|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje prosinac 2013.
11.12.2013 18:42:59   
daxy

Trudilice:

user posted image nadamse - 03.12.
user posted image lelaluna - 11.12.
user posted image sandra 999 - 11.12.  ponosna user posted image
user posted image eternity - 12.12.
user posted image mali andeo - 12.12.
user posted image anamiha - 13.12
user posted image daxy - 15.12.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 16.12.
user posted image perlica55 - 18.12.
user posted image nelly. - 18.12.
user posted image tajcy26 - 20.12. 
user posted image malena 35 - 23.12.
user posted image *Katarina* - 27.12.
user posted image Dacana - 30.13.
user posted image ikaaa - 31.12 ?
user posted image Fiona0802 - 31.12. ?

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 301
11.12.2013 18:43:27   
daxy
Ne znam zašto mi je postalo listu 2 puta.user posted image

Curke probada me u maternici. Neka tupa bol. Jedva čekam nedilju. user posted image user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 11.12.2013 18:50:30 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 302
11.12.2013 18:47:33   
Dacana
Pa ja sam ovdje ima godinu dana,al nisam bila toliko aktivna...
kroz prvu trudnocu sam tolko kolko i bila aktivnija,al kad se beba rodila sve rjeđe i rjeđe...
Sad je Ane veća i sad je polako sve lakse,uspjevam skoro sve...
Na prvoj bebici trudili smo se 3 mjeseca,pokupovali skoro sve testove u ljekarni al nikako da dobijemo user posted image ...
i onda sam ja odlucila ici na betu,ta je najbolja od kupovanja testova...i nakon 3 mjeseca zacela se i prva beba,sada vec velika,sa godinu i pol,mala Ana...
I to sam se iznenadila jer bas prva prva trudnoca nije bila uspjesna,bila je vanmaternicna,pa sam se bas iznenadila da se 3 mjeseca keksanja uspjela zacet...
valjda sam toliko zeljela bebu da mi se zelja ispunila...

Nadam se da ce se ovaj put isprva zacet...al eto sve cemo vidit 30.

< Poruku je uredio Dacana -- 11.12.2013 18:51:16 >

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 303
11.12.2013 20:51:07   
nadamse
Drage moje cure kako ste mi danas? pozdrav novim curama i nadan se brzom preseljenju na trudnicki forum :-)
Sto se tice moje ginekologice..zaposlena zena.jedino bi joj mogla kao hitnoca doc ali ne znam ni dali bi me onda odmah primila.
Moje vjestice jos nema, ja vam uopce vise ne primjecujem dali cesce pisam, dali ovo dali ono
..nekako sam se pomirila da nije beba, a s druge strane me polako plasi.redovita mi je inace i neznam koji joj je vrag da toliko kasni.
od testova san odustala, vec puno kasni pa bi pokazalo plus da je to u pitanju...ugl cekan jos malo, ako je ne bude idem kod privatnika pa cu rijesit misteriju. :-/
pusa, sretno svima, saljem vam vibrice :-* :-*

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 304
12.12.2013 5:14:32   
Fiona0802
Draga Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vjerujem da je to to, da je krenuo lijepi prosinac!
Svima saljem puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 305
12.12.2013 7:04:00   
Snjeguljica_83
Jutro, cure!

Farah, žao mi je što ti je došla M., i k tome tako ranije! Baš nezgodno! Meni su se isto ciklusi skratili, ali u jednu lijepu normalu. Sa 33-34 dana na 29-30.... Brže dođe nova prilika za raditi na bebici! Tako i tebi! Brzo će doći nova šansa... user posted image

Nove cure - DOBRODOŠLE! Želim vam ultra kratko druženje na ovom forumu i selidbu na onaj ljepši - trudnički... Tipkajte često s nama...

