|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje prosinac 2013.
14.12.2013 9:56:31   
andydea
Dacana sretan ti rodjendan i neka ti se sve zelje ispune...a ja ti zelim da ovaj mjesec ugledas veliki plusic i da mala Ana uskoruser posted image o dobije braceka <3 :-) <3
sa mobitela sam pa zamisli veliku tortu i smajlice..pusa

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 351
14.12.2013 10:23:29   
Bucika001
drage moje..oprostite sta se nisam javljala i hvala vam sta ste mislile na mene...ja sam vam u totalnoj komi,toliko mi se stvari izdesavalo,vise sam luda od svega...naime,kako smo otkaz dobile ja i jos jedna kolegica,sefica je jednom prolokom izjavila da bi zvala prvo mene jer sam ja kod njih radila od pocetka,praksa,staz pa radni odnos..ta kolegica je radila godinu i pol tamo.i slucajno se cujem s njom,pitam ju jel ima sta novo za posao...kaze ona meni,pa ja sam mislila da ti zna,ja ti opet radim kod njih,dobila ugovor za stalno.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kosu bi si pocupala s glave,ja sam se sva dala tamo,radila ko konj,sa svima bila u dobrim odnosima,nikakvih problema...kad paf,ona nju pozove nazad.....u totalnoj sam komi,samo placem....i pitam se cime sam to zasluzila i sta sam krivo napravila...muz ne radi,svekrva ne radi,ja ne radim,davanja u kucu velika,kredit za auto...i sve to ona zna...i pozove nju....user posted image

stala sam sa mjerenjem bt,da mirno proslavim Bozic i Novu,a u 1.mj idem na pretrage...ciklus mi se skroz poremetio,nakon veeelikog kasnjenja,prosli mjesec je dosla dosta ranije...i sada ne znam na koji datum odbrojavam...kada se sjetim popijem vrkutu,mislim da je O bila 2,3.12...i sada ne znam koji datum da odbrojavam...od O me bole grudi,sto vec par mjeseci nisam osjetila(to mi je inace obavezan PMS simptom)....grcevi me muce vec tjedan dana....tako da pretpostavljam da M dolazi...

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 352
14.12.2013 10:34:49   
Bucika001
idem na novi post da me ne izbaci...

jako mi je zao zbog svih glupaca koje su dosle,zbog svih losih nalaza,ali cure ne dajte se...bez obzira na sve,mm i ja ne odustajemo od bebe..

e da...btw.vjencana kuma mi je trudna....i nosi blizanceuser posted image iako sam je htjela zadaviti,jako mi je drago!!!imaju vec dvije curice...ovo je bilo planirano,ali ne dvojceki...hahah....i kaze ona meni,eto nismo mislili da ce se tako brzo uhvatiti...a ja koma...

ika mila,zelim ti ogromnu betu,da napokon postanes ponosna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sandra draga,cestitke i zelim ti ugodnih 9mjeseci!!!!

tintin i kisica,drage ljubite mi svoje buse!!!!tintin,daj nam slikicu da i tvoju busu vidimo,kisica nam je prekrasna!!!

perlice mila saljem ti brdo zagrljalja!!!

andydea,i ja se tebe cesto sjetim draga,kako nam se drzis?

pinky,vidi se da te nema ovdje(bez uvrede perlici i daxy user posted image ),brzo nam se vrati!!!

daxy mila,ljubim te i zelim ti user posted image od srca!!!

anaxx draga kako je tvoja bebica?

cure nemojte se ljutiti sto vas necu sve spomenuti ali imala bi jako puno za pisati...ali sve,bas sve vas puno ljubim!!!!ajde cure,dajte nam jos koji user posted image !!!!

