|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje prosinac 2013.
10.12.2013 21:36:18   
daxy
Imamo jednu trudnicu! user posted image user posted image user posted image user posted image
Zasad! Ajmo,curke kojima je datum sutra i preksutra! Gdje ste?

lelaluna eternity mali andeo navijamo za vas!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image nadamse - 03.12.
user posted image lelaluna - 11.12.
user posted image sandra 999 - 11.12.  ponosna user posted image
user posted image eternity - 12.12.
user posted image mali andeo - 12.12.
user posted image anamiha - 13.12
user posted image daxy - 15.12.
user posted image Farah 00 - 16.12.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 16.12.
user posted image perlica55 - 18.12.
user posted image nelly. - 18.12.
user posted image malena 35 - 23.12.
user posted image *Katarina* - 27.12.
user posted image ikaaa - 31.12 ?
user posted image Fiona0802 - 31.12. ?

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 276
10.12.2013 21:44:25   
daxy
tintin javi nam se s pregleda. user posted image
Čekamo i slikicu tvoje buše. user posted image user posted image

nadamse ne znam koje privatne klinike postoje u Rijeci,možda Medikol,Sunce ili Analiza,ma ima ih milijun u Hrvatskoj.
Bilo koji laboratorij,svi ti oni vade betu,a cijena je oko 300 kn.
Baš ti se odužio ovaj ciklus. Stvarno se nadam da je user posted image u pitanju.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 277
10.12.2013 23:36:01   
tajcy26
imam vec veliku curu sad ce pet godina,prosle godine u devetom mjesecu sam imala vanmatericnuuser posted image user posted image user posted image
prizeljkujem drugog bebaca,ali ovo bi bilo spontano posto je vec dosta bilo neuspjelih pokusajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 278
11.12.2013 8:55:50   
Snjeguljica_83
Jutro!

Čestitam ti, Sandra!

Evo me na poslu, užasno puno toga imam za napraviti... user posted image

Šaljem svima vibrice za još plusića... Nadamse, mislim na tebe... user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 279
11.12.2013 8:57:37   
perlica55
Tajcy draga, dodala sam te na listu user posted image  user posted image ,
al nam obvezno javi kakvo je stanje kod tebe,
nemoj nas oko 20-og ostaviti u neizvjesnosti  user posted image

Trudilice:

user posted image nadamse - 03.12.
user posted image lelaluna - 11.12.
user posted image sandra 999 - 11.12.  ponosna user posted image
user posted image eternity - 12.12.
user posted image mali andeo - 12.12.
user posted image anamiha - 13.12
user posted image daxy - 15.12.
user posted image Farah 00 - 16.12.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 16.12.
user posted image perlica55 - 18.12.
user posted image nelly. - 18.12.
user posted image tajcy26 - 20.12. 
user posted image malena 35 - 23.12.
user posted image *Katarina* - 27.12.
user posted image ikaaa - 31.12 ?
user posted image Fiona0802 - 31.12. ?

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 280
11.12.2013 8:58:57   
perlica55
Daxy draga, user posted image  user posted image  user posted image  za uredan CD user posted image
Drago mi je jaaako mila, da je i drugi jajnik
tu..
Ostale curke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 281
11.12.2013 9:39:35   
PinkyFunkyBirdy
Draga Sandra iskrene čestitke i neka trudnoća bude pravo školska do kraja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje milene daxy i Perlice, bravo za dobre preglede! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Daxy, super da je ipak taj tvoj drugi jajnik tu iako se igra skrivača. user posted image Dal si saznala zašto imaš spotting tako rano i tako dugo? user posted image I, da, žuto tijelo propada tek s dolaskom M teko da nije moglo nikako već propasti. Ono je zaduženo za progesteron u lutealnoj fazi. user posted image

Draga nadamse, mislim da možeš ići i privatno, a možeš i platiti kod socijalnog (ako nemaš uputnice) za vađenje bete i koliko ja znam dođe ti između 120 i 150 kn. Vjerojatno je daxy mislila na spermiogram (on dođe oko 300 kn). Nemoj mi biti plavuša user posted image već ako imaš osjećaj da bi mogla biti stvarno trudna nazovi bilo koju privatnu polikliniku i pitaj. user posted image

Kod mene se povećala žeđ i to strašno, ali grčeva više nemam. user posted image I imam tipičan PMS simptom: pojela bi vraga samo da je slatki. user posted image user posted image user posted image A inače mi u trudnim danima slatko nikako nije odgovaralo. user posted image Vidjet ćemo ...
I da, čini mi se da ću raditi na ovoj lokaciji još sigurno mjesec ili dva. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 282
11.12.2013 10:02:16   
tintin
tinypic.com/favorites.php

