|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje prosinac 2013.
15.12.2013 14:20:20   
perlica55
Daxy mila, hvala kaj misliš na mene..
Ja sam ti stalno kod staraca, pa ne
mislim na simptome.. Od jučer me boli
trbuh kao pred mengu user posted image i to
je sve.. BT mi je jako visoka, vjerojatno od
Dufića. Pijem ih do utorka 2x1, pa u
srijedu piškim.. Ne nadam se ničemu,
vjerujte mi, samo na tatu mislim ..
Po tom pitanju, ništa novog..

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 376
15.12.2013 17:02:02   
tajcy26
pozdrav!!!!
jos samo pet dana izvjesnosti je preostalo!!!user posted image user posted image user posted image
Prije su me tjedan dana douser posted image user posted image bolile grudi ali sada nista,jedino me znaju malo zapeci i hvata me umor,toliko sam umorna da bi stalno spavala,,cak sam u petak zaspala i nisam malenu u vrtic vodilauser posted image user posted image
Kada je najbolje napraviti test,kipila ga jesam i jos ga samo moram napravitiuser posted image user posted image ....
Kada ste ga vi radile na dan kasnjenja ili par dana kasnije?
Sa prvom nisam imala nikakve simptome,a i saznala sam vec kad sam bila dobrih 9tt

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 377
15.12.2013 17:47:30   
kisica
Tayci ja sam svaki put radila par dana nakon kašnjenja, jer sam imala neredovitu mengu pa sam uvijek očekivala da bi mogla doći malo kasnije. Tako da neznam, nekima pokaže i prije datuma očekivane menge.

Perlice, grlimo te i ljubimooo..drži nam se mila.

Pinky sad tek vidim da si javila već da je jedna crta, jako mi je žao.

Ljubim vas sve od reda, kod nas koljevina cijeli dan..pa nemam vremena baš.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 378
15.12.2013 19:28:26   
tajcy26
meni je hvala bogu user posted image user posted image vec godinu dana redovita user posted image user posted image
najradje bi ga vec sada napravila da nisam vise u neizvjesnosti,ali strah me da bude uzaludno....

Mužić mi govori da ne mislim na to i da cekam,a ja nestrpljivauser posted image user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 379
   [Brisano sporočilo]
15.12.2013 19:47:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu tajcy26)
  Neposredna veza do poruke: 380
16.12.2013 7:32:55   
daxy

Trudilice:

user posted image nadamse - 03.12. 
user posted image sandra 999 - 11.12.  ponosna user posted image
user posted image eternity - 12.12.
user posted image daxy - 15.12.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 16.12.
user posted image perlica55 - 18.12.
user posted image nelly. - 18.12.
user posted image tajcy26 - 20.12. 
user posted image malena 35 - 23.12.
user posted image ikaaa - 23.12.
user posted image *Katarina* - 27.12.
user posted image Dacana - 30.12.
user posted image Fiona0802 - 31.12. ?

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 381
16.12.2013 7:50:36   
daxy
Jutro cure. user posted image

fiona jel ja to vidim lijepi skok BT? O izgleda da je bila. user posted image user posted image user posted image

perlice stalno mislim na tebe. Baš mi je žao zbog svega što ti se zaredalo i želim ti da se popravi situacija i da dobiješ user posted image napokon! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katarina ja čekam tvoju današnju BT. Nadam se da danas i sutra bude viša da potvrdi O. user posted image user posted image

nadamse ima li išta novo?

eternity kod tebe?

Ja evo čekam hoće li danas doći user posted image ,malo sam razočarana,al šta je tu je. Nisam plakala,dosta je toga.
Ovaj ciklus smo baš pogodili O. Pokrili dan prije i dan poslije,nije bilo nikakvog spotinga,al opet ništa. user posted image
Sutra idem kod dr.G po uputnice,pa da izvadim krv za te nalaze. Kad to riješim u siječnju me čeka HSG.
Kako je rekla ginekologica: S-gram je super,ja imam O svaki mjesec,sad samo da otkrijemo zašto se moja jajna stanica i njegov spermij ne mogu naći,tj spojiti. Kad to otkrijemo,znat ćemo rješit problem. Malo me utješila s tim. user posted image

Svima vam šaljem user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 382
16.12.2013 9:21:46   
Bucika001
ika draga necu slusati lose raspolozenje i tugu...samo si mozes nastetiti....samo razmisljaj pozitivno!!znam da nije lako,ali reci necete otici,ostat cete uz mene napokon!!!

perlice draga i ti isto tako...ne mora znaciti sa su samo tbl razlog visoke bt...mozda napokon ugledas user posted image !!
ajmo cureeeeuser posted image user posted image user posted image

daxy mila,nema kod nas vise mjesta za suze,ajmo sve uzdignute glave,mislim da je napokon doslo nase vrijeme da se maknemo odavde,sve mi koje smo vec dugo vrijeme odavde...rijesit ces ti draga taj tvoj problemcic...samo da vidis sto te tocno smeta!!!

ljubim vas sve!!!!

