|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2013.
17.11.2013 12:05:01   
anamiha
sta mislite pod time da svijetla krv "ne zvuci dobro" citala sam da svijetla krv moze bit znak ugnjezdjenja...a kad je smedja da je znak da u zadnjoj mengi nije sva krv izasla, tj tzv ustajala krv...koja tek izadje u iducem ciklusu, zato je smedja.

kod brisanja je svijetla, a na ulosku smedjkasta.. nije obilna, i nemam bolove...

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 551
17.11.2013 14:17:26   
daxy
fiona ostaješ ti nama na listi za sada. Mislim da ti je O lako mogla biti 38 ili 39 DC (odnosno 15 ili 16.11.) što bi značilo da odbrojavaš zadnji dan ovog mjeseca ili prvi dan prosinca... Čekat ćemo da FF potvrdi.

Trudilice:

user posted image anamiha - 18.11.
user posted image Farah 00 - 19.11.
user posted image Cecilija - 19.11.
user posted image syringa - 19.11. ?
user posted image malena 35 - 19.11.
user posted image lilyras - 20.11.
user posted image ikaaa - 20.11.
user posted image danery - 20.11.
user posted image nelly. - 21.11.
user posted image rozesk - 21.11.
user posted image perlica55 - 25.11.
user posted image winkica - 26.11.
user posted image *Katarina* - 29.11.
user posted image Bucika001 - 30.11.
user posted image Fiona0802 - 30.11.

< Poruku je uredio daxy -- 17.11.2013 14:19:14 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 552
17.11.2013 14:32:56   
daxy
anamiha možda je implantacijsko,a možda uskoro počinje user posted image . user posted image
A svježa krv nikad nije dobra u ranoj trudnoći. Znači da se nešto loše događa.

snjeguljice hvala ti. A za akciju ćeš sigurno naći vremena,ne sumnjamo u tebe. user posted image

cecilija nadam se da je ipak simptom. Drago mi je da si bolje.

bebac ma izdržat ćeš ti cijelu rutu! user posted image user posted image

perlice super ti je graf! user posted image user posted image

farah hvala ti.

pinky nadam se da ćeš naći malo vremena za nas. Baš se primjeti da te nema.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 553
17.11.2013 15:36:09   
kisica
Gdje su moje ringerajke? Evo i nas, zdravi konačno. Osječam mučninu još malo, ali nema riganja, nema dodatnih aktivnosti, tako da ja sam super. Konačno ručala kao žena, tanjur juhice, malo krumpira i komadić mesa, popila čaj, i super sam..nema osječaja bolesti. Sinoć me boljela kost (Tamo dole, znate…hmm) valjda od udarca dupetom u pod neku noć pri padu, ali evo danas sve superiška. Idem vas čitati malooooo. Nadam se da ste se raspisale.

Anamiha – ma na forumima možeš pročitati svašta. Ne kažem da su to laži, ali eto, žene su različite. Kod nekih upali i pokaže, kod nekih ne pokaže plus čak ni kad kasni menga, itd. Onda čekamo ponedjeljak i nadamo se plusiću kod tebe. Sad vidim da pišeš da ti je počelo curkati nešto, kod mene ti menga nažalost uvijek počne svjetlom krvi. A vidim da ti i trebaš dobiti sutra, pa lako moguće da je zaista menga došla. Iako ti aj želim suprotno, da je sve to samo lažno.

Fiona- samo ti uživaj sa mamom. Nije pohvalno da toplomjer zaboraviš, ali što sad. Dogodi se.

Perlica – ajde super da si se nahodala, i kupila čizme. Da, da..još 7 dana do tvog testića koji će nam nadam se pokazati ovaj put plusić. Temp. Ti je super, a spavanje – još bolje..hehe. Kavica kod svekrve? Sretnooo. Meni moja nije skuhala ne pamtim, a svaki dan sam kod nje barem 5 minuta.

Daxy mila kako je tata? Ide na bolje? Super da se pomirio sa time da mora biti tamo, i nadam se sutra nekim lijepim vjestima od dr.koji ga vodi. Ah, vidjela da on neće ustat pa reko idem ja, bogme sam se sasula kao kruška.

