|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
10.10.2012 11:44:52   
Sunshine28
ines, sretan rockas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha onda cemo nastaviti sa obicnim toplomjerom, a digitalnom cemo razmisliti malo kasnije...glavno da temp. nema...nosic nas i dalje muci, ali malo manje, usisavanje pomaze user posted image user posted image a grcevi, cini se da ova kombinacija kapi po noci, komorač po danu pomaze, danas mi je opet mirna nakon pola dcl. caja....ali vidjet cemo....

dobro smo spavali, Em je odvalila od 22 do 3 ujutro, bili smo sokirani koliko je sati kada nas je probudila sa kenjkanjem...nije je jos do sada toliko spavala u komadu. Onda je presvukla i nahranila i opet je zaspala od pola 4 do pola 9! e kada bi ovako bilo svako vecer user posted image

bella ma snaci ces se ti vec bez roditelja, vjerujem da ti je tesko jer si samostalan zivot zapocela sa malom bebom, ali bit ce bolje user posted image user posted image user posted image

ja moram hitno u kupovinu, Em treba neko toplo jednodjelno odjelce za izlazak iz kuce...tako da u petak poslje pregleda pravac portanova i carters user posted image na netu imaju mala krznena odjelca u kojem bebe izgledaju kao ovcice, nadam se da imaju i u trgovinama user posted image
u sta vi oblacite bebace kada ih sada vodite van? Andy, LorVer sta preporucujete kada bas jako zazimi? male skafandere?

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 151
10.10.2012 14:06:31   
ines_os
hvala cure,dođite na tortu!

što se tiče krštenja mi u crkvu nismo nista morali nositi osim potvrde da kum ima sve sakramente
ali ako nisi u toj župi nosi se vjenčani list i izvod iz matice rođenih od malog/e,tako bar piše
kupi se krsna košuljica i svijeća,ali to ti sve ovisi od župe do župe

što se tiče toplomjera ja imam digitalni koji ide u vodi njega koristim i za mjerenje temp.vode za kupanje
mi za sada nismo bubani a nadam se da će nas to zaobići
suny ja sam u h&m kupila kombinezon koji sada koristim a za zimu valjda ćemo neko ski odjelce
imaš u c&a taj kombinezon kao ovčica

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 152
10.10.2012 17:56:17   
tenkic
ines_os sretan rođendan!

mi smo se vratili s mora. bilo je savršeno vrijeme i doslovno cijele dane smo šetali. mala je čak dobila rumene obraščiće!
jučer je bilo kenjkavo vrijeme, ali je i dalje toplo, no malu su mučili neki grčevi pa smo radije ostali u stanu. inače ti grčevi obično završe punjenjem pelena i nakon toga je sve OK.
mi bio giaiu pijemo ujutro, al ja nisam primjetila ništ koristi od toga. po noći bude mir ako ja večeram kruha pekmeza i čajek. na kremšnite ne smijem ni pomisliti jer će posljedica biti grčevi kod malene, garant!

jučer mi je patronažna poslala sms poziv u grupu za dojenje koja se održavala danas- mi smo se danas vratili s mora tak da bum im se priključila idući mjesec...

u h&m-ui u kik-u sam vidjela ta pufasta odjelca za zimu. al u što ću ju oblačiti po zimi ako već sad počnem to koristiti? u tintiliniću imaju vreće za kolica (ko vreće za spavanje od skafander materijala) al moja mala bi poludila da ju u to ubacim...mislim da ćemo mi za sad samo koristiti debelu dekicu i kapicu ak se gospođica ne bu preveć ljutila (mrzi kapice)

za krštenje treba rodni list, obiteljska knjižica i potvrda da kum(a) ima sve sakramente.

za temperaturu smo prek e-bay-a nabavili digitalni toplomjer koji mjeri temperaturu na čelu i u uhu+temperaturu zraka. to bu dovoljno da detektiramo ako beba zakuri.

