin. S tim nalazima,uputnicom svoje G i nalazom ove dr šta će mi radit pretragu se javim taj dan u bolnicu. Sutradan sam već kući.
Antibiotici se uzimaju prije zahvata jer ako imaš kakvu upalu ona se može proširiti na jajnike i jajovode. Zato brisevi moraju biti sterilni da bi mogla na HSG. user posted image
Nemoj mi se bojat,preživit ćemo mi to. user posted image user posted image user posted image

pinky draga i ja sam ova dva dan napuhnuta i gassy. user posted image Imam i te mučnine al tako mi je svaki ciklus,pa...
Pitala sam dr za laporaskopiju jer bih radije na to. Ponekad se na HSGu ne vide sve izraslice jer ih kontrast pritisne na stjenku jajovoda,a ako ih vide onda svejedno ideš na laporaskopiju da uklone te izraslice i cistice... Laporaskopija je puno preciznija i ako ima izraslica odmah ih uklanjaju. Shvaćaš zašto sam htjela odmah ovo drugo. user posted image
Al dr traži da prvo napravimo HSG jer je on manje invazivan,pa ako nalaz bude uredan,a opet ne uspijem zatrudnit poslije HSG,napravit ćemo i laporaskopiju. Tako smo se dogovorile. user posted image

Ako BT ne padne ja u nedjelju piškim po testu! user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 345
13.12.2013 22:24:05   
daxy
kisice hvala na lijepim željama. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako sam dobro shvatila,ti bi najradije odmah išla rodit. Nestrpljivice. user posted image

E,zaboravila sam napisat ova 3 sata sam 3 puta išla piškit. To je za poludit. Nadam se da je to zbog user posted image ,ne bih voljela neku prehladu sad pred Božić. user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 13.12.2013 22:37:20 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 346
13.12.2013 22:50:25   
anamiha
da u pravu si, al prosli ciklus je bila svjeza krv, sad je tamna, grudi me jako bole i napete su ( inace mi se ispusu cim procurim)... vidit cu kako ce bit narednih dana :/

ako je prava M , nista u akciju ovaj mj... ;)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 347
14.12.2013 8:29:44   
nadamse
Dobro Vam jutro drage moje.
Kako ste danas? Ima li kakvih novosti?
Eternity, Anamiha, Daxy, Pinky?? Hoće li ti plusići? user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam vam još uvijek nepromijenjeno. Stanje isto, user posted image nema. Kod privatnika sam mislila ići idući tjedan, ako ne dođe..nakon 2 tjedna kašnjenja. Tako da mi onda sa stopostotnom sigurnošću može reći dali ima male točkice ili ne. Da ne dođem prerano. Malo kao da me bradavice bole, tj. bolile su sinoć navečer, jutros manje. user posted image Ma poludit ću kako je krenulo.
Perlice draga drži se. Vjerujem da ti nije lako, ali moraš biti jaka. Ja se kao i Kisica nadam plusiću kod tebe. user posted image
Puuuno vibrica SVIMA od mene user posted image

< Poruku je uredio nadamse -- 14.12.2013 8:30:42 >

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 348
14.12.2013 9:19:57   
anamiha
ipak je prava M :(((( lije ko iz kabla :(((
al ne odustajem, akcija ovaj mj :)))

trudilice nadam se da cete ovaj mj ugledat svoje plusice, od srca vam to zelim :****

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 349
14.12.2013 9:35:00   
andydea
Anamiha zao mi je da je dosla..ali samo pozitiva draga i biti ce sljedeci mjesec
Pinky, Daxy i Perlice drage moje ovo je vas mjesec sigurna sam ...ima da tri plusica budu u nizu..joj kako vam to jako zelim..ljubim vas i cekam rezultate..pisem sa moba pa ne mogu stavljati smajlice...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!