|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2013.
14.11.2013 11:40:09   
perlica55
Kisica draga, kak si nam ti?? Da, MM i
ja smo obavili ciljanu akciju (najgori dio ciklusa)
tak da sada možemo kad nas volja. BT je
skočila, sada čekam 10-ak dana do testića..
Katy draga, ti odi prva na HSG,
pa mi budeš javila detalje o boli i cijeni,
tak da ću i ja poći iza nove godine!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 476
14.11.2013 11:50:38   
daxy

Trudilice:

user posted image mali andeo - 14.11.
user posted image lelaluna - 15.11.
user posted image daxy - 17.11.
user posted image anamiha - 18.11.
user posted image Farah 00 - 19.11.
user posted image Cecilija - 19.11.
user posted image syringa - 19.11. ?
user posted image malena 35 - 19.11.
user posted image lilyras - 20.11.
user posted image ikaaa - 20.11.
user posted image danery - 20.11.
user posted image nelly. - 21.11.
user posted image rozesk - 21.11.
user posted image perlica55 - 25.11.
user posted image winkica - 26.11.
user posted image *Katarina* - 29.11.
user posted image Bucika001 - 30.11.
user posted image Fiona0802 - 30.11. ?

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 477
14.11.2013 11:55:05   
daxy
Čini se da je Pinky već na novom radnom mjestu. user posted image

syringa draga,ne znam kad bi mogla user posted image . Jel ti rekla dr do kad trebaš čekat? Kad joj se trebaš javit ako ne dođe?

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 478
14.11.2013 12:58:30   
lelaluna
zdravo buduće mame user posted image
samo da se javim, user posted image još nema, najave takođe, ali kod mene svakako nema pms-a tek kada skoro procurim počne da me boli stomak i glava
oprostite mi što se aktivno ne uključujem kada pričate o pretragama, hormonima, referentnim vrijednostima nalaza, ... bakćete se tim medicinski stručnim terminima, user posted image a ja sam tu totalni laik (kazem hvala bogu) ali čitam vas od riječi do riječi jer kako se bezuspješni ciklusi nižu, sve sam više uvjerena da ću morati da se aktivnije uključim i počnem sa pretragama user posted image

jedan veliki mamin dječak

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 479
14.11.2013 13:20:39   
perlica55
lelaluna draga, blago tebi kaj ne znaš pojmove..
Daj me podsjeti kolko se vi trudite, držim fige da ugledaš
user posted image  prije bilo kakvih pretraga user posted image  user posted image
Cosak draga, što je G rekao za nalaze??

(Odgovor članu lelaluna)
Neposredna veza do poruke: 480
14.11.2013 13:29:56   
bebac24
kisice draga citam vas svaki dan ali ne stignem bas sa tog mobitela napisat...
ja sam dobro..dragi i ja rjesili sve za sada..vidit cemo dali ce bit pomaka.. bila sam pod stresom one dane valda sta je vjestica dosla i sve pa sam i ja bila malo previse nabrijana...
mama je ok. niceg se ne sjeca sta se desilo..i dalje mora na ta prrvijanja..sad je ok al osjeca da joj kuha opet unutra..
da vam se pohvalim.. u 11 dana tj 4 treninga smanjili su mi se bokovi za 9 cm:-) bas sam ponosna na sebe:-) kilice ostale hvala bogu ali se pokalo utezem:-) sad se spremam za odvozit 35 km u nedjelju biciklijadu povodom naseg sv.Maura
drage moje ajme kad vidim sta ce i mene sve cekat kad odem kod ginicke ...sve te pretrage uff.. sretno vam bilo svima :-D

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 481
14.11.2013 14:22:19   
lelaluna
bebac drago mi je sto se sve sredilo i nadam se da će tvoja mama biti bolje
perlice draga voljela bi da se sve mi što prije ostvarimo u ulozi majke
mm i ja se trudimo vec osam mjeseci, znam to nije tako puno, ali ja imam 33 godine pa iz tog razloga necu bas dugo cekati prije no sto krenem na pretrage
mali andeo sta nam je sa tobom?

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 482
14.11.2013 15:19:51   
nelly.
Daxy nemam pojma zasto mi nije dala. inace je jako ljubazna doktorica al ne znam sto joj je bilo jucer. kao da ona placa tu pretragu. Nista mi nije objasnila ni sto ni kako ni zasto... uopce ne znam zasto se taj hormon vadi...