< Poruku je uredio tenkic -- 10.10.2012 17:58:29 >

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 153
10.10.2012 18:40:56   
Sunshine28
tnx. ines, otici cu onda i u c&a, bas sam cvrsto odlucila da ce mi Em ove zime biti mala ovcica, to mi je tako slatko user posted image kontam to+pokrov od kosare kolica i bit ce joj toplo dok ne padne temp. ispod nule....tenkic upravu si, ako sada vec krenemo sa skafanderima kada pravo zazimi cemo za kolica morat vezati grijalice user posted image user posted image user posted image
tenkic jesi vidjela moja pitanjaca vezana uz konzum dostavu? uglavnom, ako nisi citala postove, zanima me kako funkcionira kada narucujes meso, voce, povrce? jer bude to ok obzirom da to oni biraju? kako naruciti npr. da ti narezu salamu i meso?

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 154
10.10.2012 23:27:05   
andydea
Većer,Ines prije svega sretan ročkas draga,sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj se tiče oblačenja za van...obučem DI najnormalnije s vesticom i stavim ga u onu vreču za kolica(ja sam to tak dobila s kolicima) i još pokrijem s dekicom ako treba...mislim da bez obzira na vrijeme treba malo u šetnjicu user posted image ...Sad nam stižu hladni dani..ali svejedno kad je suho ići ću van...
Ja više ne znam kaj da jedem,a slatkog se ne mogu nikako odrećiuser posted image ..zanimljivo a nisam mogla u trudnoćiuser posted image ...i ti njegovi grčevi me izluđuju...nom stop je na meni i na sisi...jedino je po noći superuser posted image ....Kažu da je bebama faza rasta
3dan,od 6-8 tjedna i sa 3mj. i da tada više sisaju jer intenzivno rastu...uf...osjećam se ko kravicauser posted image
Mi se isto spremamo za krstitke,ali iskreno nekako mi je muka kad se sjetim tih priprema...mislim da će ovaj put biti samo najuža obiteljuser posted image ...Bella treba ti samo potvrda od kuma da ima sve sakramente i rodni list djeteta...
Joj drage moje idem spavati..umorna sam...pišem sutra

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 155
11.10.2012 8:43:01   
Breza
Lidl je baš prošli tjedan imao akciju tih zimskih "ovčica" kombinezona po 50-ak kuna. Vjerojatno će ponovno imati. Mi kupili. Još se nismo zabundali, ali se čini super. Plus, kupili smo odmah i zimsku vreću za spavanje tamo, i isto zadovoljniuser posted image

Neposredna veza do poruke: 156
11.10.2012 12:37:00   
tenkic
pih, prošli tjedan nisam dobila Lidl brošuru, da jesam, sigurno bi se tamo opremili

sunny, nismo naručivali povrće, voće i meso, pa ti ne mogu reći. nareske smo uzeli one već narezane spakirane. vjerojatno tak ide i meso. ako nečeg iz narudžbe nema zovu te i pitaju da li želiš nekaj drugo slično ili odustaješ od tog artikla. ali kad god nešto ne bude ok s narudžbom tj dostavljenom robom možete napisati pritužbu i ako je osnovana dobijete poklon paket za ispriku. jest da su nam jednom uvalili neki jogurt kojemu je rok isticao dva dana nakon dostave, al kaj je tu je, ipak se na taj način uštedi vrijeme i umjesto u dućanu MM bude doma sa svojim curama...a i ta dostava na vrata mi je mrak- da ne moramo vući vrečice na drugi kat bez lifta.
plaćanje obavlja MM, mislim da plaća internet bankarstvom, ali dečki navodno imaju OS uređaj pa se može platiti i kod preuzimanja. vjerojatno se tad može i požaliti na eventualno nezadovoljavajuće voće i povrće.

danas sam pregledala zalihe robice i utvrdila da je ovčica odjelce koje smo dobili veličine 56 premalo, a kombinezon i drugo felpica odjelce su br 80 dakle puno preveliki, tak da bum i ja sutra na late night shopping u westgate po neko ovčica odjelce za ove brrr dane. na moru je bilo čist ok, 19 stupnjeva, ovo tu u ZG je frižider! da ne spominjem da mi se po noći ne da izlaziti iz toplog kreveta kako bih podigla malu da podrigne pa je siroće danas imala opet te aero kolike i prduckanje...