Jučer smo MM i ja imali 8. godišnjicu veze (ne braka) pa smo se počastili pizzom bogatom gljivama, muž se zbilja potrudio. user posted image Kod mene ništa novo, čekam idući tjedan vrijeme za česte akcije, ovaj put ćemo se svojski potoruditi.

Očekujem još neki plusić!!! Idemo, cure!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 12.12.2013 7:05:00 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 306
12.12.2013 7:36:19   
winkica
drage moje cure,evo ja vam mogu reći da prvi puta u proteklih 2.6 god nemam pojma kad trebam dobiti vješticu i da je to tako dobar osjećaj..mm je naručen 7.1 urolog pa da vidimo što će reći.dali je možda varikokela u pitanju.ako je onda super.naručiti će ga na kratak operativni zahvat i onda bi nakon 3 mj imali puno veće šanse za prirodno zatrudnjivanje...tako da ovaj mjesec je bio predah od svega i super mi je dobro došao..
nove trudnice čestitam,a tek nadoilazecim trudnicama želim što prije velike plusice..

ljubim vas cure...Pinky javi se sa simptomima jako me zanima kakvo je stanje kod tebe..

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 307
12.12.2013 8:24:34   
syringa
jutro curice!
Andy draga, hvala ti na savjetu. user posted image  user posted image  user posted image  ne trebam ti ništa pisati. sve znaš.
na žalost prošle smo isti pakao. user posted image  slažem se sa tobom. mislim da ću tako i napraviti.
nek prodođe još jedan ciklus pa akcija. user posted image
nove trudilice, dobrodošle!
nadam se da ćemo se družiti i zajedno veseliti preseljenju na forum user posted image .
cure koje ne čekate, sretno!!! navijam iz petnih žila za user posted image !!!!!!

< Poruku je uredio syringa -- 12.12.2013 8:25:21 >

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 308
12.12.2013 9:05:52   
lelaluna
drage curke, prvo jedan veliki pozdrav za sve vas
moja user posted image je došla user posted image
od srca želim i nadam se da će ostale curke sa liste ugledati svoje plusiuće i u novu godinu ući sa bebacima u stomaku
ja sam bila jako tužna kad je user posted image došla, ali isplakala sam se i sad idemo dalje, naredne sedmice idem kod giničke i počinjem sa pretragama, poželite mi sreću da se moj problem brzo pronadje i otkloni
ljubim vas puno

jedan veliki mamin dječak

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 309
12.12.2013 9:17:22   
anamiha
lelaluna draga, zao mi je zbog M ( novi mj nova nada) drzi se, sretno s pretragama, i nadam se da ce bit sve oke :-*

meni jutros BT pala sa 36.5 na 36.4 :/
boli me trbuh, koda cu dobit.. mislim da M dolazi :( ( al simptomi su svi prisutni, inace taj dan nestanu)

trebam sutra dobit.. :( ( a bit ce kako bude) mozda sam i ovaj mj bitku izgubila, al ne dam se :)

(Odgovor članu lelaluna)
Neposredna veza do poruke: 310
12.12.2013 9:17:29   
Snjeguljica_83
Lelaluna a joooojuser posted image user posted image Želim ti sreću na pretragama, naravno nadam se da će se vidjeti u čemu je problem... Drži se!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lelaluna)
Neposredna veza do poruke: 311
12.12.2013 9:23:38   
anaxx
sandra čestitam i želim ti prekrasnih 9 mjeseci....
svima ostalima držim fige da ugledaju veliki +, a one koje ste dobile... ne gubite nadu....

(pred mjesec dana rodila je jedna moja poznanica nakon 14 godina pokušavanja i potpomognute oplodnje : skidam joj kapu....)

