|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2013.
4.11.2013 21:26:08   
perlica55
Bucika draga, briseve radiš bezobzira
na Papa test. I kod mene je Papa uredan..
Briseve radiš na
- ureaplazmu i mikroplazmu
-klamidiju
- aerobne i anaerobne bakterije
Kad ti stane menga/spotting nazovi svog
socialnog ginića i traži briseve i uputnicu
na spolne hormone 3.dc + prigesteron 21.dc,
kad se već planiraš pikati za prolaktin,
najbolje bi bilo da odmah izvadiš sve spolne
hormone.. Pitaj ga i hormone štitnjače, i
oni mogu ometati zatrudnj(kak ću napisati)ivanje user posted image
Nadam se da sam ti pomogla i pliz nemoj
odugovlačiti, neg odmah kreni briseve napraviti,
uzmi uputnice i ak dođe glupača idući ciklus
2-5 dan ciklusa odi u lab na pikanje!!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 126
4.11.2013 23:17:23   
daxy
Joj,baš ste mi se raspisale danas. user posted image

perlice tako mi je drago! user posted image user posted image Nek je nešto krenulo dobro! Sad navijamo da se S-gram popravi! user posted image user posted image Bile smo u pravu za moju O,pravi smo eksperti za BT! user posted image

Pinky i meni si falila! user posted image user posted image
Da,stvarno mi je lud graf. Prvo sam promjenila toplomjer,onda se sat pomakeo,pa sam morala pomaknuti mjerenje za 45 minuta jer se ranije budim na posao kad radim dnevnu.
I ova jutrošnja temperatura je iz noćne smjene. Smrzla sam se,pa valjda zato...
A FF mi je 5 puta mijenja dan O,nadam se da je ovo zadnja promjena. Valjda je i on bjedan zbunjen,al to je to,O je bila! Akcija odrađena,sad čekamo! user posted image user posted image

Curke,želim vam laku noć. user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 127
5.11.2013 0:09:19   
Farah 00
Perlice bravo za kontrolne nalaze user posted image user posted image user posted image I trebas biti sretna, jos samo S-gram i bice sve aBd uredu user posted image

Meni je danas LH trakica pokazala dvije tamne crtice, sto znaci da O nastupa u roku od 24-36 sati. Bila je i akcija user posted image , trebamo pokriti i sutra pa budemo vidjeli. Svakako progesteron i TSH vadim u petak, kada mi je 19 DC, pa cemo i to vidjeti.

cecilija ja sam iz Bosne ali sam također narucivala te trakice sa njuskala, mail je isti koji ti je perlica vec objavila. Preko e-bay je dosta jeftinije, a u apoteci je preskupo, kod nad kosta oko 7 KM, to dođe skoro 30 kuna jedan test, a treba ti bar 4 ako znas okvirno kad bi ti mogla nastupiti O.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 128
5.11.2013 6:41:09   
cecilija
Dobro jutro!
Tko rano rani...user posted image
Perlice,Farah hvala za mail,sigurno cu naruciti kad stigne vjestica, sto se nadam da ipak nece pootovo zato jer mislim da i je upravo bila O..Da, sinoc me oko sat vremena boljela maternica i jajnik, bas me stezalo i pikalo..i onda se naglo smirilo... i naravno bilo je user posted image user posted image user posted image
Takoder sam primjetila da su mi bradavice osjetljive,pogotovo jer dojim..
Ali cu pokriti i danasnji i sutrasnji potencijalni plodni dan... hehe..za svaki slucaj..
I sad samo cekanje!
Daxy, Farah i vama zelim da se primi user posted image !!!
Navijam za sve vas!!!!user posted image user posted image

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 129
5.11.2013 7:29:30   
Snjeguljica_83
Cure moje, dobro jutro! Evo nestrpljivice, brzoplete Snjeguljice! user posted image

Koji dan, jučer... Ah! Na poslu me malo bolio trbuh i mislim si cijeli dan, a joj opet će M. doći i ode zadnji naš pokušaj. user posted image  

Poslije se trbuh smirio pa sam zaboravila na to. E onda oko 19 sati se javio opet, dosta... Kao da se sprema po noći M. doći, ujutro najkasnije. Mislim si - gotovo. Koja nervoza! Baš me bolio! Pa opet me spopao PMS! Tako je izgledalo: nervoza itd. Ali možda je razlog taj što je kiša padala popodne pa nigdje nismo išli, a navikli smo ići okolo svako popodne. user posted image  

U 22 sata sam jedva čekala ići s E. u krevet jer sam bila previše nervozna TV gledati, biti na nogama, igrati se, bilo što raditi. A nije mi se spavalo. Ne baš, premda sam zaspala za 2 min. I ležim s E. i bili trbuh, zateže kao da curim. Od user posted image  još ništa. Trbuh ne boli.user posted image  

Kao i uvijek, dajem svojoj veličanstvenoj M. prostora pa me možda iznenadi, sad bez bolova. Samo crveno odjednom! Pih!user posted image

Čekam.

