Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 20:06:21
|
|
|
|
nelly.
|
Fiona jako mi je zao zbog tate ali on je sad na nekom boljem mjestu za njega, mjestu gdje nema boli i borbe sa tom teskom bolescu. I ja sam izgubila oca isto zbog tumora i ma kako bolilo pomirila sam se s tim da je tako moralo biti a na nama je sada da im damo prekrasne unuke i vjerujem da cemo u tome i uspijeti!!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 20:37:03
|
|
|
|
kisica
|
Cecilija – ako vidiš da to ipak još nisu oni „najplodniji“ dani onda bolje možda da sačekate. Možda rezultat bude bolji. Perlice – ma nije ti uopće problem, samo ja ti pojma nemam gdje si ti to našla. Išla sam na svoj profil da vidim sve svoje postove, pa vidim da mogu vidjeti samo zadnjih 100, a međunjima su isključivo postovi sa teme trudnica i ove gdje se nadamo. Prošla forum zatrudnjivanje, ali iskreno nisam našla tamo svoju temu nikakvu. Tak da kad bi znala kako to naći, možda se ječaš točno gdje si me vidjela? Fiona draga – moj otac je poginuo na strašan način dok sam ja imala samo 13 godina. Mislim da mi nikada nije bilo gore nego kada se rodio moj Adrijan. Suprugov otac uživao je u prvom unuku, a ja sam iskreno samo mislila o tome kako moj nije to ni dočekao. I zapravo i sad mi je jako jako teško kada se sjetim koliko je divan otac bio meni, vjerujem da bi bio još bolji djed mom sinu, ali nažalost nije sa nama. Do sada sam redovno Adrijana vodila na groblje, iskreno, u ovih 4 i pol godine koliko on ima, nikada nisam smogla snage reći mu „Tu je tvoj djeda“ niti započeti uopče priču o njegovom djedu. Neki dan kad smo krenuli na groblje, jedva sam to uspjela izustiti. Nemoj misliti o tome kako ti nisi uspjela podariti mu unuka, jer tko bi znao da će ga snaći tako neka bolest. Misli o tome kako će unuk ili unuka jednog dana doći i kako ćeš njemu ili njoj pričati o tome kako je deda bio divan čovjek. Jako mi je žao. Inače sad kad je Fiona spomenula svoju tragediju, danas me posjetila mama i priča mi kako od moje frendice iz škole (znači ona ima nekih 23 godine) muž (on možda ima 24/25) je saznao nema dugo da ima rak jezika, i prije par dana su mu odstranili jezik, a imaju djevojčicu od 5 godina. Strašno je što nas sve snalazi.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 21:33:32
|
|
|
|
daxy
|
Dobra večer drage moje. Kako ste mi? andydea draga,ja još ne vjerujem da ti se to dogodilo. I nemam pojma šta bih ti napisala. Bilo šta da napišem neće ti donijeti utjehu ni umanjiti bol koju osjećaš. Znaj da mi je strašno žao i da mislim na tebe. Tu smo za tebe ako šta trebaš. fiona moja sućut. Otac bi sigurno bio ponosan na tebe i svoju unučad i volio bi ih jednako kao i djecu tvojih sestara. Dobit ćeš i ti svoju djecu,sigurna sam, i pričat ćeš im o svom ocu. perlice moja,da predugo smo tu ali mora doć i naših 9 mjeseci. Nećemo odustati!!! Ne smijemo! crvenkapice neka te nazad k nama! Kako si? nelly sretno i da brisevi budu uredni! snjeguljice čekamo i navijamo! cecilija nema ti druge nego ga zaskoči i ne skidaj se s njega! Kakav umor? Pih,može zaboravit na to!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 21:43:34
|
|
|
|
daxy
|
kisice upiši u pretraživanje recimo "ožujak 2012" i on ti izbaci rezultate. Ja sam tako pronašla stare teme,odnosno odbrojavanja. Joj curke,ja ni jednog svog djeda nisam upoznala. Obojica su umrli prije nego sam se rodila,a obe bake su umrle dok sam bila dijete. Uvijek su mi falili. Svi su imali bake i djede,a ja nikoga.. Uvijek sam se osjećala zakinuto.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 21:48:00
|
|
|
|
kisica
|