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 312
12.12.2013 11:41:45   
ikaaa
Drage moje evo mene i vidim da na rr imamo prvu trudnicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sandra čestitke do neba...i sada lijepo odmaraj i uživaj u sojoj maloj mrvici...
anamiha dok god nema vještie uvijek postoji ona zadnja nada...držim ti figice da ne dođe i da na kraju je to mala bebeica koja te drži toliko u neizvijesnostiuser posted image
leluna žao mi je draga što je došla....ali uvijek postoji nada idući mjesec, drži mi se i uz tebe smo user posted image
winkice draga moja, hrabrice naša.....žao mi je zbog muža, ali vi ste toiko hrabri da avs niti jedna prepreka ne može zaustaviti.... samo tako drži mi se i budi jaka i hrabra jer ti si svo mužiću sad najveća potpora...user posted image user posted image
farah žao mi je jako zbog glupače što je došla, ali nemoj mi jako biti tužna...bit će bebica...šaljem ti jeda veliki user posted image
nadamse drži mi se i zapamti dok god je nema postoji šanasa za malom mrvicom..... nadam se da je kod tebe mrvica u pitanju...držim figice za mrvicu maluuser posted image
dacana dobro došla natraguser posted image user posted image ....i želim ti od sveg user posted image da nam postaneš što prije user posted image ....user posted image user posted image
mila moja daxy draga pa super za jajnik user posted image user posted image user posted image user posted image ..eto i simtomići su tu...ja jedva čekam ned da nam javiš SUPAČ vijesti...držim figice za +
tajcy26 DOBRO NAM DOŠLA i želim ti od sveg user posted image da nam što prije postaneš user posted image ....user posted image
mali anđeo ma vjetica ne dolazi....ma 100% evo nam bebice.... držim figiceuser posted image
enternty draga dobar znak je tu..... ma ovgaj mjesec je pun bebica...jedva čekam dobre vijesti...
lilly22 draga bro će proči 3 mj.... i vidjet ćeš odmah češ nam biti user posted image ...to tako mora...lillyuser posted image
katy ohoho pa akcijica je pala...znači ajmo bebe primajte seuser posted image user posted image user posted image
pinky draga pa kakvih još 1-2 biti tako udaljena.....fališ namuser posted image user posted image user posted image
perlice kakovo je stanje kod tebe?
tintin gdje nam je slikica.....ika hoće slikicuuser posted image user posted image
kisica maz mi tu svoju bušicu....
anaxx, snjeguljica, sysringauser posted image user posted image user posted image user posted image ako sam koga izostavila jedan veliki user posted image
a sada konačno ikaaa....drage moje mene grudi ubijaju..... maternica, janici sve me boli na momente....jučer sam tako sinoć bila napuhnuta da sam mislila da ću puknuti ko balon...evo jutros i danas je malo bolje.... drage moje neznam čemu da se nadam..... u jednom trenutku kažem sam sebi ma to je to, ive uspjelo je a u jednom trenutku me obuze strah od ponovnog neuspjeha..... trudim se opustiti maksimalno, ne razmišljam puno o tome....ali ipak mali crvić u meni mi neda mira i ponekad me pikne sa takvim mislima.... e da i 3 ebrija koja su super ostala su zamrznuta..... tako da bit će bebica.... drage moje držite mi figice da se bebica lijepo smijestila kod mene i da je to to...ljubim vas i grlim.....
nadam se daje prosinac pun ++++++...sretno svima koje ne očekujete, ma drage moje neće ni doći...evo user posted image user posted image user posted image puno ispod bora....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 313
12.12.2013 12:14:59   
tintin
Lelaluna draga zao mi je sta je stigla vjestica, samo hrabro naprid doci ce i tvoj dan user posted image
Ikaa kojeg datuma vadis betu,vidim da ti je na listi zadnji datum sa upitnikom pa mi nije jasno, i draga moja sve te razumim tako ti je i meni bilo, i ako osjetis bolove kao da ces dobiti mengu nemoj da te to obeshrabri meni je apsolutno isto bilo kao i svaki mjesec trbuh me rastura kao pred mengu kad ono na kraju iznenadjenje beta, a da imas tri smrzlica ti je jako dobro bit ce bebica, uz tebe sam i mislim na tebe, Sta se tice slikice probala sam s moba staviti ali mi nije islo, sve su mi slike u mobu, cim stignem prebacit cu u komp pa cu opet pokusati, saljem ti veliki zagrljaj user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 314
12.12.2013 13:36:53   
Snjeguljica_83
Nema nam baš Perlice... ni danas ni jučer... Nekako se povukla, pritajila. Nadam se da je sve u redu. user posted image user posted image