Eto, jesam se raspisala. Idem raditi sada!

Cure, sretno svima!user posted image

Andy, javi nam kako je bilo kod doktrora. Iskreno se nadam da je sve OK, da se priroda pobrinula za sve. Draga, drži se.user posted image

Eternity, čekamo zajedno user posted image . Da se barem ne pojavi, nepoželjna je i gotovo!user posted image

Puuuusa svima!user posted image user posted image user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 130
5.11.2013 8:48:32   
eternity
snjeguljice kakvo je stanje kod tebe? kod mene još nema user posted image al me stomak grči i jutros sam jedva grudnjak obukla koliko su mi bradavice osjetljiveuser posted image . nadam se da neće doć al imam osjećaj da će se pojavit svaki minut user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 131
5.11.2013 8:53:15   
perlica55
 Eternity i snjeguljice, iskreno se nadam da će vas
user posted image  napustiti na barem 9 mjeseci user posted image  user posted image  user posted image
Daxy draga, odlično ste pokrili dane koje treba,
držim ti fige da odseliš s ove teme user posted image  user posted image
Pinky mila, jaaako mi se sviđa tvoj FF graf user posted image  user posted image
Dal nam prešućuješ nešto user posted image  Tempica se penje???
Ne javlja nam se Andy, jučer je bila na pregledu user posted image
Nadam se da je dobro user posted image user posted image user posted image
Meni je danas 7.dc, akcije još nema user posted image
al MM stiže večeras, tak da se nadamm user posted image  user posted image
Budem popodne zovnula privatnu G, za dogovor oko
F-metrije, pa vam javim ujutro kad ću na pregled...

< Poruku je uredio perlica55 -- 5.11.2013 8:56:27 >

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 132
5.11.2013 9:17:33   
Snjeguljica_83
Eternity,

grudi su mi i dalje malo nabrekle (prije bi mi uoči M. splasnule), bradavice nisu više osjetljive. Jutros nakon što sam napisal apost sam osjetil astomak pa sam malo psovala. user posted image A ne dam se!

E da, zanimljivo, sinoć kad me bolio trbuh dosta, pomislila sam par puta: ajde da više procurim pa da i to okončamo! jedva čekam da procurim.

Zanimljiva pomisao...user posted image

Btw, meni je prva M. nakon poroda došla 8. mjeseci poslije, uz dojenje. Nema pravila.

Iš, iš user posted image od mene i eternity! user posted image

Inače, sviđa mi se kako su ti bradavice osjetljive... da je i meni tako ostalo... user posted image Uh!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 133
5.11.2013 9:34:08   
daxy
Dobro jutro. user posted image

etrnity snjeguljice držimo fige! user posted image user posted image user posted image

perlice drago mi je da si odlučila pokušati i s folikulometrijom! Sretno! user posted image user posted image

andydea ide danas popodne na pregled. Javi nam se draga,mislimo na tebe. user posted image user posted image user posted image

katarina gdje si ti nestala?

bucika vidim da uredno mjeriš BT. Svaka čast! user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 134
5.11.2013 9:38:45   
Bucika001
perlie draga,a jel ima odredeni dio ciklusa kada radim briseve?isto tako i za prolaktin?

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

Neposredna veza do poruke: 135
5.11.2013 9:39:21   
Snjeguljica_83
Daxy, lijep grafić! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 136
5.11.2013 9:41:50   
syringa
Pozdrav svima!
imam pitanje za vas iskusne. vidim da ste stavile neki mail za te trakice.
da li bi netko mogao napisati kako to funkcionira?
šta uopće jesu te trakice, kak se koriste, koliko ih treba i koliko koštaju? user posted image
nikad se sa tim nisam susrela i nemam pojma kak to ide?! user posted image  user posted image  user posted image
znam da vjerojatno ispadam smiješna. user posted image
sorry! zbilja ne znam kak to ide. bila bi zahvalna na info! user posted image
Andy javi se da znam kako si!
perlice, drago mi je zbog nalaza.
Eternity, Daxy, Farah i Snjeguljice navijam za vas!!!! user posted image
Pinky nadam se da i kod tebe ide sve uzlaznom putanjom! user posted image
šaljem svima user posted image