Daxy mila - totalno znam kako ti je. Tatine roditelje nisam ni upoznala, baka je umrla u siječnju 87, a ja sam rođena u studenom. A djed je ubijen dok je moj tata još imao 3-4 godine. Mamine roditelje pamtim samo na bolesničkom krevetu, i kad su umrli. Užas. Kasnije sam izgubila i oca, a njegova braća i sestra baš nisu zainteresirani za nas. I eto, tatin bratić koji se zapravo brinuo najviše o nama je isto umro prošle godine. Ma neznam ni sama što bi rekla, sve neke tužne sudbine.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 22:11:56
|
|
|
|
perlica55
|
Kisica draga, sada sam na mob-u pa mi je nezgodno tražiti.. Odi na zatrudnjivanje, pa negdje poviše piše da pretražuje 90 dana, to promjeni na 365, mislim da je bilo u podforumu "nadamo se zajedno" il "problemi sa zatr", al na drugoj strani.. Ak ne uspiješ, stavim ti ujutro link, kad budem na kompu Kaj ima novog cure??? Ima li akcije? Kod nas još ništa MM otišao na jug, stiže u utorak Sutra nakon posla idem po nalaz, pa vam javim... Joj da smo se barem riješili UP.. Kad je MM čuo da postoji vjerojatnost da nam antibiotici nisu pomogli, poludio je... Kandida ga je ovaj put zgazila, jadničak
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 22:20:01
|
|
|
|
perlica55
|
http://www.ringeraja.hr/forum/Koje_ste_sve_pretrage_prošli_da_bi_ostvarili_trudnoću%3F/m_839870/tm.htm evo, pronašla sam
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 7:07:23
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Evo vrag mi nije dao mira i napravila sam test. Zapravo, očekujem 6. No, dobro. Sad testa u kući više nema i imat ću više mira. Negativan je, naravno. Nisam očekivala +, ali... Tek kad bude kasnila 2 dana, onda ću kupiti test. Već tri mjeseca je bio kod mene, dok nisam pukla. I upotrijebila ga. Cure... osjećam grčiće, i sinoć i sad odmah ujutro. Grudi su maaalo osjetljive. Bit će da dotična stiže. Naravno, nada umire zadnja... AKo ne uspijemo ovaj mjesec, to je 8.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 7:22:11
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Fiona, primi moju iskrenu sućut zbog tate. Ne mogu zamisliti kako ti je. Ne mogu zamisliti što bih ja bez svojih roditelja, kad bi ih sada izgubila. Cure, i ja imam puno pokojne rodbine. Djeda nikad nisam imala. Jedan je čak umro pet mjeseci prije mog rođenja. Ujaka nikad nisam upoznala, umro je godinu prije mog rođenja. Jednu baku nikad nisam upoznala.... Tetka je poginula u prometnoj kad sam imala 7 godina, stric poginuo u ratu kad sam imala 9 godina. Druga tetka je nestala u ratu, nakon 20 godina potvrđeno da je mrtva. Vidite vi tragedija... Cure moje, baš nam se stisne srce, je tako? Tužno je... MM je imao (sve donedavno) i dvije bake i dva djeda... Koji izbor! Hoćeš li ići kod jednih ili drugih za vikend! Koje bogatstvo! Pa ima ujaka, tetka... Hvala Bogu, da se razumijemo. Međutim, imala sam i ja svoju baku, do prije 2,5 godine, ali imam i dalje mamu i tatu, dva brata!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 7:28:42
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Ma šta ja pišem! M. treba stići 7., koji 6.! Ma koji vrag me tjerao da se testiram? Majko mila, nisam normalna. Srećom, test košta 14 kn.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 7:59:50
|
|
|
|
cecilija
|
Jutro cure! Snjeguljice, razumijem tvoju nestrpljivost... Tako sam i ja prije bacila hrpu testova..pricekaj jos koji dan....mada sam ja radila sad prosli mj nakon 2 dana kasnjenja i bio je +, mada sam prije ocekivane doticne osjecala neke simptome(osjetljivost na mirise,bol u ledima,instinkt..) Navijamo i nadamo se debelom !!! Daxy, skocila bi ja na mm,al opet sinoc nula! ovaj put nam cure nisu htjele zaspati..a i pricekat cu jos danas,sutra da vidim hoce li biti promjene u sluzi..bas nisam sad sigurna..mada sam jucer osjecala laaaganu bol u abdomenu i "zujanje" u jednom jajniku.. tako da, kao sto kaze kisica, strpit cu se dok ne spoznam da sam u onim "najplodnijim" danima, ako i budem.. a mislim si sto ako i nebudem imala EW sluz pa propustim O? Farah,malena sto je s vama? Syringa, sto je s tobom, jesi li bila kod gin?
