Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 20:37:21
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Večer, cure! A vidi Kisicu kako se brine o mojoj akciji! Eto, E. spava već ast vremene, i već smo se MM i ja bacili u akciju... prije, pogađate, utakmice! Vjerujem da su se svi vaši mužvi prilijepili za nju! Joj, Andy, nadam se da ćeš se očistiti kako treba, da će to teći što jednostavnije. Pazim na E. jer grmi, a s druge strane MM viče: penal, gol, a joj! Kako mi ide na živce!!! Moram dežurati na E., a ne uživati na netu...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 21:09:52
|
|
|
|
kisica
|
Perlice evo ga, čovjek sretan, pojeo on hrpu toga, i zadovoljno gleda..pogodi što? Utakmicu..Čini mi se nervozan, čujem da gunđa, ali u sobu ne odlazim hehe.. Neka uživa sad. Kužim ovo za temp. Ali iako ti pada još uvijek je dosta visoka, barem se meni tako čini. Snjeguljice – ma meni su to sve akcije bitne, zato što se toliko trudite svi, ne samo ti. Gdje to grmi? Kod nas ništa. Sve mirno.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 21:46:13
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: Cecilija - 19.11. syringa - 19.11. ? malena 35 - 19.11. lilyras - 20.11. ikaaa - 20.11. nelly. - 21.11. Boška1 - 24.11. perlica55 - 25.11. winkica - 26.11. *Katarina* - 29.11. Bucika001 - 30.11. Fiona0802 - 30.11.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 22:00:46
|
|
|
|
cecilija
|
Vecer cure! Evo samo da se javim.. Danas se osjećam skrooooz dobro! nije stigla, a cijeli dan me bas nista nije bolilo (osim malo ujutro kao da cu dobiti)..a cijeli dan sam na nogama!! Opet mi se malo nada probudila... Andy, bas sam mislila na tebe kako si,gdje si??...Nadam se da ces se brzo oporaviti! Zar jos krvaris? Rozsek,...uf! Za tebe sam bas pomislila da ces nam objaviti kad ono.... Neopisivo mi je zao! Trudilice, ajmo- akcija, akcija!!! Svima saljem puno viiiibrriiiiica!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2013 1:00:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 7:23:35
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro, patuljčice moje! Kisica, živim u Puli i sinoć je grmilo i sijevalo i padalo.... Samo ću vas pozdraviti puno, puno za današnji dan!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 7:59:30
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Katy mila, daj kad ćeš uhvatiti vremena, označći vrijeme kad si mjerila BT (na dane kad imaš prazan kružić) jer FF u slučaj praznog kružića, zanemari mjerenje taj dan... JHoj kak ja fino objasnim, nadam se da si shvatila što je pisac htio reći Mene i dalje trbuh boli imam jutros skok BT,al ak pogledate zadnji graf, vidi se da sam prošli pot na dan skoka dobila , nadam se da ne bude i ovaj mjesec tako.. Cure s liste, javite nam kakvo je stanje... Pojedinci nam se slabo javljaju tak da ne znamo kakvo je kod njih stanje...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 9:42:47
|
|
|
|
kisica
|
Cecilija, Ika kakvo je stanje kod vas danas? Perlice -tvoja opet skočila . Ma pa nemoguće da dobiješ danas, prerano je.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 10:40:10
|
|
|
|
daxy
|
Jutro,cure. rozesk žao mi je zbog . Drž mi se i idemo u prosinac po !! katarinamila,nemoj mi bit tužna. Neću te više koriti. Sigurno nisi išla za tim,al ovi prazni krugovi na grafu znače da je FF označio vrijeme kad si ti upisala temperaturu,a ne kad si ju mjerila. Kad budeš imala vremena popravi to vrijeme i neće biti više praznih krugova,pa te nećemo ni koriti. perlice ma ne brini puno. Znam da je teško i već osjećaš da će doći,al pokušaj bar mislit pozitivno. Znaš da su mnoge cure imale osjećaj da će dobiti,a ipak nisu. Nemoj mi biti toliko negativna. Temperatura je super! andydea stalno mislim na tebe i žao mi je što moraš to prolaziti. cecilija draga,dobro je što nema . ikaaa malena lilyras nelly kakvo je stanje?
