|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
1.10.2012 15:09:55   
tenkic
Andy, pa ti i školsko gradivo već ponavljaš!
Moja mala se noćas stalno grčila- izgleda da nisam smjela jesti kolač koji mi je svekrva donijela jučer navečer. Ali bio je tako fin!
A jučer sam ju po danu stavila u kinderbet i zaspla je na trbuhu snom pravednika tak da sam ju na kraju morala ići buditi na hranjenje nakon 3,5 sata (jer nam je patronažna rekla da joj ne puštamo prespavati cijeli dan jer bu po noći vilovala)
Danas idem na kontrolu kod ginekologa...jedva sam uspjela izmusti nekih 75ml na izdajalicu, valjda će to biti dovoljno ako mala vrisne dok me nema...ako ne, dobiti će formulicu...

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 101
1.10.2012 21:36:26   
Sunshine28
sve su mi bebice preslatke! evo sada cu i ja staviti prve fotkice moje Em user posted image
ne kuzim o kakvom cjepivu iz bolnice pricate, ja sam moju malu cijelu pregledala ne vidim nigdje oziljke od cjepiva?! znam da je dobila cjepivo, pise u onoj knjizici sto su mi dali, ali se uopce ne vidi gdje...
i opcenito joj je koza jako cista, od prvog dana izgleda kao beba iz reklame za Pampers user posted image barem neka korist od carskog reza...
nema ni tjemenice, ali kuma mi je savjetovala ako se pojavi Mustelu za tjemenicu, kaze da nestaje odmah, pa eto....
inace, bili jucer u prvoj stenji, ali Em ju je prespavala tako da ne znam jer se to uopce racuna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bella sretno sa finalom selidbe!

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 102
1.10.2012 21:58:54   
Sunshine28
evo i naseg prvog albuma user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 103
1.10.2012 23:51:09   
Breza
IZVORNA PORUKA: tenkic

želja mi je isprobati i huggies, al one su fakat skupe pa nisam sigurna da bum se u to upustila jer mala troši jako puno pelena (fina guza ne voli biti zmazana)

Hej Tenkic, ne znam jel ti beba to već prerasla, ali imaš akciju Huggies u Kozmu. Ako kupiš jedan paket Newborn 1 pelena, drugi je gratis. paket ti je 46 kuna.

< Poruku je uredio Breza -- 1.10.2012 23:52:22 >

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 104
2.10.2012 14:21:22   
andydea
Bella zelena stolica NIJE stolica gladi...i to jesu babske priče...kod dojene djece to je znak da mama pije malo više tekućine nego kaj bi trebala...ali sve je to individualno...moj Di ima već par dana proljevastu stolicu i to je normalno...sve dok nema temper.ili osip ili nekaj deseto...ne brini se...
user posted image user posted image user posted image bravo za useljenje
Evo mi smo se vratili s sastanka za mame i bebe..potpora dojenju...imamo svaki prvi utorak u mjesecu okupljanje i pričamo o dojenju...i baš mi je bilo super...pišemo se kasnije moram se prištekatiuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )
Neposredna veza do poruke: 105
2.10.2012 23:03:02   
Sunshine28
bas citam vase komentare na Em slikice i mislim si da je danas cijelo poslijepodne gledate ne bi mislile da je tak slatka! dakle kenjka vec satima i nestaje....15 minuta mirna, pa place i tako stalno...ispuhala joj nosic, promjenila pelene, mazila ju, stavila u vrtić, citala joj....i nikako da zaspe...u ponoc joj je sljedece hranjenje i molim boga da onda zaspe jer sam potpuno iscrpljena...od muke sam cak i cigaretu zapalila prije par sati! prvu nakon trudnoce iako sam rekla da necu....