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 483
14.11.2013 16:37:51   
mali andeo
Evo me ..tu sam...situacija je sljedecauser posted image jos je nema...
Tak da se jos uvijek potajno nadanm...sutra cu uraditi ponovno test , naravno ako prije ne dobijem...
Joj ,da barem je test bio lazno negativan...

Neposredna veza do poruke: 484
14.11.2013 16:43:00   
daxy
bebac user posted image user posted image za bokove i ustrajnost u vježbanju!

lelaluna draga,nije malo ni 8 mjeseci. Želim ti da nikad ne saznaš šta znače ovi pojmovi. Al lagano se tm i ti pripremajte za pretrage,nemojte dugo čekati. Ako i postoji neki problem da ga što prije riješite.

nelly nije zgorega provjerit prolaktin,samo je glupo da te poslala samo njega vadit.
Prolaktin je hormon koji se proizvodi u trudnoći i tijekom dojenja. Potiče proizvodnju mlijeka. Njegova "nuspojava" je da onemogućava Ovulaciju. Hiperprolaktomija je poremećaj kad se prolaktin prekomjerno luči (kod žena koje nisu dojilje) i time onemogućava ovulaciju,a samim time i zatrudnjivanje.
Podsjeti me koliko ti traju ciklusi? Koliko se trudite?

Stvarno je teško popamtit tko je šta radio od pretraga,tko čeka nalaze,koliko se tko trudi. Morat ću si i ja negdi napisati šalabahter. Dok to ne napravim,nemojte mi zamjerit što zaboravljam..

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 485
14.11.2013 16:45:45   
daxy
mali andeo navijam iz petnih žila da sutra budu debele user posted image
Ne zaboravi,prvom jutarnjom mokračom...
Sretno!

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 486
14.11.2013 17:07:12   
Farah 00
Drage moje zenice evo i mene!!! Kako ste mi? Sad sam na brzinu malo pregledala ko je sta pisao, nesto sam pohvatala a nesto nisam pa mi ne zamjerite.

katarina bravo za tebe i TM, bas mi je drago sto je S-gram odlican. Ti se drzi dajih uputa da odradis ostale pretrage sto se tice hormone i bice to sve OK.

bebac drago mi je sto ste ti i tvoj dragi rjesili to izmedju vas, i bravo za trening i bokove user posted image

lelaluna ni ja nisam nista znala o raznim pojmovima, ali otkako sam na RR mnog toga sam naucila od ovih divnih zenica, a sto mi nije jasno ima i google user posted image

mali andjeo navijam da je test bio lazan i da ne dodje glupa user posted image

pinky zaista ces nam faliti ovdje, nadam se da ces ipak naci nacin da nam se javljas. user posted image

Perlice koliko se ja sjecam ti si i danas trebala kod G na F-metriju da vidis je li bila ovulacija. I reci mi molim te jesu li ti ovih dana LH trakice bile pozitivne jer me bas interesuje prate li stvarno stanje, ako ti danas doktor potvrdi da je O vec bila.

Ja sam tek danas podigla svoje nalaze, progesteron u Lut. fazi 49,7 (referentna vrijednost od 3,3-71), Prolaktin 396 (referentna vrijednost od 64-590). TSH nalaz ce biti gotov u ponedjeljak. Koliko sam ja shvatila ovo je OK nalaz, sta vi mislite?
Mene jedino buni sto je meni dr. G dao da radim prvo ova tri hormona, ja sam sad htjela sama traziti uputnicu i da radim ostale hormone koji se rade 2-5 DC, medjutim to onda nece biti u istom ciklusu, tako da ne znam sta da radim user posted image

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 487
14.11.2013 17:18:07   
nelly.
Trudimo se 11 mjeseci a ciklusi su mi bili redovni 28 dana, al su mi se zadnjih 5 mjeseci skratili na 24- 25 dana. user posted image

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 488
14.11.2013 17:28:21   
kisica
Syringa – doći će ona, ne brini. Ako se ne varam to je prva nakon spontanog? Bude ona došla, nekima 30ti dan, nekima do 40tog. Ništa se ne brini.