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 11:02:47
|
|
|
|
rozesk
|
Hvala cure na poddrsci. Odmah je lakse kad imas s kim podjeliti i radost i tuga. Nego, zelela sam nesto poruciti Andy... Milena, znas da sam i ja prosla kroz isto i toa sa prvu trudnocu. Kad sam posle 3 mejeseca ugledala opet nisam se mogla radovati. Niti moj muz nije. A za prvu trudnocu skakao je od srece. Kad sam ga drugi put pitala zar se sad ne radujes? On mi je samo tiho rekao, ma radujem se ja, ali se i vise bojim jer je sve muke prosao samnom. Na prvi pregled kad smo trebali cuti srce bili smo oboje u soku i samo smo se molili da je sve u redu. Kad je ljecnik rekao da je sve u redu bila sam sretna ali opet postojao je taj strah... i ostao je do kraja. Nisam mogla uzivati u trudnoci sa sinom i pored toga sto sam imala super laku trudnocu. Samo ti zelim reci da znam da ti nije uopste lako i da ces tog angelcica cuvati u svom srcu, kao i ja moj, ali nemoj dopustiti da ti strah bude veci od radosti kad usledas sledece . Ja se jos uvjek kajem sto se nisam obradovala na crtice svog sina i zato sad kad opet budem ugledala necu dopustiti da strah bude veci od radosti. Ljubim vas sve
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 11:03:16
|
|
|
|
Farah 00
|
Perlice sve dok nema ima mjestai za nadu, držim fige da ti ne dodje vjestica..... Sta je sa ostalim djevojkama sa liste: cecilija, syringa, ikaaa, malena, lilyras, nelly, Boška, ima li simptoma.... javljajte se malo
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 11:06:30
|
|
|
|
Farah 00
|
zaboravila sam rozesk, mila zaista mi je zao sto je glupa dosla , idemo dalje u nove pobjede u decembru
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 11:20:32
|
|
|
|
ikaaa
|
evo kod mene još ništa...sve me boli, napuhnuta sam i imam osjećaj da će svaki ćas doći..... a kod vas drage moje???
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 12:31:28
|
|
|
|
Boška1
|
Bok cure, evo i mene :) zao mi je zbog svih i zelim svim sa liste puno puno jos ovaj mjesec, a svim ostalim u prosincu za pod bor :)) Sto se mene tice- zadnja tri dana koma, umor, malaksalost, mozda jer sam na odmoru od posla :) takodjer i blijedo do prljavo ruzicast iscjedan prosla tri dana. Inace tek 2 max 3 dana pred m imam smedji pa mi je to jako cudno. Inace danas sam na 10 dpo. Jucer bez razloga cijelu vecer placem i ne mogu se zaustaviti pa napravila nekakav test od 20 kn (9 dpo) i bio negativan. Grudi se vracaju u normalu, protekla 3 dana mala bol u jajnicima (desni vise) i lagano probadanje izmedju njih. Danas evo nista jos. Mislim da je u pitanju psiha i nista drugo tako da pretpostavljam da ne pripadam na listu i da dolazi.. iako nije bilo u planu malo sam razocarana :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 12:49:40
|
|
|
|
perlica55
|
Ikaa i boška drage moje, držim vam fige da ipak ne dođe.. Zlatno pravilo naše liste je da ostajete na listi dok se pošteno ne zacrveni!! Kod mene neko primirje, ne boli ništa, al su mi cice skroz ispuhane... Čekam....
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 15:44:04
|
|
|
|
eternity
|
drage moje evo da se konačno i ja malo javim. ovih dana sam bila u nekoj gužvi, nakupilo mi se posla, za vikend imala goste, pa opet posao i nikako uhvatit vremena da se javim. žao mi je za sve koje su došle a držim fige da druge ni ne dođu . ja ovaj mjesec odmaram što se tiče praćenja simptoma i moram priznat da više uživam u "druženju" sa dragim , temperaturu ne mjerim, ništa od tableta ne uzimam, pijem neke čajeve što sam si uzela kod travara i polako šaljem puuuno pozitivnih vibri da konačno počnemo "otpadat" sa liste odbrojavanja i počnemo prijavljivat
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 19:02:34
|
|
|
|
cecilija
|
Vecer dame! Samo da prijavim da moja jos nije stigla... Nista me ne boli, ni dolje, ni cike vise...jedino mi malo muka bilo danas kroz pola sata... Trenutno nemam osjecaj ni da cu dobiti ni da sam trudna... Ako mi vjestica ni sutra ne dođe, odlucila sam sutra kupiti test, pa prekosutra s jutarnjom piškiti...biti ce mi 32 DC, kao prosli mj.. tako da odbrojavam i cekam petak! Ostale cure, kako ste, tko jos piski test ubrzo? Javljajte seeee!!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 19:44:35
|
|
|
|
perlica55
|
Katy draga za graf, sada je fin Al još uvijek tempica nije nešto visoka Svejedno nastavi mjeriti, pa budemo vidili. Cecilija draga, držim fige za petak, nek bude debeli Kod mene još nema menge čak me ni trbuh ne boli Mislim da sam dobila proklete gljive baš me nerviraju.. Srećom imam Kanesten kremu, nadam se da će mi pomoći!!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 20:32:14
|
|
|
|
kisica
|
Ja opet u trošenju cijeli dan, hehe..sad evo tek našla vremena da malo vidim što ima kod vas. Kupila malom neku bušilicu za sv.Nikolu, pa sjedalicu onu bez naslona, samo za dole, I ovak neke sitnice, i eto...mislim da imam još 100 kuna od naknade i to je to. Vidim ništa posebno se niste raspisale, mengi nema, pozitivnih testića nema…čekamo onda ceciliju u petak i da bude Perlice - opet gljive, maži se. Valjda neće muž opet dobiti pa će jaukat ko zadnji put .
