Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 2.11.2013 8:39:33
|
|
|
|
daxy
|
syringa obavezno otiđi ginekologu. Šta je sigurno sigurno je. snjeguljice akcija i treba svaki drugi dan. I ti ćeš na listu za dobit po turu ne budeš li se pridržavala pravila. Moja BT i FF luduju zadnjih dana. Ja mislim da je meni O bila jučer. Al opet nisam sigurna jer od jutros se dižem 45 minuta ranije za posao. Morat ću i ostale dane pomjerit to mjerenje BT. Kako sam razbila toplomjer sad imam drugi,a i sat se micao na dan kad mi je BT bila najniža. Moj najkraći ciklus je 26 dana,al uglavnom je 28-30 dana. Tako da mi je 10DC jako rano za O. A i dr.G nije vidila da će mi O uskoro jer su mi folikuli bili mali. Ako koja od vas ima volje nek poviri na moj graf,pa dajte koji komentar. perlice koja si ti sretna guzica. Opet imaš VIP na FF-u?
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 2.11.2013 10:24:33
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke Snjeguljice, super za simptome, nadam se da bude ovaj mjesec!!! Daxy draga, ja bi rekla da je tvoja O bila jučer.. Nastavi mjeriti, pa će FF pomaknuti crtu.. Vidim da ste bili u akciji Kad imate dobar s-gram, možete u akciju svako drugi dan... Al kad imate dijagnozu kao MM, onda treba kalkulirati... Opet strah da će O proći bez akcije, neda mi mira... Budem vidjela još, možda da stvarno uz F-metriju budemo čekali O bez akcije Tek sada sam vidila VIP FF, inače volim kada dobijem te nagradne dane, nakon O, al ne žalim se...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 2.11.2013 11:27:32
|
|
|
|
Bucika001
|
curke mislim na sve vas....grlim vas i ljubim!!! samo sam htjela reci da je mene strah da se O nije odigrala u onih par dana kada nisam mjerila,s obzirom da je bilo povisenje,pa da nije opet pala kada je krenulo ovo...kako god to vec nazvati,ne znam kazem bljuckanje.. meni je tempica ova dva dana malo visa nego sto je bila u zadnjem ciklusu,kada se vrtila od 35.4-35.8....sada je 36...da idem ipak na pregled kod ginica?
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 2.11.2013 13:27:08
|
|
|
|
perlica55
|
Bucika draga, gledajući tvoj graf, moje mišljenje je da nisi imala O ovaj ciklus Kažu da svaka žena 1-2 puta godišnje ima anovulatorni ciklus... Moj savjet je da pričekaš još nekoliko dana da se to brljanje zaustavi... i onda odi kod G, npr 10-12dc, nek ti vidi folikule i debljinu endometrija, ak nisi radila cervikalne briseve i PAPU zadnjih godinu dana, nek ti i to napravi... Tak ćeš znati otprilike kakvo je stanje, a ovaj prošli ciklus, zaboravi... Pohvala za uredno mjerenje BT... Samo tak nastavi
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 2.11.2013 17:32:38
|
|
|
|
kisica
|
Gdje ste moje ringerajke, kako ste mi redom sve? Snjeguljice – ako si takva svaki mjesec, i takav tip onda super jer ja sam već pomislila da je to neki znak kod tebe da te pere pms, a to nikako neželimo. Bogme ste se uvježbali muž i ti… još 7 dana, i očekujemo plusiććć. Daxy – kod tebe skoko temperature i to ohohoh…ništa sad mjeri sa tim koji imaš i kad ustaješ, pa ćeš vidjeti dalje kako će ići. Perlice kako si ti? Što se kod tebe događa? Bucika – kod tebe još to mrljavi? A ništa, odi kod ginekologa neka pogleda malo o čem se radi. Svim ostalima curkama veliki pozdrav, posebno našoj Pinky koja odmara.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 2.11.2013 18:42:49
|
|
|
|
cecilija
|