bella draga cestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image biti sa roditeljima ima svoje prednosti, ali sada kada ste sami bit ce vam puno ljepse user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 106
3.10.2012 0:58:59   
andydea
Suny nisi jedina...meni je Di prva dva tjedna bio super preko dana,a sad jedino spava ako se vozi u autu ili šeće vani u kolicima...doma je stalno na rukama i spava po 15min...po noći je jedino dobaruser posted image
Evo sad sam se digla od 22h.kad sam ga uspavala...on još spava(zbudit će se oko 3h),a ja sam od iscrpljenosti i neispavanosti dobila temper.i boli me grlo već dva danauser posted image user posted image
Mislila sam da mogu izdržati taj tempo,ali evo shrvalo me...idem opet spavati...došla sam popiti tabletu za bolove i popiti čaj...laku noćuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 107
3.10.2012 10:04:37   
ines_os
i Ivan je jučer bio katastrofa ali to je zbog vremena
nadamo se danas boljem

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 108
3.10.2012 10:25:34   
tenkic
moja mala se jučer u roku od sat vremena dva puta usrala do vrata, doslovce, puna pelena i onda još cijela leđa na majici i na tregericama. u tak kriznim situacijama ju prebrišem vlažnim maramicama i onda operem pod pipom u lavabou user posted image , drugi put je imala tu huggies promotivnu pelanu- nije me ništ oduševila...
po licu ima prištiće od čišćenja hormona- oni se sad polako suše pa se nadam da ćemo se toga skoro riješiti, ali čini mi se i da po vratu ima prištiće ili osip?!?
na obrvama ima tjemenicu, na glavici je sve OK, ali uške i iza uha su nekak suhe i hrapave???

sunny, mi ti svaku šetnju prespavamo- broji se jer male bebe puno spavaju. moja papa kad je budna, a kad papa nema šanse da idemo u šetnju, tak da šetamo kad spava.
a kad ima ju muče crijevca sam skužila da voli spavati na trbuhu pa iako se to ne preporučuje mi to prakticiramo na veliko zadnjih dana

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 109
3.10.2012 11:43:33   
andydea
Dan...evo mi došli s pregleda kukića...bili smo na šalati- išli preko veze...sve super...i ne treba više dolaziti..i najbitnije od svega ne treba široko povijati user posted image user posted image user posted image ...a sad idemo u šetnju...pa se kasnije javim...prva noć da je Di spavao od 23h-7h uf za nepovjerovatiuser posted image ,ali zato preko dana koma...sveukupno ni 2huser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 110
3.10.2012 18:39:15   
Sunshine28
andy i ja sam iscrpljena skroz, ne sjecam se kada sam se zadnji put naspavala obzirom da u bolnici nije bilo spavanja, a doma mjesec dana pred porod po cijelu noc svaki sat vremena piskenje....user posted image svako malo hvataju me vrtoglavice i neka slabost...pijem zeljezo i uzela sam neke "konjske" vitamine ali ne pomaze puno...
mi smo i dalje na rezimu spavanja od max. 3-4 sata u komadu, a po danu ima i oko toga problema - kao jucer, ali po noci je ok, samo sto meni ni to ne valja, hitno mi treba samo jednu noc da odvalim u komadu 7-8 sati, mislim da bi se preporodila....
tenkic kod Em situacija sa kakicom skroz suprotna, jedan download unutar dan i pol....doslo je do toga da se mm i ja istinski razveselimo kada otvorimo pelenu i vidimo kakicu user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 111
3.10.2012 19:09:50   
tenkic
o pa i mi smo skoro otvorili šampanjac kad se nedavno nakon 2 dana konačno downloadirala. sad feštamo svaki put kad se čuje brrrrrprrrrrrrrrr u peleni. u međuvremenu smo pročitali da je OK ako beba koja je na majčinom mlijeku ne downloadira po 10 dana...

andy, u kakvom stanju su ti bile cice nakon što je mali odvalio sedam sati spavanja bez buđenja?
ja sam neki dan išla na gin pregled (sve je ok) pa sam dan ranije počela malo po malo izdajati da se skupi bočica da tata podoji malu dok mene nema. uglavnom, nakon toga su mi se dva dana čvorugale i prepunjavale cice, a mala uopće nije bila gladna da to pocica, bar jednu po dojenju...srećom, evo danas se stanje unormalilo i ona opet papa na obje cice (možda i zato jer se jučer dvaput downloadirala doslovno do vrata-leđa i majica su bile skroz zmazane)

bella, sretno s vučenjem kolica na 4 kat bez lifta. ja sam na 2 katu i jedva se dovučem, al sve vučem u jednom cugu (trebaju mi kolica u stanu jer mala po danu spava u kolicima u dnevnoj sobi)....moja kolica nisu od najlakših, al znam da su ova tvoja dosta teža (mi smo prije neg smo posudili kolica dobro ispregledali tržište uživo, posebno težinu kolica)