Puno vas pozdravljam!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 315
12.12.2013 13:44:10   
ikaaa
betu vadim 23.12. ako me što ne preduhitiri..... joj draga tintin ti znaš kako je to sve si to prošla..... znači i kod tebe je tako bilo da si imala bolove, napuhnost....joj neznam kaj da mislim....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

Neposredna veza do poruke: 316
12.12.2013 14:08:33   
perlica55
Farah i lelaluna, žao mi je zbog glupih user posted image ..
Držite se drage moje i u nove pobjede idući mjesec..
Ika mila user posted image  user posted image  user posted image  za trocifrenu betu 23.12. user posted image
Sve ostale punoooo pozdravljam user posted image user posted image user posted image

Da, malo sam se povukla, ne stignem sve čitati i pisati user posted image
Stalno smo kod mojih, ništa još ne znamo user posted image  i to me ubija..
Svekar opet nije dobro, u KBC-u je.. Tak da sam nekako
sva s****** user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Držite mi se sve, javim se kako stignem...

< Poruku je uredio perlica55 -- 12.12.2013 14:15:36 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 317
12.12.2013 14:14:43   
perlica55
Trudilice:

user posted image ikaaa - 23.12. 
user posted image Dacana - 30.13.

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 318
12.12.2013 14:24:15   
andydea
Ikaa jako sam sretna zbog tebe draga...ajme pa dobit ćeš predivan poklon pod bor...najljepši Božić ikad...ljubim te i čekamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Perlice proći će i to razdoblje,ne budi tužna..šaljem ti big hug
Leluna žao mi je za menguuser posted image ,ali glavu gore i u nove pobjede.
Syringa biti ćemo mi velike okruglice ..tko zna možda i za sljedeći Božićuser posted image
Pinky fališ, Daxy ima li novosti..mislim na tebe...
Dacana dobrodošla,drago mi je da ponovno odbrojavaš...molim te vrati se i kod nas na ljetne bebe,zaboravi na prošlost,obje smo pretjerale user posted image ..user posted image user posted image ..Želim ti što prije malu bebicu...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 319
12.12.2013 15:01:01   
Dacana
Hvala curke svima na ponovnoj dobrodoslici,hahaha...
Daxy oprosti ali nije 30.13. user posted image nego 30.12. user posted image user posted image
puno nas je trudilica pa si se sigurno zabunila

Sandra cestitam ti na trudnoci i uzivaj sto vise mozesuser posted image ...jel to prva bebica??

Snjeguljice cestitam na godisnjici user posted image user posted image

Andy dragauser posted image user posted image ma sve je uredu,istina obje smo pretjerale,evo vratila sam se jer ovdje mogu vidit tudja misljenja,savjete itd...
ne brini javit cu se i ja na ljetnim djecicama...vidila sam da si imala tezak slucaj,jako mi je zao zbog toga,al stvarno vidim da si hrabra i super mama,supruga tako da ce sve biti uredu...znam kako je to,moje je bilo malo drugacije,al eto ista bol je izgubit nesto sto zelis i volis najvise na svijetu...samo glavu gore...

kako ste mi svi vi??...jel suncano kod vas??..ovdje u Lici sija koda je ljeto,haha...
a jel sija sunce i u plusicima,ajde cekamo,cekamo sviii...javljajte radosne vijesti

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 320
12.12.2013 15:33:06   
ikaaa
ma perlice samo smireno.....možda sve na kraju završi sa najlijepšim darom, malom mrvicom u tvojoj buši.....
drage moje ja samo tako nekako happy, happy danas...valjda zbog vremena.... samo mi ponekad misli odu onako potajno i kažem sama sebi ajde bebe primajte se..... joj drage moje kad će 23......

