|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
11.1.2014 16:02:04   
autumn day
ej curke,

hvala vam svima na savjetima...ja ću dr. u petak na pregledu pitati za uzv, pa ću vidjeti kaj kažeuser posted image
možda mi onda napravi još taj dodatni uzv, a ako ne, vjerojatno ću otići privatno.

valerie, nadam se da nije ništa ozbiljno.
što se tiče porodiljnog, i ja sam čula da se nešto mijenjalo, ja baš planiram nazvati hzzo u pon. i raspitati se malo...

čizmica, ja isto dobila te kupone od dm-a, tako da ću ih vjerojatno iskoristiti, ali teško je unaprijed znati koje će pelene pasati kojoj maloj guziuser posted image
mi smo za curku koristili pampersice na početku, i te su joj bile ok, ali sam skužila da užasno smrde po kemiji nekoj, fuj, jedino mi ne smrde one bijele pampersice, ali te su i najskuplje.
onda smo dobili onaj paket dm-ovih pelena, to dobiju sve bebe od dm-a, te su joj bile grozne, guza odmah crvena, a većina mojih frendica kaže da su im te super
na kraju smo koristili huggies, te joj nisu propuštale i guza nikad nije bila crvena.....i nekad one iz mullera, isto su ok
ali to sve treba isprobatiuser posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1676
11.1.2014 16:04:30   
autumn day
a široko povijanje...koja mala je nosila remenčiće, tako da smo mi i široko povijali i zezali se s kukićima, ali svaki dr. i svako rodilište ima svoju teoriju...ja mislim da škodit ne možeuser posted image

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 1677
11.1.2014 16:06:01   
autumn day

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image

ma re...................................13.01.
suncica33.............................13.01.
bellatrix...............................14.01.
sarita22...............................14.01.
newy...................................14.01.
leot......................................15.01.
vlaja....................................15.01.
newy...................................15.01.
tintin...................................15.01.
autumn day.........................17.01.
tonka2011...........................17.01.
ange....................................20.01.
caly......................................20.01.
čizmica.................................20.01.
nnina....................................21.01.
kim626.................................21.01.
maja pčela............................27.01.
ivana.....................................27.01.
amon.....................................30.01.
tonija_4................................03.02.
mimee...................................04.02.
valerie..................................06.02.

Neposredna veza do poruke: 1678
12.1.2014 8:08:09   
Suncica33
Jutro cure eto i mene od danas sluzbeno tjedan dana na godisnjem jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..Jos kao vampir ustanem u 6 hehe..
Kako ste mi ,kako bebice moja samo miruje pa me strah malo mozda sam ju osjetila svega par puta..

Neposredna veza do poruke: 1679
12.1.2014 18:11:22   
Newy
Cure kako me ovo izluđuje, već treći dan mi se događa da natipkam post, i onda mi kaže nešto da server ne radi, i izgubi mi se cijeli post, i onda poludim jer mi se ne da ponovo sve tipkat user posted image

Jeeedva čekam uzv u u utorak, imam hrpu pitanja za doktora nakon ovih tjedan dana non stop raznih bolova...ajde bar mi se beba javi svaki dan user posted image . Samo da sve bude ok na pregledu, organi, mjerenja i to, a onda ako još saznamo i spol napokon, to će biti extra bonus user posted image
Inače, jučer smo napunili 20 tjedana, na pola puta user posted image

Sunčice, ja sam prvi put bebu osjetila s točno 17 tjedana. Ali je to bilo vrlo neredovito, što me naravno znalo živcirat. I onda se s točno 19 tjedana počela javljati redovito (znači svaki dan bar malo).

Autumn, meni ginica isto ne da uputnicu za uzv između 20 i 32 tjedna. Pa si ja onda planiram ubaciti jedan kod privatnika s recimo 26 tjedana, jer bi mi ovo bilo stvarno predugo.

(Odgovor članu Suncica33)
Neposredna veza do poruke: 1680
13.1.2014 7:37:02   
tintin
Jutro cure, kako ste mi? user posted image
Ma re i Sunčica uzivajte danas na pregledima u gledanju svojih bebica user posted image
Ja imam osjećaj da sam svaki dan sve veća i veća, kao da sad u ovom zadnjim tromjesečju trbuh brže raste user posted image i jedva cekam pregled da vidim svoju bebicu i jeli sve u redu, nadam se da mi je lipo narasla od prošlog puta user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 1681
13.1.2014 8:44:11   
autumn day
jutro!user posted image
ja sam se iz nepoznatog razloga probudila u pola 5 i više nisam mogla zaspati, u 6 se već kava kuhalauser posted image

kako ste mi danas, curke?
tintin, i meni je trubuh baš velik, jako, još kad svi komentiraju da imam još 3 mjeseca, a izgledam kao pred porod...user posted image
nije mi prvi put bilo tako, valjda u drugoj trudnoći više naraste...

