kisica
|
Bucika mila – brisevi se rade posebno. Papa test ti ne može pokazati ovo što pokaže bris. Što se tiče posla, pričaj mi…kuće mi je na vrh glave, mislim da bi čak i ovakva mogla raditi samo da sam u društvu. Tamo su uvijek bili gosti, uvijek netko, a kad mm ode raditi ja sama ko crkveni miš. Mali nema mira nigdje on bi najradije bio kod bake i dan i noć, i eto. Zato imam vas. Daxy – kakve su to bjesne smjene, iskreno se nadam da ne radiš kao zaštitar, jer za to treba ima živaca. Ajde super da je akcija odrađena, sad navijamo. Farah – bravo i kod vas za akciju. Cecilija mila – ma bravo i za tebe..sve ste mi neke aktivne. Snjeguljice – nadam se da neće ni doći. Javljaj promjene. Ja svakako mislim da nebi ni trebala, imaš lijepe neke promjene. Eternity – ista stvar i kod tebe, nek i tebi ne dođe. Osjetljive bradavice, simptom možda Kasni ti već jako jako dugo čudi me da testić ne pokazuje ništa. Čekamo onda četvrtak da vidimo, pa ako bude negativan možda da odeš na pregled. Pinky – vidiš, vidiš..sve Perlica vidi Zar zaista nema neke mogućnosti da imaš ovulaciju ovaj mjesec? Rozesk – dobro nam došlaaa..i što prije otišla na temu trudnica Syringa budeš vijela sad kako će biti ciklusi, meni su se dosta poremetili. Znalo mi je biti, 30 dana, 30 dana, pa onda 28 neko vrijeme, pa opet ode na 32, i tako… Anaxx – drago mi je da te vidim. Kako si ti? Andy mila – s obzirom da ima toga još unutra, svakako si prati temp. Ako primjetiš na sebi da se ne osječaš baš dobro, ili ti temp.krene nekuda, onda se javi dr.odmah. Nije to baš dobro što ima toga, a i što nemožeš ergometrin popit jer bi on to sve iščistio. Bebac – neka tvoja menga i ne dođe uopće