Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 6:43:02
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: Cecilija - 19.11. syringa - 19.11. ? malena 35 - 19.11. lilyras - 20.11. ikaaa - 20.11. nelly. - 21.11. rozesk - 21.11. Boška1 - 24.11. perlica55 - 25.11. winkica - 26.11. *Katarina* - 29.11. Bucika001 - 30.11. Fiona0802 - 30.11.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 7:47:20
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Moja BT i dalje pada, trbuh počeo boliti.. stiže za 2/3 dana... Ne znam kaj da velim Daxy daj mi reci mora li BT stalno rasti kad je u pitanju... Gledam ove FF grafove i rijetko kome stalno raste tempica, čak sam u xy grafova vidjela da je tempica stalno uz crvenu liniju?? Cure s liste, kakvo je stanje!!!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 7:53:14
|
|
|
|
tintin
|
Jutro cure moje, Žao mi je zbog mengi koje su stigle, ajmo ostale cure plusice neka se počnu pokazivati, drage moje od srca vam to želim. Mi smo bili jučer na pregledu i sve je u redu, jako je zivahna pa ju je dr jedva uslikala i izmjerila Saljem svima veliku pusu i zagrljaj i svaki dan sam uz vas
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 7:55:30
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice, majku mu i ! Evo, osjećam se kao da meni stiže. Baš mi je krivo i žao! Danas je 3. dan da imam vodenastu sluz, danas je ima više... Ovaj tjedan je "udarni". MM i ja se dogovaramo oko akcije. Hu-hu! Neke cure sl iste se uopće ne javljaju, pa gdje su?!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 19.11.2013 7:57:07 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 7:55:42
|
|
|
|
tintin
|
Perlice draga nadam se da ti neće doci, ne razumim se u temp kakva bi trebala biti ali nadam se s tobom, grlim te jako
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 8:18:08
|
|
|
|
perlica55
|
Tintin mila, za pregled i malu curicu Ma dok god nema dobro je.. Vjerujem da sam pregledala sve trudnićke grafove na FF, i sigurna sam 100% da se ne mora penjati tempica stalno.. Nada umire zadnja
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 8:33:08
|
|
|
|
cecilija
|
Jutro svima! Ajme,tek sad vidim da su stigle... Cure,zao mi je... a bas sam si mislila kako ce ovaj mj. biti pun plusića.. Perlice, nece i tebi valjda? Nadam se da nece...neka se to gnjezdi!!! Kisica ,hvala na utjesi i ostalim curama za dobre vibre!! Moja nije stigla po noći kako sam bila uvjerena,cak sam spavala ko beba. i nije me bolilo ni kad sam se probudila, ali opet pocelo cim sam ustala na noge...i opet osjecam da cu procuriti.. danas mi treba stići, 29 DC.. i bas gledam, prosli mj. sam radila test na 32DC , kad je bila slabije vidljiva ...tako da bi priekala, mada mislim da ce vjestica doci... Cike i dalje osjetljive,ali punoo manje nego prije,a kriza tu i tamo osjetim...eto tako je kod mene... rozsek, jos ima nade, nadam se veeelikom plusu! ajmo cure, lista je prazna!!! Boska, dobro nam dosla! i tebi zelim veeeliki plus!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 10:30:43
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hej, cure. Ovdje vlada neko zatišje... Kisica, hvala ti što pitaš za mene. Već napisah da MM i mene očekuje mnoštvo akcija ovaj tjedan. Sve u svemu, dobro sam. Jedino je vrijeme bljak.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 11:33:04
|
|
|
|
Farah 00
|
cecilija mila na tebe je red da nas obradujes, ja i ti smo zajedno odborojavale i cekale isti datum,a ako je meni dosla , nije red da i tebi dođe.... Nadam se da i nece perlice ni ja se ne razumije puno u BT, ali dok god ne dodje mi se nadamo da i nece, a sto te trbuh poceo boliti to moze biti i simptom trudnoce Pinky i meni dodje da budem nekako bezveze, ali trgnem se, tako i ti ne daj se, doci ce i nasih 5 minuta, nedostajes nam puno ovdje na RR. Snjeguljica tebi predstoji puno akcije ovu sedmicu,
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 11:40:33
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice, u biti i ja se nadam trudnoći čak i ako me boli trbuh. Jer... kad sam bila trudna s E. bolilo me pred M., ali nije došla! Onda za par dana isto me bolilo pa sam mislila da ću dobiti, a 2 testa bila pozitivna! (dakle bila sam u 5. mj. T.) Nadam se za tebe, nadam se!!!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 12:10:45
|
|
|
|
tintin
|
Andy draga, nema te dugo, kako si mi? Pinky baš falis, big hug.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 12:46:57
|
|
|
|
ikaaa
|
evo i kod mene je stanje kritično...buša boli...cicke rasturaju..sva sam nervozna... imam osjećaj da je evo svaki čas... ah što je tu je... perlice mila ma kod nas još ništa nije gotovo..kako je daxy rekla dok se ne zacrveni nije to to... držim fige i molim Boga da nam ne dođe i da ugledamo za koji dan +..