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1682
13.1.2014 8:45:05   
Bellatrix
čizmica - u bolnicama sad imaju običaj reći da netreba široko povijati.
Ali ako kukići nisu dobro razvijeni (a to skužiš tek nakon mjesec ili tri na pregledu kukića) onda nastane kaos!
Naša curica je do 8 mj. nosila abdukcijske gaćice.

Zato namjeravam široko povijati prvi mjesec, pa ćemo na uzv vidjeti jeli sve ok.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1683
13.1.2014 8:47:34   
Bellatrix
autumn - bravo za ranoranioce! user posted image
Ja ujutro vozim curku u vrtić i baš mi se nešto neda ustati, a planirala sam! Možda mi treba tvoja kava!! user posted image

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 1684
13.1.2014 9:39:03   
autumn day
bella, ja ću isto široko povijati do uzv-a, mislim da ne može škoditi, a strah me da i sinko neće imati problema s kukićima jer mi je dr. rekao da je to nasljedno...user posted image
ne znam kakve su to gaće što je tvoja kćer nosila, ali nadam se da se niste mučili ko mi s remenčićima...user posted image

Neposredna veza do poruke: 1685
13.1.2014 11:24:22   
tonka2011
jutro curke user posted image moja kćerka i ja smo vam velike spavalice pa smo do 10 sati danas spavale biti će još ovaj tjedan kući samnom pa tek onda nastavak vrtića user posted image
evo mi kupili kolica za vikend peg perego i uzeli neutrlnu boju krem -crno pa što god da bude da paše user posted image
inače bebica radi reda po trbuhu user posted image kćerkici mi se uredno javlja jer joj svako malo dode dati pusu al zato čim osjeti muža u blizini ništa pa je on malo tužan user posted image
ja sam rodila petrovoj kćerkicu i nisu mi rekli da moram povijati široko pa nisam a pitala sam i patronažnu rekla je da nema potrebe a sve je bilo uredu kada smo ih išli slikati user posted image

Neposredna veza do poruke: 1686
13.1.2014 12:21:36   
Vlaja
Pozz curke! Mi nismo spavalice, ali smo vidno usporile u zadnjem tromjesečju!
Za široko povijanje su nam na tečaju objasnili da zapravno nije uopće dokazano da to pomaže kukićima i da se to nigdje u svijetu ne radi, samo kod nas. Ali, s obzirom da je bebica malena kad se rodi, kažu da je dobro široko povijati kako bismo imali "težinu" u rukama, kao da imamo za što uhvatiti.
Ja sam dobila od susjede platnene pelene za široko povijanje na čičak pa ću joj to stavljati do prvog pregleda jer računam da će još uvijek biti hladno početkom 3. mjeseca pa neće skoditi dodatno grijanje. user posted image

Sretno na pregledima danas, uživajte gledati svoje bebice... mi jedva čekamo srijedu! user posted image

(Odgovor članu tonka2011)
Neposredna veza do poruke: 1687
13.1.2014 12:57:58   
Bellatrix
autumn - abdukcijske gaćice su zamjena za široko povijanje (kad kukići moraju biti o određenom položaju), a beba je već jača i može stiskati pelenu
http://www.froddo.net/kutak-za-roditelje/my-photo/775/ ovdje je fotkica kako to izgleda.
Za razliku od remenčića beba može micati nogama

Neposredna veza do poruke: 1688
13.1.2014 13:18:38   
sarita 22
bokic curkice imam jedno pitanje moj bebac se od jucer slabo javlja user posted image nije jako aktivan ko svaki dan sto je znao biti pocela sam se vec brinuti malo sam ga bila protresla i onda se nakon minute javio i poslje opet nista user posted image ...jer to ima veze sa time mozda sto bas jucer nisam nesto radila nego sam vecinom sjedila i lezala jer ove sve dane sam bila stalno negdje i nesto sam radila....nadam se da je sve uredu sa mojim bebacem a sutra tek idem na pregled i nemogu ga docekat i to u 14 sati a nije da sam bas u malom tj user posted image ...please user posted image