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 353
   [Brisano sporočilo]
14.12.2013 11:37:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Bucika001)
  Neposredna veza do poruke: 354
14.12.2013 11:57:27   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje ringerajke, falite mi puno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidite da se čak tijekom posla pokušavam barem jednom u dva dana spojiti da vam se malo javim. user posted image

Sretan rođendan draga Dacana i neka te iznenadi ogroman plus krajem mjeseca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ako se ne varam ovaj tjedan su bili rođendani i našim dragim curama: angel@i i *andjeli*. Sretan rođendan i vama sa malim zakašnjenjem! Javite nam se ponekad!
user posted image

Bucika milena, jako mi je žao zbog posla i situacije u kojoj si se našla. user posted image Vjerujem da ti je i zbog tog stresa ciklus malo zbrčkan, ali bilo bi dobro da napraviš ove osnovne pretrage barem da znaš dal je sve ok s hormonima. Grlim te puno i drži mi se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga moja Andy, kako si mi? Što si odlučila: dal ideš na pregled ili ne? Koji su ti dalje koraci? user posted image Iz vlastitog iskustva ti mogu reći da dok god imaš ostatke tkiva u maternici tijelo ne shvaća da je trudnoća završila i ne priprema novu jajnu stanicu. Znaš kako se to kod mene odužilo. Ne znam koliko je toga kod tebe ostalo - beta bi bila najbolji pokazatelj. Ako je ona pala ispod 5 onda je tijelo skužilo da je T gotova, a ako je još uvijek visoka onda nećeš imati O u skorije vrijeme. user posted image Sorry ako sam pregruba, ali htjela bi ti nekako pomoći da ti ciklus što prije krene ispočetka pa makar dobila M da se s njom očistiš do kraja i da ova agonija završi. Oprosti ako sam nešto propustila no stvarno ne stignem sve čitati i pamtiti jer mi je ludnica na poslu, ali znam da sam pročitala da nebi išla na pregled. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anamiha, mali andeo, lelaluna i Farah jako mi je žao zbog dolaska user posted image . user posted image user posted image user posted image No, nema predaje! Ovaj mjesec je čaroban i ako ne želite vjerovati pogledaj statistike: sve kažu da se najviše bebača rađa u 9. mj., a onda znate po tome kad su napravljeni. user posted image

Draga nadamse, sad bi te po turu zato jer ne mjeriš BT! user posted image Ovako nemamo pojma što se kod tebe događa. user posted image Moje iskreno mišljenje je da ti se desio onaj "preskočeni ciklus" koji se svakoj od nas ponekad dešava. user posted image No, ako si sinoć osjetila da su ti bradavice osjetljive moguće da će ti tek sad negdje O. Prati i dalje i bacajte se u akciju ovih dana. Nije bitno ako je koji ciklus preskočen, bitno je da je onaj "ulovljeni" pokriven. user posted image

Milena moja daxy, kako si mjerila danas tempicu, tj. zašto je prazan kružić? user posted image Malo je pala, ali je to još uvijek dosta visoko. user posted image Navijam za malu user posted image u buši! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dal onda sutra skupa piškimo? user posted image Baš mi je drago da si našla na normalnu giničku s kojom se može sve dogovoriti. To jako puno znači pogotovo nama trudilicama. user posted image

Draga cosak, mislim da je normalno imati oscilacije u mengama. Moguće da su i hormoni utjecali na to. Drži se i ako se krvarenje predugo oduži javi se giniću. user posted image user posted image user posted image

Kisice draga, pa ti nam moraš još mjesec dana izdržati, a već bi išla u rađaonu. user posted image user posted image user posted image Uživaj još malo dok je u buši ... falit će ti to. user posted image Hvala na lijepim željama. user posted image user posted image user posted image

Draga Katy, dal to ja vidim pozitivnu trakicu? user posted image Vidim da još danas nije upisala tempicu jer ne izlazi iz kreveta. user posted image user posted image user posted image Tako treba! To je pravi duh, ali ipak moraš zapisati tempicu kad se uspiješ odvojiš od TM. user posted image Ah, vidim da si stigla ... ali ipak ostavljam post da mi se malo nasmiješ. user posted image

Joj, milena moja ikaaa, svaki put napišem post i onda za par minuta skužim da nisam ništa tebi napisala i tučem se po glavi. user posted image Draga tako mi je drago za odličan trasfer i za smrzliće koji čekaju, ali najviše od svega vjerujem da ćeš nam ti ovaj ciklus biti ponosna trudnica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ovo su sve super simptomi i jedva čekam da nam javiš ogromnu beturinu! user posted image