(Odgovor članu Breza)
Neposredna veza do poruke: 157
11.10.2012 14:19:51   
LorVer
Dobar dancek svima,

Ines sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jucer sam napisala cjeli post i nije mi ga htio objaviti( pise da sam pre dugo pisala porukuuser posted image ) a sta ces kad brze nije islo.user posted image
Ovak, Mar mi je bolje, temp u laganom opadanj, danas smo radili kontrolu krvi i sve je ok, tak da smo sigurni da antibiotik ne treba.
Dok sam cekala na red dodje sestra sa kartonom od Mar i pogleda me, pa pita, " ko je bolestan vi ili Mar?". Eto tak dobro izgledan nakon par neprospavanih nici. user posted image
Sunni, jucer sam ti tak lijepo napisala sve o kombinezonima i nije prosla poruka pa cu sad u kratko, meni ti je super onaj kombi u dva djela, imas jaknicu i onaj donji dio za noge, a koristim i vrecu za kolica ali to je prakticnije dok su bebe malo vece. Gledaj samo da ti odjelce nema pre komplicirano oblacenje, inace ce ti EM poludit dok ju obuces. Ukratko prekticnost je br. 1.

Andy, vidim da si ti cesto u nocnoj smjeni na RRuser posted image
jel Di bolje sa grcekima?
Joj bas mi vas je zao, ali jos malo pa je i to iza vas.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 158
11.10.2012 14:24:00   
LorVer
Joj zaboravih pitati. Kak oblacite djecu za krstenje? Jel kupujete one krsne haljinice ili ih normalno obucete?

sie werden geboren

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 159
11.10.2012 17:12:51   
tenkic
su ovo te vreće za kolica za zimu (začudo, to nisam dobila :) ...)?
http://www.buba-mara.eu/novo-letak-bubamara-za-listopad-2012/hei-zimska-vre'Ca-beZ/7965574045538796557
pretpostavljam da treba pripaziti na dužinu, al ne kužim kak je to ok kad je beba veća? zar ne bi neki zimski kombinezoni bili bolji kad je beba veća? i btw ta vreća pretpostavljam baš i ne ide na jaje nego samo na košaru?
u biti sad po zimi mi izgleda da je košara bolja opcija od jajeta jer bolje štiti bebu od zime i vjetra.
mi smo se danas ubundali u "španjolsku dekicu" (ona koja se pretvara u vreću) i još smo preko nje nabacili jednu dekicu i kapicu na glavu i u šetnju. mislim da je bebi bilo OK. mama se smrznula :)

moja mala će za krštenje dobiti haljinicu koju je moja baka šivala za mene kad sam išla na krštenje - vintage!

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 160
11.10.2012 17:32:28   
Sunshine28
vidim ja od ljetnih bebica ove zime bit ce malo stado ovčica user posted image user posted image user posted image
ne mogu vjerovati da sam propustila odjelce u lidlu za 50 kuna, aaaaaaaaaaaaaaa!!!!! isto nisam dobila katalog user posted image
danas je svekrva nazvala da dolazi vidjeti Em i da joj je kupila neko odjelce za zimu, e sada sta je kupila vidjet cemo....ali meni se ova vreca cini skroz ok...Em je ionako kada smo vani uvijek u kosari tako da budem to potrazila...
ja sam vam danas sva neka nikakva....bila sam na sahrani, pa su me moji nazivcirali, Em plakala cijelo jutro, ponovno problemi sa hemoroidima....neka me depra ulovila...mm radi do kasno navecer, a ja moram ugoscavati njegove roditelje za sto uopce nemam zivaca... jos su se taman narucili u vrijeme kada cu morat kupati Em...jedva cekam da mi i kod tog cina vire nad ramenom i komentiraju kako su oni to radili i fotkaju 'ko blesavi, grrrrr.....

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 161
11.10.2012 18:06:45   
andydea
Curke..aaaaaaa danas je neki poseban dan...Dian mi je dao da skuham,operem suđe i speglam vešuser posted image ...a on je u komadu odvali 3h user posted image user posted image user posted image  LorVer drago mi je da je Mar bolje...i da obično su večernji sati mojiuser posted image
A evo sad tata i sin spavaju...joj kak su slatkiuser posted image  ....a ja piskaram user posted image
Grčeve imamo,pa nemamo...jedan dan je užas,drugi super...ma samo neka prođe...nego htjela sam pitati mamice,bebe koje imaju grčeve,dali vam od kapi ima proljevastu stolicu??? Moj DI ima već dobrih 3tj.samo proljevasto..ali nema tem.ni ništa pa je to valjda od toga...
Za krstitke ništa posebno...imat će hlačice,košuljicu od trapera i tenke

