Sunshine28
|
drage moje cure evo i mene malo smo duze bile u bolnici, kao sto vam je ines prenjela moja se Emica rodila na carski, ali kada sam slala tu obavjest nisam jos znala da je i to dosta tesko proslo...ona je bila jako visoko i "zaglavila" se pa su me morala rezati vise nego se to inace radi, tako da ce i fizicki oporavak biti nesto duzi, ali, na zalost, nista u usporedbi sam psihickim svaka cast ljecnicima koji su me operirali, divni ljudi, 'ko zna da li bi vam danas pisala ovo da je bilo drugacije, ali sve ostalo u bolnici tiha jeza...ukratko u KBC Osijek je room in 24 sata sa bebom od prvog dana obavezan, bez obzira na koji je ona način rođena, pa čak i kada je to i jako kompliciranim carskim rezom...zamislite da vasa beba koju ste toliko zeljno cekali place pored vas u krevetu a vi se ne mozete ustati...forsiranje dojenje u situaciji kada se ne mozete od bolova ni okrenuti u krevetu, bezobrazne sestre koje ne zele pomoci...zbog svega toga u bolnici sam izgubila apetiti, povrcala i plakala od jutra do mraka, na kraju ostala bez mlijeka i dosla kuci sa hrpom trauma koje me jos ne pustaju... Ema je dobro, divno je dijete, spava, smjeska se i place samo kada ima grceve, trudimo se sada kod kuce konacno upoznati jedna drugu, nije mi bas lako, baby blues ili kako li to vec zovu tek polako popusta, ali mene drzi nada da ce sve biti ok za koji tjedan... puse svima