Snjeguljice mila, u kojem si nam ti stadiju? user posted image Kako si mi? user posted image Vidim da ofiraš neke zgodne rtg zaposlenike. user posted image

Draga Perlice, kako mi se držiš? user posted image U mislima si mi! Baš bi voljela da se ova tvoja situacija proljepša s pozitivnim testićem. user posted image user posted image user posted image

Nelly, ma UP će se brzo riješiti i bit ćeš nam okruglica jako brzo! user posted image

Draga Fiona, kako si mi ti? user posted image Baš mi je žao što su ti ciklusi tako dugi. user posted image Dal si odlučila koristiti neke preparate ili tako nešto da to malo skratiš? user posted image Možda onaj PMS free od Encijana - navodno ima vitex i preruansku macu što je po meni možda najbolje za nas koje lovimo O na duge staze. user posted image Nisam to pila jer nisam mogla naći kad sam htjela probati, ali sam posebno pila te sastojke i mislim da su mi malo pomogli. user posted image

Winkice moja draga, najiskrenije želim da ti i TM čim prije riješite sve te zdravstvene zapreke i da nam postaneš ponosna okruglica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako ti je na poslu? Dal je od one situacije sad sve ok?

Syringa, slažem se s curama: bilo dobro pričekati tako dugo koliko si bila trudna. Nikako nisam za ono čekanje od 6 mj. G mi je rekao da je to zastarjelo stajalište i da je dovoljno pričekati 1 M. Čitala sam čak da je poželjno da žena zatrudni unutar 6 mj. od gubitka jer su puno veće šanse da će tada sve biti savršeno do kraja (valjda se žene onda više paze i zdravije jedu jer su još pod dojmom što im se desilo). Osobno smatram da ako ne dođe do T onda je još bilo prerano, a ako dođe onda je tijelo već spremno. user posted image

Tintin, mila, gdje je buša? user posted image Šaljem ti puno hugića! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uopće ne znam dal sam zaželjela dobrodošlicu našim novim curama: Tajcy i Dacana dobrodošle cure i čim prije se preselile na trudnički dio podforuma! user posted image user posted image user posted image

Sve ostale cure: lili, Jasminu, malena, Safobi (da, da, nisam te zaboravila), i sve ostale pozdravljam puuuuno i neka nam se povremeno jave! user posted image

Ok, ovo je sad stvarno predugačak post ... vidi se da mogu puno pričat. user posted image user posted image user posted image
Kod mene mučnine nema danas, ali mi je u jednom trenutku došla tako jako da sam skoro povratila. user posted image Danas osjećam neke lagane grčeve, ali si sve mislim da bi mogli biti zbog skore M. user posted image Sutra je testić ... vidjet ćemo. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 355
14.12.2013 12:46:57   
tintin
Dacana Sretan rodjendan user posted image
Bucika draga žao mi je šta ti je tako, drži se draga hrabrice, saljem ti veliki zagrljaj user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 356
14.12.2013 12:50:55   
tintin
Pinky moja draga držim fige da sutra ugledas plusic, jedva cekam sutra user posted image veliki veliki zagrljaj ti saljem user posted image
Stavit cu slikicu buse čim uhvatim vrimena da se slikama s aparatom i stavim na komp i onda probam skuziti kako stavit slikicu.
Pusa svima