< Poruku je uredio kisica -- 20.11.2013 20:34:50 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 20:39:33
|
|
|
|
winkica
|
evo cure javljam se preko mobitela pa ću biti kratka.. zao mi je zbog pristiglih vještica,a curama koje čekaj želim velike plusice.. meni je O bila ranije pa ju ocekujem u nedjelju,znači 24.11 i mogu vam reći da mi se danas digao želudac na dječje zelene bale odnosno sekret iz nosa..evo radim već godinu dana ko teta i nikad mi to nije bio problem ali danas..uf imam neke čudne grčeve ali ful lagane.. ma vjerojatno će doći vještica ali evo da se i ja malo ponadam jer nisam već dugo ni razmisljala o tome.ovaj mjesec je mm išao na spermiogram pa očekujemo rezultate..
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 21:00:16
|
|
|
|
perlica55
|
Kisica draga, ja jedva čekam krenuti u kupovinu sitnica dječici za Božić.. Kako si ti? Još sitno brojiš do Winkice mila, daj javi se češće, fališ Hoćeš me čekati s testićem u ponedjeljk?? Ak ne dođu Pa da napokon popiškimo
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 21:03:53
|
|
|
|
nelly.
|
Pozz cure evo rezultati mojih briseva i nalaza krvi progesteron 19 dc 44,8 (00-9999) ref. interval ??? brisevi fizioloska flora rodnice, ureaplasma urealyticum izolirana >10 4 CFU/ml mycoplasma hominis nije izolirana... ako ko zna neka mi objasni nalaz!!! Perlice jel ovo dijagnoza ko tvoja?? kod doktorice cu tek dr tjedan kad dobijemo i nalaz spermiograma, tako mi je rekla da dođem. Inace lagano pocinju grcevi tako da ocekujem sutra
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 20.11.2013 22:01:11
|
|
|
|
Boška1
|
Onda stojim na listi barem do ponedjeljka :) cijeli dan ništa kod mene, a evo večeras opet ružičasta točkica. Smiješna sam sama sebi što još uvijek u meni postoji tračak nade :)) Ako ne ništa barem sam nakon čitanja svih postova malo obrazovanija po ovom pitanju :) Ima nešto u ovom predbožićnom vremenu koje dolazi pa se nadam da će svima biti uspješno :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 21.11.2013 7:39:16
|
|
|
|
perlica55
|
nelly mislim da je progesteron ok, al UP je povišena i trebate TM i ti koristiti antibiotik.. Dal si uz nalaz UP dobila antibiogram?? Nalaz je i kod meme bio isti, pošto smo koristili Doxiciklin, imali smo od G zabranu raditi na taj mjesec.. Privatna G mi je rekla da sam prerano kontrolirala bris.. Jer po njoj kad se popije ant. treba čekati min. mjesec dana za kontrolu Boška draga, javi kakvo je stanje?? Kod mene još ništa nova, BT se drži nekako, budemo vidjeli..
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 21.11.2013 7:48:35
|
|
|
|
syringa
|
jutro drage moje! onima kojima je došla , glavu gore i u nove pobjede! onima kojima nije, nek bude lijepi testić !!! cecilija, perlica, boška, ikaaa- to je to! zapar dana će kraj vašeg imena na listi biti kod mene stanje isto. veliko NIŠTA! pričekati ću još tjedan ili dva pa ako ne dođe idem docu. svima veliki
|
|
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!