Snjeguljice – da, da, vani zima..danas nekako baš se osjeti više nego ovih dana. Čitam po netu, kao od pon.moguć snijeg. A nekako kad pogledaš pa i vrijeme je snijega. Smišljate nešto, crtiće pa seksić na brzaka.

Bebac – sretno sa maratonom, nadam se da nečeš dobiti upalu mišića. Kako dragi? Što ima kod vas?

Cecilija mila – računaj si da će ti biti mučnina kao posljedica viroze nekih 5 dana, ja sam je osječala čak i jučer (6ti dan). Ovo sa grudima i bolovima u leđima, e to već nekako miriše na plusić. Mislim da bi mogla piškiti na dan očekivane, kad ti je prošli put pokazalo već tako brzo. Nadam se da neče doći menga ovaj put. Kad si ti mislila piškiti?

Farah, syringa, malena – kako je kod vas? Ima li simptoma trudnoće ili pak onih nalik tome da stiže menga. Nadam se da neće doći.

Pinky – vidi se da te nema, i baš fališ. Sumnjam da nas čitaš danas, ipak je vikend, ali fališ..javi nam se malo.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 554
17.11.2013 16:11:46   
perlica55
Anamiha, kakvo je stanje??
Cacilija i kisica super kaj je prošla viroza user posted image
Kisica draga čim si papala, mora biti bolje user posted image
Nasmijala si me s komenarom za tvoji sveki..
Moja je ok žena, ne vidimo se prečesto,
zato se i slažemo... Izbaci me iz takta tu i tamo,
al ja vratim istom mjerom... Sve u svemu imamo
fin i pristojan odnos.. Čizme su mi izašle
na nos user posted image MM je pop*****,
našla sam ga pred ormarom i čovjek broji
moje čizme user posted image Hello??
Nije normalan user posted image Da imam 5 pari
crnih čizama, i sutra ću si kupiti 6?! Mislim
daj kad mi ih ti budeš plaćao, možeš mi pregovarati,
al dok ja radim, plaćam račune, kuham i ne žicam te
novce, kupiti ću što me volja...
Evo pišem i plačem od bijesa i ljuta sam ko
pas... Idem zbrojiti koliko košta njegovo jedno
gostovanje kad ide gledati repku, a nakon
tog idem si po iste ovakve smeđe čizme!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 555
17.11.2013 16:35:33   
bebac24
cureeeee evo mene:-)
prezivila najveci izazov u zivotu do sada i prezadovoljna sam:-)
bilo je jako tesko i zapravo ja i prijateljica smo jedine bile kao rekreativke koje godinu dana nisu vidile biciklu drugi su svi iz klubova.. bile smo medu zadnjima joj je na 8 km puko sic i tak sve smo prezivile uz jako drage decke koji su bili kao redari..cak su nas gurali tamo di vise nismo mogle ma dozivljaj za 10:-) sad me guza toliko boli i kosti dole da sam dragom rekla da 10 dana nema sexa hahaha:-) joj perlice pa nas mu to nije u redu..ipak on puuno vise potrosi na svoje utakmice a i sigurno si ion kupuje graderobu..uf ti muski..
daxy mi smo ti ok.. ja sam se smirila on je shvatio neke stvari zapravo tu jednu stvar i sve je ok za sada naravno:-)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 556
17.11.2013 16:37:47   
bebac24
mala greskica u imenu.. kisice na tebe sam mislila ti si pitala :-)
sretno svim curkama

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 557
17.11.2013 16:52:11   
ikaaa
drage moje samo da e malo javim.... evo kod mene su sve naznake da dolazi tetka..... bole cike, trbušćić napuhan, prištić na bradi (svaki mjesec obavezan)...
perlice i ja imam puno čizmica doma ista priča, i sad si baš planiram kupti još jedne.... ah ti muškarci...tako i moj zna prigovarati, ali na kraju ja opte po svom...male stvari me čeni sretnom...hehheheheheh
evo danas mi kumče slavi prvi ročkas, torta je spremna, pa žurimo na fešticu...