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 357
14.12.2013 13:28:19   
ikaaa
pozzz drage moje.... prvo i prvo
user posted image user posted image user posted image Dacana draga,user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image sretan ti rođendanuser posted image user posted image
user posted image i da ti se ostvare sve želijce te da do sljedećeg rođkasa držiš malenu bebicuuser posted image
a kod mene sinoć bila panika oko šest sati navečer odoh ja na wc, kad ono iz mene izađe sluzavi, smeđi iscjedak.....naravno odmah zovem dr., sva u panici...a on meni ma zaboravi na to, to ti je normalno i može biti dobar znak...i miruj pod obavezno...tako da sam vam ja danas drage moje cijelo jutro pod dekicom.... ali nekako smirenija jer mi je ginić rekao da zaboravim na to i da ne mislim o tome i da svaki dan pijem šumeću magnezij....joj a ja to baš ne volim bljak...user posted image ...ali progugla ja to onako ko prava...user posted image
pinky draga pa sutra je onda dan D...držim ti figice i nadam se da je kraj godine puno bolji nego ovih ostalih 11 mjeseci...šaljem ti veeeeeliki user posted image
bucika jako mi je žao što ti se sve to tako izdešavalo i što je tako to završilo s poslom.... znam da ti je teško ali budi jaka, i nemoj se predavati tako lako...nadam se da ćeš u prvom mj obaviti sve pretrage i da će ti sve biti super savršeno i ok.... i naravno najviše od svega ti želim da ni ne dočekaš pretrage već da ugledaš debeli +... drži mi seuser posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 358
14.12.2013 14:20:33   
perlica55
Dacana draga, sve naaaajjjj za rođendan,
za dar ti od srca želim user posted image
Bucika mila, žao mi je zbog posla.. Često
mislim na tebe.. Zbilja od srca želim da
netko u kući dobije posao i da vam barem
malo lakše bude user posted image user posted image
Daxy i Pinky, drage moje, ak sam dobro
shvatila obe piškite ujutro?! Držim vam fige da
budu debeliii user posted image user posted image
Cure koje su dobile mengu, budite hrabre i ne
odustajte, novi ciklus nova nada user posted image
Andy i tintin, hvala vam drage moje, što mislite
na mene, puse šaljem!!
Ika draga, miruj i sve će biti dobro.. Hugić..
Mene od jutros boli trbuh, živčana sam jako, ujedam user posted image
BT je visoka jer tablete rade svoj posao,
u srijedu ujutro piškim testić i javljam vijesti..
Kod mojih doma, ništa novog.. I to ću vam
javiti...
Curama s liste, punooo sreće i pozitivnih
testića user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 359
   [Brisano sporočilo]
14.12.2013 16:19:16   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu perlica55)
  Neposredna veza do poruke: 360
   [Brisano sporočilo]
14.12.2013 16:21:13   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 361
14.12.2013 20:57:50   
perlica55

Trudilice:

user posted image nadamse - 03.12. 
user posted image sandra 999 - 11.12.  ponosna user posted image
user posted image eternity - 12.12.
user posted image daxy - 15.12.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 16.12.
user posted image perlica55 - 18.12.
user posted image nelly. - 18.12.
user posted image tajcy26 - 20.12. 
user posted image malena 35 - 23.12.
user posted image ikaaa - 23.12.
user posted image *Katarina* - 27.12.
user posted image Dacana - 30.12.
user posted image Fiona0802 - 31.12. ?

[/quote]

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 362
14.12.2013 21:44:49   
daxy
Pozdrav,cure.

anamiha žao mi je. user posted image

Pinky drago mi je da se uspiješ javit. user posted image
Radila sam 2 noćne pa su mi ova 2 dana prazni krugovi.
Ak mi sutra bude ista BT ili viša,onda piškimo skupa test.
Sretno draga! user posted image user posted image user posted image

bucika žao mi je što je tako loša situacija. Nadam se da će uskoro bit bolje.

katarina i ja bih volila da bude tako, i da nam se pridružiš. user posted image

ikaaa odmaraj. To je zapovjed. user posted image

dacana sretan ti rođendan! Sve najbolje.

Meni je danas cijeli dan muka i povračala sam. Mislim da imam nekakvu virozu.
Sutra vam javim ako budem napravila test.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 363
15.12.2013 5:57:46   
daxy
Kod mene debeli minus. user posted image

Pinky,nadam se da ćeš ti imat više sreće! user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 364
15.12.2013 7:24:48   
Snjeguljica_83
Jutro, cure!