Vecer svima! Trudilice kako ste? Daxy, kisica, a sta cu, moram hrabro dalje..vec sam se toliko puta razocarala, nakupovala testića, plakala...i jednostavno sam shvatila da moram dalje i glavu gore i svaki put krenut ispocetka.. nema odustajanja!! Evo danas mi je 12DC, i polako primjecujem promjene na stidnici..iz suhog prelazi u neki iscjedak..ako je promijenjiv, stize O! Ja sam vam jedno vrijeme platila cikluse po billingsovoj metodi (pracenje sluzi) i mogu vam reci da sam taj nacin zbilja znala prepoznati kada sam plodna,i tada sam uspijela ostati trudna 1. put, nakon 5-6 mj. pokusavanja..a zadnji mjesec prije toga sam pratila sluz i eto ga, beba je bila tu..neznam zasto sam prestala pratiti, sada opet pocinjem..zasto nebiste i vi probale? Ima negdje tema na rr o tome i zene doista uspijevaju prepoznati (ne)plodnost.. Uglavnom, ako veceras uspijem uhvatiti mm, akcija je tu! Ako ne, ovih dana cu ga uhvatiti posto-poto... Ostale trudilice , sto je s vama? Ima li kakve akcije? Farah, malena??mi smo tu negdje, jel se vama blizi O? syringa, ja zbilja neznam sto bi to moglo biti (iscjedak), ne znam sto je od tebe bilo prije?? Perlice, svakako odi na f-metriju.. Lilyras, dobro dosla!! Eh da, pronasla sam kratki zanimljiv animacijski video o ovulaciji! Sve sto se dogada s nama zenama tijekom jednog ciklusa, pa pogledajte! http://www.youtube.com/watch?v=2qf-c3BfXYM
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 2.11.2013 19:09:59
|
|
|
|
perlica55
|
Cecilia draga, nek te s nama, držim ti fige draga Moja se bliži kraju Jučer i danas cijeli dan čitam stara odbrojavanja, nisam mislila da ću se ovoliko zadržati na ovoj temi!!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 2.11.2013 19:17:04
|
|
|
|
Farah 00
|
cecilija mi smo tu negdje, meni je danas 13. DC, mjerim sa LH trakicama, tako da nema jos uvijek ovulacije, samo dosta svijetla druga crtica, sto bi trebalo znaciti da ce za 2-3 nastupiti O. Prosli mjesec O mi je bila 16. DC. To sam sve pratila sa LH trakicama, pa sad ne znam koliko su one pouzdane.... Vi ste cure sve vrijedne i pratite BT, ja to nisam nikada radila, cak ni ne znam kako to ide, kako sam skontala mjerite temperaturu ujutro cim se probudite. Perlice jesi li bila nekad ranije na F-metriji, mislim da to ne bi bilo lose. Je li neka od cura sa RR bila vec na F-metriji, mozda ste i pricale o tome, ali nisam jos sve upratila Snjeguljica ti simptomi ne zvuce lose, moglo bi ovaj mjesec da bude , tebi se blizi datum (08.11) Pozdrav za sve ostale zenice
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 2.11.2013 19:31:58
|
|
|
|
perlica55
|
Farah draga, prošli ciklus sam bila kod G raditi bris, pa me pogledao na UVZ, to mi je bio 15dc i imala sam 2 folikula, 19 i 20 mm, a ovaj ciklus sam bila na kontrolnom brisu, pa sam opet žicala da mi radi UVZ, al mi je O bila dan/dva ranije.. Sada bi volila baš na F-metriju,mi prati rast i pucanje folikula.. Možda bi se onda odlučila na apstinenciju do dana O. BT je super stvar, mjerim tempicu oralno 3/4 minute, svako jutro u isto vrijeme, prije ustajanja iz kreveta.. Uključi se na FF, ako imaš volje, pa pokušaj!!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 2.11.2013 19:44:18
|
|
|
|
Farah 00
|
Perlice hvala na objasnjenu za BT. Mislim da ne bi bilo lose da pokusas F-metriju, tako ces znati tacno kad treba da bude O i akcija, pa cete moci imati i apstinenciju 4/5 dana kako vam je G i predlozio. Ako za par mjeseci i kod mene nista ne bude, i ja cu pokusati F-metriju pa budemo vidjeli. A sve se nadam da necu Hoces li to raditi kod drzavnog G ili privatno, pretpostavljam da to onda bas kosta kad se radi privatno, ako se mora svaki drugi dan ici na pracenje folikula
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 2.11.2013 20:19:24
|
|
|
|
perlica55
|
U ponedjeljak idem po kontrolne nalaze ureaplazme.. Pa ću pitati G, bude li filozofirao otići ću privatno, iako pojma nemam koliko dođe.. Ne znam dal se plaća svaki dolazak Vjerojatno da... Joj kak lete ove kune, sama terapija za MM košta 500kn (Bioastin 120 kom + Zink) mjesečno Ak koja od cura zna okvirnu cijenu za F-metriju, nek mi javi... Jakooo mi fali Ikaaa, ak nas čita, MOLIM je da nam se javi...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 2.11.2013 20:44:48
|
|
|
|
eternity
|
šaljem pozitivne vibre dragim trudilicama ja u iščekivanju za koju se nadam da neće doć redovito "zlostavljam" muža i uživam u neplaniranom "svako drugi dan" keksu hahahaha
