kisica
|
Bokić drage moje, evo mene uz kavicu..da,da..jutarnja, ali nisam ustala tek sada hehehe… Perlice draga moja, ja sam ti sinoć prekopala sve, tu temu uopće našla nisam, a sad vidim da sam je čak i ja pokrenula. Uopće nekužim. No dobro. Hvala na linku, javila sam se tamo i javila novost (više starost). Vjerujem da je tvome mužu užas sve ovo (Mislim na Candidu) jer iskreno ja sam žena i već ludim od nje, a zamisli onda tek kako je njemu muškome. U svakom slučaju mislim da bi to trebalo biti kod vas rješeno, zapravo sigurna sam. Snjeguljice draga nebi ni ja izdržala. Inače ja sam ti jednom prilikom naručivala preko Ebaya nešto preko neke ženske na Facebooku, i kako mi to naručeno nikada nije došlo, onda mi je ponudila da mi naruči nešto drugo o svom trošku. A kako samo u to vrijeme mm i ja htjeli bebicu, a i moja menga nikad nije bila redovita pa sam si svaki mj.mislila jel to to ili nije, ja ti njoj kažem da mi naruči testove.. Došlo ih je oko 15 komada. I znaš što sam ja radila? Nisam mogla izdržati, nego ono taman kad mi treba doći dan/dva ranije ja ti otvorim testić i piškim, pa na dan menge, pa kasni mi dan pa ja opet..vjerovala ti meni ili ne, ja sam za 2 mj.potrošila to sve. Možda je prerano da se išta pokaže za sad, grudi te boli – to je lijep znakić. Strpimo se još ova dva dana, pa ćemo vidjeti što će biti. Ne gubi nadu. Cecilija trk na muža i ne silazi da nam ne prođe Ovulacija još.. Eternity – neka je nema i dabogda i ne došla. Sviđa mi se tvoj simptom, sve si mislim da neće biti neki plusić Bebac – ajde super da si nam se javila malo. Nadajmo se da ne dolazi. Inače to tako hoče, baš kad počneš nešto onda se pojavi nešto da te zezne. Sad sam se sjetila sebe same. Prva trudnoća – taman sam radila i dosadilo meni dami, i ja dam otkaz i točno ovim riječima kažem svojima „Sad nemam posla, pa mi beba nebi baš ni dobrodošla“..kad ono za par dana plus kao kuća. Drugi put – moji svi dave mjesecima „Pa dajte još jedno“, a mm i ja radimo na tome, ali nikako ništa. I onda dođemo u fazu dugova, ja nemam posla, on radi, putuje, ne ostane nam ništa, i moji kod nas na kavi i pričamo tako o svemu i ja kažem „Sad nam nikako nebi trebalo još jedno“..moja mama se odvali smijat i kaže „Ti kad to kažeš onda si trudna garant“…prošlo 2 tjedna stigao plusić. E onda sam ja našla posao, zaposlila se, maknula se malo od kuće, obaveza, oporavila se od izolacije 4 godine, i kakti ono kalkuliram – željela bi još jedno, ali opet konačno sma živjela, počela raditi, bolje nam je, reko još jedno dijete i onda opet neću raditi i pitaj boga dal ću ikada nači posla više…i tako smo mi radili na toj našoj bebici, i umorna već od svega jedan dan kažem ti ja lijepo „Kad nije stiglo do sada, odustajem, možda je ovako najbolje“ a moja mama..umrijet hoče od smijeha i samo kaže „E stiglo je tebi onda“..i eto… Tako da se nadam da će ti bebica poremetiti taj tvoj plan. Andydea draga sretno na pregledu danas i da sve bude kako treba. Javi nam se svakako. Pinky mila znaš li ti koji je danas dan? Ponedjeljak! Nije te bilo za vikend, dva dana te čuli nismo, i pojma nemamo kako si ni što ima kod tebe. A tebe ni danas nema, pa nema…onak, stvarno previše sad fališ..javi nam se. Ika draga na tebe nikako nemogu prestati misliti, možda nas uopće ne čitaš, ali eto kad dođeš barem češ znati da si nam falila. Što se to kod tebe događa da te nema tako dugo?