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 558
   [Brisano sporočilo]
17.11.2013 17:19:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu bebac24)
  Neposredna veza do poruke: 559
17.11.2013 17:21:38   
kisica
Perlice sad si zamišljam kako stoji pred ormarom i broji čizme, hehe. Ne plači, nemoj biti luda, neka on broji, bitno da ti imaš čizmice. Popustit će ga.

Bebac – ajde super, čini se da je bilo jako zanimljivo. A sad kako će dragi prihvatiti da nema sexa, ha? Bude prošlo to za dan..

Ika nadam se da ne dolazi nikako.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 560
17.11.2013 17:30:19   
anamiha
trudilice moje, jos uvijek krvarim... mislim da to ipak je prava M. :(

za sad nije bolna, nit obilna kao sto zna biti... inace imam obilne i bolne M traju po 7 dana, a vidit cu kako ce bit narednih dana.
puno pozz svima :*

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 561
17.11.2013 18:26:04   
daxy
perlice sigurno nije lipo,al ja umirem od simija kad zamislim kako ispod ormara broji čizme. user posted image user posted image
Luda čovjeka,majko mila.
Mi skupa plaćamo račune,a ono šta ostane trošimo po dogovoru. Nismo se nikad svađali. Ja isto ne volim hodat po centrima. Kupujem ciljano,a ako vidim nešto da mi se svidi neplanirano,provućem na karticu ili jednostavno kupim. Njemu kažem da sam kupila,čisto da zna. Nikad me nije ni pogleda krivo,a kamo li prigivara nešto.
Iako u zadnje vrijeme i ja i on štedimo koliko god možemo,pa ulažemo u stan. Više volim skupit kuna pa da si kupimo neki lijepi novi komad namještaja,a da se odreknem reba i par majica,neg da nosim novu robu,a spremam ju u stari ormar koji mi se ne sviđa... Takva nam je sad situacija.

bebac user posted image user posted image za maraton.

kisice drago mi je da si ozdravila.

ikaaa lijepo se provedi na rođendanu. Nadam se da user posted image ipak neće doći.

katarina samo ti nastavi mjeriti. I meni je BT bila luda prva 2 ciklusa. Kasnije i FF uhvati ritam,pa točnije označi O.

anamiha jel stvarno došla user posted image ili?

< Poruku je uredio daxy -- 17.11.2013 18:33:15 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 562
17.11.2013 19:00:07   
nadamse
Curke drage samo da vas pozdravim user posted image
Žao mi je zbog svih loših stvari koje su vas zadesile u ovom vremenu u kojem se nisam javljala, ali ne dajte se. Glavu gore, sve će doći na svoje. Mislim puno na vas i redovito vas čitam iako se ne javljam često.
Šaljem svima puno pozitivnih vibrica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i želim svima debele user posted image !!!
Pusa svima user posted image

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 563
17.11.2013 19:49:00   
daxy
Kad smo već kod kupovine. Kupujete li vi stvari za bebu?

Ja kad naletim na nešto (čarapice ,bodiće,...) obvezno dođem u napast da to kupim.
Neke stvari sam već i kupila. Jedne plave čarapice čuvam od prvog mjeseca kad smo počeli radit bebu. user posted image

Ponekad kupim nešto pa skrivam po kući da mi tko ne vidi. Ma više skrivam od sebe nego od ikog. A MM me gleda onako sa smješkom svaki put kad nešto donesem,biće mu milo... user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 564
17.11.2013 19:53:58   
Fiona0802
Dobro pitanje; kupujemo li stvari za bebu....
Ja jos uvijem imam predivnu didakticku ziraficu koja je za moje dijete, a koju sam kupila prije cca 7 godina...
I nedajem je ni necacima ni kumicima ni nikome jer je za moje dijete!

