PinkyFunkyBirdy
|
Da, prešućujem vam da me jutros pol sata prije nego se ustajem ulovio grč u listu na nozi tako da sam jaukala par minuta dok nije popustilo i zatim više nisam mogla zaspati. Kad sam mjerila tempicu bila je 36,6 ali pošto znam da je to zato jer sam se razbudila prije mjerenja onda sam stavila malo nižu da ne pobudi sumnju ... i vidi ti naše Perlice kako je odmah nanjušila. Pa, draga, zar ne znaš da se bliži O da bi ja već raspisala sve detalje o iscjetku, sisama i ostalome? Ne može moja O proći nezamjećeno bez brige. Ajmo curke koja kad piški? Eternity rekla si jučer za 2,3 dana ... e pa to je već sutra! Dal hoćeš? Ostale curke? Ajmo bebači!!! Snjeguljice ovo zvuči jako obećavajuće. Draga Cecilija, ajde super pa si napokon zgrabila i "iskoristila" tog svog mužića. Da, da, treba sad ponoviti gradivo. Ah, draga Farah, kad sam pročitala tvoj post baš sam se raznježila ... tako se ponosim. Nije bitno dal je to rezultat RR ili ne, ali divota je što pratiš LH trakicama, znaš nakon koliko slijedi O, pokrivate sve plodne dane i još vadiš nalaze na dobre dane! Ah ... IZVORNA PORUKA: Farah 00 Meni je danas LH trakica pokazala dvije tamne crtice, sto znaci da O nastupa u roku od 24-36 sati. Bila je i akcija , trebamo pokriti i sutra pa budemo vidjeli. Svakako progesteron i TSH vadim u petak, kada mi je 19 DC, pa cemo i to vidjeti. Daxy, milena, ne znam zašto, ali kad sam pročitala tvoj post danas baš mi je došao neki osjećaj da ćeš nam ti biti trudnica ovaj mjesec. Kako bi voljela da me taj osjećaj ne vara. Draga Bucika, evo sve ti je naša Perlica napisala. Cosak, samo polako i sve će biti super. Kad se osjetiš spremnom vrati nam se na listu. Moje drage tintin, Andy, kisice, winkice, ... i sve ostale drage cure Jasmina, i na tebe mislim iako si nam se malo povukla, ali iz nekog razloga si mi danas stalno u mislima. Sutra idem na sistematski pa me baš zanima što ću sve saznati.