Perlice hvala na pitanju, ja sam ti komirana. Imam osječaj da me tek danas uhvatilo poprave, povračala sam 4-5 puta. Ova dva dana prije sam osječala mučninu, al baren nisam povračala. Nadam se kraju što prije. Ovako se natrpavam da bebica dobije svoje, a onda nakon nekog vremena ispovračam se. Kao bure bez dna. Cura je aktivna, okreće se, mrda, lupa..iskreno drago mi je da je aktivna jer znači da je oke, ali to mrdanje mom želudcu čini samo još gore. Kako si ti prošla kod gin?

Lelaluna – možda i ne dođe, što znaš? Da barem bude tako.

Bebac ajde baš mi je drago da si se javila, i da ste riješili sve. Za mamu mi je žao, ali što ćeš..tako je kako je, i nema druge nego biti hrabar i dalje. Super i za vježbice i za bokove.

Maliandjeo – javi nam svakako rezultat sutra.

Farah ovi nalazi su sasvim oke.

Pinky nam nema, valjda je danas na novom mjestu. Baš mi fali, ona i njezini postovi sa punooo smajlića.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu nelly.)
Neposredna veza do poruke: 489
14.11.2013 17:59:24   
Bucika001
drage moje,mislim na vas...

situacija se malo smirila,vjestica je rekla mm da me nece vise dirati,trazila je da ne nosim stvari u sobu,jer odakle ce ona kupovat sve sto joj treba...e sada je vidjela kako ja nista ne kupujem...uglavnom,,mm je rako da je plakala,da joj je zao..ja sam samo rekla,svadat se necu,ali nakon svega ne mislim s njom progovoriti rijec...i sad sam malo mirnija,sad nekako imam puno bolji odnos i sa mm...ja sam se nekako promjenila..zato u svakom zlu neko dobro..
malo sam u strci pa vam se ne javljam...upustam se ujedan poslic da malo zaradim,drzite mi fige..

ja niam mjerila tempicu dva dana jer mi mob ujutro nije zvonio..user posted image bio je pad tempice prije 4 dana,bili smo u akciji,ali mislim da nije bilo zbog O jer je prerano...uglavnom,mi smo u akciji i nadamo se user posted image ..

ljubim vas sve i zelim vam user posted image !!!!

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 490
14.11.2013 18:39:57   
PinkyFunkyBirdy
Pozdrav curkice! user posted image Lijepo je vidjeti da vam falim. user posted image
Evo, samo se na kratko javljam da znate da mislim na vas. user posted image
Bravo za tempice koje rastu, za dobre nalaze, za bolje odnose sa svekrvama, za održavanje liste, za maženje bebica u buši, ... ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni će trebati malo vremena da se priviknem na novu lokaciju, ali jedva čekam da se vratim natrag. user posted image Prema nekim procjenama trebala bi se vratiti za neka 3 tjedna. user posted image
Grlim vas sve i mislim na vas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 491
14.11.2013 19:02:03   
lelaluna
curke moja user posted image došla

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 492
   [Brisano sporočilo]
14.11.2013 21:00:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu lelaluna)
  Neposredna veza do poruke: 493
14.11.2013 21:17:14   
perlica55
Brbljavice jedne, ne mogu pohvatati sve
što ste pisale.. Budem ujutro ponovno
sve pročitala...
Bucika, držim fige za poslić.. Drago mi je
da je primirje kod vas..
Bebac, šaljem ti hugić.. I bravo za vježbe!!
Lelaluna žao mi je zbog menge.. Jeste
pokušali ciljati O?? LH trakice ik BT??
Farah, nalazi su dobri, iako nam fale oni
od prvog dijela ciklusa. A da idući mjesec
tražiš uputnicu za sve spolne hormone 2-5dc
pa 7 dana nakon O ponoviš progesteron??
Ne znam kakva ti je dr i dal će komplicirati ?!
Katy, TM je komedije od čovjeka, ruku na srce
tko ne bi bio ponosan!!
Ja sam bila kod G.. O po njoj bila u utorak,
vidi se žuto tijelo, endić 11mm troslojni.
Po njoj je stanje savršeno.. Naručila me idući
ciklus 10 dan, ako dobijem. Tak da ovaj ciklus
ništa od Ustrogena, jer sam ih trebala već početi
piti, nego idući. user posted image
Po njoj dolje je sve prefino i misli da je
to to.. Sada čekam 10-ak dana ak ne dobijem
budem piškila testić!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 494
14.11.2013 21:46:55   
kisica
Bucika onda držim palčeve za posao, i drago mi je da je babac shvatila neke stvari. Nadam se d apokrivate sve, pa da možemo navijat i za plus kod tebe.