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 565
17.11.2013 20:24:33   
bebac24
joj cure nisam bas do sad upoce ni vjezbala a kamoli maratone biciklom prelazila :-) ali 1.11 sam cvrsto odlucila da to mjenjam pogotovo jer ne radim i stalno sam doma i to mi super dode:-) do sad sve nisam jer se brzo umaram jer sam sa 14 imala problema sa aritmijom i u sk sam bila oslobodena tjelesnog..tako da od onda nista skoro.. ali sad to mjenjam i nadam se da ce sve bit ok..
hmm stvari za djecu.. imam necaka kojem obozavam nesko kupit cim imam koju kunu viska:-) prije 3 godine sam kupila jednu vecu garazu sa auticima i nekako mi je bio pre mal za mu dat..sve cu cu i evo jos nisam i sad sam odlucila da ce to bit za moje dijete :-)

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 566
17.11.2013 20:53:13   
perlica55
Evo me curke, danas sam oborila rekord
u trošenju novca user posted image
Cijeli dan sam sa šogoricom obilazila dućane,
a muški dio je čuvao nećaka. Milina user posted image
Kupila sam si uggsice i traperice, a za nećaka
nisam prestala kupovati.. Šogi je poludila,
kupila sam mu air maxice i trenirku. Na kraju
sam se vratila po jaknu od perija, nisam
mogla odoljeti... Potrošila sam 5000 kuna user posted image
Do prvog nemam ni za kavu, ak se MM il starci
ne smiluju user posted image
MM nije rekao ni riječ, samo se divio tenisicama za
malenog.. Odmah smo ga jadnička nacifrali,
ma tak je meden...
Jako sam slaba na dječju robu, ima predivnih stvari,
al nikad mi nije palo na pamet kupiti nešto
za našu bebu... Nekak me strah unaprijed
kupovati user posted image
Eto drage moje, sada idem u krevet, MM se
ponaša kao da se ništa nije dogodilo, al
ja se nedam!! Danas sam plakala zbog njega,
nek i on pati, nije me briga.. Ma da mi nemamo
novaca, da moramo paziti, pa bi rekla ok,
pretjerala sam.. Al nemamo djece, radimo oboje,
pa nemoj me za******. Plodni dani su prošli
sada mogu biti ljuta user posted image

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 567
17.11.2013 21:05:43   
anamiha
mislim da ipak je M ( nema bolova i nije obilna) sto mi je cudno, jer me inace jako boli 1 dan..vidit cu kroz koji dan kako ce bit...

moja frendica je 2 mj imala M ( nije ni sumnjala na trudnocu, sve dok joj u 3 mj nije izostala). al njoj kratko traje 3-4 dana, zato nije ni posumnjala...

sve je to individalno, svi smo razliciti...
ljubim vas sve, i hvala na podrsci...;)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 568
   [Brisano sporočilo]
17.11.2013 21:10:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 569
17.11.2013 22:26:11   
Farah 00
Perlice, neka si ti sebi kupila te cizme i traperice, moras malo da sebi ugodis, to su sitnice koje nas obraduju, posebno sto sama zaradjujes, posebno kad jos nema bebice pa nemamo na koga trositi nego na sebe, a kasnije cemo aBd sve kupovati za nase mile bebice..... user posted image user posted image user posted image

Katarina i moj MM ima mnogo vise stvari od mene, cak ja budem u toj ulozi da njega krtiziram, jer stalno nesto kupuje... Mada on meni nikada ne brani da sebi nesto kupim, cak me i nagovara... Ja i kad kupim stvari to su neke kvalitetni komadi po nekoj normalnoj cijeni, a on malo vise voli brendirane stvari, user posted image I japlaćam sama svoj telefon i svoje racune, fitnes i ostale potrepstine, tako da od njega ne trazim ni kune...

anamiha izgleda da je ti je stigla user posted image user posted image user posted image

bebac bravo za maraton, a nemoj toliko apstinirati sa keksom, proci ce ta upala i ranije user posted image user posted image

ikaaa ja se nadam da vjestica ipak nece doci, mozda su to i neki simptomcici da si user posted image user posted image

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 570
17.11.2013 23:18:00   
kisica
Ala ste se raspisale, a ja kao došla samo virnuti reko sigurno nema nikoga.
Anamiha – žao mi je zbog menge onda. Bit će bolje.

