Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 9:22:23
|
|
|
|
rozesk
|
Jutro cure. Kod mene je stanje kao pred . Cice bole, i ponekad me trbuh boli kao da cu svaki trenutak da dobijem. Ma ok, ja se i ne nadam ovog puta jer smo malo propustili O. Nema veze. Idemo dalje. Gledam Pinky nema. Sta je s njom? Zasto je nema na listi i na forumu? Grlim vas
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 9:28:58
|
|
|
|
Bucika001
|
bebac mila za maraton,svaka cast!! pinky draga,vidi se da nam te nema,vrati se sto prije!!! daxy mila ja jos nikada nisam kupila nesta sebi za bebu,jer sad nakon godinu dana imam osjecaj da cu se jos punoooooooo nacekati da moj mali andeo dode...ali obavezno svrljam po djecijim odjelima.. perlice mila ma nedaj se isprovocirat,bitno ti je da ne ovisis o svom muzu i nema on tebi sta prigovarat..ja hvala Bogu nemam takvih problema..mm me stvarno u svemu podrzava i nikada mi ne prigovara...nedavno sam uzela zepterovu kupolu za 2500kn na rate...nije mu bilo bas po volji ali rjeci mi nije rekao...iako ja imam svoj nacin kako da ga obradim...htjela sam kupiti ipl uredaj za trajno uklanjanje dlacica....bio je na akciji...on kao,sta ce ti to sad,kupit ces kada bude siguran posao...a ja sam mudro sutila...sutra dan sam isla sa posla pokupila mamu,brata i njegovu curu,nazvala mm i samo rekla,ljubavi ja ti sada idem kupiti ipl...on se samo nasmijao i rekao ako ga ne budes koristila zavrsit ce na cesti...hehe...a sada ga ne koristim jer zelimo bebu...hahahha...dobar izgovor,ali stvarno se bojim loseg utjecaja,nije to bezazleno...i tako ima more sitnica ali nikada nisam dozivjela da me mm nije podupirao..hvala Bogu... anamiha,voljela bih da je to kod tebe samo lazna m.... stvarno je vrijeme za ovaj mjesec!!! kisice draga,sorry,ali malo sam se nasmijala tvom padu...nadam se da ce kost prestat boliti...draga puno pusa saljem tebi i tvojoj malo mazi!! cecilija,nadam se da je to sve posljedica koje ti uzrokuje tvoja iz buse... ostale cure,da vas ne nabrajam saljem vam svima ogroman ja sam vam cure ok..spotinga vise nema...jednom sam priliko kupila vrkutu i marulju..popila jednu salicu i eno stoje...odlucila sam ih ponovo krenuti piti...jedan dan ovaj tjedan cemo ici u grad pa cu navratiti do G po uputnice,samo moram smisliti nacin da ih trazim,jer on mrzi kada mu dodem i kazem citala sam na internetu,tako da moram ici drugim putem..ja sam na zalost 45km od grada tako da mi sada nije nikako situacija da idem samo radi G,nemam goriva...ali cu se potruditi da do iduce M odem po uputnice... vjestica je pocela pricati sa mnom,ali tako mi je odbojna da vam ne mogu opistai...ne zelim nikakve velike kontakte s njom...samo neka me pusti na miru... ostalo je sve po starom...mm i ja smo u akciji i cekamo naseg malog andela da nam dode... ljubim vaaaaas!!!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 9:47:44
|
|
|
|
Farah 00
|
Samo da prijavim da je moja stigla i to u velikom stilu, kao da sam je jedva cekala . Nisam se iznenadila, jer nisam imala nikakve simptome da mogu biti trudna, ali kad sam jutros na toalet papiru ugledala krv, nesto mi se stislo u grudima, nisam mogla da disem... Odmah sam sebi rekla, polako, idemo dalje, uradit ces milion pretraga ako treba, valjda ce i doci jednog dana.... A dani prolaze....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 9:51:24
|
|
|
|
perlica55
|
Anamiha nam nije potvrdila da je prava krenula, pa je ostavljem na listi Farah mila moja, jakoo mi je žao Trudilice: anamiha - 18.11. Cecilija - 19.11. syringa - 19.11. ? malena 35 - 19.11. lilyras - 20.11. ikaaa - 20.11. danery - 20.11. nelly. - 21.11. rozesk - 21.11. perlica55 - 25.11. winkica - 26.11. *Katarina* - 29.11. Bucika001 - 30.11. Fiona0802 - 30.11.