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 162
11.10.2012 20:47:58   
LorVer
Dobra vecer,

tenkic to su ti te vrece za kolica, inace idu u dodatnu opremu kod kolica pa moras posebno kupiti, najbolje je kupiti istu marku ko i kolica a ako nema onda kupis univerzalnu.
Dobre su za vecu djecu jer im je uvijek ispod guze toplo a onaj gornji dio mozes uvijek otvoriti i maknuti. Super je ako ides iz setnje u kupovinu i sl samo otvoris vrecu i djetetu nije vruce dok ti je to sa skafanderom puno teze, pogotovo ako ti zaspi, pa ga ti skini a da ga ne probudis. A za jaje postoje posebne vrece. Vrecu ja jos koristim i za sanjke. user posted image

Andy, blago tebi, ja ne pamtim kad je moja odspavala tolko. Ja vec ko zombi, oci su mi skroz crvene od nespavanja.

Sany, samo cvrsto, ne daj se depri. Neka se gosti sami zabavljaju dok ti okupas E, nemoj joj zbog gostiju poremetiti tempo. Ja jednom napravila, pa zazalila. Ja isto imam problema od prve trudnoce sa hemicima i nije istina kak vele da se kasnije povuku. Evo ja ih jos uvijek imam. user posted image

sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 163
12.10.2012 9:00:59   
andydea
Jutro ima koga??? Moram priznati da uživam po ovom vremenu biti doma....joj kad se sjetim posla i kako sam letila na sve strane...muka mi dođe...a prošlu zimu sam povračala 3mj..tako da se ovoj baš veselimuser posted image user posted image
Veli mm pazi da i ovu nebušuser posted image ...hahaha moš mislit...!!!
Jučer sam Lanči čitala priču i gledam ju kolika je u krevetu i mislim si ,Bože kako je već tako velika,a do nedavno je bila moja beba...
Kako ta dječica brzo rastu...a Laura...već je ušla u lagani pubertet...nekako mi sve to prebrzo ide...ali uspijem nekako za svaku naći vremena...nitko nije ljubomoran na nikoga i to mi je olakšanje...
DI svi obožavamo...svako ima trenutke s njim na svoj način..
Muž i ja se još uvijek navikavamo na ne spavanjeuser posted image ...i ne možemo vjerovati da nema više onih dugih spavanjauser posted image  i odmora poslije podneuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 164
12.10.2012 10:37:54   
LorVer
Jutro, mi tek sad na user posted image . Mar je bolje od jucer bez temperature pa smo i duze odspavale. user posted image

Mar ima danas 4 mj, kak nam vrijeme letiuser posted image

sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 165
12.10.2012 11:28:58   
andydea
Curke pa nama će ovaj Božić biti idilauser posted image user posted image ...sječate se prošlog???
a sada puna kuća veselja...joj jedva čekam...
LorVer bravo za 4mj... user posted image user posted image user posted image
Vidim da su svi rođeni u 6mj.pa nisu valjda na isti dan???bilo bi superuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 166
12.10.2012 12:04:19   
Sunshine28
cure moje evo nama je danas mjesec dana! a cini mi se kao da je Em s nama barem 3-4 mjeseca, ne mogu vjerovati, kada se samo sjetim prvih dana nakon sto smo dosle kuci, mislila sam da se nikada necu naviknuti da je s nama...kao i da vise nema mirnih posljepodneva i veceri u kojima smo mm i ja uzivali...ali eto, tu smo user posted image
jutros smo bili na prvom pregledu, ped. je rekla da nam je Em bebica za 5 pa su mama i tata bili jako ponosni user posted image
udebljala se 500g, narasla 4,5 cm - dakle sada je 4.200/55.5 user posted image user posted image
bit ce krasna ovcica - ispostavilo se da joj je svekrva kupila bas ovcica odjelce, malo deblje, sa krznom samo na rubovima, bas je super, ako je netko zainteresiran kupila ga u Mani, 149 kuna...samo je dosta debelo, tako da cemo ga cuvati kada bas zazimi...danas sam ju stavila u onu vrecu za spavanje i pokrila dekicom pa u jaje, super joj je bilo....
a pravu zimu jedva cekamo! pogotovo nas prvi Bozic! meni je to najljepsi dio godine, snijeg, bor, ukrasi, ginger kolacici, druzenja, a ove godine sve to sa nasom bebicom! user posted image user posted image user posted image
andy sjecam se proslog bozica i kako sam nam svima na odbrojavanju zazelila bebice pod borom...Mi smo nasu Em i "smućkali" u predbozicnom tjednu, dok smo pekli i bojali gingermanove user posted image
LorVer drago mi je da je Mar bolje!
andy mi uzimamo kapi svaki dan vec tri tjedna i ni p od proljeva, posve suprotno, jedna kakica dnevno i to cvrsta....
inace kako smo usli u drugi mjesece od jucer dajem Em vece doze formule, sada svakih 4,5 sati i odusevljena sam jer u međuvremenu spava da se makne!! malo mainom prase, samo da je hrane i nista drugo nije vazno user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 12.10.2012 12:07:16 >

