kisica
|
Gdje su moje ringerajke? Evo i nas, zdravi konačno. Osječam mučninu još malo, ali nema riganja, nema dodatnih aktivnosti, tako da ja sam super. Konačno ručala kao žena, tanjur juhice, malo krumpira i komadić mesa, popila čaj, i super sam..nema osječaja bolesti. Sinoć me boljela kost (Tamo dole, znate…hmm) valjda od udarca dupetom u pod neku noć pri padu, ali evo danas sve superiška. Idem vas čitati malooooo. Nadam se da ste se raspisale. Anamiha – ma na forumima možeš pročitati svašta. Ne kažem da su to laži, ali eto, žene su različite. Kod nekih upali i pokaže, kod nekih ne pokaže plus čak ni kad kasni menga, itd. Onda čekamo ponedjeljak i nadamo se plusiću kod tebe. Sad vidim da pišeš da ti je počelo curkati nešto, kod mene ti menga nažalost uvijek počne svjetlom krvi. A vidim da ti i trebaš dobiti sutra, pa lako moguće da je zaista menga došla. Iako ti aj želim suprotno, da je sve to samo lažno. Fiona- samo ti uživaj sa mamom. Nije pohvalno da toplomjer zaboraviš, ali što sad. Dogodi se. Perlica – ajde super da si se nahodala, i kupila čizme. Da, da..još 7 dana do tvog testića koji će nam nadam se pokazati ovaj put plusić. Temp. Ti je super, a spavanje – još bolje..hehe. Kavica kod svekrve? Sretnooo. Meni moja nije skuhala ne pamtim, a svaki dan sam kod nje barem 5 minuta. Daxy mila kako je tata? Ide na bolje? Super da se pomirio sa time da mora biti tamo, i nadam se sutra nekim lijepim vjestima od dr.koji ga vodi. Ah, vidjela da on neće ustat pa reko idem ja, bogme sam se sasula kao kruška. Snjeguljice – da, da, vani zima..danas nekako baš se osjeti više nego ovih dana. Čitam po netu, kao od pon.moguć snijeg. A nekako kad pogledaš pa i vrijeme je snijega. Smišljate nešto, crtiće pa seksić na brzaka. Bebac – sretno sa maratonom, nadam se da nečeš dobiti upalu mišića. Kako dragi? Što ima kod vas? Cecilija mila – računaj si da će ti biti mučnina kao posljedica viroze nekih 5 dana, ja sam je osječala čak i jučer (6ti dan). Ovo sa grudima i bolovima u leđima, e to već nekako miriše na plusić. Mislim da bi mogla piškiti na dan očekivane, kad ti je prošli put pokazalo već tako brzo. Nadam se da neče doći menga ovaj put. Kad si ti mislila piškiti? Farah, syringa, malena – kako je kod vas? Ima li simptoma trudnoće ili pak onih nalik tome da stiže menga. Nadam se da neće doći. Pinky – vidi se da te nema, i baš fališ. Sumnjam da nas čitaš danas, ipak je vikend, ali fališ..javi nam se malo.