< Poruku je uredio perlica55 -- 18.11.2013 9:52:18 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 9:53:02
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Cure koje osjećate PMS-ove i pitate se je li PMS ili T u pitanju (jer miša mu, simtpomi su isti!), nadam se da je u pitanju. Bucika, drago mi je da si se javila i da si dobro. Zaboravih komentirati: Perlice, 5000 kuna?! Neću biti kao tvoj muž, ali puno je to za jedan dan! Evo da i ja dam doprinos u vezi kupnje dječje robice. Naime, kad sam bila trudna 3 mj. rekla sam šefici da eto, od sutra ja više neću raditi, idem na komplikacije. Pita me ona što bih htjela, curu ili dečka. Kako sam htjela curu, rekla mi je da kupim nešto rozo, za curice, i da ću to i dobiti. Neka njena rodica je tako. I odem u robnu, kupim rozi bodi na kojem piše I love mommy (taj bodi sam obukla E. za izlazak iz rodilišta), i svaki dan sam ga držala na jastuku... I tako 6 mjeseci, vjerovale ili ne. Na pregledu s nekih 5 mj. počelo se nazirati da je curica. Tako da sam ja poslušala neki bapski savjet! Možda je i upallilo. A zezam se! A opet, nije zgorega pokušati... Tako i vi, cure. Ako čujete neki bapski savjet, prihvatite ga. Kupite slobodno!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 18.11.2013 9:54:39 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 9:56:37
|
|
|
|
perlica55
|
Lili draga, možda ste bili grubi za vrijeme akcije, budući je mala trudnoća, možda bi trebala otići do G na pregled... Rozsek draga, dok nema ima nade, držim fige... I pitala si za Pinky, ona je privremeno otišla na radno mjesto gdje nema net, a s liste je otišla jel nema naznaka njene O, tak da ovaj mjesec ne odbrojava s nama.. Bucika mila, za akciju.. Čim odeš u grad uzmi uputnice, tak ak prokletnica dođe, ideš odmah na vađenje hormona... Nemoj mila moja otezati, znam da je frka s novcem, al spoji ugodno i korisno Snjeguljice draga, od bijesa sam baš pretjerala u trošenju novca, ne ?! Al to je to, i da hoću, ne mogu više nemam ni lipice
< Poruku je uredio perlica55 -- 18.11.2013 9:58:42 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 10:29:24
|
|
|
|
ikaaa
|
farah draga žao mi je zbog vještice.......nemoj mi biti jako tužna... perlice mila kada sam čitala sada tvoje doživljaje iz shoppinga, ma draga dobro došla u klub...isti slučaj..... slaba sam jednostvno kad je dječja robica u pitanju... a tek haljine, čizmice.... ma ko ga šiša... znate što drage moje ima jedna jako dobra izreka: ŽIVOT JE PREKRATAK ILI PREDUG DA BIH SI DOPUSTILE LUKSUZ DA LOŠE ŽIVIMO..... stoga uživajte jer ovo što sad nam se dešava nema reprize i treba sve iskoristiti u najboljem mogućem izdanju... eh a sada ja: situacija je na fronti vrlo vrlo napeta , a što ću malo šale nikome ne škodi.... mislim da dolazi polako ali sigurno...ah što je tu je...ma evo bebe za pod bor...ja i mm čvrsto se nadamo i vjerujemo u to...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 10:40:30
|
|
|
|
perlica55
|
Vidim da viri supergirlzg, što ima novo kod tebe?? Nisi nam se odavno javila .. Ikaa draga, bi bila najsavršeniji poklon za Božić.. Lani je u prosincu bilo moje prvo odbrojavanje, al sam na žalost dobila točno na Božić Možda zato ove godine bude Isto tako lani smo na ovom odbrojavanju imali 6 , za sada niti jedna
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 11:07:41
|
|
|
|
Boška1
|
Bok cure!! Pridruzujem se, moj datum kada Ne ocekujem je 24.11. :))))
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 11:23:32
|
|
|
|
perlica55
|
Boška, super kaj si nam se pridružila Dodam te na listu, sretnoo
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 12:07:37
|
|
|
|
ikaaa
|
ma perlice mislim da bih nam svima bila najlijepši poklon ispod bora.... a lista nam je velika i duga nadam se da će do kraja mjeseca vrviti od ... ajmo curke ++++++++ na sunce....