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 321
12.12.2013 15:46:36   
tintin
Ikaa draga sve te razumim, je tako ti je i meni bilo, ta napuhnutost ti je od hormona za simptome ti je još rano, ali kao što znas ja ih nisam uopce imala nego sam se osjećala kao i svaki mjesec da cu dobiti, big hug.
Andy draga moja stalno mislim na tebe i šaljem ti veliki zagrljaj.
Perlice draga nadam se da ce biti sve u redu, drži se, grlim jako.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 322
12.12.2013 16:46:41   
daxy

IZVORNA PORUKA: Dacana

Daxy oprosti ali nije 30.13. user posted image nego 30.12. user posted image user posted image
puno nas je trudilica pa si se sigurno zabunila

hahahah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jesam se nasmijala. user posted image user posted image user posted image
To sam na brzinu tipkala,omaklo se. user posted image user posted image

Vidim po postovima da nisi nova na forumu,ali nismo se susretale,pa sam zato napisala da nam kažeš više o sebi.user posted image

fiona pa gdje si ti nestala? Vidim graf još ne pokazuje O. user posted image

winkice drago mi je da si to tako prihvatila. user posted image user posted image user posted image
Javi nam novosti.

lelaluna žao mi je zbog user posted image . user posted image user posted image
Sretno na pretragama,javljaj nam šta saznaš. user posted image

ikaaa navijamo od sveg srca da se user posted image user posted image lijepo ugnjezde. user posted image user posted image

andydea imam ja novosti. user posted image Hvala šta misliš nas mene.

Ja sam danas bila kod specjaliste u KBC i imam puno novosti,drage moje. Najprije vadim AMH ( da vidimo koliko zaliha jajnih čelija imam) jer doktorica kaže da na desnom jajniku imam malo više folikula nego ih treba biti. user posted image To ćemo vidit. S tim hormonom vadim i ne mogu pročitati kako je napisala ovaj hormon ( izgleda kao C2 125) radi ciste na lijevom jajniku. Dr.kaže da joj izgleda kao endometrioza zbog gustoće. Ta cista je izgleda sljepila jajnik za maternicu,zato je on tako visoko.
Dogovorile smo se da riješim ta dva nalaza i da se naručim u 1. mjesecu za HSG. Dobila sam i upute šta sve trebam izvadit za HSG i kad da se javim za termin.
Sad se moram samo javit svojoj dr.G da mi da uputnice za to sve. Kad to sve povadim i riješim HSG onda ćemo dogovorit šta ćemo dalje. Vjerojatno prvo nekakav stimulirani ciklus sa ciljanim odnosima.

Eto curke moje,svakako nemojte puno čekati na pretrage. Ja sam vam zadovoljna i sretna da je sve ovo krenulo nekakvim putem. user posted image

Idem popravit ovaj datum za Dacanu. Ipak nema 13 mjeseci u godini. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 323
12.12.2013 16:52:42   
daxy

Trudilice:

user posted image ikaaa - 23.12.
user posted image Dacana - 30.12.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 324
12.12.2013 19:41:42   
tajcy26
hvala vam zenice....super ste i usput da vam se zahvalim sto ste me prihvatile na RR...user posted image user posted image user posted image
DAXY nakon operacije sam isla tri mjeseca na kontrole i poslje po potrebi,krajem mjeseca sam se htjela naruciti kod ginica na pregled pa mi je rekla da ju zovem prvi dan mjesecnice za kompletan pregled.
Nadam se da cu ju sad zvati zbog velikoguser posted image
Toliko sam sad u neizvjesnosti i ne mogu docekati ta 20-tiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!