PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje ringerajke, falite mi puno! Vidite da se čak tijekom posla pokušavam barem jednom u dva dana spojiti da vam se malo javim. Sretan rođendan draga Dacana i neka te iznenadi ogroman plus krajem mjeseca! Ako se ne varam ovaj tjedan su bili rođendani i našim dragim curama: angel@i i *andjeli*. Sretan rođendan i vama sa malim zakašnjenjem! Javite nam se ponekad! Bucika milena, jako mi je žao zbog posla i situacije u kojoj si se našla. Vjerujem da ti je i zbog tog stresa ciklus malo zbrčkan, ali bilo bi dobro da napraviš ove osnovne pretrage barem da znaš dal je sve ok s hormonima. Grlim te puno i drži mi se! Draga moja Andy, kako si mi? Što si odlučila: dal ideš na pregled ili ne? Koji su ti dalje koraci? Iz vlastitog iskustva ti mogu reći da dok god imaš ostatke tkiva u maternici tijelo ne shvaća da je trudnoća završila i ne priprema novu jajnu stanicu. Znaš kako se to kod mene odužilo. Ne znam koliko je toga kod tebe ostalo - beta bi bila najbolji pokazatelj. Ako je ona pala ispod 5 onda je tijelo skužilo da je T gotova, a ako je još uvijek visoka onda nećeš imati O u skorije vrijeme. Sorry ako sam pregruba, ali htjela bi ti nekako pomoći da ti ciklus što prije krene ispočetka pa makar dobila M da se s njom očistiš do kraja i da ova agonija završi. Oprosti ako sam nešto propustila no stvarno ne stignem sve čitati i pamtiti jer mi je ludnica na poslu, ali znam da sam pročitala da nebi išla na pregled. Anamiha, mali andeo, lelaluna i Farah jako mi je žao zbog dolaska . No, nema predaje! Ovaj mjesec je čaroban i ako ne želite vjerovati pogledaj statistike: sve kažu da se najviše bebača rađa u 9. mj., a onda znate po tome kad su napravljeni. Draga nadamse, sad bi te po turu zato jer ne mjeriš BT! Ovako nemamo pojma što se kod tebe događa. Moje iskreno mišljenje je da ti se desio onaj "preskočeni ciklus" koji se svakoj od nas ponekad dešava. No, ako si sinoć osjetila da su ti bradavice osjetljive moguće da će ti tek sad negdje O. Prati i dalje i bacajte se u akciju ovih dana. Nije bitno ako je koji ciklus preskočen, bitno je da je onaj "ulovljeni" pokriven. Milena moja daxy, kako si mjerila danas tempicu, tj. zašto je prazan kružić? Malo je pala, ali je to još uvijek dosta visoko. Navijam za malu u buši! Dal onda sutra skupa piškimo? Baš mi je drago da si našla na normalnu giničku s kojom se može sve dogovoriti. To jako puno znači pogotovo nama trudilicama. Draga cosak, mislim da je normalno imati oscilacije u mengama. Moguće da su i hormoni utjecali na to. Drži se i ako se krvarenje predugo oduži javi se giniću. Kisice draga, pa ti nam moraš još mjesec dana izdržati, a već bi išla u rađaonu. Uživaj još malo dok je u buši ... falit će ti to. Hvala na lijepim željama. Draga Katy, dal to ja vidim pozitivnu trakicu? Vidim da još danas nije upisala tempicu jer ne izlazi iz kreveta. Tako treba! To je pravi duh, ali ipak moraš zapisati tempicu kad se uspiješ odvojiš od TM. Ah, vidim da si stigla ... ali ipak ostavljam post da mi se malo nasmiješ. Joj, milena moja ikaaa, svaki put napišem post i onda za par minuta skužim da nisam ništa tebi napisala i tučem se po glavi. Draga tako mi je drago za odličan trasfer i za smrzliće koji čekaju, ali najviše od svega vjerujem da ćeš nam ti ovaj ciklus biti ponosna trudnica! Ovo su sve super simptomi i jedva čekam da nam javiš ogromnu beturinu! Snjeguljice mila, u kojem si nam ti stadiju? Kako si mi? Vidim da ofiraš neke zgodne rtg zaposlenike. Draga Perlice, kako mi se držiš? U mislima si mi! Baš bi voljela da se ova tvoja situacija proljepša s pozitivnim testićem. Nelly, ma UP će se brzo riješiti i bit ćeš nam okruglica jako brzo! Draga Fiona, kako si mi ti? Baš mi je žao što su ti ciklusi tako dugi. Dal si odlučila koristiti neke preparate ili tako nešto da to malo skratiš? Možda onaj PMS free od Encijana - navodno ima vitex i preruansku macu što je po meni možda najbolje za nas koje lovimo O na duge staze. Nisam to pila jer nisam mogla naći kad sam htjela probati, ali sam posebno pila te sastojke i mislim da su mi malo pomogli. Winkice moja draga, najiskrenije želim da ti i TM čim prije riješite sve te zdravstvene zapreke i da nam postaneš ponosna okruglica. Kako ti je na poslu? Dal je od one situacije sad sve ok? Syringa, slažem se s curama: bilo dobro pričekati tako dugo koliko si bila trudna. Nikako nisam za ono čekanje od 6 mj. G mi je rekao da je to zastarjelo stajalište i da je dovoljno pričekati 1 M. Čitala sam čak da je poželjno da žena zatrudni unutar 6 mj. od gubitka jer su puno veće šanse da će tada sve biti savršeno do kraja (valjda se žene onda više paze i zdravije jedu jer su još pod dojmom što im se desilo). Osobno smatram da ako ne dođe do T onda je još bilo prerano, a ako dođe onda je tijelo već spremno. Tintin, mila, gdje je buša? Šaljem ti puno hugića! Uopće ne znam dal sam zaželjela dobrodošlicu našim novim curama: Tajcy i Dacana dobrodošle cure i čim prije se preselile na trudnički dio podforuma! Sve ostale cure: lili, Jasminu, malena, Safobi (da, da, nisam te zaboravila), i sve ostale pozdravljam puuuuno i neka nam se povremeno jave! Ok, ovo je sad stvarno predugačak post ... vidi se da mogu puno pričat. Kod mene mučnine nema danas, ali mi je u jednom trenutku došla tako jako da sam skoro povratila. Danas osjećam neke lagane grčeve, ali si sve mislim da bi mogli biti zbog skore M. Sutra je testić ... vidjet ćemo.