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 167
12.10.2012 15:54:00   
tenkic
mi smo danas 2 mjeseca!
za razliku od vaših beba moja spava po sat- sat i pol i onda ju nešto zbudi. i onda je gledna. nit da se naspava kak spada ni da se najede kak spada jer dok jede ujedno i tiska i prducka i svašta- ma za poludit, al je zato po noći sve 5

ja stvarno nemam ništ protiv da nam dođu gosti- budući da se mala voli nosati uvalim im bebu, a neke čak angažiram i pri prematanju i kupanju. jednom sam ju solo okupala i fala lijepo, nikad više. to je posao za dvije osobe. srećom pedijatrica je rekla da ju kupamo dva do tri puta tjedno pa onda to organiziramo uvijek kad je i tata doma
sunny, evo danas mi je stigla narudžba iz Konzuma. sve 5. fakat je super kaj mm tak obavlja kupovinu jer onda ima više vremena za nas cure!

mala sirena plaće...odoh ja...opet hranjenje...al fakat imam feeling da samo po noći poduda do kraja i ono najgušće mlijeko...zato sam i htjela ići na sastanak grupe za potporu dojenja...

Neposredna veza do poruke: 168
12.10.2012 22:35:56   
andydea
Curke pa kaj ste sve rodile 12-tog...Suny čestitam na 1 mjuser posted image user posted image user posted image
Tenkić tebi na 2mjuser posted image user posted image user posted image
LorVer na 4mjuser posted image user posted image user posted image
Tenkić ja kupam DI sama bez problema...on se obožava kupati...najrađe bi da je nom -stop u kadiuser posted image
Suny stvarno ne znam zašto mu je takva stolica i od čega,ali on je super...u pon ću zvati patronažnu,mada sam vidjela u filmiću za dojenje,da dojena dijeca mogu imati bilo kakvu stolicu...
Uživajte drage moje u vikendu..pusa

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 169
12.10.2012 22:47:27   
tenkic
ma to sa stolicom bude svakakvo. mi smo prvo imali po nekoliko puta u danu. onda jednom dnevno, masovno.sad opet po nekoliko puta u danu. ponekad se preplašim da je proljev, al kontam si kad je proljev to stalno bude, a moja mala odspava rundu i samo mokra pelena. dakle nije proljev.onda jedan dan bude zelena, pa drugi zlatno žuta, nekad zrnasta, nekad vodenasta....fakat nema pravila pa pretpostavljam da je to normalno.

malu sam jednom sama okupala, leđa su mi opala, nezgodno je nju pridržavati i onda još sve peruckati s trljačicom...ne znam...možda je ova moja kadica premala...ma najjednostavnije mi je bilo na moru, nismo imali kadicu pa sam ju malo poprala pod pipom na umivaoniku...čist ok...al znam da ona gušta kad je u kadici i kad se brčka...bit će lakše kad bu sama držala glavicu i kad bu mogla sjediti