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 12:40:47
|
|
|
|
mali andeo
|
drage,žene... evo došla sam malo k sebi...ništa opet iz početka,uskoro krećemo s novom akcijom,i ja se ovaj put nadam da će biti uspješna.. što se tiče simptoma T ili PMS ,meni su ovaj mjesec bili idetični prvoj trudnoći i gotovo sam bila sigurna da je to to.. uglavnom više se ne zanosim,ne razmišljam i ne radim uranjene testove i mislim da će biti sve super! curke do kraja mjeseca ima još dosta ,a i vas je dosta na listi...zato vam od srca želim da napon ugledate ... a mi koje ovaj mjesec nismo uspjele , želim da nam ispod bora osvane naš najljepši poklon... bila bih najsretnija
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 13:05:48
|
|
|
|
danery
|
ola,evo ja sam dočekala i to malo ranije ma ok,nije da sam se nešto previše nadala....bit će kako bude,imamo vremena.... e sad sve vi koje još čekate puno sreće i što deblje
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 13:05:59
|
|
|
|
perlica55
|
Danery draga, jako mi je žao Boška, evo i tebe na listi Sretnoo curke plusiće na sunce!!! Trudilice: anamiha - 18.11. Cecilija - 19.11. syringa - 19.11. ? malena 35 - 19.11. lilyras - 20.11. ikaaa - 20.11. nelly. - 21.11. rozesk - 21.11. Boška1 - 24.11. perlica55 - 25.11. winkica - 26.11. *Katarina* - 29.11. Bucika001 - 30.11. Fiona0802 - 30.11. [/quote]
< Poruku je uredio perlica55 -- 18.11.2013 13:09:04 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 13:14:05
|
|
|
|
kisica
|
Syringa možda i bolje da nema nikakvih simptoma, možda oni trudnički dođu mali kasnije, a oni za mengu i ne dođu uopće. Iskreno se nadam tome. Perlice – Kud ide tvoja temp.danas dole? Snjeguljice – pa ne baš u susjednoj sobi, ali imate kupaonicu. Pa ne treba to trajati sad 20 minuta, obavite na brzaka i gotovo. Onda bogme javi što ste smislili, moj je pak čista suprotnost, on više voli sve sam. Ako se igra igra se sam, ali se baš ono razigra za pravo i svi mu samo smetaju. Ista stvar i sa crtićima, rješavanjima zadataka i sl. Roze sk – možda vas baš sad iznenadi plusić. Pinky se maknula sa liste jer smatra da neće biti ovulacije ovaj mjesec, a i na drugom je radnom mjestu pa nemože pisat. Bucika – pa smijala sam se i ja sama, mm je onak zbunjeno gledao, a ja sam crkavala od kesa. Bolje je, ne boli guza više. Heheeh. Vješticu zaobilazi i dalje da te ne nervira, a od akcije ne odustajte. Farah – baš mi je žao. Lili – odi na pregled,nemora biti ništa, a opet tko zna. Dovoljno je da malo zagrebe negdje nešto, i eto ti krvi. Javi nam svakako. Ika mila kako si nam ti? Što dolazi? Bebica…može, može… Boška dobro došla. Šta je ovo, sve neke menge prije reda, niti jedne trudnice..Neki glupav mjesec do bola.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 13:27:31
|
|
|
|
perlica55
|
Kisica draga, ma ne mora BT ići svaki dan gore, važni je da ne padne naglo Iako se ja u drugom dijelu ciklusa ne mogu osloniti na BT, jer mi i kad dođe menga ostene jaako visoka.. Čekam još 7 dana
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 13:42:19
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Navijam za malu Perlicu! Ma baš sam si bezveze danas...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 13:59:42
|
|
|
|
anamiha
|
ipak je prava M.. :((( tako je moralo bit, poslje M opet u akciju... :) nadam se da ce iduci mj bit uspjesniji i da ce bit puno pulsica ;) mislim da bi svima nama to bio najljepsi poklon za Bozic ;) curke, sretno... ;*
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 14:08:01
|
|
|
|
perlica55
|
Anamiha draga, žao mi je... Glavu gore i u novo odbrojavanje pa pod bor
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 14:22:16
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Anamiha, zbog . Klasika. Ma kako nam više idu na živce!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 19:52:22
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Cure moje drage ne mogu vam opisati koliko mi falite! Jako mi je žao cura kojima je ta glupa, glupa vještica stigla. Držite mi se drage ... bit će pod bor najljepši poklončić. Draga Daxy, nadam se da ti se tata oporavlja. Perlice, milena, čekam taj tvoj datum kao da je moj. Navijam od srca! Trudnice, dajte pazite i mazite te svoje buše! Kakve su to akrobacije usred noći? Ostale trudilice, sretno u akciji i dajte već jednom neke plusiće ... nekako je tužnjikavo postalo na odbrojavanju. Kod mene nema ništa posebno. Radim, spavam, malo manje mjerim tempicu (za vikend) jer nema promjena u iscjetku. Iskreno, nadam se nekim boljim vremenima. Baš me bila ulovila neka depra za vikend, ali danas sam super! Grlim vas sve do jedne i ima da sljedeći put kad se spojim imamo barem 3 trudnice! U protivnom će stvarno osvanuti lista "Po turu dobivaju ... ".