Neposredna veza do poruke: 112
3.10.2012 22:32:40   
Sunshine28
bella skroz mi je promakao ovaj detalj o četvrtom katu bez lifta! omg! dobro da nisi imala carski, ne bi sa bebom mogla sama u šetnju dobrih 6 mjeseci - toliko su meni rekli da ne dizem nista teze od lonca...sreca pa zivim u kuci pa mislim da cu za koji tjedan moci vec sama iskipati kolica na šetnu kvartom...
u svakom slucaju nadam se da ces smisliti nesto da si olaksas...

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 113
4.10.2012 10:56:15   
andydea
JUTROuser posted image ...mi spavali do pol 11h,dok nas sveki nije zbudilauser posted image ....
Tenkić sise su mi bile vel. 5 br.košariceuser posted image ....htjele su se razletiti...plivala sam u mlijekuuser posted image
Bella user posted image user posted image user posted image  za 2mjeseca....Kaj se tiče gostiju i meni mladi dolaze oko 22h,ali ja se isključim i odem u sobu..mislim stvarno neki ljudi nemaju obzira,ali ako oni sami to ne vide...jedostavno im kažeš,mi imamo svoj tempo i mali zapovjeda....user posted image ...ako im se ne sviđa doviđenja...
aaaaaaaah ta kolica...ja dva dijela teglim niz drugi kat kuće user posted image  i isto se nateglim ko magarac...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 114
4.10.2012 11:01:01   
andydea
user posted image

jupiiiiiiiiiiiii.....idemo opet...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 115
4.10.2012 12:39:47   
Sunshine28
ej cure....jos jedna noc 3+3+3....sada se dogovaram sa mm da jednu noc spava on, a jednu ja...ne svaki dan, ali barem jednom tjednom da se oboje kao ljudi naspavamo!

bella bravo za dva mjeseca! user posted image user posted image user posted image

ja bi tako u stenju....ali necu si raditi probleme...i dalje ne mogu bas dugo hodati a da ne osjecam opterecenje na ranu, iskreno, ona setnja u kojoj smo bili mi je dosta tesko pala....tako da smo Em i ja i dalje na terasi....

sto se posjeta tice nasi su svi preobzirni, toliko da sam jucer nazvala prijateljicu koju sam zadnji put vidjela u bolnici (tamo radi kao sestra) i pitala ju jer me vise ne voli sada kada imam bebu koja place, na sto mi je ona rekla da ne zeli smetati...i nije jedina...prakticno nam se i roditelji ustrucavaju dolaziti cesto...ali dobro, Em nema ni mjesec dana, sigurno ce se i ovaj mir koji imamo uskoro pokvariti....iako ne zalim, mi nemamo neki cvrsti red.....beba ne sisa, a kupamo se navecer u rasponu od 8 do 11, ovisi kada joj se potrefi zadnje spavanje prije selidbe iz kosare u dnevnoj na kat u koljevku...ako je jako muce grcevi ili je s druge strane jako uspavana preskocimo kupanje na jedan dan - to nam je patronazna preporucila...samo joj malo vatom prebrisem dio koji je pod pelenom, obucem novi body i dobro...iskreno, jedva cekam ljude u kuci, nedostaje mi moj zivot, zelim da se uskoro sve vrati u normalu, naravno sa nasim malim rozim dodatkom user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 116
4.10.2012 12:51:52   
tenkic
Eto ja u jednu ruku uzmem košaru s bebom, u drugu okvir kolica i to oteglim u stan na drugom katu. Za sad još ide , mala ima oko 5 kila.
Jučer smo obavili dvije šetnje pa sam na kraju dana i ja bila iscrpljena- možda je takvo vrijeme. Mi se budimo svaka 2 sata za cicanje, al kontam si da sam 9 mjeseci spavala po cijele dane pa sam valjda tak skupljala snagu za ovo sad...mada JA BI ISTO CIJELU NOĆ SPAVALA! Al kad se mala nasmješi i počne gugutati, mam se razbudim!