Neposredna veza do poruke: 1689
13.1.2014 14:27:08   
Caly
To je normalno,tek kažu da iza 28 tjedna moraš očutir bebu bar jednom,tako da se ne sekiraš,meni se sad moja mala zna me javit po dana,a spavalica ko i mi,ali zato ima tulum kad idem spavat,samo triban leć na desni bok i moja cura lupa u ritmu s obe strane. To ja kažen mužu da nam pokaziva kako ona pleše. user posted image

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 1690
13.1.2014 14:36:53   
tintin
Sarita ne brini ja i ti smo u istom tjednu, tako ti i meni zna biti, nekad je mirnija a nekad je zivahna, probaj leci na bok, pojedi malo čokolade, sve je to u redu. user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 1691
13.1.2014 15:02:08   
Suncica33
Pozz cure ..evo i nas sa pregleda..
Doktor je rekao da je sve super ..iako je rekao da danas nije uzv nikakav sav je mutan haha..tak je bilo i zadnji put..
Naravno rekao je da je curica ali nije 100% siguran.. ali nema veze glavno da je sve dobro..pusa

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1692
13.1.2014 15:15:16   
sarita 22
suncice bravo za pregled user posted image

(Odgovor članu Suncica33)
Neposredna veza do poruke: 1693
13.1.2014 15:17:32   
sarita 22
curke hvala vam sto me tjesite bas ste prave prijateljice user posted image veliki user posted image i pusa svima i vasim user posted image

Neposredna veza do poruke: 1694
13.1.2014 16:32:18   
tintin
Sunčica user posted image za pregled, slažem se bitno da je sve u redu user posted image

< Poruku je uredio tintin -- 13.1.2014 16:33:26 >

Neposredna veza do poruke: 1695
13.1.2014 17:14:17   
Caly
Sunčica bravo za zdravu user posted image .

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1696
13.1.2014 20:08:33   
valerie
Bokić drage moje,

javljam vam radosnu vijest svima koje zanima i koje imaju isti problem sa svrbežom tijela da su mi jetrene probe i svi nalazi ok user posted image
user posted image
Dakle, kolestaza isključena i user posted image nije ugrožena. To što me malo čoha, nekako ću preživit. Rekla je dr. ak baš bude nepodnošljivo da mogu kod dermatologa da mi da nešto za to, ali iskreno, radije ću pretrpit do 6.mj. ak treba nego se mazat kortikosteroidima.
Sve za mog malog user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 1697
13.1.2014 21:40:17   
sarita 22
valeri drago mi je radi nalaza i da je sve uredu user posted image

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 1698
13.1.2014 21:40:48   
sarita 22
valerie drago mi je da je sve uredu user posted image

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 1699
13.1.2014 23:09:25   
mimee
cure cestitam na lijepim pregledimauser posted image idemo s pozitivom dalje! :)

tonka2011-koja ste Peg Perego kolica uzeli? mi skicamo ovaj novi Book model 3u1 zbog sjedalice SL, ali su skupa ko vrag, 5500kn u Adaxu, a nema popusta jer su novi model.. :/

autumn- meni je trbuh samo buknuo nakon Nove, samo najedamput, a prva mi je trudnoća..bas se sada fino istice, malo me i 'struh' kaj ce biti do kraja.. ;)

ja i dragi danas prvi dan bili na trudnickom tecaju u Vinogradskoj, zadovoljna sam, za sad mi se cine stvarno patient-friendly, imaju rooming in i dobili su stolcic za porod user posted image jedino kaj je mjesta uvijek pre malo, ali zivi bili pa vidli ;)

nego, mene malo brine moj skraceni cerviks, dakle zadnje u 27.tjednu mi je bio 31,2mm..a prije 2mj 38mm, svaki mj mi se za malo skrati, iako je sve uredno zatvoreno i T oblika. dr kaze da je to jos u redu, mada sam citala da je izm 25 i 30mm vec pomao kriticno i da uglavnom salju na mirovanje..
jel imao tko jos problema s time? inace radim uredski posao i dosta sjedim, a onda se poslije ne stedim setnje i gibanja, jer mrzim pasivnost..
mislim da bi trebala ipak malo usporiti.. :/

Neposredna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!