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 170
13.10.2012 11:28:57   
Sunshine28
nisam ni skuzila da su i Mar i Bo rodjene 12. user posted image
ja sama kupam Em, od prvog dana...nije bas ugodno za leđa, ali ja imam dosta visok stalak za kadicu pa i nije tako strasno, a i ne traje to kupanje duze od pet minuta - pokvasis, nasapunas, isperes i gotovo....u svakom slucaju nemam izbora, mm radi uglanom poslijepodne i dolazi doma oko pola 10 navecer tako da je taj dio "posla" na meni ako ju ne zelim kupati u ponoc...
tenkic mozda ti je stvarno kadica premala...ja sam na kraju poslusala kumu i odstala od kupovine ormarica s kadicom jer mi je rekla da ona za bebu postane premala za dva dana, uzela sam od nje tu kombinaciju visoki stalak i obicnu, veliku plasticnu kadicu i to se pokazalo super, moci cu je u tome kupati skroz dok ne pocne sjediti, a onda se selimo u pravu kadu user posted image
znas da sam i ja u prvim danima dosla na ideju da Em kupam pod malzom vode iz pipe u kadi, ako ih tako peru u bolnicu - a peru - sto mi ne bi mogle doma, ali da me mm ne bi proglasio ludom odustala sam user posted image
andy mislim da si upravu oko ovoga sa kakicom i dojenjem, to sam i ja cula, skoz dok dojis skoro svaka kakica je normalna....kako je Em na formuli kod nje se vec ustalilo da kaka jednom dnevno, obilno, cvrsto, zuto, ped. nam je jucer rekla da je to skroz ok...presmjesna mi je s tom kakicom, tocno znam kada kaki, skroz se smiri, gleda prema gore, skupi usta i drzi jezik u rolici prema van user posted image user posted image user posted image
inace od jutra nas muce grcevi, evo sirota spava u kosari i svakih 5 minuta zacvili od muke user posted image , ali prodje ju brzo, ajde barem nisu jaki...
mi za vikend imamo neke goste, osim toga nista posebno....uzivajte curke sa bebicama, posebno ako imate planiran neki izlazak...puse...

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 13.10.2012 11:32:11 >

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 171
13.10.2012 11:36:55   
andydea
Jutro...moj Di toliko guta mlijeka i podrigne ko veliki...počeo je i bljuckati tu i tamo....Grčeve još uvijek imamo,s nošenjem ,kapima i sisom riješavamo...
Jučer smo dobili na poklon tortu od 250 pelena(pampers) user posted image user posted image user posted image  s igračkom
Danas idemo u noćni shopping da Di zaspi iza kupanja,a i moram do svog Dm-auser posted image ....znam da grozno zvuči da idem po shopping centru,ali mene nekada spasi grčeva..vjerujte miuser posted image
Samo da se vozi i drndauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 172
13.10.2012 11:56:19   
Sunshine28
ma andy samo ti furaj po shopping centru, ja jedva cekam takav izlazak sa mojom Em! user posted image
mislim da ljudi stvarno pretjeruju sa tim pricama o bakterijama....pa peri robicu na 90, ni slucajno koristiti omeksivac, iskuhavaju dudice poslije svaka upotrebe, za formulu koristi flaširanu vodu, ne idi sa bebom u zatvorene prostore sa puno ljudi....znas sta, ja perem robicu na "30 osjetljivo" sa omeksivacem, bocice i varalice perem obicno - sa likvijem za bebe i cetkom pod vrucom vodom, hranu i caj joj pravim sa vodom iz pipe i istinski se veselim sto prije sa svojom bebicom u shopping u shopping centar i bas me briga sta ce netko reci...
pa nismo rodile svemirce nego male  ljude koji se trebaju naviknuti na sve sto ih okruzuje, osim ako nemamo u planu da zive u balonu...

ja sam jucer isla sa mm kupiti novu dozu pampersica i mogu ti reci kada zbrojim koliko mjesecno dajem samo za pelene i vlazne maramice tvoja torta od 250 pelenica mi se cini primamljivije i ukusnije od moje inace nadraze torte sa jagodama i sirom user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 13.10.2012 11:57:25 >

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 173
13.10.2012 11:59:52   
Sunshine28
jer su ti rekli gdje su ti kupili tu pampers tortu? prijateljica treba roditi za dva mjeseca, a to mi se stvarno cini kao super poklon.. user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 13.10.2012 12:00:33 >

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 174
13.10.2012 15:04:34   
andydea
Suny ti legenda...da si barem bliže da se upoznamo...nadam se da i hočemo jednomuser posted image
Točno kako si napisala...u potpunosti se slažem sa tobom..
Kod nas u ZG ima u King Krosu u onom nekom dučanu s drvenim igračkama,mislim da ima i u centru...a za Os ne znam....ali može se naručiti i putem weba...ukucaj na google a ja ću ti fotkati pa ti pošaljem...ali super je stvar...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!