Neposredna veza do poruke: 117
4.10.2012 15:19:18   
lovely
Evo i ja bi se priklucila,nadam se da ne zamjerate.Za pocetak,moja curica danas puni 3 mjeseca,jeee user posted image .Mi se vec puno secemo,markete ne voli kad idemo kupovati obavezno vristi unutra,inace ne place puno,mirna beba.Tako da moram nositi nju,voziti kolica i kolica iz marketa,veselo user posted image .Pa rjetko idem sama ili moram biti brza.Prijateljica kaze da natrpam na kolica igracke da i ne kuzi da je u marketu user posted image .Nisam isprobala jos.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 118
4.10.2012 15:45:05   
tenkic
Lovely, svaki put kad idem sama s malom nekamo (bilo šetnja, bilo dućan) uz kolica nosim i maramu, u slučaju da vrisne i da se hoće nositi da ju ušljakam u maramu. Al još mi nijednom nije zatrebala...i dugačka je 5 metara pa ni sama nisam sigurna kak bi ja to namontirala na sebe tak u šetnji a da mi se bar dio ne povuče po podu.
Inače teoretski super stvar!

Ljudi, mi se spremamo za vikend malo na more user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lovely)
Neposredna veza do poruke: 119
4.10.2012 15:52:40   
Sunshine28
joj tenkic blago vama....i ja bi na more, obicno smo oko ovog praznika znali i otici, ali ove godine nista...nemamo tamo grijanje, a i ja nisam jos spremna za dugu voznju....user posted image user posted image user posted image

danas smo se narucili na prvi pregled kod pedijatrice, idemo iduci petak, tocno na prvih mjesec dana...nadam se da ce dobro proci, strah me da mi se razboli, cujem da su cekaonice pune prehlađene i virzone djece, naruceni smo između 7 i 9, valjda necemo cekati dovoljno dugo da ona nesto pokupi....

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 120
4.10.2012 21:31:34   
lovely
hahaha,odlicno je to sa maramom, user posted image nije ni meni plakala prije,zadnje vrijeme place.imam ja klokanicu al sam zaboravila,pa je nosam.Barem dođem odmah na red na kasi.ljudima se ne slusa dernjavauser posted image .evo sada spava na meni,(pisem jednom rukom)morala sam joj pjevat i plesat da zaspi,a prije 5 dana bi zaspala svaki put sama sa dudom,kuzi da joj je bolje kad mama plese sa njom,frajerica user posted image Vjerujem da je sada sve zanima pa bi na visoko,ko ce lezati uz toliko novih informacija.Koliko vi nosate svoje bebe ?

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 121
5.10.2012 9:09:19   
andydea
jutro..user posted image uspjela sam izači danas iz kreveta da vam u miru napišem postuser posted image
LOVELY dobrodošlauser posted image user posted image user posted image
Sve mi se čini koda sanjam,ali ovo je već druga noć koju moj mali spava u komadu...zaspi oko 23h(Zadnji podoj oko 22h) i zbudi me oko 7h ujutrouser posted image user posted image user posted image ...i onda dam sisu i nazad spava do 10huser posted image user posted image user posted image ....mora da me čuo kad sam rekla da sam iscrpljenauser posted image
Ali,uvijek postoji ali...ne spava po danu,pa moram šetatiuser posted image ...mi imamo duge šetnje od 12h-15h...
Jučer smo bili i kod mene u dućanu u shoppingu i kupila sam mu puno bodya...i ne bi vjerovali vel.74(to je inače za 9mj)
Moj Di toliko raste na očigled...a inače smo 68 u svim drugim stvarima,ali volim da mu je body komotan...Pelene isto imam još tri paketa u zalihi,ali mislim da slijedeću turu kupujem četvorkuuser posted image
Eto pucke još jedan lijepi dan je ispred nas..uživajte