< Poruku je uredio cecilija -- 4.11.2013 8:02:47 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 8:17:31
|
|
|
|
tintin
|
Fiona draga moja sucut, jako mi je žao, drži se draga.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 8:27:41
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice, nestrpljivice jedna držim fige da idući test bude Cecilija, danas obvezno u akciju, ma nemoj draga da pobjegne O.. Sretnooo.. Pinky, hajde stavi nam listu, ne znam ko kada piški Daxy, tvoja O je bila kak smo i mislile akcija školski obavljena , sada ono najgore slijedi, čekanje do
< Poruku je uredio perlica55 -- 4.11.2013 8:29:22 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 8:32:50
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
A cure moje, jesam nestrpljivica sam jedna strašna...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 8:44:41
|
|
|
|
eternity
|
fiona žao mi je zbog tvog tate, moja sućut snjeguljice jedna nestrpljiva , strpi se još koji dan i ponovi test, držim fige da budu ja još nisam dobila, od ni traga al me malo žiga po dnu stomaka i bradavice su mi nadražene tako da mislim da će doć za koji dan, al vidit ćemo još
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 8:50:19
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Eternity, imamo iste simtpome. Ma ionako je test stajao u komodi, 14 kuna nema ionako.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 9:00:45
|
|
|
|
perlica55
|
Eternity, kad misliš ponovno piškiti?? Kasni li inače??
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 9:10:24
|
|
|
|
eternity
|
možda svako pola godine mi zna ciklus trajat 32 umjesto 30 dana, al kako je prošli mjesec bila biokemijska, pa odljevi, pa dabroston tabletice, mislim da je sve to utjecalo , pričekat ću još 2-3 dana pa onda radit test
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 9:30:05
|
|
|
|
perlica55
|
za debeleeee
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 9:32:24
|
|
|
|
Farah 00
|
Fiona moja iskrena sućut zbog tate. Budi hrabra, a i ti ćeš kao i sve divne trudilice ugledati aBd svoju mirisnu štrucu Perlice danas cekamo tvoj kontrolni nalaz ureaplazme, pa nam javi, nestrpljive smo, sigurno ce sve biti OK Cecilija meni je danas 15 DC, LH trakice jos ne pokazuju da ovulacija treba nstupiti, danas poslije posla opet mjerim pa budemo vidjeli. Juce akcije nije bilo, danas ne bi trebali preskociti... I mene malo boli na dnu stomaka, i grudi su mi malkce osjetljive sto i budu u vrijeme ovulacije. Plodna sluz tu i tamo, nema je nesto previse, ali je ona prozirna...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 9:34:26
|
|
|
|
Farah 00
|
I da eternity i snjeguljica navijamo za debele, najdeblje
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 9:35:10
|
|
|
|
bebac24
|
evo i mene malo posto sam prva na listi pa da se javim prije nego pinky dode pa da kaze da ce i mene stavit na posebnu listu haha:-) nema nikakvih simptoma kod mene..ne nadam se nicemu ,jucer me zabolio trbuh tako da stize danas ili sutra.. fiona draga jako jako mi je zao..samo neke tuzne vjesti:-(
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 9:36:17
|
|
|
|
perlica55
|
Farah draga, G radi popodne od 14 sati, tak da čim pokupim nalaz, javim na RR ... Kakvo je stanje kod tebe?? Jel pala akcija??? Bebac, znaj kako kažu, kad se najmanje nadaš Ak ne dođe , kad piškiš testić??? Navijam za
< Poruku je uredio perlica55 -- 4.11.2013 9:38:04 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 10:04:47
|
|
|
|
andydea
|
Fiona primi moju iskrenu sucut..jako mi je zao..budi jaka Snjeguljice jos malo i biti ce plusic..cekamo Syiringa jesi bila na pregledu ?!- Ja sutra popodne idem na pregled i drzite mi fige da sam se sama ocistila..puno mi je bolje..hvala vam na lijepim rijecima Pinky nadam se da si se odmorila..pusa
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 4.11.2013 10:43:02
|
|
|
|
bebac24
|
perlice hehe stvarno si optimistivna:-) ako sad dode u 12 mj nam je godinu dana i ako dobro pamtim bit ce 14 ciklus.. a kad se samo sjetim mog straha kad sam prvi put dosla tu kod vas..koliko je proslo a nista od bebice:-( pa posto mi ponekad zna doc i na 29-30 piskila bi ga tamo 9-10. ali kazem vec bolicka cjelo jutro tako da.. pocela sam sa fit campom i dala se u body chelleng i bas sam dragom rekla sad kad se zelim dovest u red sad ce se sigurno primit u tih 3 mj koliko to traje:-)
|
|
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!