< Poruku je uredio tintin -- 11.12.2013 10:03:48 >

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 283
11.12.2013 10:16:12   
mali andeo
Sandra iskrene čestitke user posted image user posted image želim ti najljepših 9 mjeseci user posted image
Evo ja sutra trebam dobiti,ili ne dobiti..nemam nikakve simptome ,samo me cice na neki način peku,ne bole,nek peku...
malo čudno ,ali ...user posted image
ovaj mjesec sam u totalnoj ludnici tak da ne stignem o tome toliko razmišljati...
Nadamse tebi stvarno kasni već ohoo...tak da sigurno si user posted image !
meni je uvijek točna,tak da kasni pola dana ,bila bih sigurna 100 %
Cure navijam za sve vas...želim svima user posted image user posted image ...user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 284
11.12.2013 10:29:22   
daxy
tajcy hoćeš nam ostati na odbrojavanjima? Nikad se ne zna. Ja ti želim još ovaj put user posted image .
Malo nam više napiši o sebi. Jeste kako ciljali odnose? Jesi pratila Ovulaciju? Mi smo ti jako znatiželjne. user posted image

nadamse pinky je u pravu,pobrkala sam ja nešto oko cijene. Ma,šta ćeš,bivša plavuša. user posted image

pinky nismo našli ništa šta bi uzrokovalo spoting,vjerojatno zato što ga ovaj mjesec nema. user posted image user posted image
Nestao netragom! Tako da su vjerojatno uzrok bili čajevi. user posted image Spoting je počeo kad sam ih počela piti,a prestao kad sam prestala. Nemam nekog drugog objašnjenja. user posted image
Ajde drago mi je da žuto tijelo ipak duže živi. user posted image
Sad da te pitam jeli bolje radit HSG ili se odmah upustit u laparoskopiju?
Ako uspiješ odgovorit. user posted image

Kod mene jedino novo ovaj ciklus je to što imam bijeli vodenasti iscjedak. Nema mirisa niti svrbi,pecka,pa mislim da nije riječ o infekciji. Stalno je tu. Sve ostalo isto. Malo mi bude mučno,al tako mi je svaki ciklus.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 285
11.12.2013 10:41:08   
eternity
sandra čestitam na trudnoćiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
daxy tebi čestitam na lijevom jajniku hahahah, vidiš da je sve ureduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nadam se, tebi je datum 3.12? il sam pogrešno pročitalauser posted image jesi nam ti radila test?
ja bi sutra trebala dobit, leđa me bole i ništa slatko od mene u krugu 5 metara nemože ostat tako da mislim da user posted image stižeuser posted image
ostale cure,trudilice,mame?

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 286
11.12.2013 11:29:32   
anamiha
ja sutra kupujem test, i radim ga u petak..( ak ne stigne menga)

jako sam znatizeljna, nestrpljiva :/

grudi me bole vec 7 dana, bradavice poprimaju neku ljubicastu boju, iscjedak je bio vodenast, dns opet kremast, ucestalo mokrenje, bol u donjem djelu ledja, neka nelagoda u lijevom jajniku... ( al sve to moze bit znak da dolazi vjestica) :/ vidit cemo za 2 dana :)

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 287
11.12.2013 11:39:13   
syringa
sandra user posted image  user posted image  user posted image !!!!!
razbila si, nadam se, ovaj naš začarani krug iz prošlog mj.
iskrene čestitke! čuvaj se nek bude školskih user posted image .
anamiha, nadamse- želim vam da se pridružite sandri. user posted image
mantrale smo sve za prosinac da bude dobitan.
perlice, daxy- super za nalaze!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  bit će ovaj mj. još user posted image  i kod vas. user posted image  user posted image  user posted image
ostale naše trudilice, sretno!
moja user posted image  odrađuje svoje. hvala vam svima na savjetima i lijepim željama.

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 288
11.12.2013 13:25:10   
tajcy26
jos se bas ne snalazim na forumu bas kak treba ali ostat cu ovdije...
prije su mi bile dosta neredovite mjesecnice pa su se napokon dovele u normalu
user posted image user posted image imam 27 godina iz zagreba sam,od vanmatericne sam bas pocela redovito pratiti ovulaciju i ciljala na drugu trudnocu,ali uvijek sam se iznevjerila i razocarala...sad se nadam da bude napokon user posted image ...