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu lovely)
Neposredna veza do poruke: 122
5.10.2012 10:46:09   
LorVer
Jutro mamice, neznam kako vi ali ja sam vec na drugoj kavi. Noc nam prosla katastrofa, vec joj od pocetka tjedna curi iz nocica ali sto se nocas desilo, nemam pojma. user posted image evo sad mi spava a da nije ni jela. user posted image
Bella, da znas da ti ne zavidim na prekrasnom pogledu sa cetvrtog kata ali suosjecam sa tobom jer sam i ja sa prvom curkom stanovala na cetvrtom katu bez lifta pa znam dobro kako je to. Jedva sam cekala da padne kisa da imam izgovor da nemremo u setnju.
Andy, bravo za tvog Di, stvarno je vec veliki decko. user posted image . Samo da te jos pitam, kako ti sa svojim curkama. Jel idu same u skolu i vrtic ili ti to obavi M. Moje su sad 1 i 4 razred, a ovaj tjedan su imale sportski tjedan u skoli, pa sam morala mladju u jutro voditi na plivanje a stariju popodne na bagminton, pa onda kuhanje rucka i ubilo me to, hvala bogu pa zavrsilo.

Lovely dobro na dosla user posted image

Tenkic dobar povod na moru, i da imate dobro vrijeme.

Sunshine, vidla sam slikice E, i preslatka je

Ljepi dan vam zelim.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 123
5.10.2012 13:16:23   
andydea
LorVer , nekako sam polovila konce...Laura je 5raz.i nju ne stignem ni uhvatiti..ide sama u školu i na odbojku,zbor..ma nemam s njom problema..ona je potpuno samostalna...a Lanči mm vodi u vrtić,a ja ju oko16h podižem..u to vrijeme smo DI i ja u šetnji,pa po nju,pa domauser posted image ...ujutro se bavim s vešom,kuhanje...uf a nekad i sveki skuha pa sam odem po klopu(živi u blizini) user posted image
Bella soor može dobiti samo ako dojiš...bradavice te bole,ljušte se,roze su,peku,a beba u ustima ima bijele guste naslage...to je gljivična infekcija koja se može lječiti sama...s prokuhanom vodom i krpicom to se skida...ako imaš sve to onda je to,ali mislim da ti je to kod tebe ostaci mlijekauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 124
5.10.2012 15:07:32   
Sunshine28
ej cure...
evo da se i ja pohvalim kako sam se konacno naspavala, ali ne zato sto je beba bila dobra vec zato sto imamo najboljeg tatu na svijetu koji je sa Em cijelu noc ostao u prizemlju, a mene poslao na kat u spavacu da se odmorim jer sam fakat vec izgledala kao smrt! Legla u 23.30, probudila se u 8.30 (sa samo jednim piskenjm oko 3)! jos kada sam se probudila dobila i kavicu i vremena da ju popijem i istusiram se! I da, ima jos, mm mi je obecao priustiti ovaj luksuz barem jednom tjedno user posted image user posted image user posted image user posted image

bella ja Em pravim bocicu od 120, nekada pojede sve i jos cica u prazno, a nekada samo 70-80...ipak cesce da je pojede sve...prase moje moje malo, zna jesti tako da sve šprica uokolo user posted image user posted image user posted image

andy bravo za Di, tako brzo raste!user posted image vec cetvorka na pragu! mi smo jos u jedinici i kako se cini nece dvojka skoro...na porodu je bila 3.560/51, a iz bolnice smo izasli sa 3.700, malo se udebljala u obrazima i buticima, ali i dalje je mrvica....

zavidim vam i dalje na šetnjama....jucer me tata odvezao do trgovine jer vise nisam mogla ni jedna rucak napraviti da mi nesto ne fali i nakon 45 min. u konzumu sam pala s nogu, osjecaj kao da me rana vuce prema podu user posted image , kontam kada se konacno oporavim da ce vrijeme otici kvragu...bas nemam srece....

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 5.10.2012 15:09:58 >

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!