Dacana
, sa maliiiim zakašnjenjem želim ti sretan rođendan i sve najbolje! Najljepši poklon koji možeš dobiti je bebica ispod tvog srca i nakon predivnih 9 mjeseci u tvom naručju... Neka ti se dogodi plusić!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Daxy, žao mi je zbog minusa... Držim fige za novi test za dan-dva pa da bude plus!user posted image Neka bude i tvoj prosinac sretan, dobitan mjesec nakon toliko akcije, pa i u prirodi!user posted image

Pinky, baš je bilo lijepo čitati tvoj duuuuuuugački post. user posted image Osjeti se da te nema i jedva čekam da nam se vratiš, ali nećeš tako skoro... user posted image user posted image MM i ja smo u fazi čekanja plodnih dana... Kupili smo si neke šumeće tablete, vitamine, da se malo ojačamo. Jedemo više mesa i voća... Evo baš danas ćemo kupiti još šumećih. To nikad nisam koristila, baš se nekako slabo osjećam pa eto... Danas polako dolazi sluz. Naredni dani, od srijede do iduće srijede, bit će udarni. Rekli smo si MM i ja da ćemo se više družitiuser posted image

Držim ti fige za plusiiiiić, Pinky!!!user posted image

Anamiha, žao mi je zbog glupače user posted image !

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 15.12.2013 7:26:27 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 365
15.12.2013 8:35:30   
PinkyFunkyBirdy
Samo jedna crta. :'(

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 366
15.12.2013 8:47:27   
perlica55
Cure moje drage, jako mi je žao user posted image user posted image
Tugujem s vama, budite mi hrabre user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 367
15.12.2013 8:50:08   
tintin
Pinky i Daxy cure moje drage, nemogu vam ni opisat koliko mi je žao, tako sam se obradovala jutros da cete ugledati dvije crtice bila sam uvjerena i sad sam baš tuzna user posted image kao da se o meni radi, ali ja cu se i dalje nadati dok god nema menge, grlim vas jako, mislim na vas. user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 368
15.12.2013 10:03:38   
kisica
Cosak – mislim da ti je to jer je kraj menge, pa je svjetlije. Zaista neznam 100% jer meni 4ti dan ide smečkasto, 5 dan više nema ništa.

Daxy ova tvoja se sad čini sasvim oke doktorica, baš mi je drago da si konačno naišla na nekoga tko kuži što te zanima, i ne pravi se glupast. A temperaturica, kud će dole k jarcu?? Pa iskreno ja i bi, prije svega sa prvim malim nisam išla dalje od ovog 35og tjedna, istina bio je nedonošće, i vježbali smo, ali danas je zdrav dječak. Sam porod je bio brz. Ova trudnoća mi je skroz drugačija, nebi vjerovala ali uhvatio me išijas, pa bole kukovi, bole noge, sve je puno teže, i bojim se kako će biti dalje jer neznam kako dalje to izgleda. Isto tako mm je bio jako jako velika beba, imao je preko 5 kg i na vakum je rođen, i nekako se bojim da mi curka ne bude krupna, jer ovog sam od 2 i pol kg jedva izgurala van. Uf.. A i nekako, strah me i da ne ne uhvati za Božić pa da budem tamo blagdane. Ma kako bude. Možda je ipak bilo malo rano za testić.

Nadam se – lijepo da menge nema, još samo da se potvrdi da je razlog trudnoća i super mjesec za tebe. Kad bi onda išla na pregled? I ovo sa grudima, mogao bi biti znakić neki 

Anamiha – baš mi je žao, al hrabra si ti i znam da nećeš odustati tako lako.

Andydea – kako si ti?

Bucika mila tebe je bogme zadesila prava katastrofa..da, grozno je to. Bilo bolje da ti nije davala nikakvu nadu nego sad ovako. Ali eto. Mi smo ti njima samo radnici. Odmori se sad malo za blagdane, opusti se, tko zna možda te iznenadi lijepa vijest i bez mjerenja bt.

Pinky – i jesi radila testić? Jel imamo lijepu vijest?

Ika mila- znala sam da si googlala, lol..sve mi to radimo, a onda si same nađemo 100 krivih dg. Ako kaže da je to oke, onda je oke, samo miruj i to je to.