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 383
16.12.2013 10:15:20   
Snjeguljica_83
Jutro, cure.

Evo i mene malo. Na radiju lagano puštaju božićne pjesme user posted image I sama sam jutros na putu do posla pjevala predbožićnu pjesmu...

Ima nešto čarobno u ovom mjesecu....

Bucika, drago mi je da si se malo javila. Žao mi je zbog lošeg što te snašlo vezano uz posao. Znam kako je kad ti netko daje lažne nade. Bolje ne davati čovjeku lažnu nadu jer se tako može umanjiti nečije razočaranje. Znam kako ti je. Meni je to slično kao da letiš na nečijim rukama i taj netko raširi ruke i ispusti te... Padneš na tvrdo tlo i boli, čak i fizički. Ah, sad sam se sjetila nekih stvari.... user posted image
Drži se, neka ti 2014. donese više toga!user posted image user posted image

Inače, nešto gadno je napalo moju posijanu pšenicu, nikad mi se to nije desilo. Već drugi dan došla je plijesan na nju! user posted image Znate kako kažu - kakva ti budu pšenica, takva će ti biti godina. Strah me onoga što me očekuje, čim je pšenica takva!
Prošle godine je bila suuuuuuuuuuuper pa možda ovo ništa ne znači. Nadam se ipak bebici da ću je držati u rukama iduće godine!!!

Kao i vama, cure! Želim vam bebice u naručju!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 16.12.2013 10:16:50 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 384
   [Brisano sporočilo]
16.12.2013 10:25:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
  Neposredna veza do poruke: 385
16.12.2013 10:28:59   
anaxx
Ah, cure držim fige da ipak bude plusića..... svima!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 386
16.12.2013 11:48:10   
anamiha
pozz trudilice, kako ste mi?
zao mi je zbog vjestica koje su dosle :(

imam pitanje, pa bih trebala savjet
:/ dobila sam M bila je obilna 2 dana, danas 3 dan, nista :/ jedno brisanje :/
inace imam po 5 dana. ne znam sta da radim, moja frendica je imala M 3 mj, normalnu, nije ni posumnjala na trudnocu, sasvim slucajno na pregledu otkrila... sta vi mislite o tome? :* svima

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 387
16.12.2013 11:56:56   
tintin
Ikaa draga sjeti se mene trbuh me rastura kao svaki mjesec pred mengu i onda sam se iznenadila kad sam vidila betu, nemoj na to gledati, to ti ništa ne znači, ali ja te razumim tako sam se i ja osjećala kad ne počeo bolit trbuh bila sam tuzna i uvjerena da cu dobiti, cekamo tvoju betu i ona nam je najpouzdanija, mislim na tebe i uz tebe sam user posted image
Perlice draga user posted image user posted image

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 388
16.12.2013 12:30:33   
Dacana
Drage moje hvala svima na lijepim cestitkama...eto prodje i jos jedan rodjendan :)
nisam se mogla javljat ova dva dana jer znate kako je to,puna kuća ljudi,ciscenje dan posle...
ali bilo je stvarno lijepo,popilo se i pjevalo...stvarno jedan od najljepsih rodjendana u krugu svoje obitelji i jos nekih prijatelja i samo mi je jos falio plusic na testu...al pricekat cemo do 30.

ovako meni je jucer bila O i ja se NADAM da se uhvatilo...sinoc smo se mm i ja kad se Ana uspavala keksali ko zecevi user posted image user posted image ...
cure nadam se i da je kod vas aktivno :D
Drzim fige za mene i za vas da se primeeee :D :D
Perlice drzim fige da je to to :D

pusa svima user posted image

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 389
16.12.2013 12:30:47   
eternity
evo da se javim konačno, za vikend nisam stigla jer sam stalno nešto po kući čistila,spremala,kitilauser posted image
u petak 13.12. sam kao dobila user posted image al skroz malo, u biti samo na toalet papiru sam skontala da sam dobila a na ulošku skoro da nije ni bilo traga. al leđa su me bolila i glava ( što je tipično za moj pms i prvi dan user posted image ) i sve sam kontala da će prava user posted image ubrzo doć al evo još uvijek je nemauser posted image .na ulošku nema ništa samo kad idem na wc na toalet papiru mi ostane malo sluzi prošarane krvljuuser posted image . ima li tko kakvu ideju ili savjet?user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 390
16.12.2013 13:02:31   
anamiha
eternity ja mislim da je to implantacijsko krvarenje, ili lazna M
iskreno se nadam da ce bit plusic kod tebe ;)
pricekaj jos koji dan da vidis kako ce se dalje situacija razvijat...

