kisica
|
Jutro curke moje, ja sam mrtva…cijelu noć sam bila u wc-u, sad evo ustala, skuhala čaj, malenom doručak, i već mi je zlo opet. Ika – baš te lijepo vidjeti ovdje opet. Ajde super da je ovo dobro, neka bude i ostalo sve, pa da možemo navijati opet za plusić kod tebe. Hvala na čestitkama…do mog idućeg bebica će biti vejika već skoro. Daxy – nek se goni k vragu. Žao mi je za tatu, ali vjerujem da će on biti dobro. Ti naši starčeki su jako žilavi. Evo mi smo ti prije 3 godine imali slučaj da nam je od mm deda, znali ima 70 godina, pao sa krova..sav se polomio, i za 3 tjedna izašao kao nov čovijek van. Bit će to sve oke. Drži nam se. Tintin- super za pola puta. Sad će i ostatak dok trepneš Mi smo jučer napunili 31 tj. Syringa – ma neće ti trebati terapija ni ništa, doći će ona. Možda će biti malo bolnija i obilnija nego inače, ali vidit ćeš da će biti oke. Meni ti je čak ta prva trajala malo duže, inače mi traje 4 dana i 5ti malo smečkastog i to je to, ta prva je trajala 7 dana, kažem dosta me bolilo kad sam dobila, ali bude ona došla i prošla, i onda nova akcija. Snjeguljice- danas ti ima svega. Evo cura iz moje škole, godinu dana mlađa od mene, ima curicu 4 godine, muž joj ima nekih 26 godina, dobio rak jezika i u 7 dana odrezali mu i jezik. I pitanje je kako će biti. Nažalost bolest ne bira. Maliandjeo – i tvoja stigla? O bože šta je to ovaj mj kad sve dolaze. Lelaluna – iskreno i bolje da ne govorite. Mi isto nismo govorili nikome da radimo na bebici, da bi je željeli itd.ali moja kuma, ko svrab je bila, zvala me redovno valjda svaki drugi dan, i obavezno „I, ima kaj novo?“..zamisli sad mjesecima tak da te netko pila, pa dođe ti da se ubiješ.