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 13:01:12
|
|
|
|
lelaluna
|
drage moje samo da vas pozdravim curkama sa liste želim da ugledate svoje plusice i popravite listu! kod mene još malo pa u akciju uh ovaj puta ćemo zapeti iz petnih žila hahhahaha ima li simptoma kod vas koje ocekujete nadam se da ćemo u prosinac uci sa puno trudnica
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 13:12:13
|
|
|
|
perlica55
|
Ikaa draga, sa tvoje tipkovnice u božje uši Ma nisam ja još odustala od , samo javljam kakvu je stanje na bojišnici Nek nam je svima sa srćom, ova lista je tužna bez ijedne , baš sam mislila da će biti fina kao lani.. Cecilija draga, pričekaj onda još koji dan, ako prokletnica ne dođe, piški testić!!! Snjeguljice mila, napravi "ratni plan" akcije, skoro će tvoja O, ne?! Farah draga, šaljem ti Katy mila moja, kaj radiš s mjerenjem BT???? Daj molim te kad mjeriš, mjeri u isti sat.. Ne može ovako.. Zbilja ćeš dobiti po turu Malena, lilyras, nelly i rozsek gdje ste trudilice??? Hoće li koja piškiti testić?? Datumi su tu Malo vibrica
< Poruku je uredio perlica55 -- 19.11.2013 13:14:54 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 13:18:21
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice, nema te na RR od jutros. Puno posla, ha? Da, O se bliži. Osjetila sam danas par puta da me malo bocnulo u području lijevog jajnika. Nikad ne pridajem pažnju takvim osjetima, ali otkako sam na RR... Možda se to javlja jajnik, da je u pripremi, moglo bi biti. Hm. A možda je samo slučajnost... U svakom slučaju, O dolazi!!!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 13:32:30
|
|
|
|
daxy
|
Ma kakvo je ovo primirje na Raji? Curke,pa gdje ste isparile? perlice draga,temperatura ti je super. Ne mora stalno rasti,važno je da ostane iznad cover linea,tj ove crvene crte. A 0,1 ili 0,2 stupnja ne igraju nikakvu ulogu. Vidila sam i ja trudnićkih grafova sa dipovima i ispod crte.a dogodi se i da temperatura padne neko vrijeme,dok posteljica preuzme proizvodnju progesterona pa opet naraste. Ima stvarno svakakvih grafova i kad ih pogledaš vidiš da je sve moguće... Zato ja uvik govorim ako dobijete ostavite toplomjer po strani,bolje za vas. Jer pad BT stvara veliki stres i cure se uspaniče i samo si čine loše s tim. cecilija draga,taj iscjedak se događa u trudnoći. ikaaa samo pozitivno! snjeguljice , farah tintin draga,bravo za živahnu curicu! andydea je trebala jučer na UZV. Nadam se da je sve u redu...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 13:36:12
|
|
|
|
daxy
|
lelaluna i snjeguljice bacajte se u akciju! I sretno!!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 14:07:52
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: daxy lelaluna i snjeguljice bacajte se u akciju! I sretno!! Uh, koji pritisak! Da, moramo biti vrijeeeeedne, puno, puno! Cure, opet mi se javilo dva puta bockanje s iste strane trbuha, lijevi jajnik. Nice! Navijam za cure na listi! Malo je tužnjikavo što nema ni jedne trudnice... Ajmo, cure!!!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 14:30:28
|
|
|
|
syringa
|
drage moje, ova naša lista izgleda jako tužno! niti jedna . u rujnu nas je bilo 3 . kod andydee i mene žalosno završilo i naših više nema. ne znam što je sa memi??? u listopadu samo 2 . nadam se da je sa njima sve ok! perlice, snjeguljice navijam za vas!!!!! neka vam je ovo TAJ mjesec. od moje , ni m. što nije dobro!!! izgleda da se nešto poremetilo sa hormonima. pričekati ću još tjedan ili dva pa ako ne dođe kod doca! svima šaljem veliki
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 14:40:05