Perlice eto nam i tebe. Nadam se da si se smirila barem malo. Čekamo onda srijedu i kod tebe da vidimo jel ima neka lijepa vijest. Pusica.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 369
15.12.2013 10:08:52   
sandra999
Pozdrav drage moje!
Vidim da jos uvijek nema user posted image osim mene i to je bas glupo!!!user posted image Jako mi je zao zbog ovih user posted image koje su dosle....Zelim vam puno snage, volje i pozitivnih misli u iducem mjesecu! Navijam za one koje su jos uvijek u igri user posted image
Ja sam tek sada pocela dobivati simptome onak za praf user posted image i svima vam zelim te iste slatke muke sto prije!!!!! user posted image user posted image user posted image svima!!!!!

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 370
15.12.2013 10:26:18   
Fiona0802
Drage Pinky i Daxy, beskrajno su me rastužile vaše vijesti...jutro sam očekivala presretne vijesti, kad ono user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držite se i dok god ne dođu glupe user posted image user posted image , smatram da nije nije gotovo!
Anamiha, mali andeo, lelaluna i Farah, jako mi je žao što su glupače stigle user posted image user posted image user posted image user posted image
Pinky i Daxy, hvala na brizi drage moje.....sve znate, beskrajno dugi ciklusi....uf!
Jutros je kao tempica malo skočila, pa ćemo vidjeti slijedećih par dana šta će se događati i da li ostajem ili letim s liste user posted image
Vjerujem da mi je ovaj ciklus koma i zbog stresa zbog gubitka oca, pa valjda će se i to s vremenom bar malo normalizirati...
Pinky, prošli ciklus sam pila Omega 3 s uljem lososa, folnom kiselinom i B6 i B12 vitaminima i mislim da mi je pomoglo, međutim ne mogu te kapsule više pronaći jer se dobavljač povukao iz Hrvatske ( kako čudno ). Jučer mi je prijatelj tražio po Bosni i našao ih je i kupio mi zalihu za 3 mjeseca user posted image user posted image user posted image ! Kupila sam čaj od vrkute i mislim piti to u kombinaciji s kapsulama, pa bumo vidjeli! Nekako stvarno vjerujem da će to pomoći, a ukoliko ne pomogne bacit ću se ne peruansku macu i ostalo što navodiš!
Toliko za sada od mene, stalno sam na putu, pa se zato rijetko javljam, ali sve ( i koje nisam navela, jer ima nas puno ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu sandra999)
Neposredna veza do poruke: 371
15.12.2013 10:39:01   
Fiona0802
Uglavnom, evo nekih linkica za PCO gjde se navodi baš Omega3:

http://www.ljepotaizdravlje.ba/zdravlje/prevencija-i-lijecenje/problem-policisticnih-jajnika-rijesite-pravilnom-ishranom

http://www.vitamedzona.com/zene-i-prehrana/sindrom-policisticnih-jajnika

http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2011&mm=12&nav_id=562420

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 372
15.12.2013 11:14:43   
Bucika001
hvala vam drage moje,jaka sam ja,a i imam mm koji je uz mene i tjesi me..nedamo se!!!

pinky i daxy drage moje,jako mi je zao zbog minusa,pa boze dragi,hocemo li uskoro napokon ugledati te svoje user posted image ....user posted image

perlice draga hvala ti,i ja mislim na sve vas!!!draga i tebi od srca drzim fige,da to napokon bude to!!

fiona mila,zelim ti da su ti kapsulice pomogle,cekamo i tvoj user posted image !!

Neposredna veza do poruke: 373
15.12.2013 11:15:19   
daxy
Snjeguljice tintin fiona perlice kisice bucika hvala vam.
user posted image user posted image user posted image

pinky žao mi je zbog tvog minusa. Nadam se da user posted image neće doći.
user posted image user posted image user posted image

perlice kakvo je stanje kod tebe?

eternity javi seeeee. Tvoj datum je prošao.

sandra samo ti nama uživaj i mazi bušicu. user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 15.12.2013 11:16:23 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 374
15.12.2013 11:56:28   
ikaaa
pinky i daxy drage moje jako m je žao zbog minusa...ali dok god je nema možda za dan dva bude veeeliki +...držite mi se
user posted image pinkyuser posted image daxy
joj cure moje mene je počelo boliti kao pred vješticu...sva sam se zbedirala i to jako....baš me nenkako strahuser posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!