Pinky -3 tjedna?? To je jako jako jako puno. Baš fališ.

Lelaluna
– žao mi je, glupa menga.

Katarina – ti se raspisala kao prava, hehe. Super da tempica raste i da pratiš to sve, kao i za akciju. Mislim da je njega opustilo to sad, i drago mi je da ima dobar nalaz, jer da nema vjerovatno bi bio jako jako razočaran sam sobom. Oni to sve nekako tako shvaćaju. Samo vi sad u akciju.

Perlice kod tebe onda navijamo da menga ne dođe.

Ja sam upravo imala susret sa školjkom ponovo i gibam u krevet.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 495
14.11.2013 21:48:37   
ikaaa
evo i mene malo...ja sam vam danas curke moje sva happy..... evo obavila sam dr...i tako sam sretna...moj je prolkatin 167...bravo ja..... bila sam kod ginića, napravila pregled, nemam cista, nemam ničega....jeeeee.... pikalice su stigle...... naravno ako user posted image dođe...bude se ika pikala....a ako ne vraćam pikalice....... ma kako god bitno je da se sve odvija u dobrom smjeru...evo sad smo ja i mm došli doma...bila sam na iterliberu, i kupila brdo knjiga kao svake godine...što ću kad sam slaba na knjige.....
perlice draga moja pa ti si mi 25 znači okruglica..... ma jesi nemoj mi sada pričati nešto tamo da ne...ma tempica je u porastu..... ma perlice držim ti sve fige i na rukama i na nogama da mi 25.11 ugledaš user posted image ....jedva čekam.... ma perlice ti si mi okruglica...
user posted image user posted image user posted image perlicauser posted image user posted image user posted image
bucika drago mi je što se situacija malo stišala....
eh da skoro zaboravih kisica draga sretan ti rođendan i da do idućeg driž malu bebicu u rukama....
user posted image user posted image user posted image kisicauser posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 496
14.11.2013 23:15:10   
daxy
lelaluna žao mi je. Evo i moja user posted image je došla popodne.

Trudilice:

user posted image mali andeo - 14.11.
user posted image anamiha - 18.11.
user posted image Farah 00 - 19.11.
user posted image Cecilija - 19.11.
user posted image syringa - 19.11. ?
user posted image malena 35 - 19.11.
user posted image lilyras - 20.11.
user posted image ikaaa - 20.11.
user posted image danery - 20.11.
user posted image nelly. - 21.11.
user posted image rozesk - 21.11.
user posted image perlica55 - 25.11.
user posted image winkica - 26.11.
user posted image *Katarina* - 29.11.
user posted image Bucika001 - 30.11.
user posted image Fiona0802 - 30.11. ?

< Poruku je uredio daxy -- 14.11.2013 23:17:39 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 497
14.11.2013 23:21:42   
Farah 00
Perlice drago mi je sto ti je Dr G potvrdila O. user posted image Pitala sam te u prethodnom postu za LH trakice, jesu li ti i one bile pozitivne u jednom od proteklih dana, jer me bas interesuje da li su pouzdane za pracenje O?

Ikaaa. bravo TI, bravo za prolaktin user posted image user posted image user posted image

lelaluna zao mi je zbog glupeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 498
14.11.2013 23:25:23   
Farah 00
daxy i tvoja user posted image stigla user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadam se da ce nas bar mali andjeo obradovati user posted image

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 499
14.11.2013 23:29:56   
daxy
Drage moje,evo me doma napokon.
Malo sam se smirila i pribrala,pa ću vam kratko napisat da mi je otac u bolnici. Pao je s velike visine i teško je ozlijeđen ima više prijeloma i frakturu lubanje.
Srećom nema ozljede mozga ni unutarnjih organa. Mora na operaciju jer je slomio natkoljenicu. Sutra ću znat više.
Malo je reć da sam potresena.

Bit ću na Raji i dalje jer manje mislim o lošim stvarima dok čitam i tipkam o bebama,plusevima i slično.
Sad sam umorna idem spavat. Laka vam noć.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!