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 2.11.2013 22:44:30
|
|
|
|
daxy
|
Večer,cure. bucika ja potpisujem perlicu u svemu šta je napisala. perlice kad smo bili na S-gramu u CITO škicnila sam cjenik. F-metrija je 100kn,mislim da je to za svaki dolazak. Mislim da bi svakako bilo pametno da ideš bar jedan ciklus,ako si možeš priuštit naravno. farah draga,ako imaš toplomjer i malo volje i strpljenja,ništa ne košta da pokušaš. Al moraš svako jutro mjerit,nema preskakanja... Učit ćeš u hodu,a mi smo tu da pomognemo. Što se trakica tiće,meni nisu pomogle,al ostale cure imaju pozitivna iskustva. Pozitivna je kad je testna jednako tamna ili tamnija od kontrolne. cecilija mi pratimo cervikalnu sluz uz BT. Postale smo pravi stručnjaci. Ja si nabavim i mikroskop pa ću se pokušat uhvatit u koštac s "predviđanjem" O jer mi LH ne pomažu,a BT samo potvrdi kad je bila O i to 3 dana kasnije... kisice eternity ne smije doć . Drž se.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 10:01:36
|
|
|
|
Bucika001
|
dobro jutro cure moje,evo mene napokon u miru.... hvala vam od srca,poslusat cu vas i samo nastaviti dalje sa mjerenje tem.i iscekivanjem O i sve vas redom grlim i ljubim,dajte se malo vise javljajte...hehe,sada sam navikla visiti na raji i kada nema nikoga,dosadno mi je...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 10:37:15
|
|
|
|
nelly.
|
Ja sam ovaj mjesec se narucila za briseve, pa cu odmah pitat i za f-metriju kad bi je mogla odraditi. Pisite me za 21.11. Vjerujem da ce ovaj mjesec biti uspjesniji nego prosli .
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 10:57:27
|
|
|
|
crvenkapica123
|
Evo i mene cure nakon mjesec dana.Upalila sam da vidim sto ima novog ima li koja nova trudilica.Da budem iskrena pogledala sam odbrojavanje za listopad da vidim kako mi je Andy jer znam da je trebala ici na prvi pregled.E pa volila bi da nisam ni pogledala!!!!Andy odma sam se najezila i napunile su mi se oci suzama......neznam sto da kazem......znam da te nikoje rijeci nemogu utjesiti.Jednostavno sam ostala bez teksta i nemam volje za pisanje.Cut cemo se neki drugi dan.Andy drzi mi se i saljem ti puno .
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 11:27:16
|
|
|
|
andydea
|
Crvenkapice hvala ti puno , drago mi je da si se javila..kako si ti? Napisala sam u dnevnik jedno pismo koje sam poslala za časopis (jer čim su saznali ,zvali su me i zamolili da napišem svoje iskustvo)...Vi ste moje kritičarke,pa mi recite jel dobro napisano??? Danas mi je malo bolje...hb Pinky svaki dan pomislim na tebe i na to kako si prošla čak 2x kiretažu za redom i plačem... Syiringa i Cecilija i na vas mislim...zašto nam se ovo događa Oprostite ali ne prestajem misliti i plakati... Toliko se ovdje sve trudite i nikako da dođu ti plusići...Perlice, Katy ,Winkica,Daxy...i ostale curke..želim vam od srca i molim za vas da dobijete svoje mrvice što prije. Ne znam šta bi da nemam vas i mm i djece...jako me ovo pogodilo i puno mi znači svaka vaša rijeć utjehe
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 13:47:13
|
|
|
|
perlica55
|
Curke, evo i mene Jučer sam cijeli dan provela na RR.. Pinky, Winkica, ikaa, daxy, bucika i ja, smo predugooo na odbrojavanju... Nadam se da ćemo uskoro odseliti na ljepše teme zajedno s novim trudilicama Stara odbrojavanja su me nekako bacila u depresiju, jer je u ovoj godini samo tintin otišla među Ja stvarno ne znam kaj da radimo Bucika, drago mi je da ćeš poslušati savjet, jaaako je bitno napraviti te cerv. briseve, jer ak nisu u redu, mora se uzimati terapija.. U protivnom se infekcija širi i može začepiti jajovode.. Tak da cure, ak nema a briseve i Papu niste kontrolirale više od godinu dana, vrijeme je da odete kod G!!! Andy draga, budi hrabra.. Čim se oporaviš, čekamo te na odbrojavanju Sretno svima, ima li simptomića???