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 20:00:01
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: Cecilija - 19.11. syringa - 19.11. ? malena 35 - 19.11. lilyras - 20.11. ikaaa - 20.11. nelly. - 21.11. rozesk - 21.11. Boška1 - 24.11. perlica55 - 25.11. winkica - 26.11. *Katarina* - 29.11. Bucika001 - 30.11. Fiona0802 - 30.11.
< Poruku je uredio daxy -- 18.11.2013 20:02:34 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 20:20:09
|
|
|
|
daxy
|
Dobra večer drage moje. anamiha , farah i denery žao mi je Glavu gore,mi ćemo rasturit prosinac!!! nadamse hvala na vibricama. rozesk još te stigne iznenadit kad odluči NE doći. lily draga,jesi bila kod ginekologa? Nadam se da je sve u redu. katarina opet bilježiš BT na papir? perlice nemoj puno korit katarinu,tek je počela mjerit svaki dan,sljedeći ciklus će odredit sat. Znaš kako kažu baby steps,baby steps... boška dobrodošla! Napiši nam nešto o sebi. Pinky ja se baš ponadala da ćeš nam javit neke promjene i datum. cecilija , malena kad će testovi? ikaaa nema odustajanja dok se ne zacrveni! lilyras i tvoj datum je blizu. Šta ima kod tebe? Ja još čekam kraj svoje Da se napokon bacim u akciju! Tata je danas operiran,sve je dobro prošlo,dobro se osjeća. Sad slijedi oporavak... Bit će on dobro,već zeza sve oko sebe. Poslat će oni njega doma prije reda. Žilav je on. Pridiga se rukama pomoću one šipke na krevetu,pa si pridupla jastuk,onda sestre viču da ne smije to radit zbog vratne kralježnice. Ma briga njega. Takav je on,da može hodat već bi doša doma. Pokušat ćemo ga nagovorit da ostane koliko treba,al to će bit teško...
< Poruku je uredio daxy -- 18.11.2013 20:30:42 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 18.11.2013 22:26:18
|
|
|
|
cecilija
|
Vecer drage moje. Evo pisem s moba i jedva se snalazim,valjda ce uspijet post. Nisam uspijela ništa procitat.uglavnom,mislim da ce moja vještica doci.danas me jako bolilo,bas tocno ona napetost koja se osjeca prije nego krene.napuhana sam,cak sam morala otkopcanih hlaca hodati. svaki cas cekam da procurim..jutros mi opet bila muka ujutro i popodne,i nesto mi se cudno desilo-ja stojim i osjetim nesto mokro dolje, i sigurna da je vjestica stigla potrcím na wc,kad ono neki bijelo-prozirní "ljigavac"? Jako se rastezalo,al nekako nije kao plodna sluz..neznam kako bi to opisala.. Uglavnom,nekako sam sigurna da cu nocas procuríti.ako ne,jos cu 2 dana cekati pa raditi test..javim se ujutro.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 0:35:23
|
|
|
|
kisica
|
Eto i nas dvije… Perlice- o onda super. Ja sam mislila da to mora rasti stalno, i da je to onda dobro. Onda ova tvoja temp. Lista izgleda jako jako dobro. Čekaš ti, čekamo i mi. Snjeguljice –što ima kod tebe? Anamiha –žao mi je, ali glavu gore..ne odustaj i već nakon menge kreni u akciju. Pinky – baš lijepo da si nam došla makar na kratko. Fališ jako, i fale tvoji postovi, i smajlići…ma sve. Kako si nam ti? Kako ej na novom radnom mjestu? Daxy baš mi je drago da je tata dobro i da je tako otporan. Lijepa vijest. Cecilija – nadam se da to nije nikako znak dolaska menge, i ne čini mi se tako nikako. Piši nam ujutro kakvo je stanje. Lili što se događa kod tebe? Nadam se da je sve oke, ništa nam nisi javila. A vi ostale curke po listi malena 35 - 19.11. lilyras - 20.11. ikaaa - 20.11. nelly. - 21.11. rozesk - 21.11. Kako je kod vas?
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!