Neposredna veza do poruke: 137
5.11.2013 9:53:43   
PinkyFunkyBirdy
user posted image user posted image user posted image Da, prešućujem vam da me jutros pol sata prije nego se ustajem ulovio grč u listu na nozi tako da sam jaukala par minuta dok nije popustilo i zatim više nisam mogla zaspati. user posted image Kad sam mjerila tempicu bila je 36,6 ali pošto znam da je to zato jer sam se razbudila prije mjerenja onda sam stavila malo nižu da ne pobudi sumnju ... i vidi ti naše Perlice kako je odmah nanjušila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa, draga, zar ne znaš da se bliži O da bi ja već raspisala sve detalje o iscjetku, sisama i ostalome? user posted image Ne može moja O proći nezamjećeno bez brige. user posted image

Ajmo curke koja kad piški? user posted image Eternity rekla si jučer za 2,3 dana ... e pa to je već sutra! Dal hoćeš? user posted image Ostale curke? Ajmo bebači!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Snjeguljice ovo zvuči jako obećavajuće. user posted image

Draga Cecilija, ajde super pa si napokon zgrabila i "iskoristila" tog svog mužića. user posted image Da, da, treba sad ponoviti gradivo. user posted image

Ah, draga Farah, kad sam pročitala tvoj post baš sam se raznježila ... tako se ponosim. user posted image Nije bitno dal je to rezultat RR ili ne, ali divota je što pratiš LH trakicama, znaš nakon koliko slijedi O, pokrivate sve plodne dane i još vadiš nalaze na dobre dane! Ah ... user posted image
IZVORNA PORUKA: Farah 00
Meni je danas LH trakica pokazala dvije tamne crtice, sto znaci da O nastupa u roku od 24-36 sati. Bila je i akcija user posted image , trebamo pokriti i sutra pa budemo vidjeli. Svakako progesteron i TSH vadim u petak, kada mi je 19 DC, pa cemo i to vidjeti.

Daxy, milena, ne znam zašto, ali kad sam pročitala tvoj post danas baš mi je došao neki osjećaj da ćeš nam ti biti trudnica ovaj mjesec. user posted image Kako bi voljela da me taj osjećaj ne vara. user posted image

Draga Bucika, evo sve ti je naša Perlica napisala. user posted image

Cosak, samo polako i sve će biti super. user posted image Kad se osjetiš spremnom vrati nam se na listu. user posted image

Moje drage tintin, Andy, kisice, winkice, ... i sve ostale drage cure user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jasmina, i na tebe mislim iako si nam se malo povukla, ali iz nekog razloga si mi danas stalno u mislima. user posted image user posted image user posted image

Sutra idem na sistematski pa me baš zanima što ću sve saznati. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 138
5.11.2013 10:20:09   
eternity
pinky funky birdy odlučila sam u četvrtak jutro radit testić ako ne dobijem do tad,to bi već bio 10 dan kašnjenja al kako sam već pisala prošli mjesec je bio katastrofalan pa se možda i ciklus zbog toga izmijeniouser posted image . voljela bi ugledat user posted image al me strah da je opet kakav disbalans hormona u pitanjuuser posted image

snjeguljice draga razumim te u potpunosti. i ja zadnja 2-3 dana govorim sama sebi daj više il da dođe user posted image il da osjetim kakve simptome user posted image , al moje tijelo se očito odlučilo igrat sa mojom psihom, il obrnutouser posted image user posted image user posted image . ma rekla sam sama sebi, poravnaj u glavi, ako bude user posted image bit će super, a ko bude user posted image opet super, novi mjesec i nove bitke, 40 ciklusa me je neugodno iznenadila, dobar dio ciklusa i rasplakala,raspizdila ( valjda smijem ovako malo zločesto pisatuser posted image ) jedan ciklus više-manjeuser posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 139
5.11.2013 10:26:55   
perlica55
Bucika draga, briseve je najbolje raditi nakon menge,
al kad skroz stane krvarenje i spotting..
PRL i ostale spolne hormone 2-5dc..
A gdje je BT od jutros????
Farah, ak ćeš npr. sutra imati O, nije li rano
progesteron vaditi 2/3dpo???? Nek me koja cura
ispravi, al mislim da se progesteron vadi 7 dana
nakon ovulacije user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 5.11.2013 10:31:12 >

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 140
5.11.2013 10:29:01   
Snjeguljica_83
Cure, trbuh ne boli. user posted image

Idemo tako - sat po sat.

Eternity, imaš grčeve?user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 141
5.11.2013 10:33:08   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image eternity - 29.10.
user posted image bebac24 - 05.11.
user posted image Snjeguljica_83 - 08.11.
user posted image mali andeo - 14.11.
user posted image lelaluna - 15.11.
user posted image daxy - 17.11.
user posted image Farah 00 - 19.11.
user posted image Cecilija - 19.11.
user posted image syringa - 19.11. ?
user posted image malena 35 - 19.11.
user posted image lilyras - 20.11.
user posted image nelly. - 21.11.
user posted image rozesk - 21.11.
user posted image perlica55 - 25.11.
user posted image winkica - 26.11.
user posted image *Katarina* - 29.11.
user posted image Bucika001 - 30.11.
user posted image Fiona0802 - 30.11. ?
user posted image PinkyFunkyBirdy - 30.11. ?