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 14:01:28
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Cure, kako ste mi? Crvenkapica, pozdrav! Evo, moj izvještaj za danas: grudi su i dalje osjetljive , iako manje. SInoć sam osjetila kaaaao neke grčiće ,ali ni sama nisam sigurna. Kao da to ne bih brojala. Ma što radi psiha! Ukratko, to je to. Čekam kraj tjedna... dan po dan za Navijajte, cure!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 14:20:15
|
|
|
|
kisica
|
Cecilija draga a ništa što bi. Tako je kako je i ide se dalje. Jako mi je drago kad vidim žene koje neodustaju od svog sna ma što god ih snašlo, valjda zato što sam ja ipak bila ona slabija strana. Neznam što sam čekala, valjda sam mislila da će se izgubljeno vratiti. Što se tiče pračenja ja to nikad nisam pratila, ali ti si probala već, pa možda nebi bilo loše da nastaviš sa tom metodom sa kojom si već imala dva plusa. Bacajte se u akciju. Perlice draga bogme vama pare onda samo odlaze, ali opet, ako je potrebno da bi dobili bebicu neka idu koliko mogu. Javi nam svakako što je dr.rekao sutra, i kakav je nalaz, iako ja vjerujem da je ureaplazma riješena. Što se tiće odbrojavanja i staža na tim temama, svakako vam želim svima da odete sa ove teme trudne. Eternity – nadam se da neće ni doći. Bucika draga kako si mi ti? Tak i ja dođem, pa nema nikoga. A pratim vas ovdje i svoje trudnice koje isto jako jako slabo tipkaju. Samo nastavi sa praćenjem. Crvenkapice kako si nam ti? Piši nam malo više. Andy draga, dobro znam kako ti je, i dobro znam kako boli, i nema riječi kojom se utješiti može onaj koji prolazi sve to. Ja još uvijek zaplačem kad ne vidi nitko, i ni malo mi lakše nije, iako su dve godine iza mene. Grlim te draga moja. Snjeguljice – navijamo, navijamo..pa kako bude. Svima ostalima veliki pozdrav i pusa.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 14:36:04
|
|
|
|
cecilija
|
Dan cure! Evo kod mene nista novo, sinoć ipak nije bilo , jer je mm bio preumoran , ali mozda i bolje, samo bi mi poremetilo pracenje sluzi, a danas nisam bas primjetila neku promjenu...jos nema plodne sluzi...13dc.. Andy, drzi nam se..ne odustaj ni ti,uzmi si vremena za odmor,ali nam se vrati sto prije na odbrojavanje, cekamo teeee!!! Snjeguljice, sretno,cekamo raj tjedna i navijamo!! daj nam ti neki pozitivni početak u studenom! Sto je s ostalima?ima li kakvih simptoma?tr? ovulacije? Pozz!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 14:36:21
|
|
|
|
perlica55
|
Kisica draga, pronašla sam jučer i tvoju temu, (na zatrudnjivanju negdje) pa ak ćeš imati volje/vremena, napiši riječ dvije, tak da cure koje čitaju znaju da se vaš trud isplatio i da si postala Nadam se da me nećeš poslati k vragu, al mi je super kad curke jave da su uspjele Snjeguljice od srca ti želim debel krajem tjedna, još sitno brojiš
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 17:57:34
|
|
|
|
Fiona0802
|
Drage moje trudilice i navijacice! Evo samo da vam se javim... jucer sam se na zalost oprostila od svog tate nakon njegove borbe s rakom koji je izgubio. Moje sestre su mu dale predivne unuke koje je on obozavao kao i ja i kroz glavu mi stalno prolazi kako mu ja jedina nisam podarila unuka... Ne znam koliko uistinu taj j... stres (kao sto je ovaj) i tuga mogu utjecati na zacece koje je i ovako problematicno i da li cu jednog dana imati toliko zelljeno dijete kojem cu procati o njegovom djedu? Oprostite ako zvucim tmurno, ali iako jesam pretuzna u jednu stranu, na drugu jos vise zelim bebicu!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 17:59:03
|
|
|
|
Fiona0802
|
Ispricavam se.. i trudnice! :-*
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 3.11.2013 18:54:38
|
|
|
|
perlica55
|
Fiona, jako mi je žao zbog tvog tate budi hrabra i dođi nam na odbrojavanje što prije
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!