Daxy – ja sam ti prije prvog sina, pa mislim da je taman mj.prije nego sam ostala trudna, bila u Kauflanu sa svojima roditeljima. I vidim mali rozi bodić, broj 50, na sredini miš..i reko joj kako je lijep, i moja mama ga uzme i kaže ajde onda da ti ga kupim. I dođemo na blagajnu, i teta tamo kaže „Znate ako je mali možete ga zamjeniti“ a ja ti njoj „Ma šata mali, beba nije ni na putu još“ i eto idući mj plusić, ali je bio braco. Al ja sam bodić čuvala sve ove godine, i sad će biti za seku.

Bebac- pametno. Čuvaj ti to svome 

Perlica – hehehe bravo za tebe i trošenje, sad nek broji koliko mu volja.

Katarina – čuvaj ti to za sebe.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 571
18.11.2013 8:00:50   
syringa
jutro, curice! user posted image
baš ste se raspisale. čitam skoro pola sata.
nasmijala sam se i rastužila i zabrinula.
svašta se događa kod vas. ne mogu vas sve pohvatati! user posted image
kisice- hvala što me se sjetiš. user posted image  kod mene ništa. nikakvi znakovi ničega. jedino sam extra živčana. user posted image
perlice- nasmijala sam se tvojoj priči o čizmama i shoppingu. user posted image  ja što kupim sakrijem pa samo počnem nositi a kad pita kad si to kupila ja kažem imam to od prije samo nisam nikad nosila. ili kažem da mi je kupila mama. ma uvijek nešto smislim. osim toga, kupim za svoje novce pa me baš brige. user posted image
živjela sam jedno vrijeme bez svojih kn jer nisam radila i nakon toga sam rekla nikad više. makar čistila stubišta nikad više si neću dozvoliti da moram tražiti svaku kn i odgovarati na pitanja šta će mi! user posted image
bebac- svaka čast! user posted image  zbilja si strašna! ja sam počela vježbati. ništa posebno. malo yoga, pilates, pa malo orbitrek.
ostale cure držite se i one koje ne čekaju user posted image  iššš, iššššš!
želim vam svima lijepe user posted image !!!!!!

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 572
18.11.2013 8:00:53   
perlica55
Anamiha draga, javi kak si?? Jel krenula prava user posted image ??
Bebac draga, ma važno je sudjelovati!!
Čestitam ti, vjerujem da nije bilo lako user posted image
Curke koje ste iduće na listi: farah, cecilia, syringa
i malena, javit kakvo je danas stanje...
Mislim da je pravo vrijeme za barem jedan user posted image user posted image ..
Katy mila, pa kaj radiš s  ovom BT??? Mislim stvarno
ti reba dati po turu user posted image  user posted image  user posted image  Sami prazni kružići user posted image
niš ti ovo ne valja!!! Pogledaj moj graf user posted image  user posted image  user posted image !!!!
Pinky mila, fališšššš nammmmmm user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 18.11.2013 8:03:30 >

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 573
18.11.2013 8:38:10   
Snjeguljica_83
Drage moje, dobro jutro!

Danas sam sretna i tužna. Za jedno i drugo imam razloge.... Ah.

Kisica, ma jesi li ti to meni savjetovala da E. stavim crtani i onda da se MM i ja u susjednoj sobi družimo?! user posted image user posted image user posted image user posted image Ako je tako, nema šanse! Mah! A k tome, ona nije u fazi da gleda crtane sama, već joj moraš pričati o njima dok ih gleda... Ma prava je mala učenica, samo bi slušala, slušala....

Cure, istina, moramo MM i ja naći vremena za keksić. Toliko čekamo te dane i onda ih propustiti, nema šanse... Eto, jučer krenuli u akciju.

Jučer sam imala aktivan obiteljski dan, a navečer sam se vratila premorena. Križa su me ubijala! Danas imam puno posla, uh!

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 574
18.11.2013 8:41:18   
lili22
zene pomozite!!! neznan di bi pisala a vi ste sve iskusne, jucer nakon sto smo ja i mm spali vidila san malo rozog iscjedka a jutros je bi smed i bilo ga je vise, nista me ne boli samo mi je osjecaj ko da ce mi doc m ali ne boli. tek mi popodne radi g imali koja iskustva

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!