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 391
16.12.2013 13:30:49   
kisica
Tayci – o da, teško je strpiti se. Mislim da je sandra piškila ranije, dan prije očekivane, i pokazalo joj je plus..tako da možeš probati, ali opet ako je rano i pokaže ti neg.samo ćeš misliti ostale dane do datuma jel točno pokazao ili ne..tako da neznam, strpi se još malo.

Katarina – prati ti samo temp. Vidim da lijepo raste…

Daxy mila vidim tvoja temp.ode dole nekuda k jarcu. Bogme koma, ali ajd barem znaš da je sve oke sa strane zdravlja, još obavite to pa ćeš vidjeti što i kako dalje. Iako dok menga ne dođe, nada postoji.

Snjeguljice – ja ti pšenicu i ne sadim, kupim gotovu..po tome moja godina nikad nebi bila kako treba.

Anamiha – ako ti je inače 5 dana, i curi ti tih 5 dana, ovo sa mengom možda nije menga. Moja kuma ti je krvarila 2 dana, i kako nisu planirali trudnoću nije ni sumnjala na to, međutim treći dan još malo, četvrti nimalo..i onda je napravila test koji je bio pozitivan. Naravno da je odmah otišla ginekologu, bilo je to krvarenje u trudnoći, dobila je utrogestan i dečkić nam ima danas godinu i mj.dana. Tako da, neznam kako ti želiš, ali možda nebi bilo zgorega da napraviš ipak test jer ako ti je do sada uvijek bila sve oke, onda ovo možda zaista nebi bila menga.

Dacana – navijamo da se uhvati mali bebolinooo.

Eternity – ti bi mogla piškiti, to ti nije menga nikako. Od 13og do sada su 3 dana, da je krenula curila bi na veliko.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 392
16.12.2013 14:11:33   
anamiha
kisice, hvala ti ;) da, curim po 5-6 dana, 2 i 3 budu jako obilni inace. sad su mu prva dva dana bila obilna, dns jako malo... nekako mi je cudno :/ strah me ( jer sam pocela pit uvin caj, kad sam dobila M ) tj nisam ga htjela pit dok nisam dobila,jer sam sumnjala na T.

kad da test napravim? joj... nezz nisam pametna :/
dal bi mi svaki test trebao pokazat ak se radi o T? zadnja M je bila 17.11. ( ne zelim kupovat skupe testove, ak bi mi i onaj jeftiniji od 40 kn trebao pokazati, ak je T )

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 393
16.12.2013 14:48:48   
eternity
i jeftiniji test bi ti sad mogao pokazat user posted image , držim fige da nam javiš sretne vijestiuser posted image

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 394
16.12.2013 14:56:38   
anamiha
ne nadam se, samo se zelim uvjeriti da je to prava neka" meni cudna m"

kupila test, e sad napravit ga danas, il sutra ujutro, prvi jutarnji urin?

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 395
16.12.2013 14:58:47   
andydea
Daxy i Pinky user posted image user posted image user posted image  žao mi je jako..ali idemo dalje..uz vas sam
Perlice i Ikaa samo pozitiva...biti će plusić vjerujem..šaljem vam veliki zagrljaj...
Bucika drago mi je da si se javila,žao mi je da si sve to prošla,ali imaš divnog muža koji je uz tebe..krenut će na bolje...ne gubi nadu..
Hvala vam drage moje kaj mislite na mene,meni još nije došlauser posted image user posted image ..prvi put da tugujem za njom...user posted image
Moram ići ovaj tjedan vaditi tu glupu betu..jer ipak je prošlo skoro  2mj.od gubitka. Pinky ne brini se,ostalo je jako ,jako malo..mislim da je sve i izašlo sa iscjedkima van i da nema više ništa. Još uvijek ne mogu vjerovati da se to dogodilouser posted image user posted image ..Obećajem da ću otići ovaj tjedan na pregleduser posted image  i vaditi betu..možda već sutra odem..samo ne znam do kad mi vrijedi uputnica ako nema datumauser posted image ...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 396
16.12.2013 15:03:14   
andydea
Sad sam vidjela da na uputnici stoji ipak datum 19.11 ,dali to znači da vrijedi do 19.12-mjesec dana ili ?user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 397
16.12.2013 15:09:16   
eternity
anamiha pričekaj do ujutro pa radi test sa prvim urinomuser posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 398
16.12.2013 15:12:40   
andydea
anamiha i ja bi čekala prvi urinuser posted image
Tintin kako tvoja bebica..mislim puno na tebe,fališ miuser posted image
Anaxx i Tintin ljubite bušice..
Cecilija gdje si i kako si ??-javi se

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 399
16.12.2013 15:22:43   
anamiha
oke, drage moje, slusam vas... ipak sre iskusnije, ovo je 1 puta da radim test... pa vas zato pitam... :*** svima

javim se sutra sa rezultatima, bit ce sta bude , al nikada necu odustat ;)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!