kisica
|
Daxy – meni se sve čini da su sve svekrve pomalo slične. Bog samo zna koji to vrag u njima čuči da imaju snage i hrabrosti uopće biti takve kakve su. Moja bogme od incidenta evo već hvala Bogu 3 i pol godine šuti ko zalivena, tu i tamo nešto kaže, ja odgovorim svoje i ajde bok. Držim palčeve za ovo danas, a ti javi kako je prošlo i dali se ostvarilo onako kako si planirala. Snjeguljice – naravno da će doći, mora a i kako nebi kad je tako žarko želite. Samo eto, nekad se malo priroda voli igrati sa nama. Nekad smeta stres, nekad nešto drugo, ali na kraju sve ipak sjedne na svoje mjesto i bude kako treba. Hvala na čestitci za ročkas. Syringa možda će zvučati malo okrutno, ali možda si i sretnica zbog toga. Moja nevjesta iz dana u dan napominje kako jedva čeka da svekrva umre. No dobro, moja nevjesta je pomalo ružnog karaktera i bezobrazna, pa onda ni svekrva ne štedi nju baš. Evo upravo se svekrva seli u ljetnu kuhinju sa svekrom, znači jedna prostorija i kupaonica jer ova neželi živjeti sa njima, a šogor pak ne želi otići odavde. U početku mi je to bilo i normalno, počinju svoj život i trebaju mir, ali evo gle sad ovo..sad kad je svekrva otišla u ljetnu kuhinju, i tamo kuha, boravi i sve, ali kupaonica nije gotova, ovoj opet ni to ne paše. Točnije ne paše joj što je svekrva iz kuće u ljetnu odnijela začine za kuhanje, a ona pak u sobi od udaje ima sve svoje (od wc papira do praška za pecivo). Znači sad bi ona da ova ode bez ičega, i da njezino stoji u sobi dok en potroši svekrvino. Jako je bezobrazna. A onda i svekrva ne štedi ni nju baš previše. No svejedno, kako god bilo ipak su to majke naših muževa, ja svaku poštujem, i samo to tražim i od svoje, malo poštovanja. Jasmina mila prije svega hvala ti na čestitki, i što si se sjetila a i navratila nam malo. Kako si nam ti? Perlice super da si konačno naišla na neku normalnu. Onu reakciju tvog gin. Nemogu opće zaboraviti. Uhvatite se akcije pa da i kod tebe stoji ovaj smajlić sa trbuhom do zuba. Katarina eto super da ste uspjeli dogovoriti to. Pa baš, kad već možete otići i drugi dan, onda bolje čekat malo više dana. Možda se potrefi da ti plodni dani i ne dođu do tada, pa ćete uspjeti i njih pokriti ovaj mj. Neznam što bi bilo bolje, da imate problem, ili da nemate kad već i ovako nikako do tog plusa. Opusti se sad, obavite to, pa ćeš vidjeti što je i kako. Eternity ja nebi više čekala sa time. Ovo je sad već dosta vremena prošlo. Ako nije ništa ili je trudnoća super, ali što ako je nešto i treba neka terapija a ti čekaš sa time? Testić možeš raditi i danas, i to popodne, jer sa ovim kašnjenjem nema šanse da se ne pokaže točan rezultat. Pinky mila baš mi ej super ovaj dan, eto konačno i tebe. Daj Bože da se cista maknula, samo ti nastavi sa vježbicama i čajem, pa tko zna, možda nešto i krene na bolje i iznenadi sve nas. Hvala vam svima zajedno na čestitkama za rođendan. Moji su jutros uranili k meni jer očuh ide raditi od 14, i eto..ništa posebno, popili smo skupa kavicu, pojeli kolačića i eto. Jučer mi je bila radna kolegica, i super nam je bilo. Čitam sad po vjestima o ovom vjetru i štetama, pa kako je kod vas? Kod nas je jako jako puhalo i još puše, ali nema nikakvih šteta. Ložimo kao ludi, i eto.