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 5.11.2013 10:40:49 >

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 142
5.11.2013 10:34:10   
rozesk
Bok svima. Ja vas redovno citam i moram reci da suosjecam sa svima pogotovo sa Andy zato sto i ja sam prezivjela istu takvu situaciju. Izgubila sam prvo dijete u 10toj nedelji. Ali zatoa evo sad imam mog predivnog sincica.

Pinky stavi i mene na listi sa 21.11. Pozdrav svima i sretno

Buce - 01.06.2012

Neposredna veza do poruke: 143
5.11.2013 11:11:21   
eternity
snjeguljce ne znam kako bi ovo opisala, isto kao da mi "kruli" po dnu stomaka, malo stisne pa pusti, kao da si masiram i štipkam donji dio stomakauser posted image user posted image

perlice mislim da si upravu, ja sam isto svaki put progesteron vadila iza ovulacije, jer on se i povećava u drugom djelu ciklusauser posted image

(Odgovor članu rozesk)
Neposredna veza do poruke: 144
5.11.2013 11:18:42   
daxy
rozesk dobrodošla nazad! Nemoj se puno zadržat nego ti želim da pridužiš na trudnićki podforum! user posted image user posted image

syringa nije sramota ne znati,nego ne pitati. Nisam ni ja znala ništa o LH trakicama,al znam sada. Ovako FSH i LH hormoni su potrebni za ovulaciju. FSH stimulira rast folikula,a kad on/oni narastu dovoljno tu uskače LH koju uzrokuje pucanje folikula i oslobađanje jajne stanice. Sada,LH trakice se koriste za otkrivanje porasta iliti skoka LH koji prethodi O. Izgledaju i koriste ae isto kao i testovi za trudnoću. Samo ih treba koristit svaki dan otprilike u isto vrijeme dok ne bude pozitivna. Kad je testna crtica jednako tamna ili tamnija od kontrolne znači da će O nastupiti za 24-48 sati. Tad se baciš u akciju! user posted image user posted image
Ako imaš još pitanja,slobodno pitaj. Eh da, podsjeti me koliko ti traju ciklusi? Lako ćemo izračunati koliko ti trakica treba.

pinky nitko sretniji od mene ako budeš u pravo. Ako si pogodila i bude user posted image ,šaljem ti poklon poštom. user posted image

Hvala snjeguljice user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu rozesk)
Neposredna veza do poruke: 145
5.11.2013 11:32:45   
daxy
S mobitela tipkam pa mi se omaklo par greški u prethodnom postu i ne da mi ih se ispravljat. user posted image

syringa zaboravila sam napisat,cijena je 4,80kn po trakici + dostava. Aki uplatiš na račun nećeš platit dostavu,a dobiješ ih preporučeno za dan,dva. Ti ti je bolje nego platit pouzećem.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 146
5.11.2013 11:51:28   
eternity
daxy se ozbiljno bacila u akcijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 147
5.11.2013 12:01:38   
syringa
Hvala ti draga daxy na iscrpnom odgovoru! user posted image
ne znam ni sama kak će mi biti ciklusi jer sam pred tri tj. imala missed ab. user posted image
inače su mi ciklusi bili između 28 i 32 dana recimo. imala sam svakakvih faza.
znalo se dogoditi da i preskoči mjesec. user posted image  user posted image  user posted image
javiti ću se na adresu koju ste tu napisale pa ću probati sa trakicama.
pogotovo sada kad zbog missed nemam pojma kad će mi biti O! user posted image
baš mi je drago da sam vas upoznala cure! user posted image
sad imam nekoga sa kim mogu razgovarati otvoreno i slobodno o temama i problemima koji nas more.
puno hvala svima! user posted image  divne ste. user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 148
5.11.2013 12:11:10   
daxy

IZVORNA PORUKA: eternity

daxy se ozbiljno bacila u akcijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram inače će me Pinky stavit na onu listu za dobit po turu. user posted image user posted image

syringa tu smo da pomognemo. Ako ciklusi budu isti onda bi ti trabalo najviše 7-8 trakica po ciklusu. Naruči 20 komada,najbolje. Ako ti bude trebat još,lako ćeš naručiti...

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 149
5.11.2013 12:42:35   
anaxx
Držite se cure !!!!
Vidim da je uglavnom pozitivna atmosfera u zraku i to je dobro, samo hrabro naprijed.... dolaze ovi veseli mjeseci pa neka se i vama sreća nasmiješi bar do kraja godine....user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!