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 289
11.12.2013 13:30:08   
perlica55
Tajcy draga, sretno i nek bude user posted image  za pod bor user posted image
Dodala sam te na listu, al nam moraš javljati simptomiće
pred datum kad ne očekuješ user posted image    user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu tajcy26)
Neposredna veza do poruke: 290
11.12.2013 13:55:09   
lili22
PINKY drago mi je da si se vratila, graf izgleda super. drzin fige da ovo bude sretan misec, mislin na tebe cesto.
ja van zene cekan 2. misec, valjda ce mi brzo proc vrime uz sva dogadanja (rodendani, bozic, nova...) ja bi van se najrade vratila user posted image ali rekli su mi doktori cekat najmanje 3 miseca iza kiretaze,
ali ja ih ne sljivin, ovulacija bi tribala bit za 2ipo miseca od kiretaze i tu hvatan, zelja za bebicon je prevelika...
ja san jedinica i nemogu vise gledat moju curicu kako zaljubljeno gleda tude bebe, hocu da ima bracu ili seku...
pozdrav zenice!!!
Lili vas cita ali ne stignen cesce pisat. sretno svima mislin na vas!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 291
11.12.2013 14:00:24   
Snjeguljica_83
Lili, baš lijepo što si svratila....

Mislim baš nešto na Ceciliju kako je nema...

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 292
11.12.2013 14:36:04   
andydea
Drage moje morala sam vam se malo javiti...Prije točno 2 god.na današnji dan ugledala sam svoj plusić sa Di user posted image  ..sjećate li se ? A sad je to dečko od 15,5 mj...ljubav mamina !
SANDRA čestitam ti od srca
Pinky konačno si se vratila..draga samo neka su simptomi tu..čekamo tvoj datum..biti će konačno bebicauser posted image
Daxy hvala ti,sve znam...ali poznajem svoje tijelo i sve je ok.
Lili drago mi je da si se javila...i da si ok
Syiringa-moj savijet ti je da čekaš barem dvije menge,bez obzira što nije bila kiretaža ! Kod kiretaže se čeka 6mj.,a ovako 2menge..ustvari onoliko tjedana koliko si bila trudna kad si izgubila bebicu ! Ja još nisam dobila user posted image  poslije ab.evo prošlo je 42 danauser posted image user posted image ...i meni je moja ginek.rekla da čekam tri ciklusauser posted image ..a moj ciklus traje i po 50 danauser posted image user posted image ..dalje ti ne moram pisati..zaključi sama...
Jako mi je žao što smo izgubile naše anđele...ali moramo se sada strpiti da pokušamo ispočetka ponovno kako trebauser posted image
Cecilija i ja mislim na tebe..javi se !
Ikaaa jedva čekam tvoj test..ljubim te...
Pusa svima drage moje..da ne nabrajam,javim se user posted image ..pratim vas

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 293
11.12.2013 16:18:31   
kisica
Daxy to je zaista super vijest, bolja bi bila još jedino da nam stiže bebica u tvoje rukica. Onda ti preostaje čekat O.pa nek pogleda to opet. Možda je zaboravila žuto tjelo spomenuti. Budemo vidjeli što će biti sa temp.za sad se drži gore, neka ostane takva. Što se tiče iscjedka neka njega, ali da nema veze ni sa gljivama ni infekcijama.

Nadamse kakva je to ginekologica kad se čeka toliko, pa valjda bi sad trebala dobiti neki termin što prije s obzirom da nemamo pojma što se događa kod tebe. Ovo je sad već kašnjenje extra, i ako nije trudnoća onda se očito nešto pobrkalo u ciklusu. Uopće nisam pametna što ti reći. Možda da ponoviš test sa jutarnjim urinom ipak.

Perlice tvoja temperatura raste i raste..dabogda ti trbuh tako rastao  Još 7 dana pa ćemo znati.

Pinky – lokacija je glupa i ne sviđa mi se uopće, jako te slabo čujemo. Navijamo za plusić kod tebe iako te gotovo i nema ovdje sa nama. Nadam se da ćeš nam javiti svakako što se događa dalje.

Tayci dobro nam došla, druži se sa nama što više da dočekamo zajedno plusić. Žao mi je zbog vanmaterične.

Lili – super da si nam se javila. Neznam što bi ti rekla, čekati ili ne. Možda bi bilo bolje da čekaš kako su ti rekli, a opet sa druge strane ima i onih koje nisu čekale pa je sve bilo oke. U svakom slučaju, kad odlučiš odbrojavati i mi ćemo sa tobom.