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Syringa, hvala ti na navijajanju! Baš mi treba! Na pameti mi je samo kako E. strpati u krpe i hm, dalje znaš...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 14:49:53
|
|
|
|
rozesk
|
Cure maknite mene sa liste, je dosla kao za dobro jutro
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 16:35:03
|
|
|
|
andydea
|
evo me Rozesk žao mi je zbog vještice Curke i vama svima kojima je došla-ne gubite nadu ! Evo bila na utz...i dalje imam tkiva u mater.ali ide na bolje...opet moram doći sljedeći tjedan na pregled.Dala mi je i uputnicu za betu..da vii stanje ...evo već 3 tj. ide a moga anđela nema..opet sam pala u neku depru i samo mi se plaće...Pratim vas,ali ne stalno...jednog dana ću opet odbrojavati ali dugi je put do tada... Snjeguljice,Katy,Daxy,Perlice,winkice,Bucika,Bebac,Cecilija,Syiringa...naravno i moja Pinky...ma sve curke..navijam za vas da postanete prave debeljuškaste trudnice...mislim na vas
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 18:42:36
|
|
|
|
kisica
|
Hej drage moje, evo i mene konačno iz kupnje. Sjelo danas mojih blaženih 830 kuna za komplikacije u trudnoći, haha. Kupila nešto špeceraja, malom 2 majce i štramplice, i ode pola…katastrofa. Mužić je za sebe izabrao Aljašku kolju ( a ja mrzim ribu), i sad čekam da se odmrzne da mu to poham..bljaki, bljaki, bljaki… Perlice moram priznati da ti ja nikada nisam čula, niti sa imala pojma da temp.ima neke veze sa trudnoćom, kao niti to da mora rasti ili tako nešto. Vidim da kod tebe pada, ali nije to neki drastični pad sad najednom. Baš me zanima kakva će biti sutra. Tintin super za pregled, valjda su nam curice živahnije, jer ova moja da može izašla bi vanka valjda. Snjeguljice – onda pokret. Što ste smislili za E? Cecilija super da nije došla, i držim palčeve da i ne dođe uopće. Ti nam svakako javljaj jel ima promjene, ali ja nekako imam osječaj da neće ni doći. Ika – i za tebe nekako ne vjerujem da će doći, simptomi mi se sviđaju iako nemoraju značiti ništa. Čekamo novosti. Syringa ne brini, doći će ona. Neće ti trebati ni terapija ni dr. Nemoj mi biti tako zabrinuta zbog menge, ima još vremena. Roze – baš mi je žao. Andy – ne sviđa mi se što to ne izlazi van, dobro je da dr.vodi računa o tome, ali i ti vodi računa o sebi malo više nego inače, da nebi nedaj bože što krenulo krivim putem. 3 tjedna nije baš malo da to nešto stoji unutra, a možda ode uz mengu sad iduću. Nemoj mi biti tužna mila, znam dobro da ti to baš i ne znači nešto, i da tuga baš i ne prolazi samo tako, ali bit ćeš ti nama trudilica, a onda i trudnica i opet ćemo brojati zajedno dok ne stigne novi vaš član. Lili? Ništa i dalje? Jel se igdje javlja uopće nakon onih tragova?
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 20:05:00
|
|
|
|
perlica55
|
Rozsek draga, jako mi je žao možda idući mjesec bude za pod bor Andy draga moja, grlim te jako... Budi hrabra, držim fige da na idućem pregledu bude sve čisto.. Mislim na tebe.. Kisica draga, za kupnju.. Moraš i mužu ponekad udovoljiti, začepi nos i spremaj ribicu Kad gledaš moj BT graf, vidiš kak je u prvom dijelu ciklusa tempica niža, a u drugom viša, kad dođe do treba stalno ostati povišena.. Ma krasno sam objasnila MM i ja čekamo tekmu i papamo kestene.. Trbuh me i dalje boli, a tek mi je 21.dc
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 19.11.2013 20:36:59
|
|
|
|
Farah 00
|
samo da pozdravim mile zenice, nisam stigla da sve procitam, kasnije cu, jer se odoh naci sa prijateljicom.... Koliko vidim, niko nije javio da je ugledao , pa sam neizmjerno tuzna.... hajde cure sa liste, obradujte nas, ovaj mjesec je zaista kritican, ali eto mozda se u ovih dana sve popravi..... Ljubim vas sve
|
|
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!