Cecilija kako si nam ti? Što ima kod tebe i jesi ozdravila?
Ika – što se kod tebe događaa?
Bucika, bebac? Jasmina? Ostale cure…pišiteee…

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 294
11.12.2013 16:39:25   
sandra999
Hej curke!! Hvala vam svima na cestitkama!!!! user posted image
Ja se jos uvijek ne veselim na glas, ali u sebi pucam od veselja! Malo me brine sto me jos uvijek boli kao da cu dobit pa trcim ko luda na wc samo da provjerim user posted image Ne moram vam ni pricati kako me na poslu cudno gledaju, a ja sva u nekom svom filmu.
Jedva cekam da vidim kod nekoga jos user posted image Grlim vas i ljubim!!
P.s.- vi koje ste vec bile trudne, jeste li imale te bolove kao da trebate dobiti i koliko ih odprilike jos moram trpiti?

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 295
11.12.2013 17:49:03   
daxy
eternity čekamo sutra! user posted image user posted image

anamiha tebe čekamo onda u petak. user posted image user posted image

tajcy drago mi je da ćeš ostat s nama. Jeste radili kakve pretrage?

lili poslije kiretaže se čeka 3 ciklusa,pa onda mozes u akciju. Ako dobijes zeleno svjetlo ranije od dr.G (kao naša Pinky) onda počnite ranije radit bebu. Mi smo tu za tebe. Drago mi je da krećeš dalje. Hrabra si. Grlim te. user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu sandra999)
Neposredna veza do poruke: 296
11.12.2013 17:52:18   
Dacana
Dobra večer zenice :)

Eto nakon godinu i po odkako se mala Ana rodila,odlucili smo se i mi ponovno bacit na posao...
zapisite i mene na 30.12. i drzite fige da mi user posted image ne dodje...
drzim fige i ja vama svima i da bude puno ponosnih user posted image

puse svima :D

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 297
11.12.2013 18:06:57   
Farah 00
tajcy26 dobro nam dosla na RR, ovdje se uvijek mozes kada si tuzma razveseliti, sve zenicu su divne, a mozes podijeliti i svoja iskustva i savjete sa svima nama. user posted image

Pinky bravo za simptome pa makar bili i umisljeni user posted image user posted image user posted image

perlice kako si ti, kako su tvoji doma i kako ti je tata.... Ti si sad sigurno pod stresom, tesko ga je zaobici u tako teskim trenucima, ali pokusaj bar onoliko koliko mozes... Big Hug user posted image

daxy bravo za dobar CD i bravo za pronadjeni lijevi jajnik user posted image user posted image user posted image

Sto se tice mene, moram da vam objavim da je moja user posted image stigla juce i to na 22 DC, dakle i prije nego sto sam je ocekivala. Inace su mi ciklusi 27-28 dana. Ovaj mjesec sam pauzirala sa vrkutom, pa ne znam je li to sta uticalo user posted image

Obzirom da sam prosle sedmice bila na ginekologiji i tamo dobila upute koje hormone trebam raditi, a plus sam dobila i od endokrinologa jos 3 dodatna polna hormona koja trebam izvaditi, ici cu na 8 DC sve to raditi. Znam da se ti hormoni rade od 2-5 DC, medjutim Dr. koji je inace kod nas opste poznat kao strucnjak za sterilitet zahjteva da se ti hormoni rade na 8 DC, pa cu ja tako i uraditi. Kad dobijem rezultate svih tih hormona narucit cu se kod njega privatno, obzirom da bi se gore nacekala da dodjem do termina kod njega. Sa ginekologije gdje je on šef odjela za sterilitet su mi dali upute da radim ove hormone: FSH,LH,Bestradiol, PRL, Testosteron i Kortizol, dok mi je Dr endokrinolog dao da radim i ove: DHEAS, androstendion i SHBG. I naravno na 21 DC progesteron, koji sam vec jednom radila.

Endokrinolog mi je dao da jos uradim Vitamin D i OGTT sa inzulimenijama (IRI).
Ja nikada do sada nisam isla po doktorima, osim kod zubara i redovnog ginekoloskog pregleda, ovo sve sada je za mene pravo cudo user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 298
11.12.2013 18:32:00   
daxy
dacana dodat ću te na listu. Drago mi je da si odlučila odbrojavati s nama. Napiši više o sebi za nas koje te ne znamo. Jeste dugo radili na prvoj bebi? user posted image Želim ti user posted image još ovaj mjesec.

farah vidiš nisam naišla na to da netko radi hormone 8 DC. Sigurno dr zna šta radi.
Sretno!!! user posted image user posted image user posted image

Žao mi je što je user posted image ipak stigla. I stvarno je uranila. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 299
11.12.2013 18:40:50   
daxy
Jedan post da možemo na novu stranicu. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!